עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מעבד פנטיום די 830 הכפול ליבה והתוכנה של אסוס מראה לי שהוא עומד על 66 מעלות ויש לי קרור מים זה יכול להיות?

• 15 תגובות
    • 906 צפיות
  2. היי אוקיי, יש לי כמה שאלות על OC, שאלות של מתחיל, אפילו לא. 1) אם רוצים לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך, צריכים גם זכרונות טובים? (עם תזמונים טובים? או שזה לא קשור?). כמובן שאני מדבר על 66gt. 2) למה צריך ספק של 24pin בשביל אובר קלוק לא פשוט? 3) אם אני רוצה לבדוק את טמפ' המעבד למשל, בתוכנה prim95, זה לוקח 12 שעות?! 4) אני כבר אחשוב על עוד שאלות! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by gilloze,

1.האם הוא הקירור הכי טוב שיש? 2.האם הוא גדול ?ויכול לניכס בקלות לכל מארז 3.האם הוא שווה יחס+תועלת+מחיר 4.והאם הקירור של הBT VX החדש הזה שיצא האם הוא יותר טוב תודה רבה גיל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  4. אני משתמש במאוורר של המחשב הקודם שלי (אטלון 3500) ובמהירות הבסיס (2.6) הכל סבבה, באזור ה57-60 במאמץ מלא. מה שכן ברגע שאני מתחיל להמהיר אותו העניינים נעשים עצבניים. במאמץ מלא במהירות 3.0 הוא כבר מתחיל להגיע ל70-74 מעלות ואילץ אותי להחזיר אותו למהירות בסיס. מישהו יכול להמליץ על קירור טוב? עדיף לא משהו בומבסטי למרות שיש לי מארז גדול (קולרמסטר 690) לא צריך משחה יש לי ארקטיק סילבר 5. תודה!

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by Mentally ill,

חשבתי לאן לפנות,לכאן או לפורום גרפיקה. בסוף הגעתי לכאן - ובכן,הכרטיס מסך שלי כנראה מתחמם ,למרות שהוא דיי חלש (mx440) הוא מתחמם ונוצרים פסים בתצוגה, לפחות לפי דעתי זה הסימפטום להתחממות, מה עושים בהנחה שאני לא רוצה לקנות קירור מיוחד לכרטיס מסך - יש אפשרות לקנות מאוורר קטן ופשוט להרכיב אותו? בנוסף, ישנה אפשרות לעשות אוברקלוק אם המעבד הוא של אינטל והלוח גם של אינטל (תומך Rdram).

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  6. Started by a_beilis,

הרצתי את התוכנה לפני ואחרי אוברקלוק ואלה התוצאות... core:500 mem:595 3dmarks05:9891 core:668.25 mem 738 3dmarks05:10192 מה אתם אומרים? איך התוצאות?

• 33 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by HitmanW,

התקנתי ת'תוכנה SPEEDFAN ויש שם 6 טמפ' שונות ואני לא מבין מה כל אחת מסמלת. אני אשמח אם תגידו לי ;D הנה תמונה: ותגידו גם אם אלה טמפ' טובות כי אין לי מושג

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by SSA,

איך אני משנה תיחס בביוס החדש לש DFI אינפיניטי 975X?

• 1 תגובה
    • 390 צפיות
  9. Started by shanibh,

טוב, עשיתי קצת עריכה המפרט: מעבד: Q6700 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R כרטיס מסך: 8800GTS 320MB BFG, או OC או OC2 עוד לא הוחלט זכרונות: DOMINATOR CORSAIR 2x1024 CL4 HD: ברקודה 7200.10 חצי טרה צורב DVD , לא הוחלט עדיין איזה מארז: כנראה ה-P150, חלט מהבחירה תלוי בתשובות של הת'רד הזה 1. הטוניק יצליח להכנס למארז הזה? אם לא, מה כן בשביל ה-CPU? 2. מה המאווררים הכי מומלצים עבור הפרונט , אני מבין שצריך שניים של 90 מ"מ, המליצו לי בחנות על SCYTH? איך הם? עדיף אחרים? תודה

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ksn1981,

במחשב קטן וישן, מאוורר 60mm בקידמת המארז מוביל אוויר דרך תעלה לצלעות הקירור שמעל המעבד.. הוא מחובר ב- 3 פינים, מהירותו משתנה אוטומטית ובעומס הוא נורא מרעיש.. שמתי לב גם שהמשחה הטרמית בין המעבד לגוף הקירור (הצלעות) שמעליו, התיבשה/התאדתה.. 1. לשים משחה? איזה? 2. מאווררי 60mm, מצאתי רק שניים.. בסל"ד גבוה ורעש מוצהר נמוך.. עובדים במהירות קבועה (ללא תלות בפין השלישי): EverCool EGF-6 http://www.evercool.com.tw/products/fan_egf.htm Skythe Mini Kaze 60 http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/mini-kaze-60-mm.html יש אחרים? מה אתם אומרים? תודה רבה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, מה ניתן לסחוט מהכרטיס הנ"ל עם הקירור עימו הוא מגיע? בכללי, האם יש פוטנציאל כלשהו לפתיחת צינורות או כל דבר שמאפשר ביצועים חזקים יותר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

מקודם הורדתי ATI TOOL ובדקתי אותו על הRADEON 8500LE 128MB שלי של SAPPHIRE.. משהו מוזר מאוד, תחילה עשיתי CHECK MAX MEMORY משהו כזה ואז הוא התחיל לעשות אוברקלוק לאט לאט לזכרונות, הוא הגיע ל278 (מ200) והפסיק להעלות את המהירות של הזכרונות, אבל הוא לא הפסיק ולא התריע לי שהוא לא יכול יותר, הפסקתי בעצמי כי שמתי לב ש10 דקות מהירות הזכרון תקועה על 278 ולמרות זאת הוא ממשיך לרוץ.. זה אמור להיות ככה ואם כן אז למה ? אחר כך עשיתי CHECK MAX CORE וזה התחיל לעשות אוברקלוק לליבה, העלה אותה מ250 ל268 ושוב נשאר על המהירות הזאת אבל המשיך לרוץ הרבה זמן אז כיביתי ידנית אחר כך סתם משכתי את ה"ציר" למעלה וזה העלה את הרף ל499MHZ ואמרתי לו לרוץ שוב הוא הגיע ל271 וכיביתי מחשש לשריפה זה מוזר מאוד…

13. Started by Baridy,

יש לי את התוכנה Speed Fan . רשום ל שTEMP 3 עומד על 80 מעלות. מזה TEMP 3 ? האם זה בסדר 80 מעלות? AMD Phenom 2 550 X2 ATI 4890 1 GB

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  14. שלום,יש לי כרטיס דיי חלש -FX5200 של GAINWORD בגרסא מוחלשת... ליבה-250MHZ מהירות הזכרונות-266MHZ כפי שאני חושב וכמעט בטוח,לFX5200 אמור להיות 400MHZ,אם אני יעשה OC ל400MHZ בזכרונות,הספק שלי יחזיק? יש לי ספק של IPEX 250WATT, תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by Yevgeny Kantorov,

שלום חברים, רציתי לדעת אם קיימת חיה כזו כמו קירור צד שלישי לכרטיס המסך הנ"ל? אני רוצה לשנות את הקירור בגדול 2 סיבות רעש וחום. אני זוכר שבזמנו היה ניתן לקנות קירור לכרטיס מסך אפילו בKSP אך נכון להרגע לא נתקלתי בשום חנות שמוכרת.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by KoKo-MaN,

תקשיבו יש לי מאורר 80 מ'מ ואני רוצה לדחוף אותו בקידמת המארז.... ככה קידמת המארז נראת אצלי: איך אני עושה את זה??? שמישהו יפרט לי בבקשה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  17. שלום לכולם.... טוב הסיפור שלי הוא ככה... היום בבוקר אני משחק לתומי במחשב,לפתע אני שומע פיצוץ וריח חזק מהמחשב...בהתחלה חשבתי שהלך הספק,אחרי ששללתי את זה(המחשב עבד...) הבנתי שהסיילנסר הוא זה שנשרף.... בקיצור הלכתי לנצל את האחריות(ופה מגיע תודה רבה לזיגזג2000 על ההחלפה המהירה והשרות האדיב...) והרכבתי קרור חדש. ומפה מתחיל הסיפור האמיתי...עד היום הכרטיס שלי(6880LE) היה פתוח כולו(16x6) ועבד מעולה,ז"א הוא עבר עשרות בדיקות של 3DMARK03+05 שיחקתי שעות בהלף לייף 2,FAR CRY,doom3,fifa2006,nba06 ושום ארטיפק לא נראה... היום שיחקתי בFEAR וישר ראיתי ארטיפקים על הכרטיס מסך.... סגרתי ל-12\6 את הצינורות עיבוד ורואים טוב... HL2 עובד טוב גם עם צינורות פתוחים לגמרי... השאלות שלי ככה: א. האם יכו…

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by ben672,

שלום וצהרים טובים! עשיתי לפני כחודש OC אבל לפי מה שאני מבין היחס בין הזיכרון למעבד לא תקין. זהו הOC הראשון שלי אז ככה שאין לי הרבה ידע מעבר לזה. הטמפרטורות במאמץ מגיעות ל:68-73 לפי מה שאני רואה המערכת יציבה מאוד. נ.ב המתח ניתן ע"י המערכת(אני קצת מפחד להתעסק עם זה כי אני לא כ"כ מבין בזה) המפרט הוא: מעבד:Q6600 קירור:gigabyte g power לוח אם:gigabyte p35 ds3l זכרונות של kingston 800mhz (אם צריך דגם צפציפי אני יבדוק) צרפתי תמונה. תודה רבה לכם! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by Da7kStar,

אני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך וכל פעם שאני מסיים להעאלות הכל אחרי שאני עושה אישור זה חוזר להגדרות הרגילות למה זה? גם דרך הדריור כל פעם שאני עושה אישור זה חוזר...

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by AMD-GUY,

היה לי אחד שהתקלקל (לא נשרף P: ), קיבלתי חדש שגם נפתחו לו כל הצינורות, אבל אני לא יכול לעשות OC! ניסיתי לסגור את הצינורות ולנסות לעשות אבל לא הלך. מה שקורה זה שהמחשב קורס אחרי כמה שניות במשחק אם זה OC ממש קל (20 מגה הרץ), ביותר מזה המסך מתחיל להבהב יותר ויותר מהר עד שאני כבר לא רואה את הווינדוס בכלל... ואז צריך למחוק את הדרייברים ולהתקינם מחדש עצות מישהו? תודה מראש (כמובן שזה לא הספק כי הרי עם הקודם הצלחתי).

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by tamir.fri,

אני מחפש בלוק לקירור מים ל AMD 64 K8 שמתחבר לציורות של 0.5 אינץ' ובא עם פיילטר (טרמו אלקטרי) מודבק/מולחם מתחתיו. שהבלוק יהיה מנחושת ושיהיה טוב. סומך עליכם

• 3 תגובות
    • 419 צפיות
  22. Started by Argumantive,

ובכן, אחרי שקראתי כל מה שיכולתי בנושא, עשיתי את הOC הראשון שלי ^^ מעבד:Q6600 לוח:Gigabyte P35-DS3 זכרון: 4GB cm2x2048 6400c5 קירור: mugen 2 ספק: Seasonic X760 טמפרטורת חדר 28 מעלות. נעלתי את המחלק על 2.0, PCI-E על 100. העליתי בהדרגה ל 334X9 והמערכת יציבה בבדיקה דרך OCCT למשך שעתיים, טמפרטורה מקסימלית בLINPACK היא 66 מעלות, במבחן הרגיל 50 מעלות, במנוחה הטמפרטורה היא 30 מעלות. הלוח אם שולט אוטומטית במתח (אשמח לדעתכם בנושא, האם כדאי לשנות ידנית או לתת ללוח לפקח). מה שכן כשהעליתי ל350X9 קיבלתי BSOD בבדיקת המאמץ, רעיונות בנושא יתקבלו בברכה. דעתכם באופן כללי תתקבל גם כן בברכה.

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  23. שמעו נמאס לי מהמוגן 2 שלי והחלטתי לעבור לקירור מים אבל משהו בסגנון Corsair H70 או Antec KÜHLER H₂O 620 עד כמה הם שיפור לעומת המוגן 2 (שאני מחליף בגלל הגודל שלו) ועל מי אתם ממליצים יותר או איזה דגם אחר אתם ממליצים??? ועדיף במחיר שלהם(משהו כמו 500 שקל) להזמין מחול קירור מים שהוא לא קיט????

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום מתי שאני נכנס לתוכנה הוא נותן לי מסך שלאשר את הפרטים של המחשב ואז כשאני לוחץ אישור הוא נותן לי שגיעה הינה מה שהוא רושם http://www.rar.co.il/files/eMule-1131398159.jpg מה לעשות? נ.ב אני מקווה שזה המקום ולא פרום תוכנות תודה מראש

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by MiniMizer,

לאחר קריאה מעמיקה נוספת של ביקורת המאוררים השקטים ולאחר חיפוש ממושך ברשת חנויות המחשבים בישראל, לא עלה בידי למצוא את המאורר הנ"ל (שעפ"י הביקורת הוא הטוב ביותר). חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי כלום :'( אפילו באתר של זיגזג, שסיפקו אותו לביקורת הוא לא נמצא! אנא, עזרו לי :-[

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.