אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי זכרון a-data vitesta ddr 500 512 x2 אילו תזמונים עדיפים 1)245htt 6,3,3,2.5 t1 2)250htt 5,3,3,2.5 t2 ואני לא מצליח להעביר ל t1 עם 250htt אם משהו יכול להציע לי תזמונים שיעבדו עם 250 בt1 אז תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לא בטוח שזה הפורום הכי מתאים לשאלה, אבל לא מצאתי אחד שנראה לי יותר מתאים ונראה לי שפה בטוח יש חבר'ה עם נסיון בענין. כשאתם קונים חלקים ומרכיבים מחשב לבד, האם אתם מבצעים למחשב החדש בדיקות מאמץ כלשהן כדי לראות שהכל תקין? עם איזה תוכנות אתם משתמשים? מה משך הזמן שאתם מבצעים את הבדיקות ברציפות(אם זה בדיקת מאמץ למעבד, למשל)? שעה? 24 שעות? האם בחנויות הם מבצעים בדיקות כאלה לפני שמוסרים מחשב מוכן ללקוח (למי שלא קונה בחלקים)?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אוקיי רבותי קודם כל נעים מאוד לי קוראים איליה אני מטייל פה בפורמים אך לראשונה החלטתי לפנות אליכם בבעיה שיש לי מתוך ידיעה שישנם פה מספר אנשים שחזקים מאוד בתחום. ניגש לעניין? קודם כל נתוני מערכת. Processor: AMD 64 3200 Clawhammer socket 754 CPU Cooling :ThermalRIght XP-120 +Thermaltake SMartfan 2 MOBO: DFI Lanparty UT nF3 250GB Mem: A-Data PC4800 600MHZ PowerSupply:ThermalTake ButterFly 480W GFX:GigaByte X800PRO GFX Cooling :Zalman ZM80D + TT smartfan 2 HDD :Maxtor 160GB SATA HDD Cooling: ThermalTake Hardcano 11 +docking bay custom made with TT venus 12 and Coolermaster 80mm fan CASE : ThermalTake Xaser 3 with 6 TT smartfan 2 and 1 TT turbine זה בקשר למערכת עכשי…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שקניתי את הלוח אם החדש - asus p4p800se עם מסדרת 865 (צ'יפסט). לאחר המלצות בפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות" ברצוני כרגע להשקיע בקירור למעבד. מכיוון שאני מתכנן אובר-קלוק, וגם כי כרגע לפי הביוס הלוח המעבד עומד על 40+ -. הקירור במארז בסירקולציה טובה, ואולי בעתיד גם אני אוסיף מאוורר לגג (למי שעקב אחרי הקניות שלי בזמן האחרון יודע שיש לי מארז אנטק טוואר דנדש שעדיין אני לא רוצה לקרוע אותו). בעיקרון הטמפ' הזאתי נובעת מקירור סטוק של המעבד וחום החדר שלי (שהוא גבוה מאוד מין הממוצע בגלל קיר זכוכית חיצוני לא משנה כרגע, אולי נעבור חדר בקרוב). לכן רציתי להתייעץ לגבי קירור. יש לי תקציב, כרגע עד 700 שקל, בקרוב יהיה גם תקציב של 1500+ (אחרי קבלת המשכורת בעוד כ15 יום). אני …
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ועדיין לא הגעתי לתשובה חד-משמעית, ולכן אני מקווה לפתרון בת'רד הזה. 1. האם עדיף א. למרוח את המשחה בצורת כוכב, ב. לפזר אותה בצורה שווה על כל השטח, או ג. לרכז אותה על הליבה? 2. האם אופן המריחה זהה במעבדים ובכרטיסי-מסך? 3. מה שיטת המריחה על זכרונות בכרטיס-מסך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס רדאון 8500LE אשר מגיע עם קוף קירור דק ולא יעיל ועליו מאוורר פשוט - פיתרון הקירור הזה הוא בקושי מספיק למהירות עבודה הסטנדרטית של הכרטיס (250/500) כאשר אני מנסה לעשות בדיקת האצה עם ati tool ישר מופיעים כל מיני כתמים על המסך. אני לא רוצה לפרק את הקירור הנוכחי של הכרטיס אך רציתי לדעת אם אני אוסיף מאוורר סטנדרטי של מארז - 8 ס"מ מתחת לכרטיס מסך שיזרוק אויר על הכרטיס האם המצב ישתפר? או שעדיף שאני אציב אותו הפוך במצב שיקח אויר מן המאוורר של הכרטיס ויפזר אותו. האם פיתרון זה יעזור לי לעשות אוברקלוקינג למהירות של 8500 מקורי (275/550) והאם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
מאורר המארזשלי מכניס אויר למארז , האם הוא אמור לעשות את זה? האם לא יותר יעיל להוציא אויר?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
http://www.tweakguides.com/ATICAT_1.html
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
IDLE: CPU: 38c System: 36c Gpu: 42c הטמפ' של המעבד נעות בסביבות 36-40 ב-Idle. זה כמובן לא מוצא חן בעיני, ובמיוחד כששני המאווררים במארז על מקסימום וגם ה-Zalman. חשבתי שעם המפרט שלי אקבל תוצאות יותר טובות האם הטמפ' בסדר או שיש מקום להוריד אותה? (את המחשב התקינו לי בחנות, והשתמשו במשחה תרמית של זלמן, אני לא הייתי שם, ולא מתכוון לפרק את המתקן קירור המפחיד הזה ללא סיבה טובה...)
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול קניתי בזיזג מאורר כזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3073 קניתי את המאורר כדי לקבל מחשב שקט ככל האפשר , היצרן מבטיח שקט מוחלט . התקינו לי אותו בחברת זיגזג , חברה נחמדים ומאוד מקצועים (מולצים מאוד) , חברתי את המחשב בבית והרעש של המאורר החדש הוא אף יותר מהמאורר המקורי של אינטל שקבלתי עם המחשב החדש. חבל שיצרן מתחיב למשהו שהוא לא יכול לעמוד בו .
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... לא מש ידעתי לאן לשים את זה אבל זה יותר מתאים לפה כי זה נחמד אוברקלוק קטן
-
- 12 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לא יודע מה לעשות זה רותח מאוד אין לי אפשרו תשים על זה מאורר איך אני יכול לקרר את זה בכל זאת? לפי החוברת הוראות היה אמור להיות שם מאורר אבל כנראה שלא היה מקום אז הוציאו את המאורר איפה שקניתי את המחשב..... מה לעשות??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו מה יותר טוב לעשות אוברקלוק למעבד של הכרטיס מסך או לזכרון שלו ? וזה נכון אם אתה עושה אוברקלוק לזיכרון של הכרטיס מסך אז המישחקים ירוצו יותר חלק ? ואם אתה עושה למעבד של הכרטיס מסך אז המישחקים עובדים יותר באיכות הגרפיקה יותר גבוהה
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום. השבוע קניתי A64 3200+ Venice. אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק, השאלה שלי היא איזה קירור מומלץ. קניתי את הBOX, כך שכרגע אני עובד על סטוק.. על מה אתם ממליצים? חשבתי על הזלמן CNPS7000B-Cu, אבל האמת היא שאני לא הכי מתמצא. אני חושב שאני די מוגבל פה לקירור אויר, סה"כ לא ראיתי פתרונות מים שיצדיקו את מחירם הגבוה, תקנו אותי אם אני טועה. התקציב לקירור הוא בסביבות ה250 ש"ח, עם חריגות לכאן ולכאן. אחרי השקעה של אלפים במערכת החדשה, אני לא אתקמצן על קירור איכותי, אז תרגישו חופשיים. אני מודה לכם מאוד. נדב. אגב, הלוח הוא ה LanParty Ultra-D וזכרונות Twinmos pc3500 BH-5. הכל בסטוק. תודה.
-
- 12 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חברתי מאוור לכבל של הספק כוח ואז הוא זהה את זה כחומרה חדשה מה אני יכול לעשות שזה יזהה את זה ואז אני אוכל לשלוט בזה ב SPEEDFAN ? דבר שני רציתי לדעת לגבי שתי המאווררים של Thermaltake ה- SilentCat 90mm וה- Thunderblade 120mm עם איזה כבל הם מגיעים ללוח אם או לספק כי נגמר לי הכבלים של הספק אני לא יותר פנויים ואני רוצה גם שהSPEEDFAN יוכל לזהות אותם ולשלוט עליהם איך אני עושה זאת? ושוב תודה על העזרה בפורום הזה ובכלל האתר הזה
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם GIGABYE GA-K8NXP-SLI אשר מגיע אם כרטיס מיוחד הנקרא DPS אשר מספק מתח יציב למבעד עכשיו לכרטיס זה יש סלוט מיוחד ליד המעבד ולכן אני חושב שאין לי שם מקום לקרור רציני כל מי מישכול לעזור ולגלות מה כן מתאים או להביא תמונה של הלוח עם קירור רציני אני יודע לו מאוד גופי הקירור אשר אני מעוניין לקנות הם בסגנון CNPS7700CU או XP-120 או משהו בסגנון מי מכיר או יכול לעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
מה דעתכם על המערכת הבאה? http://www.dangerdenstore.com/cart.php
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA3000AEP4AR מה המשמעות של הנתון Max Temp 70°C בלינק שח המעבד? האם זה אומר שהמעבד הזה יכבה את עצמו כשיגיע ל-70 מעלות? אם המעבד מכבה את עצמו כל המחשב נכבה לגמרי? היתה אצלי בעיית התחממות ואני חושב שהוא עבר בהרבה את ה-70 מעלות ונכבה רק ב-90 לפי מה שמוגדר בביוס עד איזה טמפ' של הרד דיסק זה נחשב מקובל וסביר? שאלה אחרונה, חיברתי פיסית חיבור SATA לדיסק אבל איך אני יכול לדעת אם הוא מזוהה כ-SATA ולא כ-IDE? שמעתי שיש דיסקט עם דרייבר מיוחד אבל אצלי לא היה כזה. AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 AMD Athlon 64 3000+ (S-754) WESTERN DIGITAL 80GB SATA
-
- 4 תגובות
- 448 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש המארז הוא של אליין (אחד די מוכר הקדימה שלו זה ראש חייזר עיניים לדים וכו) זו הסירקולציה גג: אגזוז 90 ממ אחורה: 120 ממ לד של אקאסה מוציא דלת: 80 ממ שזורק אוויר לכרטיס מסך קדימה: 120 ממ של אקסה עם לד מעבד: zalman 7000alcu הארד דיסק: ההארד דיסק כאילו מודבק לדלת אז הוספתי לו מאוורר "סלים" והוספתי אחד מתחת לכרטיס מסך שיקרר בגלל שהוא פאסיבי נו מה אתם אומרים? המאווררים של אקסה טובים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו ניסה פעם לחבר בין הגוף של המארז לצלעות הקירור של המעבד (בעזרת ריתוך או סתם להצמיד עם משחה טרמית)? זה באמת עזר לקירור?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המארז http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm על כל מאוריריו 2x120mm קירור סטוק מה עושים? אם למישהו פה יש לוח אם כמו שלי ויוכל לבדוק את המתח של המעבד זה מאוד יעזור!!!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אזה מחשב שמבוסס intel celeron 2400 ואני לא מצליח לעשות לו אוברקלוק . אז ככהה כדאי לשנות את מהירות הFSB צריכים לשנות תג'מפרים בלוח אם יש לי כרגע 100MHz יש לי אפשרות להגיע רק ל133MHz אז כשאני משנה את הג'מפרים בלוח אם המחשב נידלק לי אבל הוא לא מראה כלום כיאלו הכל מת! ויש למחשב הזה לוח אם של חברה מסקנה MATSONIC הינה קישור של הלוח: http://www.matsonic.com/new/productsdata/ms9158E%2B.htm אז עם יש עוד דרכים לעשות אוברקלוק למעבד אני ישמח לקבל!! פשוט רציתי להוציא את המקסימום מהמחשב הזה!! והמפרט של המחשב זה : INTEL CELERON 2400 MATSONIC MS9158E+ S478 PQI 256MB 400DDR זהו זה מה שאני יודע! רציתי לשאול מה זה הלוח אם המסקן הזה זה לוח טוב? ורק בגללו אני לא מצליח לעשות תאוברקלוק!! …
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
בכמה צינורות עיבוד משתמש 6600GT וכמה אפשר לפתוח?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי X800XL ג'יגה בייט והתקנתי עליו 2 מאווררים עד כמה OC הוא יחזיק? (עוד דבר מוזר: עשיתי לו באיי טי איי הכי הרבה לממורי והכי הרבה לקור והוא עדיין לא מצא ארטיפיקים. זה נורמאלי?)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-