עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך המאורר TT TR2 שמגיע עם מעבדי AMD Tray ? לפי דעתכם.. יותר טוב מהמקורי של AMD או פחות טוב?

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Started by Skater-boy,

כשאני נכנס לATI TOOL הוא נותן לי את ההודעה הזאת http://img141.echo.cx/my.php?image=atitool7ir.jpg עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא יכול לעשות oc לכ.מ בגלל הדרייברים האלה שהורדתי.., אז מה לעשות? להוריד דרייברים אחרים? למחוק אותם אחרי או לפני שאני מתקין? אם יש לכם דרייברים טובים תביאו לי להוריד ואגב זה פותח לי את הATI TOOL רגיל רק עם ההודעה הזאת נ.ב יש לי R9550

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  3. אני עם OC קל ביותר... (באס 192 במקום 180) והטמפ' על 50 מעלות במצב רגיל ועל 58 מעלות במצב עמוס... כך שאני לא צריך איזה מפלצת... אני צריך משהו שקט זה מה שחשוב לי - השקט. הלחמתי כבר מפסק למאוורר צד (80MM) כדי שיעבוד על 5V רוב הזמן וככה יהיה לי שקט... כנ"ל לגבי המאווררים 120MM הקדמי והאחורי... הם עובדי אצלי על 5% מתפוקתם המלאה (בעזרת SPEED FAN) , הכל שקט ויפה חוץ מהמאוורר של המעבד... הוא מרכז הרעש כעת ואשמח להיפטר ממנו (זה המקורי של AMD) לטובת איזה מאוורר חדש טוב או מצידי אפילו רק גוף קירור (הכי שקט בלי מאוורר.. לא?) שמעתי על גופי קירור שעובדים עם מים בתוכם או משהו כזה חדש... אשמח לשמוע המלצות מה כדאי לקנות ומה מידת הראש לעומת אפקטיביות. תקציב: עד 150 ש"ח תודה לכם

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rafi-s-,

הצלחתי להגיע לתזמונים 5,3,3,2.5 t1 250htt 2.8v בדקתי עם ה-memtest בלי טעות אחת (31 לופים) נראה לכם שאפשר לרדת עוד עם התזמונים? זה מסוכן?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  5. שלום! לפני כמ הזמן המאורר של המעבד שלי הפסיק לעבוד ואני צריך לתת לו דחיפה קלה בשביל שהוא יתחיל להסתובב. ככה עשיתי עד היום. .. עכשיו לא משנה כמה אני אסובב את המאורר הוא בקושי יסתובב לבד, ואם כן לו מעל 1000-1500 סל"ד. זה מגיע למצב שכשאני משחק משחקים (לדוגמא SIMCITY4 - כן הי הלי התקף נוסטלגיה) הטמפרטורה של המעבד הגיע ל91 (!) מעלות והמשחק ממש קרטע. הטמפרטורה נלקחה ע"י הPROBE של אסוס. עכשיו אני רוצה לקנות HSF חדש: א. מכיוון שאני קונה מחשב חדש בקרוב אני מעדיף להשקיע כמה שפחות במחשב הנוכחי, ולכן עדיף את המאורר הזול ביותר שיעשה את העבודה. ב. לא יבוצע OC בכלל. הוא צריך לקרר את המעבד בסטוק (NORTHWOOD ב2400 מגה הרץ ו533 באס). ג. אעדיף שהוא יהיה כמה שיותר שקט. ד. המארז הוא די קטן כך …

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  6. אוקי, אז יש לי את הלוח שבתמונה, שימו לב שהגשר הצפוני נמצא קרוב מאוד למעבד ומקורר ע"י קירור פסיבי. בפעולה רגילה של הלוח בקיץ(אני ללא OC) הטמפרטורה של הגוף קירור של הגשר היא כ-55 מעלות. תוך כדי מאמצים לשמור על המעבד שלי קריר (יחסית...פרסקוט...) החלטתי לבדוק עד כמה הגשר הצפוני ומרחקו המינימלי מהמעבד משפיע על הטמפ' שלו, אז שמתי מאוורר 40 מ"מ על גוף הקירור של הגשר הצפוני המדובר...וטמפרטורת המעבד שלי צנחה בכ-5 מעלות. שווה בהחלט לנסות בבית. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום כולם יש לי a64 3200 754 epox 8kda3j 1024 512x2 a-data pc3200 עכשיו אמרו לי שאפשר עם הזכרונות הללו והלוח הזה לעבור ל t1 שיתן יותר ביצועים אז עדכנתי תביוס וחישפתי את האפשרות של ה t2 או t1 ולא מצאתי עברתי על הכול power bios וכול התפריטים שם ולא מצאתי עכשיו אמרו לי שזה יתן הרבה יותר ביצעוים אמת\שקר וגם אמרו שזה יכול להיות לא יציב אז איך אני בודק אם זה יציב ? תודה

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני רוצה לחבר את המאוורר של המעבד ישירות לחשמל במקום ללוח אם, אני יודע לעשות את זה אבל אני לא יודע, אם לחבר אותו ל-12V או ל-5V. הגוף קירור של המעבד עם המאוורר הוא המקורי של החברה, AMD ATHLON 64 S754 3200. מישהו יודע מה הצריכה של המאוורר?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by ezx,

מה יקרה אם אני יסמן את כול הv בקטע שפותחים צינורות

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  10. שלום, אני מתלבט בין הזלמן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=6513 לואנטק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=6654 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  11. ב220 הביוס קורס. 210 לא עלה וינדוס. על מכפלה 11....למה אי אפשר מה הקירור סטוק עד כדי כך אפס?!

• 14 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by sh_idan,

הבנתי שT1 יותר טוב אז שיניתי אבל אני רוצה קצת לדעת מזה אומר מה המשמעות של זה וכו תודה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  13. Started by sh_idan,

המפרט בחתימה, עם קירור שהוספתי פריזר 64 לא גבוה מדי ? בלי אוברקלוק עדיין בכלל

• 10 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by R0ck,

http://mersenne.org/gimps/p95v2411.zip סביר להניח שחלקכם כבר מכירים את הגירסה הזו. נראה שהגירסה החדשה מאפשרת למשתמש "לנשום", תוך כדי שמתבצעת לה בדיקת ה Blend ברקע... הייתי ממליץ עליה לכל מי שמעוניין להריץ Prime במשך יממה ויותר מבלי להתקע עם מחשב מסורס משו. אני בהחלט מצליח לנווט במערכת ההפעלה, דבר שלא ממש היה ניתן לעשות עם גירסאות 238 ו 246.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  15. לא מזמן רכשתי מחשב חדש (בחתימה). אני חייב לציין שאני לא כל כך מרוצה מהטמפ', יש אנשים שיגידו שאני סתם בכיין - אני לא צריך לשמוע את זה. מה שכן, אני צריך ייעוץ לגבי זרימת אוויר טובה יותר וללא קישורים למדריכי האתר הזה שעברתי עליהם כבר... (מעדיף מדריכים מקצועיים באנגלית אם אפשר) בימים אילו: (IDLE) מעבד: 36-40 צ'יפסט: 37-40 כ.מסך: 44-48 קישור למארז שלי: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm קודם כל, המאוורר הקידמי מושך את האוויר לאחר שהיה צריך לעבור דרך חריצי הדלת הקדמית, חריצי המארז ופילטר. זה לא נגמר פה, בתוך המארז האוויר צריך לעבור את התושבות של ההארדיסקים. יש לי 2 HD, הפרדתי אותם לקצוות, אך עדיין האוויר מתקשה לעבור שם. אם אני שם יד בתוך המארז…

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  16. היי שלום אני מתכנן לעשות אוברקלוק צנוע למעבד שלי, מספר שאלות על המעבד: -האם ליבת Northwood הינה ליבה טובה לאוברקלוק ? -מהירות שעון סטוק של המעבד היא 2.4GHz, אני מעוניין להגיע ל-3GHz , האם זה אפשרי עם המעבד הזה? -האם אני אצטרך לקנות קירור חדש למעבד ? או שאפשרי לעבוד איתו בכזה אוברקלוק עם הקירור סטוק שלו ללא נפילות ביציבות ? -האם כאשר אני עושה אוברקלוק האחריות על המעבד בטלה ? אם כן, איך אפשר לדעת אם המעבד פעל בעבר באוברקלוק ? אשמח לקבל תשובות, תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 511 צפיות
  17. שלום לכולם קיבלתי את המחשב החדש שלי A64 3000 939 גיגבייט K8NF NF4 512MB וב3DMARK 2003 ליפני פתיחת צינורות קיבלתי 4200 ואחרי פתיחה צינורות קיבלתי 5200 זה בסדר ???? והכרטיס מגיעה בOC מהמיפעל 400/500 בימקום 300/500 ובOC של 500/550 קיבלתי רק 5600 אני לא אמור לקבל יותר??? ד.א הכרטיס מסך מומלץ בחום ועולה רק 560 שקל בKSP!!!! הוא ניפתח בקלות והוא במהירות של 400/500!!!!!! ביקורת מלאה על המחשב בקרוב!!!

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  18. Started by gonoz,

אני חדש בכל הנושא הזה של הOC התחלתי לפני כחודש אז תתאזרו בסבלנות איתי אני מקווה לא לעצבן אף אחד בשאלות מטומטמות. בכל מקרה אני חדש גם בפרום הזה שלפי מה שראיתי בריפרוף הוא מצויין אז אני רוצה להגיד תודה לכל האנשים שעוזרים פה בפורם אני ( ואני בטוח שעוד הרבה ) מעריכים את זה מאוד ! אני יתחיל : שמעתי בכל מני מקומות על שינוי התזמונים של הזיכרון ויש לי כמה שאלות בנושא : 1. מה כל פרמטר בתזמון עושה ואיך אני יודע להתאים אותם אחד לשני 2. למה תזמון גבוה לא עובד במהירות באס גבוה 3. האם שינוי התזמון גורם להתחממות 4.האם יש מדיך שיכול להסביר לי את כל זה ( זה דיי כולל את השאלות הקודמות) 5. עוד שאלה שלא ממש קשורה למה שיש שני סטיקים של זיכרון ה OC יהיה גרוע יותר תודה !!!

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  19. שלום נשברה לי המשאבה הישנה של מערכת הקירור אקוואריס 2 של TT ואני צריך חדשה, לא יודע עדיין בקשר לתקציב אז תציעו משהו סביר, תודה

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by ice123,

יש לי זכרונות g.skill pc4400 LE אני לא מצליח להגיע ליציבות ב- ddr 550 רק בDDR400 לבעלי הלוחות של DFI בסדרה יש למישהו הצעות לקונפיגורציות של זכרון מעבד וכו... שהם יציבות? מפרט: CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ ווינצ'סטר G.SKILL PC 4400 LE DFI NF4 LANPARTY UT SLI-DR

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by Omerole,

אני לא רוצה להוריד את הDPS ככה שאני לא יכול את ה120...לפי מה שהבנתי הXP-90C עולה עליו בכל זאת,זה נכון?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  22. האם הקליפסים שלו מספיק גדולים

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  23. אני מדבר על החום של חלקים במחשב בזמן מנוחה לוח אם- 45-49 C מעבד- 35 C (זה לא זז בכלל לא למעלה ולא למטה) AUX- 6 C (מזה הדבר הזה?) הארד דיסק-46 C האם זה בסדר? האם יש אפשרות לעשות לזיכון RAM אובר קלוקינג? ואיך אפשר לבדוק את החום של הכרטיס מסך?(אני משתמש בתוכנה אוורסט) תודה מראש לכול העוזרים!

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Dear sir About the Vcode voltage too high issues,The issues was sensor check point position was difference,so got the voltage was high,but in the processor the power support is normal at 1.5v(Defalt).

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by poltergeits,

כל מה שאני יודע שזה קשור לזכרונות ולתיזמונים שלהם מי שיכול להוסיף בבקשה קצת הסבר תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים