עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני יודע מניסיון שהאביט NF7 מעולה ב OC, אבל הוא כבר לא קיים במלאי, רציתי לדעת אך ה S2 לאומתו ב OC ? מה ההבדלים ביניהם ? ובכמה ה NF7 פחות טוב מ ה DFI LAN PARTY NFORCE 2 ?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  2. מצטער שאני מנג'ס עם זה, אני פשוט רוצה לסיים עם הבנייה לפני שאני חוזר לבסיס... אלו שתי אופציות...רק שלאף אחת מהחנויות שאני מכיר יש אותן...אני מניח שבד"כ מזמינים את זה מחו"ל...? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_1311_1316 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_1311_1538 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_1311_1538 אם תוכלו לתת לי לינקים שלמקומות שיש בהן את הבלוקים במלאי זמין אני מאוד אשמח תודה רבה שחר

• 0 תגובות
    • 350 צפיות
  3. Started by dan_dekel,

בוקר טוב, אני מעוניין לעשות אוברקלוק קטן יחסית למעבד. כביכול אני מבצע אותי ע"י העלאת ה FSB בbios... נכון? המפרט שלי הוא: Asus p4p800s se Intel p4 2.8 presscot 800fsb 512Mb ddr 400mhz Radeon 9500pro (OC- 275|344,275|317) good 1 ah???? W.D 40GB אין לי קירור משמעותי לכן, ארצה לעשון אוברקלוק קטן. עד כמה מעלות המעבד יכול להיות כשהוא לא במאמץ?.. אל תשכחו שזה פרסקוט.... תודה לכל המגיבים, דן עריכה: אני אשמח גם להצעות לגבי קירור טוב למעבד, אך לא יקר יותר מדי. תודה!

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by A.z,

מה דעתכם על ה Zalman 7700CNPS Cu והאם יש הבדל משמעותי בין ה7700Cu ובין ה 7000 CU כמובן של זלמאן אם כן מה ההבדל

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  5. Started by ExploiT,

שלום כולם יש לי a64 +3200 s754 המתח שלו לפי usdm mobo is 8kda3j of epox 1.602 - 1.622 האם המתח בסדר ?

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  6. השאל בכותרת. לא משנה על איזה לוח אפילו על לוח בסיסי אל ASUS או גיגבייט.

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  7. http://planet.nana.co.il/damper/oc.html במאמץ המתח של הליבה עומד על 1.55 כשבמאמץ הטמפרטורה עומדת על 45 ולא במאמץ על 30 ככה המכפלה היא 8 ה fsb הוא 313 מה שעושה ביחד 2.5ghz הרצתי S&M והוא עבר תבדיקה הרצתי memclock לכל הלילה מצא משהו כמו 18 שגיאות ... והיחס DRAM:FSB הוא 5:6 המערכת יציבה? המתח גבוהה מידי ? הטמפרטורות בטווח של הנורמלי ? התוצאה ב superPi טובה? :s05:

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  8. איך אפשר לדעת מה הטמפ' של הכ.מסך?

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by ras81,

שלום יש לי סוקט 754 מאורר 120 סמארט פן שפועל על פול ומארז עם 3 מאוררים (2*90+80)מכניסים ועד 2 שמוציאים (80+90 + ספק) המעבד שלי היה ונשאר חם מידי סביב ה42 מעלות במנוחה מה הבעיה? דאגתי לשים על המעבד שכבה דקה של ARTIC SILVER וכן שמתי על הXP120 והורדתי (בדיוק כמו במדריך) מה העיה? שמתי מעט מידי משחה? הלוח מזייף? תודה

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by HWgeek,

אחים שלי אני צריך עזרה אני לא יודע איך נועלים בלוח הזה את הPCI שאני עושה OC אז הPCI עולה מ33 ל45 בערך הPCIE נעול על 100 אבל הPCI לא נעול תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  11. פתחתי את המחשב כי הכרטיס מסך שלי הגיע ל110 מעלות במאמץ ופתאום גיליתי שהכרטיס מכוסה אבק ניקיתי אותו ועכשיו הוא עובד לי על 46 רגיל ו78 מאמץ עשיתי לו OC ועכשיו הוא עובד על 53 ו90 במאמץ קיבלתי 3674 ב3DMARK05 זה טוב? יש לי GF6600GT

• 11 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by raYo,

היי. אני רוצה לשפר את ה - Palit Radeon 9800se שלי, הבעיה היא שיש לו 128ביט. מה אני יכול לעשות בשביל לשפר אותו? אם אתם יודעים אז בבקשה גם תתנו מדריכים.

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  13. כרטיס מסך בעיקר את השאר התוכנה -everest מראה לי.... ועוד שאלה כמה מאווררים צריך בשביל מחשב פנטיום 4 (נורטווד) 1.6 לוח אינטל m850D 512 זיכרון radeon 9800 2 hard drive מארז ג'נרי... בינתיים יש לי רק מאוורר אחד ש"מכניס" אויר למארז (פתחתי את המארז ושמתי עליו מאוור גדול שבחדר...בינתיים) המאוורר שיש לי הוא ג'נרי -זה משנה ? כמה מאווררים אני צריך בערך עוד? ואם אפשר איזה -שלא יהיו יקרים כל כך... כרגע החום אצלי נע סביב ה 40 מעלות פחות או יותר.... מה אתם מציעים ?

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  14. Started by yonni,

יש לי מעבד INTEL 2.4 C זכרונות WINBOND 3200 512X2 לוח אם GIGABYTE 8IK1100 לפני שאני קונה קירור יותר טוב למעבד, רציתי לדעת כמה דברים. בתזמונים של זכרונות אין לי מושג, ניסיתי להבין אבל לא ממש הצלחתי. בעבר עשיתי OC ל 2.9 כאשר שיניתי את היחס ל3:2 והיום אני חזרה ל2.4 עקב החום של המעבד. 1. קודם כל רציתי לדעת אם OC עוזר ומשמעותי גם בעבודה על תוכנות וידאו ואנימציה וגרפיקה או רק עוזר למשחקים? 2. האם בשימושים אלה עדיף מעבד שעובד מהר יותר עם יחס זכרונות פחות טוב, או מעבד במהירות המקורית שעובד 1:1 עם הזכרונות? 3. אם בכל זאת שווה לעשות OC, יש סיכוי להמשיך ב 1:1, והאם זה אומר שינויים בתזמוני הזכרון? ואם כן איך עושים את זה?

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by ychamp,

קראתי נושא ב overclockers.com או איך שלא קוראים לזה על קירור מים פסיבי. אני חשבתי ליעל את מה אתם חושבים על הקירור הבא קופסת נחושת 10X10X5 שמחולקת לשני תאים עם חור בינהם. וצינורות שעוברים בין החצי הראשון לחצי השני. את המים מעבירה משאבה שישימו באחד התאים. האם הקירור הזה יעבוד נ.ב קיבלתי השראה מת'רד אחר

• 2 תגובות
    • 400 צפיות
  16. Started by DJPOWER,

מאיפה אפשר לקנות בארץ פלטייר? והאם מישהו מוכן למכור לי או לעשות הזמנה איתי?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  17. Started by selon10,

לוח NEO4 פלטינום מעבד AMD3000 939 זיכרון של גייל 1G כרטיס מסך של גיגבית 6600GT מארז של טרמנתק הסופרנו ספק של טרמנטק TR2 גוף קרור למעבד טרמנטק TR2 חום המעבד 33 רגיל בעומס 38 לוח סביבות 35 כרטיס מסך 29 עומס 38 הרדיסק 33 עומס 36 זיכרונות 31 בעומס 39 העלתי את המגארץ של המעבד שומר את ההרדרות בביוס והוא לא עולה מוציא את הבטריה לכמה דקות ועולה שוב מה הבעיה? אולי יש על הלוח איזה גמפר שנועל אותו? ועם כידי לעשות אוורקלוק

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  18. היי, יש לי מחשב חדש שהרכבתי מחלקים: לוח GA-8IP775G של GA-8IP775G ומעבד אינטל P4 775 3.0 GHz 1M Cache. הבעיה היא שמהרגע שאני סוגר את המארז המחשב נכבה כל הזמן. כאשר אני בודק את הטמפרטורה של המעבד אני רואה שהיא נעה בין 85-103 מעלות צלזיוס.... האם יכול להיות שבגלל ההתחממות המחשב נכבה או שזה יכול לנבוע מבעיה אחרת ? (כאשר אני מסתכל ב BIOS אני רואה שתחת הסעיף של vcore רשום באדום filed - כלומר יכול להיות שיש פה גם איזה בעית חשמל - לא?, ואם יש בעיית חשמל אז האם היא יכולה לגרום למחשב לכבות?). מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? באופן עקרוני מדובר על מארז ATX סטנדרטי, יש מאוורר של PIRE על המעבד + מאוורר גדול נוסף מעליו במארז (המאוורר הזה מוציא אוויר החוצה). מה לדעתכם הבעיה - חימום י…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by arnoNz,

איזה קירור לזיכרונות אתם ממליצים מה נחשב הכי יעיל ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. בכול מקרה יש לי שאלה קטנה אני יודע שהיא לא קשורה אבל אני בדילמה מאד גדולה!! אז כך יש לי תקציב לא קטן לחומרה חדשה!! ונכון לעכשיו מתוכנן כך: amd x2 4400+ dfi sli dr gskill ff 512x4 או רק שני סלוטים ניראה מה יוחלט!! albatron 7800gtx בעזרת משה הגדול!!.. :yelclap: מערכת קרור מיים שהוזמנה מפרוסן סי פי יו וצריכה להגיע יום שלישי הזה שכוללת: משאבת מיים של דנגר דאן 1 רדיאטור של דנגרדאן ל3 מאווררים של 120!! דגם אקסטרים 3! 1. רדיאטור של דנגר דאן למאורר 120 אחד! דגם אקטרים 1! צינורות זוהרים מיכל מיים של דנגר דאן 170 tec בלוק לכרטיס מסך+ בלוק לציפסט של אנפורס 4 עכשיו זאת החומרה שניקנה עד עכשיו וכול זה יעבוד עם|: vapo chill xe 2x36 raptor 10.000 rpm ספק כוח של אנרקמס…

• 99 תגובות
    • 6.1k צפיות
  21. Started by Gliding,

אז הבעיה בכותרת וקרתה מאז העדכון האחרון לביוס של הלוח שמופיע בתחימה... המתח שמופיע ב USDM (התוכנה שבאה עם הלוח. אותו מתח מופיע בביוס, אגב) הוא 1.57-1.6 הבעיה שנגררת היא שכשאני משנה מכפלה בשביל לעשות אוברקלוק, המתח יורד ל 1.35 עריכה: קצת מצחיק שאני מעלה את הנושא הזה כבר פעם שלישית בפורום ועדיין אין ממש תשובות... עשיתי עכשיו שוב שינוי בביוס וזה המצב כרגע: המתח למעבד מוגדר בביוס כ +0.1...מה שנותן לו סה"כ 1.4, ופותר את הבעיה שהייתה פעם ולא אפשרה לי תלהתחבר לאינטרנט. המכפלה של המעבד הורדה ל-8 ועכשיו הוא עובד במהירות הרגילה שלו- 1800 Mhz. והזכרונות נמצאים על 225 ותזמונים של 2.5-3-3-5...במתח של 2.8...שזה הכי גבוה שיש בביוס...ונראה לי די מכובד ביחס לזה שהם לא אקסטרים או…

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  22. אתם יודעים.. ההפך מאוברקלוק.. חח בתודה.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  23. winchester 3500 A64 סטפינג :CBBID 0503 MPMW תודה!

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by iyc,

רציתי לקנות את הזלמן CNPS7700 אבל אמרו לי שהוא לא יתאים, אז מה כן? אני צריך משהו ברמה גבוהה למה האזור של המחשב קצת חנוק, והמעלות שלי בין 55 ל 60 במצב רגיל וכשאני מקודד סרט אפילו 65 השאלה אם יש משהו ברמה שיעשה את העבודה? תודה...

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  25. מה ההבדל ביניהם והאם אם יתאימו למעבד Athlon XP כי באתר היצרן כתוב שהוא מתאים לSempron תודה מראש

• 4 תגובות
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.