אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לכרטיס שלי צרוב מתח 1.4 (1.3 במקור), אבל נכנסתי לביוס וראיתי שחריץ הAGP מכוון על 1.5 מישהו יכול להסביר לי איך זה ייתכן?
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
השתמשתי ב3 תוכנות לבדוק את הטמפרטוה שלי והתוצאות לא שוות באיזה תוכנה לסמוך?? יש לי קירור מקורי-ולא העלתי מתחים ,אני מתקוון לקנות עוד יומיים קירור מוגן2\נינג'ה2 (תלוי כמה יעלה לי להתקין את המוגן2 כי אני לא רוצה לפרק את הלוחM) תודה מראש ,בבקשה תעזרו לי מבר אני רוצה לסיים כבר עם הOC http://www.siz.co.il/my.php?i=uomwdmxjlmyg.png
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס ג'יפורס 6800 128mb והקירור שלו נשבר... אני רוצה לשים לו קירור טוב .. עכשיו רציתי לשאול אם יש דרך לאלתר לכרטיס איזשהו קירור מבלי לקנות קירור בחנות... הנה הכרטיס:
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן שאני רוצה לנסות לעשות לו OC סתם כדי ללמוד אליו.. עכשיו רציתי לדעת עם בכלל אפשר לעשות לו: מעבד: Pntel Pentium 4 CPU 2.40GHz לוח אם: MSI MS-6737 כרטיס מסך: nVIDIA GeForce FX 5200
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש בלוק טוב... בעצם, את ההכי טוב שניתן למצוא היום לסוקט 478, למישהו יש הצעות? תודה
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הזמנתי את המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1680 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤699 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 GeForce WINFAST GTX260 EXTREME + 896MB GDDR3 - RETAIL ¤1617 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤339 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK ¤572 ספק כוח: ENERMAX MODU82+ 525W ¤545 מחיר סופי: ¤5452 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il בבקשה לא לתת הערות ביניים על בזבזנות וכו', אני שלם עם הבחירות שעשיתי, אני רק מבקש שתמליצו לי על קירור טוב ואמין למעבד שיכול להביא אותו לאוברקלוק של 3.0 ומעלה. חשבתי על TT MAX ORB אבל אומרים שהוא די רועש, צריך משהו חזק ושק…
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד (AMD Sempron 2400) אבל משום מה האפשרות חסומה בביוס מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום רב.. אז ככה.. יש לי לוח אם של ASUS P5Q מעבד כפול 8500 עם OC ל-3.6GHZ זיכרון של ג'י סקייל של 4GB 800MHZ וכרטיס מסך של רדיאון 4870HD..שיש לו OC גם כן שהטכנאי מחשבים עשה לי שמעלה לו את המהירות של GPU ל780 ושל הזיכרון ל-1100 אבל הוא מכובה לבנתיים..אבל הקטע שהכרטיס מסך מכוון בהגדרות בתור מותאם לOC בלי שאני יעשה OC עכשיו התקנתי תווינדוס.. ומופיע לי סמל בשורת המשימות ליד השעון סמל של מטוס כשאני לוחץ עליו רשום לי שמשהו שקוראים לו סיקס אינג'ן שהוא מאיץ של הלוח אם רשום שהוא לא יכול לפעול תחת OC.. מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לו לפעול? או לפחות להעלים תסמל הזה... אני מצרף תמונה.. תודה לכל העונים ואגב אני לא סגור על זה האם מדובר פה בOC של כרטיס מסך או של המעבד
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד אינטל פנטיום 2.4 לוח p4ux800 של אסוס הייתי רוצה לדעת מה כל אחד מהטמפרטורות אומרת והאם הנתונים בטווח סביר, תודה.
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שהוא באיזה חנות בעיר כרטיס מסך מקורר גז יש דבר כזה? אם כן מישהו יכול להביא תמונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
הי, האם ניתן להתקין SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM על לוח אם GA-965P-DQ6 ? מבחינה מכנית, בגלל מערכת הקירור שעל הלוח?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הקירור סטוק שלו יחזיק OC ל3200+..?...(עוד 200Mhz)...
-
- 12 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי ספק 300W קירור סטוק של ה P4 P4 2000MHZ 100FSB ליבת נורט'ווד. IS7-E ואני לא יודע למה אבל אפילו במטח של 1.8 (!) הוא לא עושה 133 HZ :-\ (עושה 129 מקסימום) עכשיו אני מפעיל אותו על 1.65V ב120 FSB כי זה לדעתי המטח הכי בראי וגבוה שכדאי לי לתת לו. אתם חושבים שקירור חדש ישפר לי את הביצועים? או שזה מקרה עבוד של מעבד דפוק? אני לא קונה יותר אינטל כמחאה! אני חוזר בי- כל עוד הם משקיעים בארץ אני יקנה אינטל כי אני פאן בוי..... של ישראל ...
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי. לא מצאתי התייחסויות למאוורר מהסוג שבנידון. האם מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול להגיד עליו משהו? (לינק לאתר היצרן: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=16&l2=66&l3=0&model=1446&modelmenu=1) בנוסף, אני מחפש מאוורר כמה שיותר שקט, ובשמחה אקבל המלצות. יש לי socket 775 , מעבד intel, לוח asus p5gpl. תודה.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום למי שלא יודע אני מנהל מכירות של אייבורי בסניף ב"ש ובעזרת כמה חברים מפנדה מחשבים ומיטב החומרה הזמינה בשוק :-X 8) תוצאות 3DMARK06 וCPUZ http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=402297 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בצד ימין יש את המפרט שלי....רק שיש לי גם כרטיס קול SB LIVE 5.1 שמחובר ב PCI......הקירור אצלי רגיל ודי פשוט ואני לא ממש רוצה להחליף אותו (בגלל זה הוספתי תמונות) ...הבעיה העיקרית היא הנעילה של הPCI ושל הAGP (אני לא יכול לעשות בגלל הצ'יפסט ..) .....רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע לי בחומרה אם אני יעלה את ההרצים של הFSB שבעיקבותם יעלו ההרצים של ה PCI והAGP ....הכרטיס מסך פחות מטריד אותי כי זה במקום לעלות לו את ההרצים דרך תוכנה(בערך.. כי זה לא ממש מראה העלאת מהירות בזיכרונות וליבה כשהורדתי את ההרצים של ה AGP .).....אבל האם הכרטיסים שנמצאים על ה PCI יפגעו בצורה רצינית..וגם כמובן לשאר החלקים מעבד זיכרונות....(512 במהירות 400 ו256 ב333) .....שאלה אם הטמפ' טובה לOC ונזקים..... (כרגע …
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
טוינמוס עם צ'יפ של TMD (50D) או וינבונד עם BH-5? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב עם מעבד: AMD 64bit 3000 ולוח-אם: chaintech sk8t800. המארז הוא הבסיסי ביותר של KSP. אני לא מצליח למצוא מה הטמפרטורה של המעבד או לוח-האם או כל טמפרטורה אחרת. גם ניסיתי עם התוכנות MBM5 ו-CpuCool שבדף ההורדות. 1. איך אפשר לגלות מה הטמפרטורות? 2. איך אני יכול לבצע בקרה על מהירות הסיבוב של המאווררים? 3. איך מפעילים את ה-Cool'N'Quite ? ותודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לאחר שקראתי מדריך אני משנה את השאלות שלי 1.יש על הקירור מסביב לאיפה שהמשחה מן מלא שסוגים כאלה משהו כזה ויש לו ציפוי לבן אפשר לומר קיצר צריך להוריד את הציפוי הזה? ממה שראיתי במדריך יש עליו כיסוי שרשום עליו pull ולי אין את הכיסוי הזה יש לי רק מה שציינתי פה 2.יש גם מן חלק כזה בצורה של מן n חצויה אפשר להגיד r קיצר איפה לעזאזל אני שם את החלק הזה? כי מאחורה יש את הסוגר ההוא ומקדימה את הקירור.... הבנתי מה זה ואיפה לשים את זה רק השאלה שלי עכשיו זה שלא צריך אליו ברגים או משהו פשוט להצמיד את זה לדבר הלבן זה שאני שם על הזכרונות? 3.זה משנה אם יש לי כרטיס ליד הכ.מסך (כמעט נוגע) אבל לא מפריע למאורר..? 4. יש לי בכבל-חוט הזה של החשמל 2 כניסות/יציאות/חיברים איך שלא תרצו לקרוא לזה ולי יש ר…
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש {מפרט בצד, הראשון מבין השתיים} ואני מתלבט אם להוסיף גריז טרמי, הגריז שחשבתי עליו הוא ה-Nanotherm BLUE II, רשום בזיגזג שזה הגריז הטרמי הטוב בעולם והוא לא עשוי מחומרים מוליכים ככה שאין סכנה למעבד. זה יכול להוריד את הטמפרטורה של המעבד? אם כן משמעותי? הקירור למי שלא שם לב מהכותרת הוא ThermalRight SK7 + ThermalTake SF2 והמארז אם זה חשוב Chieftec AX-01SLD עם ארבעה מאוררים {מארז אלומיניום}. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש של מזמן והרצתי תוכנה לבדוק את הטמפרטורה שלו, וכתוב שם שהטמפרטורה שלו היא 76 מעלות!!! או שעייני מטעות אותי? (אני צרפתי תמונה). המעבד הוא amd 64 3200 athlon [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מישהו יוגע איך לפרק את המארז ולהגיע אל הלד לשם החלפתו ? (דגם BLD)
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
למישהו אולי יש רעיון איך להגיע ליותר?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח X38 של DFI גרסת DK קיט 4 גיגה מהירות 800 CL4 של A-DATA ומעבד QX9770 הלוח עובד כרגע על באס 400 והמכפל על 9.5 ככה שאני רץ על מהירות 3800 מתח על המעבד 1.3V לא הצלחתי להעלות את מהירות הבאס ושהמחשב יעלה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום , את המפרט אפשר לראות בצד . 8800GT אחרי כשעת משחק cod 4 הגיע לכמעט 80 מעלות בבדיקה ב everst ultimate , האם תקין ?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-