עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הייתי רוצה לדעת לאילו ערכים להוריד את המערכת שלי אני רוצה לעשות DOWN בגלל שיש לי חרא של קירור והוא מרעיש ( שינוי בקרוב) אז אני רוצה להוריד את המהירות של המאוררים , אבל אז יוצר מצב שבו החום יעלה לכן אני רוצה לעושת DOWN על מנת שיהיה קר וטוב (אני לא משחק כרגע בכלל ,רק מוריד אז אני לא צריך מהירות)

• 11 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by Idanp,

אני רוצה לעשות גיבוי לביוס של הכ.מסך לפני שאני צורב חדש איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by DAVIDD,

טוב בחיים לא עשיתי אוברקלוקינג שמעתי זה מסוכן ויכול לשרף לי חלקים עשכיו נראה לי ננסה פעם 1 כי אני מתחיל להתלהב מכולם שעושים כרטייס של 400 שקל לכרטיס של 1000שקל טוב יש לי את הכרטיס FX5200 של אסוס 128 בייט 128 מגה גירסאת הV9520 עכשיו לאן אני יכול להביא את הכרטיס מסך הזה הכי הרבה?? דרך אגב אין לו מאוורר יש לו רק קירור פסיבי של צלעות קירור.. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 424 צפיות
  4. Started by ranyr,

התוצאה 1800 בסטוק 2000 ב375\355 המפרט: athlon xp 2500 mobile - 1.83 ghz 1.5v 2xgeil 256 mb 430 mhz 2,2,3,5 + 512 twinmos abit nf7-s fsb 215 mhz radeon 9700 pro enermax 350w בסוף הבנצ'מרק המעבד היה על 38 מעלות והכרטיס מסך על 29 (נמדד על ההיט סינק עם חישן חיצוני) דריברים עודכנו לפני הבדיקה הבנתי שהתוצאה אמורה להיות גבוהה ב300-400 נקודות או שאני טועה?? יש לי שני קשיחים ואופטי אחד + הרבה מאוררים יכול להיות שזה הספק? על הכרטיס יש zm80c-hp שהורכב לפני כמעט שנתיים יכול להיות שהגריז כבר לא משהו?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  5. שלום לכולם איך אני צורב ביוס של כרטיס מסך....שהורדתי מהאינטרנט......ז"א הורדתי של FX5600 ויש לי 5200 אז איך אני צורב אותו??

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  6. Started by firemebad,

רציתי לדעת איזו אופציה עדיפה : 9X200=1800 או 8X225=1800 אני יודע שבאס גבוה יותר תורם גם ביצועים לזכרונות אבל אם מורידים את המולטיפלייר למעבד ,האם מאבדים משהו ? בקיצור ,מה עדיף ? ואם אפשר גם הסבר קצר - למה עדיף כך או כך. :

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by amr_2000,

פיתרון מצוין לקרור הציפס'ט במיוחד בלוחות DFI Lanparty שסובלים מבעית מיקום חמורה http://www.techpowerup.com/printreview.php?id=/Mips/DFIFreezer http://www.techpowerup.com/reviews/Mips/DFIFreezer/images/dfi_big.jpg

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך של ASUS ולא מצאתי ביוס של 5500 שלהם אבל מצאתי של חברה אחרת...זה משנה??

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  9. לחבר שלי יש מערכת קירור מים THERMALTAKE BIGWATER ומעבד P4 2400 NORTHWOOD והטמפרטורה אצלו ללא OC במצב רגיל היא 36 מעלות ובמאמץ לא יותר מ40 מעלות האם הטמפרטורות האלה בסדר? או שהן אמורות להיות יותר נמוכות? ,האם זה בטוח בשבילו לעשות OC?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. Started by integral,

והשגעון ממשיך http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=916693&postcount=294

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  11. Started by shmoolm,

שלום! מה המצב? לאחרונה התענינתי בכל הנושא של אוברקלוק... אז חשבתי לעצמי האם אני יכול גם ? והאם זה יהיה יציב? מפרט : Amd 64 bit 939 512 ddr 400 kingstone GA-ksns ultra 939 יש לי מארז HEC Compucase CI-6919 400W? האם אני יכול לעשות אוברקלוק יציב?

• 6 תגובות
    • 505 צפיות
  12. Started by ezx,

מישהו יכול להביא לי ביוס אם תוספת מתח לאת הכלים לצריבה אני לא כול כך יודע איך עושים את זה הדרכה והכלים יהיה עזרה רבה תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  13. יש לי radeon 9700 pro שמתחיל לקרטע וחשבתי לעשות לו וולט מוד כדי לדחוף אותו קצת יותר קדימה ממה שהבנתי המוד נורא פשוט לציפ סט אבל קצת יותר מורכב בשביל הזכרונות אז חשבתי לעשות מוד רק למעבד הכרטיס מגיע בלי המוד ל380 במעבד ו360 בזכרון (אולי קצת יותר כי כרגע יש סינקים רק בצד אחד) בסופו של דבר... תהיה תמורה רצינית אם אני אמשיך להעלות את הgpu בלי הזכרון???

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by Refaelo,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המאוורר של ה-chipset בזמן האחרון הוא קצת מרעיש ואפילו פעמיים הוא לא עבד (קיבלתי הודעה כאשר המחשב עלה ) ,רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על מאוורר טוב. (הלוח שלי זה asus a8n sli-deluxe) תודה

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by Danny_Malis,

איך אני יודע שהגזמתי אם האובר ? ב-CPU איני יודע כשהוא לא נידלק או מאתחל את עצמו, איך אני יודע את זה בכרטיס מסך ?

• 23 תגובות
    • 947 צפיות
  16. i bought dell insprion 9300 with 2.0 M. 533MHZ... can i overclock it??

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by Gliding,

היי, יש לי 9550 של SAPPHIRE. הוא בא עם קירור של מאוורר, ולכן לא ראיתי צורך להחליף אותו, בצורה הוא די דומה לקירור שקונחם בנפרד ונחשב יותר איכותי, וזה גם SAPPHIRE, אז לא ראיתי צורך להחליף את הקירור, אלא אם מישהו יודע אחרת לגבי האיכות שלו. עכשיו חתכתי את ה HEAT COPPER של ה-9200 הישן (אלומיניום) וחילקתי אותו ל-8 חלקים בשביל הזכרונות. לא מצאתי את ARCTIC SILVER 5 אז קניתי משהו של Thermaltake. השאלה הטיפשית הראשונה: חיברתי את החתיכות לזכרונות ומרחתי כמו שכתוב במדריך באת (בערך), אבל עדיין לא ברור אם לי אם זה ידביק אותם או שבעוד יומיים יתחילו להתרסק לי חתיכות בתוך המחשב... שאלה טיפשית שנייה: עם ATITOOL אני מצליח להעלות ל-360/230. המעבד מסוגל ליותר, נראה לי שאלו הזכרונות עושים בעי…

• 13 תגובות
    • 499 צפיות
  18. Started by GRiM,

חשבתי להרכיב מאוורר שנמצא אצלי בבית, רק שאין לי מושג איך ולאן לחבר אותו:

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  19. כמו שאתם רואים בחתימה יש לי מעבד AMD 3000 ואני רוצה קצת להמהיר אותו. אני יודע שהזכרונות שלי לא משהו אבל זה מה שיש וצריך להסתדר עם מה שיש ,אז אני לא מתכוון לשדרג אותם... עד עכשו היה לי מעבד של אינטל ואני לא מכיר כל כך את הלוח של Gigabyte ואת רזי האוברקלוק. מה שכן עשיתי עד עכשו זה : העלתי את ה -HTT ל -230 נתתי קצת וולטז לזכרונות ל -2.7 משום מה בביוס מופיע לי רק להעלות את מתח הזכרונות רק עד 0.2 V ,נראה לי קצת משונה. בדקתי עם SUPER PI ועם MEMTEST ולבנתיים הכל בסדר ,רק יש לי בעיה אחת עד עכשו...בעבודה רגילה עם המחשב הכל עובד בסדר גמור ,אבל רק שאני מעלה משחקים פתהום הם נתקעים לי,לפעמים אפילו בהטענה של המשחק. בדקתי את התדר של ה - AGP והוא על 66 MHZ אז אני לא יודע מה הבעיה ?…

• 14 תגובות
    • 623 צפיות
  20. יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.00GHz וכרטיס מסך 256MB NVIDIA GeForce FX 5700LE ואני מחפש קירור טוב לשניהם. קירור הסטוק למעבד רועש נורא ולא עוזר במיוחד (55 ללא שום מאמץ) והקירור של הכרטיס מסך מעפן - אחרי 10 דקות בגי טי אי הוא נתקע.... תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by gigabot,

באותה הזדמנות אשאל איך מורידים את המספרים הקטנים שמראים FPS בשמחקים? תודה מראש . [attachment deleted by admin]

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by s_b54,

יש לי בעיה המחשב שלי מגיעה לחום של 40-55 מעלות ההיתי רוצה לדעת כמה מאווררים לקנות של איזה חברה ואיזה גודל אני ישמח עם תעזרו לי בתודה מראש s_b54.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  23. Started by ezx,

שלום לכולם קניתי לוח dfi ultra-d ויש לי כמה בעיות איתו בהתחלה הודעות כחולות בהתקנת ווינדוס החלפתי זיכרונות והבעייה ניפרתה עכשיו לבעייה השניה אני לא מצליח להגיע למהיויות גבוהות כמו כולם פה מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות מה לכוון יש לי מעבד 3000 939 תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  24. בגלל בעייה שחוזרת על עצמה אצלי במחשב לאחרונה (פרטים כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=126172.0) החלטתי לבדוק את הטמפ' של הכ.מ. שלי במצבים שונים בהתחשבות בשני פרמטרים: - מארז (פתוח/סגור). - מזגן (פתוח/סגור). כלומר, השפעת טמפ' החדר על המחשב. הנה הממצאים החשובים (כל הטמפ' הנתונות הן בהתחשב בכך שהכרטיס מסך במצב מנוחה): - כשהמארז פתוח והמזגן פתוח הטמפ' היא כ 55c. - כשהמארז פתוח אך המזגן סגור הטמפ' עולה עד לבממוצע 60c. - כשהמארז סגור אך המזגן פתוח הטמפ' היא 62c. - כשהמארז סגור והמזגן סגור הטמפ' נעה בין 63c - 65c. מידע חשוב נוסף: - הכרטיס, nVidia 6800GT של חברת Leadtek. - מאווררו של הכרטיס נוקה מאבק באופן שטחי, נבדק ונמצא עובד. - מאווררו של הכרטיס מ…

• 14 תגובות
    • 742 צפיות
  25. היי נתחיל בזה שראיתי את ה-Big Typhoon של Thermaltake בפעולה ומאוד התרשמתי מהשקט שלו (16db מוצהר). הבעיה היא שהבחור דיי יקר (230 ש"ח), ואני באופן כללי לחלוטין לא מחפש גוף קירור לאוברקלוקינג אלא אחד פשוט שיחזיק את ה-Burton XP 2500 שלי בשקט כמה שיותר מוחלט. יש למישהו ניסיון עם ה-Volcano Silent Boost? הוא עולה 130 ש"ח ומוצהר כ-21db.. הוא גם נראה הרבה פחות מאיים.. מישהו יודע איך הוא בפועל ? כמו כן, אני מחפש מאוורר 120 מ"מ, שכאמור יהיה כמה שיותר שקט.. יש המלצות? תודה!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.