אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 Pro מתוצרת Sapphire שהגוף קירור שלו רועד בצורה מטורפת ויוצר רעש חזק מאד, ניסיתי לנקות אותו ולראות אם משהו משוחרר אבל הכל נראה תקין(הגוף מוחזק במקום על ידי שני פינים שיושבים בתוך קפיצים) הקפיצים עצמם גם תקינים, בגלל ששמעתי שיש סוגים מסויימים של כרטיסי מסך שפיתרונות הקירור הרגילים(Vga silencer) לא מתאימים להם בגלל חורים במקום לא מתאים(אני מקווה שההגדרה מדוייקת) קיוויתי שתוכלו להתסכל על הכרטיס שלי ולהציע לי פתרון קירור מתאים בסכום של 150 שקל 200 גג!(סימנתי בחץ את מיקום הפתחים שיש לי והעלתי גם תמונה נקייה) וכמובן אם יש לכם עצות שיעזרו לי להמנע מההוצאה של כסף שאין לי אני ישמח לשמוע תודה מראש נ.ב הכרטיס כבר לא באחריות
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הזמנתי את המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1680 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤699 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 GeForce WINFAST GTX260 EXTREME + 896MB GDDR3 - RETAIL ¤1617 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤339 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK ¤572 ספק כוח: ENERMAX MODU82+ 525W ¤545 מחיר סופי: ¤5452 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il בבקשה לא לתת הערות ביניים על בזבזנות וכו', אני שלם עם הבחירות שעשיתי, אני רק מבקש שתמליצו לי על קירור טוב ואמין למעבד שיכול להביא אותו לאוברקלוק של 3.0 ומעלה. חשבתי על TT MAX ORB אבל אומרים שהוא די רועש, צריך משהו חזק ושק…
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם ללוח הזה ועליו יש את הקובית קירור מנחושת לאחר שהפעלתי אותו (הכל עובד תקין גם האובר קלוק סבבה ) שמתי לב שהקוביה הזו ממש חמה האם זה תקין? היא לא סתם חמימה אלה ממש לוהטת.... לפי speedfan כל הטמפרטורות נמוכות -באיזור ה 30 מעלות יכול להיות ששם אין חיישן טמפרטורה? (כי אין מצב שזה 30 זה הרבה יותר) צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום . המפרט של המחשב שלי מופיע בפרופיל שלי .. אני רוצה לדעת אם אפשר לבצע OC למחשב שלי . והאם מישהו יכול לתת יד מנחה בנושא , אני דיי מתחיל אבל מאוד מאוד מעוניין להכנס לתחום .. וגם רעיונות לשיפור יעזרו .
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מעלה תמונה של הטמפ' של המשאבים במחשב שלי בתכונה everest אני רוצה לדעת העם זה נורמלי או יש סיכון לעומס חום הגב המחשב במנוחה עם מזגן דולק http://img119.imageshack.us/my.php?image=untitledmy2.jpg תודה
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה עומק+רוחב+גובהה של Midi Midi Tower Tower Full Tower זה ממש חשוב לי ... תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
התקנתי אתמול את הW7 ומאז הRIVATUNER ששימש אותי לשלוט על המיהרות של המאורר לא עובד.. ניסיתי להתקין חדש ולא הלך.. יש תוכה אחרת שעובדת על W7 שאפשר לישלוט איתה על המהירות? (כרטיס מסך9800GTX
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב.. אז ככה.. יש לי לוח אם של ASUS P5Q מעבד כפול 8500 עם OC ל-3.6GHZ זיכרון של ג'י סקייל של 4GB 800MHZ וכרטיס מסך של רדיאון 4870HD..שיש לו OC גם כן שהטכנאי מחשבים עשה לי שמעלה לו את המהירות של GPU ל780 ושל הזיכרון ל-1100 אבל הוא מכובה לבנתיים..אבל הקטע שהכרטיס מסך מכוון בהגדרות בתור מותאם לOC בלי שאני יעשה OC עכשיו התקנתי תווינדוס.. ומופיע לי סמל בשורת המשימות ליד השעון סמל של מטוס כשאני לוחץ עליו רשום לי שמשהו שקוראים לו סיקס אינג'ן שהוא מאיץ של הלוח אם רשום שהוא לא יכול לפעול תחת OC.. מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לו לפעול? או לפחות להעלים תסמל הזה... אני מצרף תמונה.. תודה לכל העונים ואגב אני לא סגור על זה האם מדובר פה בOC של כרטיס מסך או של המעבד
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את הe4300. בגלל שכנראה לא היה לחנות את המעבד במלאי קיבלתי שדרוג בחינם לe4400 קראתי פה פעם שהe4300 עדיף מהe4400 לOC, זה נכון או שהם שווים \ הe4400 יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המחשב שלי נורא התחמם.. אז פתחתי את הדלת והפעלתי לידו מאוורר והמערכת כולה ירדה בכ17 מעלות (רכיבים ספיציפיים ב3-4) יש מניעה לעשות זאת?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
טוב לפני כמה זמן שאלתי כאן בפורום אם יש קרור לכרטיס 4870x2 והתשובה הייתה Accelero XTREME 4870X2 שעוד לא יצא בכלל וכנראה מתעכב, רציתי לשאול האם יש עוד דרך לקרר את הכרטיס כי עכשיו בקיץ הוא פשוט רותח ועובר את ה100 מעלות במאמץ אולי אפשר להוסיף מאווררים למארז שיהיו מכוונים אליו וזה יתרום לקירור. המארז די גדול אז יש מקום לתמרון +thermaltake armor ויש לו רק מאוורר דלת גדול שמכניס אויר ואחורי מאחורי הקירור של המעבד big typhoon שמוציא אויר וזהו. חג שמח ותודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הזמנתי את שניהם כחלק ממפרט חדש מ Iqpc וקיבלתי הודעה מהחנות בזמן הרכבת המחשב שיש בעיית התאמה של ה Tuniq עם מאורר הצד של ה Lexa , עם המלצה לפרק את המאורר ולהתקין אותו במקביל על המאורר האחורי. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שהוא באיזה חנות בעיר כרטיס מסך מקורר גז יש דבר כזה? אם כן מישהו יכול להביא תמונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לאח שלי מחשב עם לוח של אינטל מקורי E850mv ומעבד 2.0GHZ אני רוצה לעשות לו אובר קלוק ומשום מה בביוס אין אצלו אפשרות כזאת מדוע זה? ויש לו מיכפלה מעולה של 20 וזה דיי דחוף..... דרך אגב הסוקט שלו הוא MPGA478
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני לא מנוסה בתחום ה-OC אבל משתדל ללמוד. העליתי את הפרויקט הראשון שלי למאגר ההמהרה וקיבלתי ציון של "U Can Do Better" :-\ ובכן, באיזה דרך העלאת המתח מסייעת לתהליך ה-OC? ואילו עצות יש לכם לשיפור ה-OC?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הייתי מעוניין לדעת מה החשיבות של שימוש בגריז טרמי למעבד אם אתם מכירים מאמרים בנושא ? או שאתם יכולים לתת לי המלצות בנושא בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המתקין אמר שזה מכיוון שהם לא יכולים להיות מחוברים לחיישנים, ולכן הם תמיד עובדים על אותה עוצמה. ממארז שקט מאד זה הפך למכונה רועשת מאד.מייד אמרתי לו לפרק אותם. מישהו יכול לחוות דעה? די יש לי 2 דיסקים קשיחים ובעתיד אני מתכוון להוסיף עוד אחד ואני רוצה שהם יקבלוו קירור נאות.
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ככה כרגע אני עומד על 3 ג'יגה הרץ עם FSB 1334 מגה הרץ במכפלה 9 מתח שאני מזין למעבד הוא 1.35 וולט מתח שמוזן לזיכרונות הוא 2.175 וולט מתח שאני מזין לצ'יפסט הצפוני הוא 1.14 וולט לצ'יפסט הדרומי 1.4 וולט טמפ' מעבד במנוחה 24 מעלות! מעבד במאמץ לפי אוורסט לפי TAT ולפי temp core לא עובר את ה47 מעלות לאחר בדיקה מלאה של s&m בעיה שנוצרת לי היא הבעיה של הזכרונות שלא מצליחים לעבור את ה900 ומשהו מגה הרץ כרגע אני על 835 מגה הרץ מומלץ להמשיך OC למעבד בלי OC לזכרונות? או שלמישהו יש פתרון אחר אני לא רוצה לעבור את המתחים בזכרונות יותר זה נראה לי שובר את האחריות
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי, המאווררים של המחשב עושים לי חור בראש. עצרתי את המאוורר של המעבד והרעש פחת בצורה משמעותית. האם אני יכול להחליף את המאוורר של מעבד ה-AMD במאוורר יותר שקט? יש לכם המלצות? דרך אגב, מי אחראי למאוורר הרועש הזה - AMD, או החברה שממנה קניתי את המחשב (זאת אומרת, האם המעבד בא במקור עם מאוורר?) שוב תודה רבה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לכרטיס מסך שלי( X1800GTO?) גוף קירור שקט עם ביצועים טובים וכבר כמה זמן שאני מעוניין בX2 אבל רציתי להתייעץ רגע לפני קנייה מה יותר שווה? הX2 או הS1 ? יש לציין שהגוף קירור הנוכחי רועש וכבר בלתי נסבל, לכן אני מעוניין להחליף את הגוף לאחד שקט עם ביצועים טובים,מה לבחור לדעתכם? התקציב שלי הוא סביב ה120 שקל, עם חריגה קלה עם יהיה צורך בכך.
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
התקנתי אוורסט...הוא אומר לי שהטמפ' של המעבד שהוא קורא לו CPU היא 33 ויש מתחת CORE1 CORE 2...שזה כמובן כל ליבה (יש לי כפול ליבה)..אז הוא רושם שליבה אחת 38 והשניה 39...וההפרש מובן... ההפרש שלא מובן הוא בין ה33 לבין ה39 של הליבות... מזה אומר?1
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי ולקנו 7 הבעיה היא שהוא ממש מרעיש צריך המלצה על מאוור יותר שקט תודה
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, היום כאשר ניסיתי לצרוב ביוס של 9600 חדש לכרטיס שלי (9550) אשר היה מותאם לזכרונות לאחר כמהשניות של חשיבה התוכנה מראה לי 0fl01 מה זו השגיאה הזו ? תודה מראש יבגני
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אני djez26 העלתי פרויקט המהרה היום 27/09/05 והעורך כתב שמשהו לא בסדר ואני צריך לשלוך מחדש (זה רשום תחת הפרויקט בהערת העורך) אבל משום מה אני לא מבין המהירות של המכפלה היא 12.5 וה fsb היה 213 לכן המעבד כרגע עובד על 2672 וה bus על 427 שזה למעשה פי 2 מה fsb .המעבד הוא barton 2800+ לי נראה שהכל בסדר .... אבל מישהו אולי מוכן לעזור לי למצוא את הבעיה שהעורך הזכיר נ.ב הפרויקט שלי בפרויקטים האחרונים למי שרוצה לבדוק
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
בצד ימין יש את המפרט שלי....רק שיש לי גם כרטיס קול SB LIVE 5.1 שמחובר ב PCI......הקירור אצלי רגיל ודי פשוט ואני לא ממש רוצה להחליף אותו (בגלל זה הוספתי תמונות) ...הבעיה העיקרית היא הנעילה של הPCI ושל הAGP (אני לא יכול לעשות בגלל הצ'יפסט ..) .....רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע לי בחומרה אם אני יעלה את ההרצים של הFSB שבעיקבותם יעלו ההרצים של ה PCI והAGP ....הכרטיס מסך פחות מטריד אותי כי זה במקום לעלות לו את ההרצים דרך תוכנה(בערך.. כי זה לא ממש מראה העלאת מהירות בזיכרונות וליבה כשהורדתי את ההרצים של ה AGP .).....אבל האם הכרטיסים שנמצאים על ה PCI יפגעו בצורה רצינית..וגם כמובן לשאר החלקים מעבד זיכרונות....(512 במהירות 400 ו256 ב333) .....שאלה אם הטמפ' טובה לOC ונזקים..... (כרגע …
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-