עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  2. מהי הדרך הטובה ביותר לקרר לפטופ? נדמה לי שיש משטח עם 2 מאווררים שטוחים... אם כן ואם לא מה עושים? והיכן ניתן לרכוש דברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  3. Started by STFU!!,

: תודה!.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  4. Started by STFU!!,

שלום לכל חבריי הפורום אני מעוניין לדעת עם ה-tt sf2 טוב ?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  5. שלום! אשמח אם תגידו לי האם הקירורים הבאים קלים להרכבה (כלומר-לא צריך להוציא את לוח האם וכל מיני סיבוכים כאלה), וכן אם הם מומלצים: קירור ל X850XT: Arctic Cooling ATi Silencer5 REV.2 קירור למעבד P4 3.2 640 Prescott (אני רוצה שהקירור יספיק לי לאוברקלוק ל-4.0GHZ): Thermalright XP-120 with Enermax 120mm Fan תודה מראש

• 17 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by dids22,

אני רוצה לבדוק את הטמפ' שלי של המעבד והלוח אם (יש לי לוח של gigabyte אבל עכשיו בגרסה החדשה של אוורסט הוא קורא נכון את הטמפ' של המעבד) ד"א יש גם בעיה עם הקריאה של הלוח אם? טוב אז אני רוצה לבדוק במנוחה ומאמץ במנוחה כבר בדקתי אבל אני צריך תוכנה שתאמץ לי את הלוח אם ותוכנה שתאמץ לי את המעבד אז אתם מכירים תוכנה כזו? ד"א המעבד שלי הוא amd 3000 64b 939

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. תעזרו לי בבקשה חברים הגיוני לשים SMART על הסניק או שעדיף לשים אחד רגיל שיעבוד רצחני קבוע?!?!? אגב תסבירו לי בבקשה על הדרך מה זה SMART אני יודע שהוא עובד לפי הטמפרטורות

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  8. Started by gggilad13,

אני מחפש קרור שקט וזול לAMD 64 (באזור ה100 ש"ח) עריכה: כדי לא לפתוח דיון חדש אני אשאל את זה פה: אני בדקתי עם וולטמטר והמתחים שהספק שלי מביא הם: 12.3 V 5.2 V האם זה טוב או שזה גבוה מידי?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

פולו של טרמלטק המלצה חמה מאוד למי שמחפש גוף קירור למעבד P4 - K7 - K8 מוריד את החום בצורה משמעותית מוריד את המעבד לסביבות ה 25 27 מעלות (לפעמים יותר נמוך) מגיע ל 5500 סיבובים . טיפה מרעיש אבל נסלח.

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Quellious,

זו שאלה כללית שלא מצאתי לה תשובה חד משמעית. בהרבה מארזים (לא ג'נריים) יש פתחי אוורור בצד שמאל של המארז, בד"כ סט עגול של חרירים בשביל ה-CPU Duct וסט מלבני באיזור של כרטיס המסך. למה זה טוב בדיוק? זה באמת עוזר? אצלי במארז (6A19) הרגשתי קצת אוויר בורח מהפתחים האלה (אוויר שמגיע מהמאוורר הקדמי), ופשוט סתמתי אותם עם מסקינג טייפ. לא ראיתי שינויים בטמפרטורות (מעבד P4 2.4@2.6, כרטיס מסך radeon 9700pro). אולי במעבדים/כרטיסים חדשים (וחמים) יותר זה משפיע? מישהו ניסה פעם לשחק עם זה?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by Galz0r,

טוב אני מתעניין בקניית הקירור הזה לכרטיס מסך שלי6600GT עכשיו יש לי כמה שאלות : זה מקרר גם את הזיכרונות? יש חנות באזור חיפה שמוכרת את זה בפחות מ160? (NV SILENCER 6) הקירור יעבוד טוב גם אם הליבה של הכרטיס פונה למטה הכוונה שהכרטיס הפוך המאורר שלו כלפי תחתית המארז(הכרטיס הפוך בתוך המארז ככה שמסתכלים עליו מלמעלה לא רואים את המאורר הזיכרונות וכל זה אלא רק את הלוח) מה רמת הרעש שלו?( בדציבלים) אם לא יודעים דציבלים אז הוא מרעיש או שהוא שקט?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. אם משמעם לכם אז תסבירו לי בבקשה אי פועל קירור מים, כיאילו מה זה, איך זה פועל, ממה הוא מורכב ואיך יכול להיות שיש מים בתוך המחשב? ועוד משהו, מה זה פתיחת צינורות? איזה צינורות כבר יש לכרטיס מסך שאפר לפתוח אותם? כמו שהבנתם כבר אני ממש N00B בכל הקטע של OC וקירור מים והכל אז תסבירו לי קצת איך הכל עובד...

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. השאלה בכותרת.

• 59 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. קוראים לזה קירור גז נכון, אם לא אז אני מקווה שהבנתם למה אני מתכון, אז כמו הת'רד הקודם רציתי לדעת איך פועל קירור גז, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by roc,

יש לי מאוורר אחד בחלק האחורי של המחשב ואחד על המעבד ואחד בספק זה יספיק בשביל לעשות אוברקלוק בלי שהמעבד יישרף? יש לי intel 2.8ghz northwood 512ddr intel motherboard לא יודע איזה fx 5200 עכשיו אני לא יודע מה הטמפ' במחשב שלי כי נשרף לי חיישן אחד וזה תמיד גורם לדרייבר לכבות את המחשב אוטומטי אז מחקתי אותו ואני לא יכול לדעת מה המעלות במחשב אבל כדאי לעשות אוברקלוק לעומת הסיכונים עם המפרט שלי או שיש סיכוי ממש נמוך שהמעבד יישרף

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by אדם לוי,

50 מעות כול הזמן!! אני רק נוגע בוא אני חותף מכת חום הוא פשוט רותח, הזמנתי לו את המאוור של Zalman Zalman Vga Cooler VF700-Cu זה יעזור?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  17. תיראו יש לי כרטיס מסך GEFORCE fx 5200 128 mb של חברת ASUS ... תגידו איך אני עושה אוברקלוק ותגידו לי בערך מה המקסימום שאני יכול להגיע עליו ומישהו יכול להסביר ל י איך ? תודה מראש XStyle

• 6 תגובות
    • 477 צפיות
  18. Started by yonib5,

לאחר המעבר ממחשב הפנטיום עם הוויליאמט הזקן והרועש החלטתי לעבור למחשב עם מעבד AMD הרי המפרט: ATHLON 64 S939 3000 GIGABITE K8NF-9 NF4 S939 ADATA 512MB X2 PINE XFX 6600 128MB WD80 GB MAXTOR 40 GB HEC 425 המארז הוא מארז פשוט וזול עם חלון צד ומאוורר מואר בלדים כחולים הבעייה הרעש... יותר מידי!!! ציפיתי שהמעבר לAMD יהיה מוצלח גם בגלל השקט מסתבר שלא...הוא רועש גם שהוא לא מתאמץ מאוד מוזר... אגב יש לי הכנה למאוורר יותר גדול מהרגיל בצידי המארז נראה לי זה 120MM אבל לא בטוח... רציתי לשמוע על אמצעי קירור שקטים וזולים עד כמה שאפשר (תקציב אני לא אגביל אותכם אבל תשתדלו להזהר עם המחירים) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  19. שמעתי את זה הרבה בפורומים - אין מצב שאפשר לעשות אוברקלוקינג עם לוח של אינטל אז אני שואל שוב: האם באמת אי אפשר לעשות אוברקלוקינג למעבד או לזכרונות עם לוח אם של אינטל? קראתי הודעות בארכיון שאומרות שיש אפשרות לעקוף את ההגנה.

• 52 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. שלום אני תיכננתי כבר הרבה זמן לבנות קירור מים וכנראה שיש לי גם זמן פנוי (חופש גדול) אז אמרתי לעצמי למה לא להתחיל את זה עכשיו אז כמה שאלות איזה בלוק קירור מים הכי טוב אני לא רוצה להתפשר בדבר ומשאבה האם היא צריכה להיות בתוך מקום אטום עים מים והאם חייב נוזל לרדיאטור ? תודה רבה לכל אלה שעונים אלי

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  21. השאלה בכותרת.

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  22. שלום. אני רציתי לבדוק בעצם מה גורם לחום הכבד על כרטיס מסך.. ואני רואה שהצ'יפסט שממוקם לידו, ההיטסינק שלו פשוט רותח שאי אפשר להניח עליו את היד ! אני עם k8nf9 אבל זה עם קירור פסיבי בלבד ולא כמו התמונות הישנות שמראות שיש עליו קירור של ג'יגהבייט קטן כזה שלי לא נראה ככה אלא הוא נראה כמו בתמונה למטה.. שלי נראה ככה : תהיתי האם זה תקין שהוא ככה רותח ? כיצד אפשר להוריד את החום הרב עליו.. אשמח לטיפים של OC מקצועיים.. בנוסף עוד שאלה לגבי הג'יפה שלי, מתחתיה יושב כרטיס SBLIVE במרחק סלוט אחד (יש רק שני סולטיי PCI וזה הכי רחוק שאפשר ממנו) האם זה חוסם את האוויר והזרימה אליו ? ומה דעתכם על החלפת קירור הסטוק של הכרטיס מסך ? כדי ? אשמח לטיפים לשיפור זרימת האוויר.

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by AMIT1024,

קניתי 6800U של LEADTEK מה שקורה זה שהקירור של הכרטיס שוקל טון!!!.....החלפתי אותו לARTIC COOLING REV5 SILENCER מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  24. Started by DJPOWER,

עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך MX 440 128MB CORE:310@354 MEMORY:364@400 אני לא בטוח במהירויות סטוק כי זה אחרי שעשיתי לריבה טיונר DEFAULTS... עכשיו אני נוגע גם מאחורי הליבה וגם על ההיט סינק והם לא חמים כל כך...(אפשר לגעת כמה שרוצים) אבל שאני מתחיל לשחק בניד פור ספיד אנדרגרואונד 2 על האיכות הכי גבוהה אז יש המון תקיעות! אם מישהו יודע למה ויכול לעזור אני ישמח מאוד תודה מראש יונתן 8)

• 0 תגובות
    • 399 צפיות

דיונים חדשים בפורומים