עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המאורר על הרדאון 9500 הפסיק לעבוד, הכרטיס עצמו עובד מצויין ואין איתו שום בעיות אבל המאורר לא עובד. בדקתי אם משהו תוקע אותו אבל הכל תקין, החשמל תקין ולא מצאתי בעיה נוספת. מה עוד אפשר לבדוק? בנתיים שמתי מאורר חזק מתחת לכרטיס שידחוף עליו אוויר, אבל זה לא פיתרון שאני אוהב. תודה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  2. יש לי את המארז הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd1801150928.htm שיפצרתי אותו בכך שהופתי לו מאוורר 92 למעלה ואחד בצד. וקניתי לו ספק של HEC. יש לי אופציה לקנות את המארז הנ"ל http://www.chieftec.com/products/dragon/dx01wd.htm כיד שניה. האם כדאי לי? האם מבחינת איוורר הוא יהיה יותר טוב? אני יודע שהוא מגיע עם 2 מאווררים של 80 ויוצא מזה שאני נשאר עם 2 מאווררים חדשים של 92 של אנמרקס. האם יהיה לי שימוש בהם (ללא קדיחת חורים) והאם בכלל במארז הזה צריך הוספה של מאווררים חיצוניים או שהטמפ' יהיו נמוכות מלחתחילה. בכל אופן המלצות שלכם יעזרו לי להחליט. תודה מראש.

3. אני לא יודע למה אבל שאני משחק במחשב הטמפרטורה של המחשב עולה תוך חצי שעה והבקר חום של אינטל מתחיל לצפצץ :'( יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.70GHz כרטיס מסך nvidia g-force 4 mx440 64megabit ויש לי גם את הבקר חום של אינטל שבה ביחד עם הלוח אם intel active monitor במחשב שלי יש 4 מאוררים אחד למתה מיקדימה כוד אחד בספק אחד על המאבד ועוד אחד קטן על הכרטיס מסך אבל הוא לא עובד וזאת ניראת לי הבעיה כאן כי רק שאני משחק הוא מעלה את הטמפרטורה כשאני מפעיל אותו סתם זה הטמפרטורה שלו בדרך כלל http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/i/n/i/s/h/1/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311231419126526/200406161753182767/Untitled-1_psd_bmp.jpg אני מקווה שתעזרו לי תודה פיניש

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  4. שיהיה במחיר סביר ובעל ביצועים טובים אני מצכנן לו אוברקלוק קטן...

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by roeiw,

זה הגיוני שהמחשב היה עובד במצב כזה (ספק בחתימה)

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by theenema,

שלום, יש לי מעבד אינטל פנטיום 2.4 לוח p4ux800 של אסוס הייתי רוצה לדעת מה כל אחד מהטמפרטורות אומרת והאם הנתונים בטווח סביר, תודה.

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by bagetrek,

מישו יכול להסביר לי את זה ?! , יצאתי מסופ ][ ][ אחרי משחק במולטי , קיצר אני בא לראות כמה טמפ' על המשחב ( היום למשל יום חמים ובחדר גם חם ) אבל דבר כזה WTF מישו יכול להסביר לי את זה ?! סתכלו על מה שהולך שם ב- פאןספיד וגם על AI BOOSTER תראו שזה שונה אבל הטמפ' של הלוח שם , קיצס מי שמבין בזה יכול להבין ... ד"א אני ב-OC לא כמו שרשום למטה קצת התבלבלתי במספרים הנה תמונה : http://img233.echo.cx/my.php?image=omfg7yt.jpg אני כבר מפחד לשחק פה , הבית טרומי אז מה שהולך בחוצ גם הולך בפנים איזה נאחס !

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  8. אני רוצה לחבר את המאוורר של המעבד ישירות לחשמל במקום ללוח אם, אני יודע לעשות את זה אבל אני לא יודע, אם לחבר אותו ל-12V או ל-5V. הגוף קירור של המעבד עם המאוורר הוא המקורי של החברה, AMD ATHLON 64 S754 3200. מישהו יודע מה הצריכה של המאוורר?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  9. הורדתי את הגרסה החדשה של סנדרה ונוכחתי לגלות שה2800 וה3000 מוצגים כברטונים. הברטונים רצים במהירות נמוכה יותר מהT-BRED בגלל ה512 קאס. ולכן הביצועים עלו בגלל זכרון אבל ירדו בגלל מהירות. בקיצור יש לי עכשיו 3000+ מבחינת ביצועים.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש ליזיכרון הנ"ל של MICRON CAS 2.5 כמה טוב הוא בהתאם למפרט שלי לOC. לאיזה מהירות BUS אני אגיע - אם אגיע

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by OR007,

הרבה דברים מוזרים אי אפשר להבין במחשב ובכל הנוגע ל-O/C, קבלו דוגמא - המעבד שלי, שמסוגל לסגור בשקט תוצאה יפה מאוד, פשוט נתקע על -200X11 ב- Vcore - 1.8 (גבוה אני יודע, הוא דורש את זה) Vdimm- 2.9 Vdd -1.7 תזמונים - 8,4,4,2.5 הנתנונים האלו, שאמורים כביכול לסגור הרבה יותר עם המעבד כנראה לא איפשרו את זה, ניסיתי כל דבר אפשרי ושום דבר ב-205X11 פריים נופל אחרי 5 דקות, שב-200X11 הוא יציב 24 שעות. מיליון נסיונות ושינויים לא עזרו.. מה לבסוף עזר ?! החלטתי להזיז את הסטיק זכרון ל-DImm האמצעי ! (2) והפלא ופלא, יציב יפה מאוד ב-205X11 , אפילו בתזמונים נמוכים יותר, אולי גם ב-210X11 מישהו יכול להסביר את זה ? ולא, לא היה אבק בסלוט הקודם שהזכרון היה בו, בדקתי את זה כבר... פשוט מוזר :-X

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by SlimShady_1,

well this is how it goes... i got AMD3200+ BARTON 400 FSB GIGBYTE GA-7N400 PRO2 NFORCE2 KINGSTON HYPERX 512MB I was trying to overclock the cpu which then got me to the conclution i can only get up to 12x multiplier which means aprrox 2.4 GHZ So i decided to overclock the system bus, but as it seems the memory dosent get me over 202fsb Now im getting to the point im thinking about buying : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=4203 which is "Mushkin 512MB PC3200 black level II" any thoughts, ideas, tips?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by eylonG,

אני זוכר שמישהו שאל על זה, אבל בחיפוש לא מצאתי שום איזכור באף פורום... אז ככה: שוכב לי במגירה גיים בוי ישן, מהדגם הראשון- השחור ירוק שכל מה שיש לו זאת בטריה שנזלה בתוכו וכנראה ניתקה את החשמל והוא לא עובד.. רציתי לתקן אבל יש לו ברגים מעצבנים, כמו פיליפס, אבל עם שלושה חריצים בראש הבורג ואני לא מצליח לפתוח.. כל מה שאני יכול לעשות בלי מברג הוא לקדוח את הברגים ולהתעלל בו.. אולי יש משהו לעשות עם הLCD שלו? האם אפשר להשתמש בו למודינג במחשב או שאי אפשר ואז אני אתאמץ יותר לתקן אותו.. בכל זאת.. סופר מריו , טטריס וכאלה.. תודה!

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by hardtwiker,

מצאתי באתרים רבים מדריכים שמסבירים בדיוק איך לעשות טוויקינג לCPU, איך להרכיב מאווררים חדשים וכו' וכו'. הבעיה היא שכשהם הגיעו לקטע של האוברקלוק עצמו, הם סיכמו אותו בכמה משפטים- שינוי מהירות בFSB ובBIOS וגם הוסיפו ADVANCED OPTIONS. לי אין מושג מהם כל המושגים האלו ואיך אפשר בעזרתם לעשות אוברקלוק לCPU. לכן, האם מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריכים אשר מסבירים מ-א' עד ת' את תהליך האוברקלוק של הCPU. בתודה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  15. Started by FireStar,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה אמור להיות מתח העבודה הרגיל (לא באוברקלוק) של XP2000 ???

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by RED_ALERT,

המוכרת הביאה לי נגד של 300 ואחד של אחד קילו אום מה אני צריך להרכיב במעגל למעלה?

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by shlomi_x,

היי, המאווררים של המחשב עושים לי חור בראש. עצרתי את המאוורר של המעבד והרעש פחת בצורה משמעותית. האם אני יכול להחליף את המאוורר של מעבד ה-AMD במאוורר יותר שקט? יש לכם המלצות? דרך אגב, מי אחראי למאוורר הרועש הזה - AMD, או החברה שממנה קניתי את המחשב (זאת אומרת, האם המעבד בא במקור עם מאוורר?) שוב תודה רבה, שלומי

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by asilic,

ואם כן משהו יודע מתי?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by shlomi_x,

היי, יש לי GA-7VA של גיגה-בייט + מעבד AMD 2000. הבנתי שמעבדי AMD עולים עד לטמפרטורות גבוהות מאד, ולעיתים נשרפים - לא עלינו. האם לוח האם שלי יודע למפסיק את פעולת המחשב כאשר המעבד מגיע לטמפ' מסוכנות ? האם אני יכול לקנפג את ה EasyTune4 שהתקנתי לכבות את המחשב בטמפ' מסויימת? ושאלה אחרונה, האם התוכנה יכולה לספק התראת צליל כאשר המעבד מגיע לאזורים האסורים? שוב, תודה רבה לכל העונים, שלומי

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  20. בצד ימין יש את המפרט שלי....רק שיש לי גם כרטיס קול SB LIVE 5.1 שמחובר ב PCI......הקירור אצלי רגיל ודי פשוט ואני לא ממש רוצה להחליף אותו (בגלל זה הוספתי תמונות) ...הבעיה העיקרית היא הנעילה של הPCI ושל הAGP (אני לא יכול לעשות בגלל הצ'יפסט ..) .....רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע לי בחומרה אם אני יעלה את ההרצים של הFSB שבעיקבותם יעלו ההרצים של ה PCI והAGP ....הכרטיס מסך פחות מטריד אותי כי זה במקום לעלות לו את ההרצים דרך תוכנה(בערך.. כי זה לא ממש מראה העלאת מהירות בזיכרונות וליבה כשהורדתי את ההרצים של ה AGP .).....אבל האם הכרטיסים שנמצאים על ה PCI יפגעו בצורה רצינית..וגם כמובן לשאר החלקים מעבד זיכרונות....(512 במהירות 400 ו256 ב333) .....שאלה אם הטמפ' טובה לOC ונזקים..... (כרגע …

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש: DFI NF4 ULTRA INFINITY SHAPPIRE RADEON X800GTO AMD Athlon64 3200+ (Venice core) AMD K8 64 Bit / Opteron DEEPCOOL Jagon AMD DDR400 512MB HYNIX x2 MAXTOR 200GB 7200 8M CASE ספק כוח ג'נרי 500W LG DVD RW GSA-4163B 16x16 Double Layer Super Multi+Software Zippy HEBREW wheel scroll and volume up volume down Logitech S90 -36 V DDR Memory Heatsink x2 הבעיה היא בOC לכרטיס מסך, עם הזכרונות אני מגיע בכיף ל-600MHZ, בעוד שהליבה משום מה נתקעת ב-530MHZ. חשוב לציין שהליבה היא R480, ושמעתי על אנשים שהגיעו עם אותו כרטיס ואותה ליבה ל-590MHZ! כמו כן, קיררתי את הכרטיס טוב ע"י מאוורר חזק שהוריד לו את הטמפ' טוב, ועדיין לא הצלחתי לעבור את ה530MHZ לליבה. האם יית…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. שלום.. ה Hardcano 9 שמגיע עם ה XASERIII של TT, כבר לא עובד לי כמו פעם..ווסת אחד לא עושה כלום והחיישן טמפ' רק מקצר ת'ספק. חשבתי לשדרג ל HC 13 אבל מביקורות שקראתי הבנתי שהוא בכלל לא משהו מעבר לפריט יפה שיושב במארז וקורא כרטיסי זכרון. בנוסף הבנתי שהוא מוציא רק עד 1A לערוץ וחיבור מספר מאווררים במקביל לערוץ עלול לא לעבוד - יש לי 7 מאווררי מארז של 80 , בXASER, איוורור למעבד וכ.מסך. חשבתי בתור אפשרות על ה AEROGATE II . הסתכלתי גם על LIS 2 PREMIUM של VL SYSTEM - חברה שמעולם לא שמעתי עליה ולא כל כך הבנתי אם הבקר יעזור בהבאת קצת שקט לבלאגן... http://www.vlsys.co.kr/English/product_lis2pre.php רעיונות הצעות טיפים ? תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. שלום אני צריך עזרה בקשר לקניית גוך קירור יש לי כרטיס מסך מדגם ATI Radeon 9600 Seties 256 MB 128 Bit ומצאתי לנכון את הגוף קירור הזה השאלה היא האם הוא טוב לדעתכם והאם שווה להשקיע בו כשמחירו 121 ש"ח או בThermaltake EXTREME GIANTIII A1919 Dual Heatpipe & Dual Fan VGA Cooler שמחירו 199 ש"ח אבל מישהו פירסם שם ביקורת ארוכה מאוד על הרעש שהוא עושה בגלל שני המאוורים לכן חשבתי לקנות את הראשון שמחירו 121 כי הוא ליעשה לי רעש בכלל והוא טוב על פי מאמר זה: http://www.tweakup.dk/article/452/dk/ ומוריד משמעותית את המעלות אפשרי לקנות אותוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...oducts_id=10325 וזה הפרטים בדך הבית של החברה על גוך קירור זה http://www.thermaltake.com/coolers/chipset…

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by dory,

תראו אני לא יודע כמה צריך לעשות להם בOC תראו ותגידו כמה אני צריך לשים בכל אפשרות? הגב הזיכרון של הכ.מ הוא 128

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  25. חבר'ה יש טעם לקנות גוף קירור במקום הגוף קירור המקורי של הלוח לגשר הצפוני אם לא עושים OC? תודה

• 5 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.