עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sroolik,

יש לי p4 2400mhz ויש לו קירור אורגינל של אינטל, שהוא קירור טוב, צלעות קירור די טובות. אני רוצה לדעת אם הוא יותר טוב מקירור קנוי, של זלמן או טרמלטייק, שלא עולה על 150-200 שקל אם לא, אז איזה קירורים יש ביותר מ-200 שהם יותר טובים יכול להיות שאני אעשה OC למעבד, הקירור המקורי יספיק בשביל זה ? תודה ! ! !

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by MaStRiX,

מה אתם אומרים על הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=9510 שווה תמחיר? מקרר טוב? מרעיש? כי בקרוב אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד..יש לי אינטל 2.8 478 ... אני רוצה משהו איכותי,ולא מרעיש ואולי גם אוברקלוקינג רציני בעתיד. ואם אני קונה אותו,לכמה זמן הוא ישרוד? תודה

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by oren.nk,

?saw all the messages about opening the tubes on the Geforce 6200, can I do the same on Geforce 6200 Turbo cache how is the card for overclocking? how do i do it? my card has passive cooling, so would i need any extra cooling?\ Thanks to all who reply

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by boom!,

אתם אולי מכירים מדריכים(אם אפשר בעברית) לאוברקלוקינג? אני לא מתכוון בכלליות(כמו שיש באתר הזה) אלא ממש פירוט על כל התהליך, צעד צעד

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. Started by igor7,

אני צריך קירור למעבד שלי פנטיום 4 3 גיגה עד 300 שח בערך אבל מהשהוא מקרר ממש טוב תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  6. יש לי צלעות קירור ואני רוצה לשים אותם במחשב ואני לא יודע איפה אני רוצה שגם יקרר וגם יהיה יפה.. הנה הצלעות והנה המחשב שלי..

• 2 תגובות
    • 399 צפיות
  7. קניתי את ה6200 של לידטק אז הנה ביקורת קטנה עליו קודם כול חיב לומר שזה כרטיס יפיפה עם אחלה קירור וניראה מאוד דומה ל6600GT בעיצוב שלו אז ככה קודם כול עשיתי לו את המוד הזה שפותח עוד 4 צינרות עיבוד אז שעכשיו יש לו 8 !! וגם לכרטיס יש יכולות OC מדהימות הגעתי מ 300/550 ל 460/700 פשוט מדהים!! וראיתי אנשים שהגיעו גם ליותר וזה עוד עם קירור רגיל זה פשוט בן הכרטיסים הכי טובים לOC שראיתי ועוד אפשר להגיע ליותר עם הVOLT MOD שאפשר לעשות לו אז עכשיו הנה בנצמאר'קים קודם כול המפרט AMD 1800@\2100MHZ 512 זיכרון DDR400 MSI K7N2 DALTE L 6200 LIDITEK 3DMARK03 http://rotter.name/User_files/nor/42bb1c1969f8163c.jpg 3DMARK05 http://rotter.name/User_files/nor/42bb1c436ab2ba6f.jpg סתם ככה לשם השוו…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. קניתי קירור מנחושת לזכרונות שלי קירור כזה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ddrc-co הוא מגיע שבתוכו יש כאילו גומי לכול האורך גומי דביק כזה שידבק טוב לזכרוונת עכשיו מה אתם ממליצים להדביק אותו ככה סטנדרט כמו שהוא למרוח עליו משחה טרמית ואז להדביק , אולי להדביק אותו עם דבר טרמי (יש לי לא צריך לקנות) ? מכחה לטיפים שלכם תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  9. מה אמורה להיות הטמפ' של המעבד אנטל החדשים עם קרור סטוק במנוחה ובמאמץ? ומהאמורה להיות הטמפ' של amd 3000 939 64b עם קרור סטוק במנוחה ובמאמץ?

• 14 תגובות
    • 740 צפיות
  10. המון אנשים בעלי לוחות DFI עם NF4/3 ודאי בדקו וראו שאין תמיכה ב MM5 ללוחות של DFI..... קבלו מה מצאתי אחרי חיפושים רבים: http://premium1.uploadit.org/soundx98//MBMDataFinal.rar All you do is download the file, called "MBMDataFinal". Then right click it and say extract here. Now you will see a folder called "MBMData". Now right click that folder and rename it to "Data". Now right click it again and click "copy". תמונה: Latest MBM5 http://mbm.livewiredev.com/ למקור: (הקרדיט שייך לשם) :yelclap: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=6798

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  11. Started by PhoenixBoy,

החלטתי גם לנסות לעשות את מה שHWgeek עשה והפכתי את ה-FX5200 שלי ל-FX5500 בלי שינוי בקירור הסטוק שהוא רק היטסינד קטן על הליבה ללא מאוורר. השינוי החשוב הוא שקודם היה לי מקסימום 60fps ועכשיו יש לי 100 (ב-Counter Strike).

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by shmulikp,

חבר'ה, קניתי בעצתכם את הזלמן 120 מ"מ - לאחר שבדקתי שהוא מתאים ללוח אם INTEL AVALON אבל מה, לא נראה לי שיש מספיק מקום במארז - הספק קרוב מדי, ולמען האמת גם כרטיס המסך ONBOARD שעל לוח האם נראה מפריע (הגוף קירור הפסיבי שלו) למרות שכתוב שהלוח מתאים... הקיצר, אני בבעיה. ובינתיים, חם, המעבד עובד לי ב-67 מעלות בערך, במארז בערך 47 מעלות. מה אני עושה? יש לכם המלצות למשהו יותר קטן שיתאים ל-775 שלי? המארז שלי הוא MIDI סטנדרטי, הלוח אם כמו שאמרתי - INTEL AVALON. תודה! שמוליק.

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by Shape.,

בכדי להרחיב את הידע שלי בנושא הקירור והחומרה עצמה, ברצוני לשאול שאלה אשר תענה לי על הרבה סימני שאלה. יש לי את השילוש הבא: AMD A64 3000 s939+ DFi Lan Party nForce4ultra זיכרונות: Twinmos speedpremium BH5 512MB X2 האם אתם יכולים להמליץ לי על היטסינקים\קירור לזיכרון עד 50 שקל, אפשרות לחריגה, אני צריך את זה כדי שהזיכרונות לא יישרפו ויהיו בטמפרטורה אופטימלית בזמן OC. ישנה עוד שאלה העומדת בפי, האם זה באמת יעשה את השינוי או שאני צריך לעשות עוד משהו. [glow=green,2,300]בתודה, כפיר שטאובר.[/glow]

• 12 תגובות
    • 782 צפיות
  14. בכותרת

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  15. שלום. נאמר לי מחברת Thermalright שבכדי להתקין את ההיטסינק XP-120 על לוח אם של אינטל עם סוקט LGA775(מה שיש לי) צריך לקנות בנפרד את הרכיב הזה:http://www.thermalright.com/product_default.htm מישהו יכול לומר לי באיזו חנות אני יכול לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  16. האם הGigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 הוא כרטיס שאפשרי לעשות עליו אוברקלוק?(למעבד/כרטיס מסך/זיכרון)? והאם אפשר לעשות אוברקלוק לAMD Athlon 64 3000 (939-pin) ולהשוות אותו נגיד ל3200+/3500?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by kabesar,

יש לי מעבד AMD ATHLON 64 3000 ומערכת קירור של AKASA על המעבד.. כרגע התדירות שהמעבד מכוון עליה היא 200 כלומר הוא עובד ב-1800MHZ השאלה שלי היא אם אני יכול להרים את התדירות ולקבל ביצועים יותר טוב בלי להסתכן ולפגוע במעבד... בכל זאת קניתי מערכת קירור יחסית טובה... אם מישהו צריך יותר פרטים כדי לעזור לי אני ישמח לתת... תודה מראש לכל מי שיעזור..

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  18. באיזו טמפ' של הלוח אם ושל המעבד צריך לעצור מלהגביר את ה-OC?

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  19. Started by moshiko211,

קניתי עכשיו מחשב חדש עם מעבד אינטל פנטיום 4 3.0 GHz HT 800Fsb 2MB CASH כן מה אני יעשה שלא הכרתי את האתר לפני הקניה לפי מה שהבנתי המעבד הזה הוא תנור חימום האם זה נכון ואם כן מה הדרך בדיוק כלומר מה צריך להוסיף על מנת לתקן את זה? והאם המעבד הזה כזה גרוע ביחס לamd?ההבדל כזה גדול???!!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by STFU!!,

איך אני עושה OC לfx 5200 ,איך אני מעלה את המהירות (קירור פסביי)? : תודה

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  21. יש עוד דרך חוץ מ- RivaTuner?

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. נלקח מאוורסט.. Motherboard Name Gigabyte K8NS Series Temperatures Motherboard 25 °C (77 °F) CPU 39 °C (102 °F) GPU 67 °C (153 °F) WDC WD1600JD-00HBB0 37 °C (99 °F) Cooling Fans CPU 2519 RPM Voltage Values CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.28 V +12 V 11.97 V DIMM 2.54 V יש פה משהו שטעון שיפור? נראה לי שהכרטיס קצת בוער לא? אני רוצה עוד לעשות לו OC....

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  23. מה קורה חברה כמו שרובכם כבר יותר מתוכננן מערכת מאד חזקה עם לא הכי חזקה בשבוע שבועיים הקרובים!! בכול מקרה החלק הראשון הגיע בדיוק עכשיו ואני פשוט המום!! אז כך קודם כול מסתבר ש gskill הוציאו זיכרון חדשים מסוגים ff וזה בדיוק מה שאני קיבלתי.. ;D בקיצור במקום לבלבל יותר מדיי את המוח!! הינה בדיקה קטנה: דותן 1.73 @ 2614 המתאם של אסוס קרור אוויר זלמן 7700! 1.55 וולט למעבד p4c800e-deluxe 3 וולט לזיכרון במקום 2.9 במקורי!! ואפשר לתת אפילו 3.3!! לפחות לפי היצרן!! חח מענין מה יהייה אז!!! ו gskill 512x2 4800 gbff!!! אלה הציפים החדשים של החברה!! וכמובן ציפ 440!! למבינים חח.. בקיצור פשוט תיראו ותהנו.. [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by merlin_77,

אז ככה. אני לא אוברקלוקר, ולא שום דבר. אבל יש לי בעיה של ר-ע-ש! נמעס לי לשמוע את המאווררים טוחנים. יש לי spire על ה amd64 (זה שמגיע מKSP), על ה radeon9700pro יש את המאוורר הסטנדרטי שלו (זה כרטיס של גיגהבייט אם זה עוזר..) ובנוסף לספק כח (350W של enermax). יש 2 מאווררים. אני זקוק להמלצה ממנוסים איך להשתיק את המחשב הזה.. אין לי כסף לקירור מים וזה צריך להיות כמה שיותר זול... ראיתי שיש קירור מבוסס על הצינורות האלה שנקרא קירור פסיבי.. תציעו מה שאפשר...

• 2 תגובות
    • 414 צפיות
  25. שאני משחק לא משנה באיזה מחשק כל כמה שניות יש לי מין "תקיע קטנה" למה זה קורה???

• 11 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים