אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
נלקח מאוורסט: CPU 42 °c GPU 56 °c GPU Ambient 46 °c WDC WD2000JD-00HBB0 47 °c הכל ב IDLE...הטמפ של המעבד ידוע לי שבסדר (זה המעבד שבחתימה) אבל ההרדיסק.. לא קצת חם ? WD 200GBSATA האם קירור אקטיבי להרדיסק משפר משהו או סתם עושה "רוח"? תרתיי משמע.. שאלה נוספת למה אני לא רואה טמפ של המובו ? אין סנסור של ג'יגה בייט ? נראה לי משונה לא ? עוד שאלה.. ברשותי XFX 6600GT בלשונית OC של אוורסט זה מראה לי ה GPU הוא 299MHZ.. זה לא קצת..אבל קצת נמוך ?! הוא אמור להיות 1100 לא ? לא ברור לי כלכך מה קורה פה..
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
באובר קלוק עם לוח dfi שאני מתכנן לקנות ביחד עם venice חדש, שמעתי שיש להם ציפ נחמד אבל שכחתי את השם טיפה חסר לי כסף לזכרונות חדשים,מי שמכיר את הציפ יכל להגיד לי בערך עד כמה אני אוכל להגיע איתם? (באס) אגב למי שישאל זה ddr400
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבדוק את הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי,יש לי : Radeon 9800SEIRES 256MB 256BIT של החברה : PALIT עכשיו,איפה בודקים את זה? אני רוצה לבדוק,להגיד לכם את המעלות המדוויקות ללא מאמץ ..ותגידו לי אם זה בסדר וגם אני ינסה במאמץ להפעיל משחק כמה שעות ולהגיד לכם ותגידו אם זה בסדר/סביר תודה מראש למי שעוזר! נ.ב לא יודע אם זה קשור לפה,אם זה לא קשור אז תעבירו ..
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אפשר לקרר את הלוח. הכוונה שבתוכנה אוורסט הקטגוריה motherboard הטמפ' קצת גבוהה 40-45 ללא מאמץ בכלל והבנתי שזה לא כל כך בריא. עכשיו כמו שהבנתי (או כמו שאמרו לי) הטמפ' מתכוונת לכל הלוח ולא לאחד מהצ'יפסטים או משהו כזה. עכשיו אין לי מושג איך לקרר את הלוח אני בטח לא אמור לשים עליו מאורר של סלון? אולי מישהו יתקן את מי שאמר לי שהכוונה היא לטמפ' של כל הלוח או ימליץ על קירור איכשהו. תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
amd 64 3500+ לוח אם MSI k8n neo4 A-data 512 pc3200 כרטיס מסך gf 6600 של GIGABYTE כמה אני יכול להמהיר אותו
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המפרט הוא: DFI LanParty NF4 Ultra-D AMD athlon64 3200+ venice OCZ PC4000 1gb dual kit TCCD 500MHZ Gold edition Voltage eXtreme עד כמה אני אמור להגיע בקלות? (עם קירור סטוק) ולכמה אני צריך לשנות את התזמונים של הזכרונות כדי להגיע לזה :>? תודה רבה.
-
קודם כל, הסילרסטון: http://www.silverstonetek.com/products-nt01v2.0.htm הוא נחשב לטוב? אני מתכנן לעשות OC למעבד פרסקוט 530. מה יותר מומלץ? תקציב סופי (היטסינק + מאוורר) מקס' 350 ש"ח. אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע : בתודה מראש, עידן
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח dfi nf4 וזכרונות של king max שעבדו יוםי על הלוח לפניו k7n2 ופתאום במישחקים יש לי פריזים של כמה שניות כול 2 דקות יש בעיות תמיכה בזכרונות או משהו שאני לא יודע עליו? תודה לכול העונים בנסוף המערכת כולה באובר קלוקינג והזיכרונות היו יציבים לגמרי ניסיתי גם ללא אובר אבל הבעייה לא חלפה לה
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני קראתי איפה שהוא שההבדל בין תיזמונים 2-2-2-5 ל 5-5-5-15 בואתה מהיורות זה בערך רבע FPS במשחקים זה נכון או שסתם זינו לי תמוח?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
שלום כפי שאתם רואים בתמונה ה PCI/AGP לא הגיוניים... האם זה הגיוני ? איפה אני נועל אותם בביוס ? אני לא מוצא (אולי כי יש לי לוח של אינטל) ? נ.ב מתי שאני מעלה באס אז שניהים עולים גם... עדיין לא ביצעתי OC ואני מתכנן לעלות את הבאס ככה מ200 ל208 או 214 ככה ... תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קניתי FX5200 הבעיה שהמאורר שלו טוחן את המוח, מצד שני יש לי גוף קירור של פנטיום 3 ללא מאווררים ( נלקחו לפרוייקט אחר) , האם הכרטיס יחזיק מעמד ?
-
- 9 תגובות
- 487 צפיות
-
-
תודה מראש. עריכה: עכשיו המעבד שלי על 36 מעלות אבל כאשר אני סוגר את הדלק הוא מגיע ל 40 מעלות זה מאוד מוזר כי בחורף החום היה בשעה כאזות 26-28 מעלות. מעבד A64 754 3000+ וגם ה HD העלה ל 37-38 מעלות יכול להיות שבגלל שקיץ הטמפ' עלתה בכ"ך הרבה?? :-\ והאם הזיכרון הפנימי משפיע על הטמפ' במארז?
-
- 11 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
מפתיע http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=101727
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי גי פורס 4 (בחתימה) ואני עושה לא אובר קלוקים די גדולים... ואמרו לי שכדאי לי לצרוב ביוס... מה זה נותן? ואיך עושים את זה?יש סיכונים או משהו?
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אחריי שהחלפתי ללוח ASUS P4P800 SE עדיין לא החלפתי גוף קירור אבל ניקיתי את כל הגוף קירור עם שואב אבק וספריי רוח שיהיה מבריק. עכשיו המאוורר פועל לי על 5400-6000 RPM ועדיין אותה טמפרטורה של 50+ בלי מאמץ ! אין לי מושג מה כן יקרר לי את המחשב אני מחפש מערכת יעילה שתיתן לי את הפתרון , כי כשאני משחק GTA:SA המחשב ניתקע הרבה פעמים. התקציב שלי הוא עד 220 ש"ח גג.. אבל שיהיה מערכת באמת טובה שתיתן תמורה לכסף לבעיות שלי. אגב זה סוקט 478 ,3.06 ג'יגה הרטץ.(אולי אני אשכול אופציה לאוברקלוק בעתיד אז שיהיה משהו חזק אבל לא ניראה לי..) עריכה: תיראו הינה תמונה של FAN SPEED והגעתי גם ל 80 טמפ' ! ואלוהים זה בלי מאמץ !! תודה רבה מראש לכולם !
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז ככה, אני חדש מאד בתחום ה OC, קניתי היום מאיץ 9500 פרו, יד שניה, שעשו לו פלאש לביוס שיהיה 9700 פרו. אבל הכרטיס היה עדיין באותן מהירויות שעון - 276/270, וקיבל תוצאה של 3760 ב 3dMark 2003 שנראית לי די גרועה (מה אתם אומרים?). בקיצור.. החלטתי להקפיץ את המהירות! השתמשתי בתוכנה ATI TOOL שנראתה לי בטוחה מספיק, ועכשיו המהירות הן @ 305/322, השתמשתי בתוכנת Speed Fan והטמפ' הנוכחית היא 42-43 צלסיוס. אני לא יודע אם זה גבוה או נורמלי, תגידו לי אתם. כדאי להגביר עוד את המהירות, ואם כן, אז עד כמה? וכמה אפשר שהטמפ' עוד תעלה בלי שהמחשב יעלה [glow=red,2,300]באש[/glow]?
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום.. לפני כחודש קיבלתי מחשב חדש והכרטיס שלי כמו זהוכזר למעלה הוא ה-6800GT של לידטק.. קיבלתי את הכרטיס באריזתו (אני הכרבתי את המחשב אז כל רכיב קיבלתי באריזה שלו) ולאחר הפתיחה גליתי את הקירור האימתני של הלידטקים.. אני די מרוצה מהכרטיס שמריץ לי הכל חלק ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק בשביל לראות עד כמה הוא יכול להגיע. השאלה שלי היא לגבי הקירור לכרטיס.. עדיף לי לקנות קירור מיוחד (NV5) או להישאר עם גוף הקירור הענקי של לידטק? אני פשוט לא יודע כ"כ, משום שהקירור של לידטק שונה משאר הקירורים אם אני לא טועה.. ד"א אם זה פרט חשוב אז לידע כללי הכרטיס של נע בין 50-55 מעלות במנוחה.
-
- 2 תגובות
- 387 צפיות
-
-
רציתי לשאול בתוכנת האוורסט בתוך SENSOR יש MOTHERBOARD למה הכוונה? האם זה לכל הלוח? האם זה לאחד מהצ'יפסטים? מופיע אצלי 42 וכמו שהבנתי זה יותר מידי בשביל לוח של אסוס דר"א הלוח הוא P4S8X של אסוס.
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
רציתי לדעת בהיותי קונה בקרוב תמעבד הזה רציתי לדעת לאיזה תוצאות אפשר להגיע בOC?... תוצאות גבוהות!!! ??.
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום...! איזה מעבד דותן עדיף לאובר קלוק עם לוח P4C800-E DELUX, דותן עם FSB של 400 או 533 ? ההתלבטות היא בגלל המכפלה, נניח דותן בעל מהירות שעון 1700MHZ עם FSB 400 המכפלה שלו היא 100X17 במידה ואני יחבר אותו על הלוח הנ"ל עם CT-479 ניתן יהיה תיאורטית להכפיל לו את הביצועים עד 3400MHZ עם FSB 800 ללא המהרה של הלוח והזכרונות שישארו על 800/400. לעומת זאת דותן בעל מהירות שעון של 1729MHZ בעל FSB של 533 המכפלה שלו היא 133X13 ולכן במידה ונמהיר את המעבד עד למהירות הלוח שהיא 200X4=800MHZ כתוצאה מהמכפלה הנמוכה מהירות השעון שתתקבל תהיה 2600MHZ. מקווה שלא הסתבכתם מהחישובים... השאלה היא האם זו תאוריה נכונה או שפיספסתי משהו ? ןעןד שאלה, האם הדותן FSB 400 אכן מסוגל…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני גופים VF700-AlCu NV Silencer 6 (Rev. 2) אני לא יודע מה לעשות משתי סיבות לא קריטי הרעש אבל יש לי שתי כרטיסים בSLI אז קריטי מקום וכמובן ביצועים אז מי שיכול לעזור להחליט תודה תודה תודה
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הרבה פעמים אני נתקל בחברים בפורום ,השואלים איך עושים OC והיכן ניתן למצוא מדריכים. נתקלתי במדריך נחמד הנותן תשובות לשאלה-ומראה כיצד לבצע OC למעבד,כרטיס נסך,לוח אם וכ'ו. מצורף בזה לינק למאמר. מקוה שעזרתי ולו במעט. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1804&page=1
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
טוב החלטתי לבנות לי מערכת קירור מים למחשב בלוק אני רוצה לקנות ואני מתלבט בין 3 בלוקים שמצאתי בפנדה.. המערכת שלי זה Amd AthlonXP 2500+ GigaByte GA-7N400-L דבר שחשוב מאוד זה שהבלוקים יכנסו בצורה טובה על הלוח אם..למה פעם שעברה שקניתי VANTEC AERO FLOW הייתי בטוח שהוא יכנס בצורה מושלמת..אבל אז הסתבר לי שיש קבל שמפריע לו..והייתי צריך לקחת דרמל ולעצב אותו מחדש.. (: בכל מקרה הנה הבלוקים: ASETEK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1311_1538&products_id=9191 ZALMAN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1311_1316&products_id=4296 Danger Den http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1311_1312&products_id=9333 אם למישהו יש הצעו…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-