עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sub_man,

מה שקרה זה שרציתי להכין מולקסים זוהרים וצריך להוציא תחוטים אז אמרו לי קח סיכה תן לחיצה קטן בשתי השיניים ששומרות על זה וזה ייצא עשיתי כך בשני פינים כבר וכשזה יוצא שתי השיניים יוצאות לא עקומות אבל נפולות אני יסביר כשאני מכניס חזרה ואז רוצה להוציא אני מפעיל טיפה כוח וזה יוצא אבל שאני מכניס למולקס ומחבר למולקס אחר יענו בלי פינים זה מתחבר הכל רגיל.. האם הרסתי תמולקס או שזה סתם כככה ואין מה לעשות? מהר בבקשה תענו דחוף 8ומהר...

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by בייגל טוסט,

לפני כמה דקות כיביתי את המחשב כדי לעשות קצת סדר בכבלים, וכשנגעתי במוספטים של הכרטיס-מסך כמעט חטפתי כוויה :-X מה שמאוד הפתיע אותי כי אני רגיל לטמפ' נמוכה משאר הרכיבים במחשב. ניקיתי אבק ביסודיות ופיניתי כבלים מיותרים, אח"כ מדדתי את טמפ' הכרטיס תחת עומס כבד (ATI Tool 3D View). הליבה נשארה יציבה על 47-48 מעלות במשך חצי שעה, אבל כמו שחששתי, המוספטים זינקו תוך זמן קצר לטמפ' של 61 מעלות אני מפחד שאם אני לא אעשה משהו בקרוב, הקיץ יהרוג לי את ה6800GT :'( ולכן אני זקוק לפתרון הזול ביותר שיצנן את המוספטים של הכרטיס האיזור הבעייתי מוקף בעיגול אדום:

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by onn_the_vy,

מוצג מספר 1, המחשב שלי. אז מה יש לנו פה... מארז מידי פשוט ב150 שקל.= מארז קבר.. סידירום, דיוידי, צורב, כרטיס מסך, כרטיס קול, עוד כרטיס קול, כרטיס רשת, בקר IDE (נוסף..) הרדיסק אחד בינתיים.. ספק ATX, ספק AT, ספק 12V, 8 מאווררים, ידידת,פנל לכרטיס קול(אני עשיתי..) ו......דוקטור, קירור לצ'פסט שנעשה על ידי..ואפשר לראות אותו באיזה ת'רד איפשהוא בעמודים הדיי ראשונים.. ואתם יודעים מה הכי יפה פה..?כל המארז פנוי לגמרה!!, אתה יכול להחליף זיכרון לדוג' בלי הלתחיל סתבך בחוטים.. כל מה שיש מעל הלוח זה מאווררים ואוויר!! שום חוטים, שום כלום!! בקורב תמונות שאני יקח את המצלמה ביה"ס. נ.ב- בקרוב עוד כרטיס קול...:-))

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by itsik2525,

בקרוב אני קונה מארז ואני צריך 2 מאווררים של 120 שמכניסים אוויר ו2 מאווררים של 80 שמוצאים אוויר איך אני יודע אם מאוור מוציא אוויר הוא מכניס אוויר?

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by Void,

http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Combo/a2330/a2330.asp עולה 60 שקל בksp בחיים לא ראיתי אותו במקרה גלשתי להנאתי באתר KSP ופיתאום ניתקלתי בו. מה אתם אומרים עליו? תגלית? יש למישהו ניסיון איתו? שווה משהו? אני רוצה ליבנות קירור לHDD וזה חביב ביותר :]

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by elad_rabi,

אתם רואים את הדבר הזה?! זה מזגן קטן...חחחח "מזגנון שולחני" הדבר הזה עולה 19 דולר.... ועלה לי רעיון לנסות לחבר אותו למחשב לאחר שנעשה לו מודינג קטן.... את המוצר הזה ראיתי בכתבה במעריב "עסקים @ מחשבים" וזה מה שכתבו עליו: "נתקעתם בלי מזגן?! אתם מזיעים מחום אבל השותפה לחדר מתלוננת על הקור הנורא ומכבה את המזגן? הגיע הזמן למזגן שולחני אישי. כך זה עובד: ממלאים בקבוק מים ומקפיאים אותו. לאחר שקפא מניחים אותו בתוך המכשיר, המופעל ע"י שני סוללות שנספיקות לכ30 שעות ומדליקים. המכשיר הנפלא מזרים אליכם אוויר קר וצונן ואינו עולה יותר מ20 דולר." נו מה אתם אומרים?? אולי באמת אפשר לחבר אותו לא?!

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by Arik.G,

ביקורת עליו ניתן לקרוא כאן : http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=0&path=reviews/coolermaster_jet7/index_eng אבל הנה הצצה קטנה :

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by iakovl,

הייתי חייב להגיב על זה מכיוון שזה נושא חשוב לכל אוהבי השקט שמתי לב לזה שנועה מביאים עכשיו דברים של Scythe ועוד איזה דברים http://noacomp.co.il/Category.asp?q=+Scythe צריך לברר מתי יהיה במלאי

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  9. הוולקנו 11, דעתי: המוצר הנ"ל הוא בסה"כ וולקנו 7+, עם Smart Case Fan 2. מה שבעצם הופך אותו למושלם, כי אין לו את הסינק אלומיניום המסריח של הוולקנו 9, ויש לו את הסינק נחושת המצויין של הוולקנו 7+, אני מאמין שיהיו שיצועים טובים... http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm ---------------------------------------------------------------------------------- המוצר השני שאני רוצה לדבר עליו, הוא בעצם המארז החדש שלהם! אני כמעט בטוח שכל המודרים כבר שמעו על מארזי ה-Xaser II של Tt, אשר הם בעצם היו הגרסא שלהם למארז של צ'יפטק/צ'מינג/אנטק/השם יודע. הפעם, הם הוציאו גרסא מדהימה של אותו מארז (Xaser III), אשר לפי דעתי לא מזכירה בגרוש את את המארזים הקיטצ'יים האלו (אמרתי כבר, ציפ…

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by amisu,

יש דבר כזה בארץ או שרק בהזמנה מחו"ל?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by moskitos,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה את כל המושגים האלו ומה זה אומר?: באס,מכפלה,באס DDR,זיכרון מטמון ומהירות תו. מה זה לפתוח מכפלה כי אני שומע את זה כל הזמן בהקשרים של לוחות אם.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Die Temp" "Ambient" "Delta" "C/W" " אממ.. מה זה בידיוק אומר ? ??? ודרך אגב.. עדכון בקשר לפרוייקט שלי .. התוכנית מוכנה , אני צריך להזמין רדיאטור ומשאבה.. וברגע שהמחשב יגיע אני יקח מידות מדויקות ויתחיל בהכנה :] אם אני ימצא סורק אני יביא לכם סרטוט של הגוף קירור למעבד .. אני חייב להגיד שהתכנון כולו שלי והוא פשוט גאוני 8)

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Wizard Of Oz,

אני צריך את כל המושגים בשביל OC הסתכלתי באתר ולא הבנתי כלום אז אם תוכלו לרשום לי את המושגים ומה אומר כל מושג ואיך אני יכול לשנות אותו אני אשמח דוגמא: FBS- (מה זה אומר )- (ואיך אני משנה אותו)

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by kentaro,

שלום, לאחרונה החלטתי עקב זה שיש לי קירור יותר ממספיק על כרטיס המסך (Accelero S2 עם 2X120) שהגיע הזמן לאוברקלוק כדי לתת לכרטיס קצת תנופה בתקופת המשחקים הכבדים. אני כרגע עובד עם ATItool 0.27 beta 4 וEVGA PRECISION אתמול התחלתי להעלות את הcore ואת השיידר במצב "linked) והגעתי ל675,כמובן שלאחר כול העלאה של התדרים הרצתי את הfind artifacts במשך חצי שעה לפחות כדי לבדוק חום ואם הכרטיס תקין. היום חזרתי מהעבודה והחלטתי להמשיך לעלות עם הכרטיס. אבל פתאום הatitool נותן לי הודעת שגיאה "Delta of 22 in 1 Pixel" עקב הורדתי את השעונים ב20 וניסיתי שוב,אך הארור שוב הופיע,החלטתי להחזיר את הכרטיס למצב סטוק אבל למרבה הצער עדיין הוא נותן לי את השגיאה. מה שאני מנסה לברר זה האם הכרטיס "גמור?" או שפ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by omrid14,

שלום.. יש לי 4850 גירסאת OC שהיא 665mhz עכשיו ניכנסתי לOVERDRIVE וראיתי שאפשר להעלות את זה עוד הכרטיס מסך הוא 49 מעלות .. בקיץ היה על 55 קבוע במשחקים 63 בלחץ השאלה שלי האם האובר דרייב ישפר לי את הביצועים? או שלא יעזור כי ככה או ככה המעבד שלי מגביל אותי ? - E6400 2.13 אם אני עושה את האובר דרייב מה הסיכון ומה השיפור ? ?? ? ולכמה לעלות שם?

16. Started by TAMIRRR013,

אני רואה פה חלק מהאשכולות שאומרים שמותר לנקות עם פאן את המחשב אבל על אוויר קר,וחלק אומרים שזה יכול ליגרום לחשמל סטטי שיוצא מהפאן וליגרום נזק אני מפחד לנקות ופיתאום המחשב לא ידלק וידפק וליפני פסח אני חחיב לנקות הוא מלא אבק מיפרט לא יודע עם חשוב: e8400 P5QL-E 4GB RAM ZOTAC 9800GTX+ CORSIAR 550WTT NZXT TEMPEST אין חשש מלנקות עם פאן על קור?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by KoDkOd,

טוב הבנתי שנהיה חם וזה משפיע על הטמפ' במארז אבל לא ממש אמרתם מה עושים קירור מים אני לא יכול למצוא פה ...אני גם לא רוצה...! אז מה כן אפשר לעשות לקנות ? ואני לא רוצה סתם איך למה אני רוצה עצות פיתרונות בבקשה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by Or ei,

למה אף אחד לא חשב לעשות מזגן קטן למחשב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by zoman,

נתקלתי בהתקן הקירור הזה ,האם מישהו יכול להביע את חוות דעתו לגבי ההתקן האם הוא יעיל ,לצורך קירור פנים המארז שלי ? ההתקן http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=PCAC&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by zombie,

יצא לי לראות תמונות של מזגנים קטנים למחשבשיושבים בDRIVE BAY ואנשים שמחברים את המזגן ישירות למחשב אז יש מערכות מוכנות למחשב ויש מודים... מישו יכול למצוא לי בנצ'ים של מערכות כאלו? והאם אפשר להשיג מערכת מוכנה וכמה יעלה כזה דבר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by bluz,

http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=PCAC&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286 א. מה לעזאזל? ב. כדאי בכלל? לא מאוד יקר, אבל אפקטיבי?

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by Pitzinyelo,

יש לי מזגן קטן ממש קרוב למחשב. אני מפנה את האוויר לכיוון ההפוך, מחשש שזה יזיק למחשב. האם זה באמת יכול להזיק? המחשב סגור.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by giloman,

אני יודע שזה בזיכרונות וזה קשור לOC ולמתחים של הזיכרונות ... וכמה וולטים אפשר לתת לזיכרונות בABIT NF7 -SL? תודה...

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by tintin,

אחרי 20 דקות המבחן נעצר והוא כותב Execution halted מזה אומר?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת מה אפשרות הזאת עושה ועם היא מעלה או מורידה את הביצועים....?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.