עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת משקרת? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  2. ומכיוון שאני רוצה גם לקנות קירור למעבד (לא OC, צריך שקט, וכמובן להוריד את הטמפ' הקיימת) והבנתי שחסר את הפריזר 7 של AC, אז אבקש המלצות גם לקירור למעבד סוקט 775 של אינטל בתקציב עד 150 (אולי עם חריגה קלה), או אתר שאפשר להזמין ממנו את הפריזר. כמובן שהכל אני רוצה להזמין מאותו המקום... תודה רבה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by itay127,

איזה קרור לכרטיס מסך יותר שקט? מה שאכפת לי זה רק הרעש, אני צריך מאוור כמה שיותר שקט לכרטיס מסך 1950PRO בתקציב של 120 שקלים, אז איזה יותר שקט, ואם יש משהו יותר שקט מאילו תציעו(בתקציב של 120שקל)

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. הי אנשים. אני עומד לקנות מחשב חדש וההתלבטות היחידה שלי היא בנושא קירור. כמה פרטים על המחשב, בגדול: מעבד AMD כפול ליבה, 3500, 64 ביט. כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7800 GTX SLI (רק אחד בינתיים...) קיצר, בגדול, הכי טוב שיכולתי למצוא. הנקודה היא, שאני מתלבט האם לקנות WATERCOOLING או לא. אני _לא_ עומד לעשות OVERCLOCKING אבל עדיין אני מעוניין בקירור איכותי בגלל: 1. המחשב נמצא בבאר שבע והטמפרטורות די גבוהות פה. 2. המחשב עובד כל הזמן, ומנצל כמעט 100% כל הזמן מהCPU. חשוב לי גם שהקירור יהיה שקט, כי אני צריך להשאיר את המחשב דולק במהלך הלילה. אשמח לטיפים ורעיונות מה כדאי לקנות, בגדול קשה לי להגיד איזה תקציב יש לי, אני בטוח לא אשקיע 2000 שקל רק בזה, אז פשוט תתנו רעיונות תודה…

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by t83,

שלום, למישהו יש ניסיון OC עם הכרטיס הנ"ל ? לא מצליח לעבור את 652 לליבה ו 2100 לזיכרונות זה סביר ? Q6600@3.4ghz לוח GA-G33M-S2 זכרונות G skill Pi 4GB תודה יום מעולה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. ברשותי הX1950PRO ואני רוצה להעלות לו מתח כי נוצרו ארטיפקטים ואני רוצה עוד לעלות לו את המהירות כי אני מגיע מקסימום ל57 מעלות

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by Cupid Me,

למישהו יש מושג איך זה בדיוק מתחבר ללוח עם המאוורר של המעבד ושאר המאווררים במארז? מידע נוסף: PST: PWM amplifier integrated on motor circuit 4 pin plug for receiving power and PWM signal from motherboard 4 pin socket for CPU cooler or second fan 3 pin plug to send fan RPM signal to motherboard תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by gerpbt1,

שלום לכולם אני עושה אוברקלוק למעבד הישן שלי, ,pentium d930 , החלקים שלי הם הבאים: asus p5q-deluxe d930 ram 4gb 2x2 ocz ddr2 1066 reaper psu enermax liberty 500w vga ati x800gto2 water cooling thermaltake 735 winxp64 המחשב הוא ישן, החלפתי לפני כמה ימים את הלוח את הזיכרון, כל השער אצלי יותר משנתיים, לפני שאני מחליף מעבד רציתי לבדוק מה אפשר לעשות אם הישין עד עכשיו הגעתי יציב ל 4.12ghz שזה fsb 275 x15. הדבר היחיד שנגעתי זה ה fsb וה vcore . לא רציתי לגעת במתח של הזיכרון כי הלוח הזה לא מראה לי את התמפרטורה שלהם, אבל ברור לי שאפשר להגיע ליותר מהירות. אולי מישהו מכיר טוב את הזיכרונות האלו ויודע שאפשר לעלות קצת את המתח ל 2.2 v אולי. או אפשר לגעת במשהו אחר. המהירות של ה pci e עומד …

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  9. איזה מן הקירורים הנ"ל יותר טוב ואם הם טובים בפני עצמם ל-Q6600 G0(לא מתוכנן OC )? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  10. אני קונה מחשב ורוצה לעשות OC לכרטיס מסך ואני רוצה לקנות את הריבועי נחושות ששמים על הזיכרון של הכרטיס....לקירור איך אני יכול לדעת איזה צורה של פלטת קירור לקנות יש צורות הבנתי......מלבן וריבוע אני לא יודע תשם של המוצר הזה ולא יודע סוג או משהו אני צריך שם ותמונה...לראות מה זה ולהוסיף את זה למפרט זה אולי Thermaltake RAM Heatsink Copper ש"ח ?????? או משהו אחר..שאני לא יקנה משהו שלא מתאים תודה! כרטיס של MSI R9800PRO כדי שאני יקנה הכל במרוכז.... זה המפרט CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) Video Cards : MSI RADEON 9800 PRO [12…

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by yuval_cohen,

על איזה אתם ממליצים? 2700,3000,2100 מה זה תזמונים? איך אני יודע עד כמה אני יכול להעלות את FSB בלי לשרוף זכרונות?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  12. Started by davis5,

קניתי היום משחה טרמית של artic 5 אחרי מריחה הטמפ צנחה בכ10 מעלות ניסתי לעשות OC ב370X9 במתח 4.125 בביוס המחשב יציב מריץ אפילו את TAT כשאני מעלה ל400 וגם ל380 הבהרצה של ORTHOS אחרי כמה שניות מתקבל מסך כחול ניסיתי לעלות מתחים אפילו ל1.55V לא עזר ? תופעה נוספת ניסיתי להוריד מכפלה ולעתות מעל 400 MHZ הביוס פשוט לא מקבל מכבה את המחשב ומעלה אחר כ10 שניות שוב בתדר הרגיל ניסיתי לשנות תזמונים של זיכרון לעלות מתחים לזיכרונות וללוח שום דבר לא עוזר איך אפשר לדעת אם הבעיה בזיכרון או בלוח?

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  13. http://www.upf.co.il/index.php?page=view&id=23779512 שמתי את זה בקובץ וינראר זה 5 תמונות.. פשוט עשיתי את הבדיקת מאמץ אבל אין לי מושג מזה אומר אם זה טוב או לא.. הOC שלי זה מ3GHZ ל3.4ghz מעבד E8400

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by Quellious,

הי, אני מחפש להחליף קירור סטוק (רועש במיוחד) בקירור שקט בתקציב של בערך 100 ש"ח. היחיד שמצאתי זה ה glacialtech 4360 (שמפיק 26 dBA לפי הנתונים - לא הכי שקט אבל נראה לי סביר). מישהו מכיר? זה באמת שקט יחסית? תודה...

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  15. :s05:

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  16. אהלן, יש לי amd 64 3000+ venice שעבר OC מ1800 ל 2200 עם מתח סטוק. שאני מנסה להעלות את הבאס מ245 ל250 המחשב לא עולה. הוא נתקע אחרי שהוא אומר לי שבשביל לעצור את האוברקלוק ללחוץ DEL. ניסיתי להעלות את המתח אבל זה לא עוזר. מישהו יכול לעזור? אגב, הלוח הוא Gigabyte GA-K8NSC-939 והזכרונות של Kingston CL3 נב כמה תמונות מCPU-z [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by timac,

אז ככה יש לי כרטיס ג'יפורס 6800 128mb והקירור שלו נשבר... אני רוצה לשים לו קירור טוב .. עכשיו רציתי לשאול אם יש דרך לאלתר לכרטיס איזשהו קירור מבלי לקנות קירור בחנות... הנה הכרטיס:

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  18. אני מחפש בלוק טוב... בעצם, את ההכי טוב שניתן למצוא היום לסוקט 478, למישהו יש הצעות? תודה

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by MAOR,

מה עומק+רוחב+גובהה של Midi Midi Tower Tower Full Tower זה ממש חשוב לי ... תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. Started by idos100,

1)יש לי ac cooling לhd 4850 עכשיו ניסתי כבר כמה פעמים לגעת בו ולסדר אותו אבל אני לא יודע לפעמים אין רעש ולפעמים יש מה שקורה זה שהמאוורר לא מחובר ממש טוב והוא מתנגש קצת בתמוכים של המאוורר אם אתם מבינים ואני לא יודע מה לעשות עם הבעיה הזו אם להוציא את הכרטיס ולנסות לחזק את הברגים או משוה או לפנות למקום שקניתי ממנו את המחשב ולהגיד להם שיש בעיה(קניתי את המחשב לפני חודש ייתכן שאויל הם לא הרכיבו טוב ובגלל זה אני לא רוצה להתסבך ולהאשים את עצמי)אבל העניין זה שהחנות רחוקה ממני מה לעשות??? 2)לפעמים הכרטיס שלי לא מצליח להגיע ל900 מגהרץ שנאי עושה אובר קלוק המחשב פשוט עושה ריסט אבל הוא שורד עד 850 ככה למה זה?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by Oprapc,

יש לי לוח עם יציאת קול קדמית ו-USB קדמי ואילו למארז יש רק USB קדמי. מה זה אומר בדיוק? אני לא יוכל להוציא AUDIO או שאני לא יוכל רק מקדימה או שאני פשוט צריך להחליף מארז?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by nimrodim,

אני מעניין להוסיף פלטייר ל6800ULTRA אבל לאחר מעט מחקר בנושא - יש לי ספק לגבי הפתרונות המוצעים. לדוגמא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1315&products_id=9342\ מגיע עם פלטייר של 80 WATT ב Vmax = 16.1 Volts המסוגל לטפל במשהו כמו 53 WATT ב 12 VOLT. עכשיו לגבי הנתונים של צריכת חשמל של הכרטיסים: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2299&p=2 אנו רואים צריכה של 200-220 WATT במאמץ? ומכאן השאלה - לא ניראה לי שפלטייר של 80 WATT יהיה מסוגל לטפל בכרטיסים החדשים? האם בכלל פלטייר של 172 WATT יהיה מסוגל? האם משהו כאן ניסה פלטייר על כרטיסים חזקים מהדור החדש? מהיא פליטת החום האמיתית של כרטיסים אלו?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by sunsetter,

יש לי Fx-60 בסוקט 939 שרכשתי לא מזמן מארה"ב. הלוח הוא At8-32x של abit , כלומר ציפס'ט 3200 של ATI. זכרונות Crucial Ballistix tracer 2gb. מארז AC silentium pro קירור ac64 לפי מה שקראתי המעבדים הללו לא עוברים 2.8 על קירור אוויר ובטח לא ללא קירור מסיבי. אני ממש לא מבין ב OC ועם הורדה של ה LDT בלבד ל 800 (כל השאר סטנדרטי בביוס) אני כבר מעל 2.95 ואני פשוט לא ניסיתי עוד לדחוף הלאה. לאחר שעתיים בפריים 95 המעבד לא מגיע ל 50 מעלות והדבר היחיד שחם יחסית זה ה PWM שבאזור ה 60 מעלות. זה נורמלי ?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by krabby,

..

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  25. כי אני לא מוצא קרור אויר חזק בהרבה ממנו וקרור מים קצת קשה לי להשיג (זמן המתנה של כמעט 3 חודשים מPANDAS נכון לעכשיו ). לא מצאתי שום סקירה המשווה את הSP94 למשהו מודרני. אשמח לקבל דעות/תגובות!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.