אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מישהו שמע או התנסה במשחה הטרמית של CoolMaster? אני שואל כי במקום לעשות משלוח של עוד 40 ש"ח שאין לי כ"כ מה לקנות אני מעדיף לרדת לחנות שליד הבית שלי, הם מוכרים שם את המשחה הזאת. CoolerMaster Termal Paste ב 30 שח מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
השאלה בנושא אהה, ובתקציב של עד 250 שקל.
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
איזה באסה עד שקניתי את העסק אני לא יכול לבדוק אותו בגלל הרעש של המשאבה אולי הסידור שלי לא נכון? כעיקרון - אין בועות אוויר,אבל המשאבה מרעישה (אם אני מנער את המיכל אז היא שותקת לכמה שניות פיתרונות? בכל אופו המערכת שלי היא כזו משאבה 2 רדיאטורים בלוק מיכל
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
( חוץ מה- PanaFlo של פאנסוניק ). האפשרוית שחשבתי עליהן: 1) Thermaltake Smart Case Fan Blue LED-90mm 2) Thermaltake SilentCat 90mm אני רוצה לציין שהרעש של המאוורר לא מפריע לי, העיקר שיעשה עבודה טובה. בגלל זה אני נוטה יותר לכיוון האפשרות הראשונה, כי המאוורר הזה יותר חזק מהשני, לא? אם יש עוד הצעות תכתבו.
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מעוניין בקירור רצחני למעבד - אוויר/מים לאוברקלוק עצבני(3500+) אם אפשר, הצעות עד 500 שקל והצעות עד 1000 שקל מה דעתכם על Thermaltake AquariusIII External Liquid Cooling System ? שבת שלום =)
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
פחות או יותר זה מה שאני רוצה לקנות: עכשיו אני מאוד מסתבך פה בבקשה תעשו לי קצת סדר.. עדיף צנרת 0.5" (עבה יותר)? עדיף להשקיע בצנרת איכותית (סיליקון?) מה זה לעזאזל כל המתאמים הארורים האלה?? יש באתר הזה 100 סוגים, בתכלס - איך הצינור מתחבר, מה זה החיבור המהיר, מה עדיף, מה כדאי, ומה אני צריך כדי לא להתקע? והכי חשוב המשלוח לצערי המשלוח באתר הזה עולה 30$ (זה הרבה?) בלי ביטוח, עבור תוספת ביטוח המשלוח עומד על 60$!! מה אני אמור לעשות? בבקשה - תנו לי עוד אתרים לבצע בהם השוואות מחירים וד"א הציוד שבחרתי - מספיק טוב? או שהייתם משנים משהו?
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הרצתי כמה חיפושים, ולא מצאתי תשובה שמספקת אותי.... הגוף קירור והמאוורר שיש לי כרגע שווים ל... המאוורר מרעיש עד מאוד ולא עושה את העבודה שלו, אז החלטתי לחפש גוף קירור טוב ושקט. אני לא אבצע אוברקלוק, אני רוצה רק קירור איכותי ושקטטטט. מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אוקי יש אפשרות לעשות אוברקקלוק ל GF 6200 TC ? האם יש טעם בכלל? הוא יכול להגיע לתוצאות טובות?
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
ערב טוב , הגיע הזמן להחליף קירור למעבד שלי ( בחתימה ) הטמפ' עבודה ב IDLE היא סביב 50 מעלות ובמאמץ ( משחקים ) עובר את 60-65 . חשבתי לקנות את הזלמן 7700 עם האלומיניום המלא במחיר של 270-280 שקל. לפי ביקורות שקראתי הוא אמור לעזור לפחות ב 5-10 מעלות שזה קריטי. לגבי המערכת קירור מים של TT ( הבסיסית שלהם ) אין לי מושג . מה שאני יודע זה שזה 100 שקל יותר , אבל אם היא תשפיע בצורה טובה יותר מהזלמן אז אני אשקיע את ההפרש במחיר. זו המערכת - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_394&products_id=859 במידה ויש המלצות אחרות במחיר של עד 400 ש"ח שיתן שיפור רציני אשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום במארז שלי במאוורר הקידמי יש פילטר ורציתי לדעת פעם בכמה זמן צריך לנקות אותו כדי שתהיה כניסת אוויר טובה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורומים של HW! מקווה להשתלב פה יפה ולקבל תמיכה מכולם, ולתת כמה שאני יכול לפי מה שאני יודע! יש לי מעבד פרסקוט 3.0 S-775 וגם אני סובל מרעשים מעצבנים של המאורר סטוק וטמפרטורות לא נורמליות... המעבד בIDLE יושב על 60C וגם אין לי קירור למארז... תמליצו לי על קירור טוב בבקשה! המאורר הזה של זלמן טוב? זה ההכי טוב שלהם... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=145&code= אמרו לי שזלמן טובים... זה יעשה את העבודה? אם אני לא טועה זה גם מאורר שקט נכון? מגיע בMAX ל2000RPM זה נחושת מלאה.... אם אני לא טועה... תקנו אותי אם לא... יש לי גם שאלה... נחושת מוליכה יותר טוב חום מאלומיניום? …
-
- 8 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מלא חלקים ישנים ורציתי לדעת איך אפשר לעשות אובר קלוק למעבד p-s 200 מגה הרץ וגם איך אפשר לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך ati rage 2 לא אכפת לי שהם ישרםו כי יש לי מלא כאלו תודה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0037Volcano4005/cl-w0037.htm נראה כמו עוד ניסיון לשלב בין קירור מיים ואוויר במכה אחת אני מנבא שזה לא יהיה משהו
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
אז ככה חברים יש לי לוח שתומך בdual ddr זה אומר ddr2 עכשיו יש לי שתי סטיקים של 256 אבל מחברות שונות לגמרי עם צ'יפים אחרים לגמרי וגם תיזמונים אחרים לגמרי הכל שונה חוץ מזה ששתיהם 256MB השאלה שלי האם הם עובדים ביחד כאילו הם עכשיו נקראים ddr2 ???
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מה טמפ' אצלכם בתקופה הזאת? וזה בסדר שהמעבד במנוחה על 40-42 מעלות?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש במחשב של אחים שלי FX5200 של ג'יגהבייט וקראתי פה שאיכשהו לחלק מהכרטיסים אפשר לפתוח צינורות ולהפוך אותו לFX5500 חיפשתי ולא מצאתי ממש הסבר איך בדיוק לעשות את זה אז הייתי רוצה לקבל פה כמה הסברים תודה לעוזרים עריכה: חיפשתי בRivaTuner את האפשרות ולא מצאתי בדיוק איך לעשות את זה..
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
FX5200? במנוחה הוא עובד לי על 42 מעלות זה בסדר? עם קירור פסיבי כמו בתמונה..(בחתימה..)
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המאוורר של המארז לא מסתובב. נתתי לו מספר "דחיפות" והוא התחיל לעבוד. הבעייה היא ששמתי את היד ולא הרגשתי שהוא מכניס אוויר. שמתי יד מבחוץ - ולא הרגשתי שהוא שואב אוויר מהמארז החוצה. שמתי חתיכת צמר גפן (ממש כמה שערות) על "הגריל" של המאוור - הצמר גפן לא זז - היינו לא עף לתוך המארז, ולא נשאב לתוך המאוור, וזאת כשהמאוור מסתובב במלא עוצמתו. אז איזה מן מאוור זה?
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי את הלוח בחתימה בגרסת ביוס אחרונה וכשאני מנסה לשנות תיזמונים מ- 3-3-3-8 ל- 2-3-3-7 זה קולט רק את ה 2 וזה הופך ל- 2-3-3-8 קיצר כשאני משנה את התיזמונים דרך תוכנה בווינדוס אז זה עובד הבעיה היא שזה לא נשמר אחרי ריסט. האם יש תוכנה שמאפשרת לשנות לתמיד?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע שדרגתי את המחשב שלי למחשב שבחתימה, משום מה כשאני מפעיל את המחשב (אפילו כשהוא קר) אני נכנס לביוס ובודק את הטמפ' והיא מעל 60 מעלות. כשאני עובד במחשב - בד"כ לא דברים רציניים הטמפ' עולה ל 65 מעלות אני בודק את הטמפ' באברסט ובסנדרה שתי התוכנות מצביעות על טמפ' גבוהה, כשמצויין שהלוח עובד בטמפ שבסביבות 30 עד 40 מעלות. השאלה היא האם הלוח מזייף במדידת הטמפ' איך גיגהבייט בתחום הזה? יש לי שני מאווררים במארז אחד מכני וחד מוציא כאשר עוד מעט יהיו שלושה - שניים מכניסים ואחד מוציא או שאולי כדאי שיהיה אחד שמכניס ושניים שיוציאו. על המעבד יש גוף קירור מאלומיניום די מאסיבי של SPIRE עם מאוורר גדול שמסתובב ב 4200 סל"ד. האם נראה לכם שטמפ' המעבד הגיונית או שפשוט החיישן שעל הלוח מז…
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם Epox 8 rda+ רציתי לדעת מה אומר הvdd חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי הסבר לגבי הנושא חוץ מדרכים לעשות לו מודינג לצורך OC לכן אני מקווה שתוכלו להסביר מה התפקיד שלו הסיבה לאחרונה בכל פעם שאני מאתחל את המחשב השורה של הVDD נצבעת באדום
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום התקנתי צי'פ ללוח אם (של זלמן) ובאותה הזדמנות מרחתי משחה של ארטיק סילבר על הXP120 שלי. עכשיו משום מה הטמפ' קופצות לי מ-41 ל47+ תוך שניה או שתיים יכול להיות שחיברתי משהו לא טוב? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
TITAN TWC-A04 Water Cooler האם היא שווה משהו??? אני יכול להשיג אותה בסביבות 900-800 ש"ח!!! שווה??? תודה מראש http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Titan_TWC-A04
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזאת : הכרטיס מסך שלי מגיע לטמפרטורות גבוהות ונכבה גם המעבד שלי (P4 3.2) מתחמם לטמפרטורות של עד 90 מעלות בערך לעומת הלוח אם ששומר על טמפרטורה סבירה. במארז יש לי את המאורר סטוק של המעבד (שלפי מה שהבנתי הוא ממש גרוע) , 2 מאוררי סטוק של הכרטיס מסך (ASUS 9800XT) כשאחד מהם בקושי עובד כבר , 2 מאוררים מוציאי אוויר ואחד מכניס שאין לו ממש מאיפה להכניס. זקוק לעצות , מה כדאי לקנות כדי לשפר את הטמפרטורה של הכרטיס מסך והמעבד כי המחשב כבר לא מסוגל להפעיל משחקים ואם כן ל 5 דקות עם קרטועים לא מהעולם הזה אשמח לעזרה , עידן
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-