אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז קטן HTPC (הסילברסטון LC17) עם GTX בתוכו והGTX הזה עומד על 59 מעלות בIDEL ומגיע עד 80 מעלות בLOAD ! עד שהגיע אלי היה לי מארז קריר ושקט, היום יש לי בעיית טמפרטורה במארז למרות שהוא רועש במיוחד (עקב המפגע הטמפרטורי הזה הוספתי 2 מאווררים שלא לדבר על הרעש של המאוורר שלו !). בקיצור, אני צריך פתרון לזה. עכשיו, מצאתי את הביקורות של Accelero Xtreme 8800 של ארקטיק קולינג כמעניינות מאוד, אך הוא לא זמין בארץ (וגם לא בNEWEGG או EBAY) אז הוא די יורד מהפרק. מה שנשאר לי זה למצוא קירור אטרקטיבי אחר (אני חושב על Thermalright HR-03 למרות שאני לא בטוח שהוא ייכנס במארז מבחינת גובה) או לעבור לקירור מים. אם כבר קירור מים הייתי שמח לקבל הצעה על מערכת שלמה ומלאה שכוללת בלוק ל8800GTX כמ…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור אויר שקט שיתאים לתושבת AM2 (לוח M2N-E) ולמעבד Athlon II X4 645 לא מתוכנן OC. תקציב עד 200 ש"ח. ושאלה: אם הלוח הוא AM2 והמעבד AM3, למה הקירור צריך להתאים? תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש(מפרט בצד) עם הכרטיס הנ"ל(Club 3d) אך מבדיקה קצרה גיליתי שהוא מייצר את רוב הרעש-הAC7 של המעבד די שקט וכך גם המאווררים של המארז. אשמח אם תציעו לי פתרון עד 80 ש"ח בערך-ואם אין אפשר להציע גם במחירים גבוהים יותר ואני אשקול זאת : תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור שקט למעבד 805 Pentium D, המעבד לא יעבור אוברקלוק רק חשוב שיהיה שקט יחסית. לגבי התקציב, צריך שיהיה הכי זול שאפשר. תודה. נ.ב- איך זה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6759
-
- 10 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור למעבד למחשב HTPC, כשהמטרה העיקרית זה שקט. אני לא מעוניין בכלל ב OC (הלוח שלי גם לא תומך בזה), שיהיה רק כמה שיותר שקט ויתאים למארז, ולא יתחמם מידי. מעבד: E6300 לוח: GIGABYTE GA-945GM-S2 מארז: NMEDIA הזאת: http://www.nmediapc.com/htpc180.htm כרגע הטמפרטורה בסביבות ה 35-40 והמאוורר מסתובב ב 2000 RPM בערך. [br]פורסם בתאריך: 28.04.2007 בשעה 21:45:12 שכחתי לציין, תקציב עד 250-300.
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש קירור למעבד. אני רוצה להחליף את הקירור שלי בגלל שהוא מאוד מרעיש (הקירור האורגינל של אינטל). OC בנתיים לא , אולי בעתיד. ראיתי שהמליצו פה על הקירור הזה : http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=4509 אבל אני לא יודע אם הוא בכלל מתאים למפרט שלי (אני ממש לא מבין בזה). הלוח אם והמעבד שלי הם: CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P5P800 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) אם צריך עוד פרטים תגידו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד C2D E6300 והקירור שלו מרעיש כמו טרקטור אני מחפש קירור שקט ולא יקר במיוחד (עד 100 ש"ח בערך) (אני לא מתכנן לעשות OC) אשמח להצעות
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד E8400 עם הקירור המקורי, והוא נעשה קצת רועש לאחרונה... אני מחפש קירור שקט יותר ויעיל יותר, בסביבות ה100-150 (אם יש המלצות ממש טובות אז אפשר גם ביותר) אני אשמח גם לדעת איך בדיוק אני מתקין אותו... תודה, תומר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ! קניתי מחשב חדש לפני יומיים ויש לי קירור של INTEL (מצורף לינק): http://www.tms.co.il/product/9034 הבעייה שהוא עושה טיפה רעש האם יש קירור שקט שאתם יכולים להמליץ, במחיר סביר ? תודה, תומר.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למעבד I3-540, נחוץ קירור שקט ככל הניתן (לא יבוצע OC). חשבתי על Arctic Freezer 7 Pro Rev.2, או על Scythe Katana 3. (המחשב יושב במארז SONATA III) איזה משניהם יותר שקט? האם יש מעבד אחר שעליי לקחת בחשבון? (בטווח המחירים הנ"ל) תודה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות קירור למעבד שאני אקנה בקרוב שלא יעלה על 140mm בגובהו )יש לי מארז עם מאוורר 250mm על הצד שמורכב שלפי פנים. מארז: Enermax Chakra MidTower Dimension (D x W x H) 490 mm x 200 mm x 455 mm לוח: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 אני לא מתכננן OC כי המעבד הזה נעול לOC. דגש על שקט, הקירור חייב להשאיר לי את המעבד בטמפרטורות נמוכות )30-40c( בidle כי המחשב פועל בלי הפסקה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני פותח כאן דיון חדש מסודר, מכיון שהנושא שבדיון הקודם לא רלוונטי לבקשה שאני מבקש עכשיו, עזרו לי מאד בנושא הבנת הבעיה אך הקירור שהציעו לא תואם למארז שלי ולדרישות. המפרט שלי בחתימה - אני מחפש קירור טוב בדגש על שקט ושיש עליו הרבה ביקורות טובות ומתאים למארז הקטן שלי antec p5 - יש לשים לב שהמארז תומך בקירור גודל של עד 155mm ולכן freezer 34 המומלץ לא נכנס אליו וחורג ב 2mm - במעבדה של TMS המליצו לי לא ללכת על הקירור antec c400 מכיון שהוא לא באק פלייט ולכן ארצה קירור באק פלייט - אם יש משהו שקל להרכבה אז עדיף אבל לא חובה לאחר שרשמתי את הפרטים החשובים לי לע"ל מה הייתם מציעים? אם יש חנות מאזור המרכז אשמח ללינק תודה רבה…
-
- 26 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
ברשותי מעבד דואל קור עם קירור קיים ..לא יודע דגם אבל משהו פשוט דומה לסטוק לדעתי 9.2MM ספק כנראה ג'נרי... זה מחשב לסלון ואני רוצה שיהיה שקט... חשבתי רק להחליף מאוורר למעבד לאחד שקט יותר (איו צרך בהחלפת הצלעות) או לחילופין יש לי MUGEN 2 ולשים אותו ללא מאווררים כלל. והאם להחליף מאוורר לספק זה כדאי?והאם יש ספקים זולים ושקטים למע' כזאת. אשמח להצעות ותגובות.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבד הנ"ל נקנה לפני כשנתיים-שלוש ויש לו קירור סטוק. הקירור מתחיל להרעיש עכשיו ואני רוצה להחליף אותו. אין שום כוונה ל-OC וכאלה, מדובר במחשב משרדי שמשמש לאינטרנט וקצת אופיס. איזה קירור מומלץ כך שיהיה זול אבל כמה שיותר שקט והאם צריך לשים משחה תרמית חדשה אם אני מחליף אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
-
שלום לכולם,ל מעבד, חשוב לי שיהיה שקט וחזק. אני לא ממש מבין בקירור, התקציב הוא 150-200 אני מקווה שזה מספיק. עדיף שיהיה גם שחור, אין צורך בלדים. תודה ותיהיו בריאים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש קירור שיהיה שקט,הוא ישב על המעבד I5 3470. רצוי שלא יהיה גדול מאוד כי זאת מערכת ITX. שקט ככל האפשר,עד 200 ש"ח,ורצוי לחסוך כמובן.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כרגע יש לי קירור סטוק שמגיע ל-5000 RPM בטמפ' של כ-40 מעלות התקציב גמיש, אבל אני מעדיף שזה יהיה עד 200 ש"ח. הכי חשוב שיהיה שקט, ויתאים לעוד סוקטים (בעיקר 478 ו/או A). OC פחות מעניין אותי כרגע. תודה !
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף קירור ל3 תחנות עבודה בעלות קירור סטוק של אינטל. מדובר על מחשבי C2D ללא אוברקלוק וללא עומס מיוחד. מחפש קירור שקט, אמין וזול לתחנות אלו. אשמח להמלצות. כמו כן - האם כדאי לחכות לBLACK FRIDAY?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש קירור שקט מאוד למעבד Q9550. תקציב: 200 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מחפש קירור שקט עם יחס מחיר/תמורה ל E8400 . עד 170 ש"ח כן אבצע OC בעתיד מבוסס קירור אויר עד כ 3.6 GHZ הלוח שלי P5Q PRO
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מעבד די ישן - Intel 2.4. כרטיס מסך - R9600. מחפש קירור שקט, חשוב מאוד שיהיה שקט. תקציב? מחיר הגיוני ולא יקר (אין הגבלה מיוחדת).
-
- 10 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HTPC עם כרטיס מסך Leadtek winfast 8600gts extreme. לאחר השתקת המחשב כולו נשארה לי בעיה אחת - הכרטיס מסך. אני מחפש קירור FANLESS לכרטיס הנ"ל, מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי E2180 עם לוח G31, ואיני מעוניין בפירוק הלוח בהרכבת הקירור, בנוסף אני מחפש גם קירור זול, שיעשה את העבודה כמו שצריך.בין 100 ל-150 ש"ח. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מחפש קירור/איוורור לכרטיס מסך GEFORCE 6200 בשביל OC עד 70 ש"ח לא יותר, משהו שיעזור לי בשביל ה- OC ,כרגע אני העלתי אותו מ- CORE 350 למהירות של 360 , וה- MEMORY מ -500 למהירות של 525 (אגב שהכרטיס מגיע עם צלעות קירור בצבע זהב כלומר אין איתו מאוורר )
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-