עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי שמתי לב שלסידרת 68XX ול7800GTX יש את אותו גוף קירור (בסטוק) אז זה אומר שיש להם את אותו מבנה...וככה ניתן להשים לשניהם את הArctic-Cooling NV Silencer 5 REV2...נכון? תודה מראש install

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  2. שלום! קיבלתי את הסמפרון שלי אתמול ועכשיו אני מחפש קירור בשבילו. אני מעוניין בפתרון שקט וזול, ראיתי את המוצרים הבאים ואני גם חושב שזה אותו cooler , רציתי לשמוע מה דעתכם עליהם: Thermaltake FOR AMD 64 BIT - 70 ksp Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 - 79 logicpc כמו כן, עכשיו יש לי Spire Whisperock IV לאטלון XP שלי ואני די מרוצה מהביצועים שלו לכן אנא אל תציעו לי zalman ושותפיו ב 200 שקל. תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by COLOR,

יש לי מעבד AMD Athlon XP, 1800 MHz (6.75 x 267) 2200+ והייתי רוצה לעשות לו אוברקלוק, הטמפרטורה הממוצעת שלי במעבד היא 43-44..

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by Rhx,

אוקיי אני רוצה לעשות OC למעבד,אני צריך הסבר איך עושים למעבד ועם איזה תוכנות,יש לי מעבד Intel p4 2.40 ghz זה אפשרי להעלות אותו ל 2.6? אגב ליבה Northwood תודה. והאם יש סיכון שאני מעלה אותו ל2.6?אין לי קירור עליו או משהו אני רק רוצה לעשות OC קטנטן.. תודה מראש.

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by qpalzm,

אני זקוק למאוורר 80 מ"מ למארז. אין צורך בבקר שליטה אבל הדגש הוא על עוצמה ושקט. תודה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

יש לי תחושה שהוא יתחיל להעלות להבות בקרוב.... טוב אז אין לי מושג מזה Aux1 אבל כתוב לי שם שהטמ"פ שלו זה 71... מה לעזעזל זה Aux1 ומה אני יכול לעשות..???? בבקשה תעזרו ליייייייי תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  7. למארז

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  8. Started by Nemesis,

היי, האם יש מאוורר 120ממ שאפשר להרכיב על הגוף הזה, כך שהוא מבוקר טמפרטורה ויכול להפסיק לפעול לחלוטין במצב שהמעבד לא חם מדי? או מצד שני האם יש ללוח DFI Ultra-D אופציה שמאפשרת בקרה על מאוורר כך שניתן לכוון אותה לכבות את המאוורר לחלוטין?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by אדם לוי,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1330&products_id=7807 מה זה ביכלל?! לא הבנתי כלום

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  10. ^^^ כשאני נוגע בו הוא באמת רותח אבל האם זה יכול להגיע ל 70??

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  11. עם המעבר למחשב החדש (3400+, DFI LAN NF3, TT SHARK) רכשתי גם כרטיס מסך חדש ב 1,000 ש"ח XFX 6800le (עם קירור עלוב מאוד מסתבר) (8 צינורות עיבוד, 4 VP) ליבה 325 זיכרון 700 מגיע עם דרייברים ישנים מאוד 61.72B 1) תוצאות ב 3dmark 2005 על 1024X768 בלי פילטרים (הבדיקה הרגילה) 2162 מעבר ל 77.22 נתן יותר מ 600 נקודות 2796 2) נלביש על הכרטיס AC5 במקום הקירור המעפאן המקורי. 3) יופי בו נתחיל עם הפתיחה של הצינורות (כל התוצאות בעזרת דרייברים 77.22 להאחר הרצת כל מבחן 3 פעמים) אם רשום fsb 250 המעבד על 2500 (במקום 2400) והזיכרון על 250 - 2.5,3,3,6 (במקום 200 - 2,2,2,5) 4) 3dmark 2005 8.4 2796 12.4 3273 12.5 3490 12.6 3596 12.6 250fsb 3693 16.6 250fsb 40…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by iakovl,

אנשים , בבקשה לכל מי שיש לו גישה למחרטה ויכול לעזור לי בבקשה דברו איתי בפרטי/ICQ/מייל

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  13. שווה לראות סתם לכיף http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?format=wm&ak=null&S=5394F0B8563B492782460BA3F5B251F1&ClipMediaID=53037 קרדיט: נענע שהפיקו את הסירטון פנדה מחשבים: שהביאו להם את הציוד

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  14. הלוח שלי הוא abit IS7. יש לי את התוכנה ClockGen בגרסה: CG-ICS952607 לפי הקובץ readme הוא מתאים ללוח שלי (גם לפי האתר). יש לי אפשרות גם לעשות את האוברקלוק דרך הביוס. אז מה הדרך הטובה יותר לעשות את האוברקלוק? בביוס או בתוכנה? או שזה לא משנה? תודה.

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by AtomiX,

70 מעלות???????? הוא רותח כמו לא יודע מה.. מה עושים??? יש לי מערכת קירור מים.. אולי איזה בלוק?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  16. אהלן. אני מחפש אחר היטסינק איכותי למעבד עקב טמפ' גבוהות בהרבה מהטמפ' המומלצות, כרגע אני עובד עם היטסינק פשוט+ מאוורר רעשני מאוד שהגיע בתוך האריזה של המעבד, AMD 64BIT 3000+ Socket 754 Newcastle. למען הפרוטוקול, מדובר בלוח Albatron K8X800 Pro עם צ'יפסט K8T800. אני אשמח לקבל המלצות כל עוד הם בגדר התקציב הסביר, בעקרון אני מחפש אחר משהו שיספק עם יחס ביצוע\מחיר טוב היות והתקציב שלי מוקבל.

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  17. לאיזה כיוון החלק הארוך יותר פונה?? לזיכרון או לכ.מסך? אם זה לזיכרון, אז כל הסלוט הרביעי בלתי שמיש.. זה לא הגיוני אבל אם זה לכיוון הכ.מסך אז הם ממש קרובים אחד לשני למישהו יש מושג?? :s05: אני פה עם המחשב פתוח

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  18. Started by shaks,

מה קורה כשהמעבד נשרף? איך המחשב מגיב כמפעילים אותו מחדש? (האם יש מאין BOOTים אינסופיים כאלה?)

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by thegodx,

עם אפשר לעשות OC למודם אינטרנט? בשביל לעלות את מהירות האפ לוד וה דואן לוד? שמעתי שמישהו הצליח עם מודם רשת.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. יש לי לוח של GIGABYTE GA-K8NSC-939 אני על אובר קלוק באס 265 כרגע ,יש לי אופציה בלוח במסך של הנתונים של הזכרונות משהו כזה : Cpu Thermal Thorttling במצב ברירת המחדל הוא היה על 50% ויש גם מקסימום 87.5% ,באתר מסוים אחד ראיתי שמבטלים את האופציה הזו כשעושים אוברקלוק , מישהו יכול להסביר לי מה זו האופציה הזו ולמה היא משמשת ?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  21. אני צריך מאורר שישמש אותי ל OC אבל גם יהיה שקט השקט מאוד חשוב איך המאורר הזה של TT ? http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm הוא באמת שקט כמו שהם מציינים שם ? למישהו יש המלצה אחרת ?

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by KF,

שלום חברה אני מתכנן לקנות את החלקים האלו ורציתי לדעת האם הם טובים לOC לוח אם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5 זכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3284&catcode=498 בוסטר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2146 תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. כמו שתראו בציור, השתמשתי במדריך מפורום מודינג והכנתי מאוורר 80 שיושב על חתיכת פח PCI ומאוורר את כרטיס המסך. כרטיס המסך שלי הוא Gigabyte Radeon 9550 (370 Core, 240X2 Mem) והוא בא עם קירור פסיבי, השאלה שלי אם כדאי לשים מאוורר על ההיטסינק של המעבד הגרפי, או שזה יפריע לזרימת האוויר, או שבכלל כדאי להוריד את המאוורר 80 ולשים רק מאוורר על המעבד הגרפי. תודה מראש (ציור מצורף) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

ראיתי שנכנסו הרבה מוצרים חדשים של primecooler לזיגזג, כמו שבטח כולם יודעים המוצרים שלהם כמעט זהים למוצרים של זלמן וחלק אומרים שהם יוצאים לגמרי מאותו מפעל (OEM). למישהו יש מושג על הבדלי הביצועים בינהם ? האם שווה להתפשר על primecooler ? תודה.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Gliding,

ניסיתי למצוא באתרים של חנויות שאני מכיר בלוק קירור מים..ומצאתי רק אחד של זלמן שנראה לי סתם גדול ומיותר אני יודע שיש בלוק פשוט יותר, רק לא מצליח למצוא אותו...איפה בעצם משיגים? יותר פשוט אגב, בעיקר בפרמטרים של התקנה ומחיר עריכה: מסתבר שהנציגים של פנדה עוזרים... הגיוני של הבלוקיחם עולים 290 ומעלה? ולשאלה העיקרית... כמה פרקטי הרעיון של לבנות מערכת בתוך צידנית? המערכת אמורה להיות ללא רדיאטור, כי התפקיד של הרדיאטור הוא רק להגדיל את שטח הפנים כדי שהמים יתקררו מהר יותר...ככה הבנתי הרעיון הוא לבנות שני מיכלי מים, האחד שאליו יתנקזו המים וסביבו יהיה קרח יבש, והמיכל השני יקבל מים מהמיכל הראשון ע"י צינורות, וממנו לתוך הבלוק. הסיבה שהמיכל הראשון בצידנית היא כדי לשמור על הקרח…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.