אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שמי שעושה OC למעבד זה גורם לזכרונות שלו לעלות יחד עם המעבד בבאס... (במקרה שלא משתמשים במחלק כמובן) אבל זה גם קורה בהפך? אם נגיד אני מעלה את הבאס של הזכרונות שלי ב20 אז גם הבאס של המעבד יעלה ב20 ?
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב AMD 2600 ואני רוצה לקנות מאוורר לוח האם שלי GA-7N400-L GIGABYTE מה הייתם מציעים בסביבות ה 300 שקל שיתאים ללוח הזה תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 427 צפיות
-
-
השאלה בכויתרת אני רוצה ליקנות את הכרטיס למחשב מבוסס PCIE וזה הכרטיס והוא ממש מצויין http://www.pcmoddingmy.com/content.php?review.186.6 מה אתם אומרים ניתן ליפתוח גם בPCIE?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ההשוואה בוצעה על מעבד אינטל 3.2 בסוקט 775 http://www.behardware.com/articles/568/page1.html
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
פה http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA3200AEP4AX רשום שהמעבד שלי צריך לקבל מתח של 1.50 אבל בפועל אצלי הוא מקבל 1.60 אבל אני לא יכול להוריד בביוס רק להוסיף האם זה גורם להתחממות נוספת של המעבד? האם יש דרך שבה אוכל להוריד מתחים?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי ראדיאטור של 120 מ"מ ואני צריך להתאים לו מאוורר יש המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 498 צפיות
-
-
פנטיום 4 3 GH זה המעבד החדש של ה64 ביט 775 L2 -2M . הוא מורכב על לוח של אינטל 915 PCY . החום כל הזמן מעל ה50 מעלות אפילו 54-55 זה נורמלי? ומה צריכה להיות הטמפרטורה של הלוח? תודה יאיר
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם בחבילה של Aero 4 ISB-V73 של קולרמסטר מגיע גם בקרת מאווררים? (בקשה כן בבקשה כן בבקשה כן..)
-
- 1 תגובה
- 361 צפיות
-
-
יש לי 9600XT של סאפיר (דגם עם מהירויות שעון מואצות) הכרטיס הקודם שהיה לי (אותו דגם בדיוק) נשרף והוחלף במסגרת האחריות וקיבלתי את זה במקומו. עכשיו כשאני מנסה לעשות OC אפילו לא גדול במיוחד.. ישר יש ארטיפקטים ובעיות. כשאני מפעיל ATITool אז אחרי כמה שניות המהירויות מתחילות לרדת ולרדת במקום לעלות.. במהירויות סטוק אין לי איתו בעיות והוא עובר בנצ'ים טוב. אם זאת בעיה בכרטיס עצמו אז אין לי כבר מה לעשות כי נגמרה האחריות אבל חשבתי שאולי זאת בעיה בביוס שלו או משהו כזה שעוד אפשר לסדר אז באתי לשאול פה.. הנה כמה תמונות של הכרטיס והקירור שמורכב עליו (הכנה שלי): תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אשמח לדוגמאות ומחירים.
-
- 6 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים על הזלמן הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=8248&PHPSESSID=7a8ec1588e9d7515ed3f1b42d0c35ec9 האם הוא יקרר טוב ? (P4 3.0GHZ) נ.ב ראיתי באתר של זלמן תאימות ללוח אם ואין שם בכלל לוחות אם של אינטל,ולי יש לוח אם של אינטל ROCK LAKE ועוד משהו ראיתי פה אצל מישהו שכן מורכב אצלו מאורר של זלמן על אותו לוח אם כמו שלי... אז זה כן מתאים ?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה..המאבד שלי כרגע עומד על 32 מעלות © הבעיה שלי היא טמ"פ המארז.כרגע הוא עומד על 51 מעלות © זה מגיע מדי פעם ל 70 מעלות!70 מעלות!....שוב...70 מ-ע-ל-ו-ת!והמחשב נתקע. אין לי מושג למה זה קורה... הנה תרשים קטן של הסרקולציה בפנים..תראו אם זה בסדר...(התרשים מצורף כקובץ) אז מה אני אמור לעשות?מה יכול לגרום לבעיה כזאת?עוד משהו בחלון של המארז תמיד פתוח זה הגורם לבעיה? מקווה לתשובות.תודה רבה לעזרתכם...אשמח אם מישהו שיש לו זמן יוכל לעזור לי טיפה..וסליחה שאני משגע אותכם... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2.0 ו512X2 DDR400 של KINGSTON PC3200 לוחאם של ASUS P4P800-X . עשיתי OC והגתי למהירות שעון של 2.3 אבל כשאני עושה בדיקה עם PRIME 95 אחרי 5 דקות הוא עושה ארור ולא ממשיך את הבדיקה ומה אתם מצעים לעשות?
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי AMD 2100+ עם לוח ASUS A7V133. עשיתי עליו OC של 20% גם למעבד וגם ל BUS. אני מחפש משהו יותר חזק באזור ה400 שקל, יש המלצות?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות אחד מגופי הקירור שלמעלה..עכשיו השאלה שלי מה עדיף.. xp 120 פסיבי או את הזלמן? אני מתלבט ביגלל שבמידה ואני יקנה את הxp120 אני בטח יוסיף לו איזה מאורר חודש-חודשים אחרי שקניתי אותו.. אז מה יותר עדיף? מבחינת מחיר/ביצועים
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רדאון 8500LE אני לא יודע מי החברה שיצרה אותו - הוא לא ATI מקורי אלא POWERED BY ATI הכרטיס בא עם גוף קירור דק ומסכן ועם מאוורר קטן עליו, הכרטיס עובד במהירות 250/500 - כמקובל בגרסת LE השאלה היא כזאת: האם אפשר לבצע בו אוברקלוקינג למהירות של ה 8500 הרגיל מבלי לגרום לנזק כלשהוא או שאני חייב לדאוג לקירור רציני יותר של הכרטיס, אני יודע שבסה"כ הכרטיס זהה לגרסא הרגילה למעט המהירות - האם הליבה והזיכרונות יוכלו לעמוד בהאצה כזאת מבלי להגביר את הקירור ולעבוד באופן יציב ואמין לאורך זמן או שיהיו ארטיפקטים מדי פעם כשהכרטיס מתחמם.
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך כדאי לשים את המאווררים במארז יש לי 2*80מ"מ מאחורה ואני רוצה לעשות חור לעוד כמה חשבתי ככה 2*80 מאחורה מוציאים אוויר 1 בגג של 80 מוציא אוויר 1 בחלון 120 מ"מ מכניס אוויר אתם יכולים לעזור לי בזה? איך כדאי למקם את המאווררים? תודה
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי מארז של CHENBRO שהגיע ללא מאווררים בכלל. שאר המפרט הוא: AMD 3000 512*2 GIBABYTE X800XL (עם קרור פסיבי) 2 כוננים אופטיים פלופי אחד כמה מאווררים ואיזה כדאי לשים במארז על מנת לשמור אותו קריר...?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד P4 3GHZ ואני רוצה לקנות לו קירור... חשבתי בכיוון של: Zalman CNPS7000B-AlCu LED 92MM Fan רציתי לדעת איך הוא ואולי לקבל ממכם חוות דעת. האם הוא כבד ולא יעשה בעיות? תודה, דוד.
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום העלתי לא ממזמן נושא על מעבד ולוח אם לאובר עכשיו קניתי מעבד אינטל פרסקוט 3.000 478 ואני חייב לוח אם תותח לאובר קלוק רצחני בסביבות ה : בתודה אליייייyelclap: :yelclap: :yelclap:550-600
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
תגידו לי בבקשה מה כל דבר אומר בתמונה: http://planet.nana.co.il/supersus/diyon.JPG תודה. ועוד משהו! המעבד שלי זה 3200+ מה מסמן הפלוס ? למה הכוונה?
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום חברים עשיתי oc לgeforce 4mx 440 agp 8x 64 mb בהתחלה זה היה: ליבה: 275 זיכרון:265 הגעתי ליחס של: ליבה: 392 זיכרון:442 בקיצור זה המקסימום שהגעתי וב3dmark 2001 בoc הזה עברתי 1400 נקודות הגעתי לשיא שאני יכול שזה 4495 ושזה היה 3000 ומשהו איך הoc הזה??????? תנו לי הצעות גם לשיפור
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-