אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
מה כדאי לי יותר בשביל oc? ?512MB A-DATA? DDR 500 ?512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2? DDR 400 יש בינייהם רק 40 שקל הבדל ורציתי לדעת מה כדאי לי לקחת בשביל oc והלוח אם ?K8NS-Ultra (s939) של GIGABYTE תומך בddr 500? עריכה: אני יוכל לשים על הזכרונות שהזכרתי פה קירור כן?
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום ברשותי מעבד ניוקסל 3500 בתושבת 939. הקירור שהתקנתי עליו הוא קירור הסטוק של AMD שבא עם הקופסא.. וכאמור עם המדבקה הטרמית.. המעבד עומד בעונה זאת של השנה (קיץ) בטמפרטורת IDLE של כ-42 מעלות +- בעבודה אתם יכולים לעשות את החשבון.. זה מגיע ל- 49-50 ככה... אני מעוניין לצמצם באופן מקסימאלי שרק אוכל את הטמפרטורה ולכן אני צריך עזרה מסוסי הקירור או איך שקוראים להם האוברקלוקרים "דר קול" אני לא ספץ בתחום הקולינג ואני צריך שתתנו לי לינקים למספר מאוורים איכותיים לא יקרים מדיי (אין לי תקציב ענק עד 250 שח כולל משחה טרמית) מה שאני צריך זה הסבר למה דווקא המאוור הנל שתציעו לי יהיה הכי טוב לעבודה, כמה טמפרטורה הוא יוריד לי, ואיזה משחה טרמית יש לקנות ? הבנתי שיש את הארקטיק סילבר 5 שזה אמור…
-
- 23 תגובות
- 899 צפיות
-
-
עד כמה אפשר להמהיר את הכרטיס בתוכנה שהגיע איתו בלי צורך בשינוים? (מאווררים למיניהם, הגברת זרם, סוגי קירור)
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
שלום... קניתי לאחרונה מחשב עם מעבד AMD 3000+ עם לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 בהגדרות המחשב בווינדוס רשום לי שהמעבד שלי עובד על 1.81Ghz , גם בתוכנה שאותה קיבלת עם הלוח אם... אצל חבר שלי ראיתי שאותו מעבד עובד על 2.01Ghz ללא אוברקלוקינג ... אז מה בעצם הבעיה אצלי?? שאלה נוספת המאוורר שיושב לי על המעבד הוא TT TR2 והטמפ' של המעבד בד"כ היא 33-35...במצב שהמחשב לא עושה כלום... זה נורמלי? לאיזה טמפ' המעבד יכול להגיע במאמץ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
-
היי, החלפתי את הכרטיס ל 9550 של SAPPHIRE. הוא בא עם קירור אוויר ו256 מ"ב. קראתי לאחר חיפוש באתר שיש אפשרות לעשות סופט מודינג ל-9600, או שקיימת אפשרות אחרת של אוברקלוקינג למהירויות של 9600: 1. יש אפשרות לעשות איזשהו וולט מודינג לכרטיס? 2. איך אני בודק טמפרטורה בכרטיס? 3. איזה תוכנות, חוץ מ RIVA מאפשרות אוברקלוק (אומגה...משהו...?) ואיפה אני מוצא אותן? 4. איך אני צורב ביוס של 9600? או שבכלל עדיף רק לעשות אוברקלוק למהירויות של 9600? המון תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מה כדי לי יותר לעסות לסים על הכרטיס את הקרור של הP4 ועם כן אז איך לסים אותו או לקנות קרור מיוחד בשביל הכרטיס ועם כן אז איזה אתם ממליצים? יש לי 5900XT עם זה עוזר במשהוא.....
-
- 6 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם הכרטיס הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני יוכל לעשות לו OC קטן בלי לדעוג לזה שהוא יערס(במידה ואני לא מוסיף לו קרור) ועוד משהו אך אני יכול לבדוק את מעלות של הכרטיס כדי לדעת שהוא בסביר אם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הבצועים של לפני ואחרי? תודה לכול העונים
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, הכל עבר יפה מאוד הטמפ' בסדר הכל בסדר היה לי בק אפ אבל! הדרייברים לא זיהו את הכרטיס ככרטיס של ATI והATI TRAY TOOLS שלי סירב לעלות מאותה הסיבה, מה פשר העניין, תודה למגיבים אלי.
-
- 8 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/business/20050531/computex_day1-09.html
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
איזה סינקים עדיף להשים על הזיכרונות שפונים למעלה (למטה יהיה לי סיילנסר) אז 4 סינקים נשארים פנויים, בתמונה אפשר לראות שיש 4 כאלה ו4 כאלה, אז מה עדיף הן מבחינת יופי והן מבחינת ביצועים תודה מראש, אלי.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
נמאס כבר. אין גבול לדבר הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=12&pp=25 [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! אני טירון באוברקלוק ולא מבין בזה כלום. אני מקווה שתגלו אליי קצת סבלנות. יש לי כרטיס מסך 6200 NVIDIA של LEADTEK. התקנתי את התוכנה RivaTuner 2.0 RC 15.5 במחשב. שמעתי שאפשר להגדיר את הNVIDIA 6200 בכך שיתפקד בידיוק כמו 6600. אמנם ביצעתי חיפוש בפורום על הנושא ומצאתי דיונים על כך הבעיה שמדובר באנשים שמבינים שמתדיינים על דברים יותר מתקדמים שדיי מבלבלים ולא משהו כמו הדרכה מ-א' ועד ת' למישהו מתחיל בצורה פשוטה שאין לו ניסיון בזה. הבנתי שצריך לפתוח 4 צינורות נוספים מתוך 8. שצריך לצרוב ביוס על הכרטיס. שצריך להעלות את המהירות של הזיכרון ואפילו את המתחים. מצאתי חצי מדריכים פה ושם. אבל מכיוון שזה כרוך בסיכונים אני לא רוצה לנסות ככה סתם דברים מבלי להתייעץ, ועוד כשמדובר בכרטיס ח…
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי a64 3200 וזכרונות של g.skill...... אם אני מעלה את הfsb נגיד ל 275 ומוריד את המכפלה של המעבד מ-11 ל-8 כך שמהיורות המעבד לא משתנה (נשארת 2200mhz) האם אני אצתרך להעלות את המתח של המעבד?
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אני רוצה להושיב עליו קירור טוב מכיוון שאני מתכוון לבצע לו OC טווח מחיר של עד 4000 בתודה.
-
- 14 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני כל הזמן שומע שאוברקלוק חשוב לעשות עם מעבד/זכרון מסונכרנים, אבל בסקירה הבאה: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup6.php אפשר לראות שעם מחלק 4:5 וזכרונות באנדרקלוק רציני הביצועים כמעט זהים (ולעתים אף טובים יותר). אם כך, מה כל המהומה סביב יחס 1:1?
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
מישום מה הוינדוס ניתקע ב boot screen ולא ממשיך. כל זה קרה אתמול אחרי שעשיתי o\c. ככה: מה שעשיתי הוא נכנסתי לביוס והורדתי את ה:maxmem מ166 ל 133 ואת המעבד { AMD64 3000} העליתי מ1800 ל2200 מה שבעצם החזיר את הזיכרון ל166 . עד כאן הכל יהיה בסדר- אפילו החום היה סביר{45 צלזיוס} ואז שהפעלתי מחדש הווינדוס סירב לעלות. עשיתי משהו לא בסדר? שכחתי משהו? תנסו לעזור לי, דרך אגב המערכת שלי היא: amd64 3000 neo2platinum msi redeon 9550 256m 2* ceon 256 ddr 400 2* samsung 256 ddr 333
-
- 3 תגובות
- 422 צפיות
-
-
האם לכרטיס הזה אמור להיות חיישן טמפ'? Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB, 128BIT
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מעלה בביוס את מהירות המעבד{AMD64 3000+} מהירות הזכרון עולה עימו יחד. אני משתמש בלוח MSI NEO2PLATINUM ובשתי זכרונות של400mhz ddr256 CEON ועוד שנים של סמסונג DDR333MHZ 256 סה"כ 1גיגה זכרון אני די חדש בקטע{ אוברקלוקינג} אז אם אפשר לעזור או להפנות לקישור או לתוכנה שעושה זאת אני אשמח מאוד תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
יש לי קרור זלמן 7700B ואני רוצה לשים משחה חדשה של Artic Cooling ולהוריד את הישנה מהמעבד, אמרו לי עם אציטון אבל זה לא יכול לפגוע בשבב??? אם לא אז איך להוריד עם אציטון??? תודות מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה אני לא מבין בזה כלום אז אם אני טועה פשוט תתקנו ולא לצחוק..סתם ככה דפדפתי באוורסט וראיתי את זה דרך אגב המהירות של הזיכרון שלי היא 400 DDR אז למה מופיע 200? תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
-
חברי הטוב מעוניין לעשות OC למחשב שלו, אך הוא אינו בטוח אם הוא יכול, איך עושים זאת ואיזה קירור צריך. אשמח אם תגידו לי אם אפשר לעשות OC או לא, זה המפרט: http://planet.nana.co.il/freakmiky/Report%2DYANIS.htm
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-