עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם מהירות סיבובים של 2678RPM למאורר מקורי של המעבד פנטיום 4 2.4B שלי היא מהירות תקינה? אם לא מה יכול ליהיות מקור הבעיה?

2. Started by dr-psyco,

שלום רב. אני מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי בעיה שאני רוצה לפתור אותה היא המהירות עלייה של הוינדוס, כרגע עומד על דקה ו 20 שניות. אני מריץ וינדוס אס פי. המחשב הוא תוצרת VIA מסוג CARPC. עכשיו יש כמה אפשרויות לשיפור המהירות בביוס עצמו - להוריד מה שלא צריך לבדיקה וכו. בוינדוס - להוריד כול תוכנה שאיננה נחוצה. ואשמח לשמוע על עוד רעיונות. האפשרות השנייה היא מצב המתנה או תוכנה מסוימת. מה שאני צריך לדעת זה - מה תהיה צריכת החשמל בהמתנה (אני מזכיר זה מחשב רכב שעובד על מצבר!) אם יש לכם רעיונות יצירתיים או כול המלצה אחרת אודה לכם. אין לי בעיה לעבור לוידוס 98 אם זה נחוץ. אני משתמש ב 2 תוכנות במחשב 1) IGO8 ניווט תלת מימד. 2) CENTRAFUSE שהיא תוכנה יעודית למחשבי רכב בתודה לעוזרים טל.

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by Black_eagle,

שלום, אני רוצה לדעת מה הוא ה RPM המקסימלי של המאוורר של AMD 2500 המקורי. תודה.

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by taotao,

יש דרך להעלות את המירות סיבוב של המאוורים היה לי מאוור אחד שלפי EVEREST מסתובב 2700 ומשהו עכשיו שמתי עוד מאוורר ושהסתכלתי בEVEREST היה רשום שעכשיו המאוור שהסתובב על 2700 ומשהו הוא על 2500-2600 עכשיו אני שואל אם יש דרך להעלות את המהירות של שתי המאווררים?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  5. בזמן האחרון יש לי תקיעות לא מוסברות. שמתי לב גם שהמחשב חם כשנוגעים בו - בעיקר האיזור של ספק הכוח (תמיד הוא היה ככה אבל זה אף פעם לא השפיע) בקיצור, אני רוצה להיות בטוח שהכל תקין, אני רק צריך לדעת בערך מאיזה טווח של טמפ' משהו כבר לא תקין? כרגע הטמפ' שלי הן - 46 בחיישן אחד ו - 59-60 בשני.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. יש לי בעיה המחשב שלי מרעיש מאוד איך אני יכול להשתיק אותו אני שומע את סיבובי הדיסק הקשיח והמאוורר מספק רעש רציף ומעצבן מה אני יכול לעשות???? אנא עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by ofri11,

שלום, איזה מהמאווררים הנ"ל של חברת Arctic Cooling טוב יותר? מה ההבדלים בינהם? המחיר זהה- 65 ש"ח. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  8. שלום כולם אני מתלבט בין מערכת קרור מים ה bigwater לבין איזה גוף קרור טוב שיחיזק לי תמעבד (a64+3200) ראיתי כולם מיני דברים שצריך לנקות כוח חודש תראדיטור ולהחליף מים ולנקות תלכלוך מהקבלוקים האם זה נכון? האם כדאי לוותר על כול הסיפור ולקנות איזה גוף קרור טוב ב200 שקל ?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  9. רציתי גם לדעת את הטמ'פ במאמץ של 20% במאמץ ואיזה תוכנה מומלצת למאמץ של הזיכרונות חוץ מ S&M מפרט בצד הקירור שלי הוא Thermaltake BigTyphoon 120 VXAM2 בברכה ארז

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  10. האם אפשר לדעת מהם הטמפ' המומלצות\ או הרגילות של מעבדי אינטל מסדרת ה northwood ? הכוונה במנוחה , עומס ומעל איזה טמפ' זה כבר מוגזם ומסכן את המעבד . תודה מראש

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי לוח P5B DLX ומעבד C2D E6600 רציתי לדעת מהם הטמפ' המקסימליות לעבודה לכל אחד מהם ? ולאיזה טמפ' כדאי לי לכוון את ההתראה שלהם על מנת לשמור עליהם תקינים לאורך זמן ? כרגע עם מס' תוכנות פתוחות ולא בפעולה , רק אינטרנט , אני מקבל 46 מע' MB ו 54 מע' CPU.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  12. לאחרונה מגיעים לארץ מארזי אלומניום , מה בדיוק היתרונות . חסרונות של המארזים האילו ? ומה מחירם ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. מאיזה ערך ביחידות db ניתן לשמוע באוזן בלתי מזויינת? כמה CFM מינימום צריך מאוורר לזרוק ע"מ שיחשב למאוורר חזק יחסית?

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  14. Started by shimon16,

שלום.... יש לי כרטיס מסך Chaintech Geforce 2 400mx 64 mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לפני שאני קומה 6600 גי טי אז השאלה היא מה המבירויות שעון הרגילות שלו? ועד איזה מהירות אני יכול בערך להגיכ איתו? (יש לו מאוורר בליבה) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  15. אני מתכנן אוברקלוק למחשב שאני קונה בקרוב , ותהיתי איזה מתח זה בסדר ואיזה מתח כבר עלול להעלות עשן מהחומרה שלי ,הנה הרכיבים שהולכים לעבור OverClock לוח : ASUS P5B D.E מעבד: CORE 2 DOU E6400 2MB CACHE 2.16 (core type : ALLENDALE) tray deal + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX זיכרונות : G.skill PC6400 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT CL5-5-5-15 אם מישהו יודע איזה מתחים פחות או יותר הם הגבול לרכיבים האלה שיגיד, כי אני ממש לא רוצה לשרוף כלום (הדבר היחיד שמסוכן בOC זה להעלות מתחים , חוץ מזה אין שום דבר מסוכן בזה) מצד שני אני רוצה OC של ג'יגה לפחות , נדמה לי שלזכרונות זה 2.4 גבול עליון , לא בטוח אבל לגביי המעבד והNORTH BRIDGE של הלוח אם

16. מבחינת דחיפת אוויר ורעש.

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by le cat,

מממ... סליחה על הבורות... אבל מה תפקיד הסוויצ'ים והכפתורים והאורות שמוסיפים למחשב? למשל כאן ושם? תודה רבה!

18. Started by tal^_^,

אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך, הכל מוכן, אבל לפני זה מה הסכנות בזה?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  19. מהם התדרים שניתן להגיע ב OC עם 7600GT? ומהם התוצאות המתקבלות ב 3DMARK?

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש לי 3200 ווניס 512X2 A-DATA VITESA על לוח של MSI NFORCE 4-F אני כרגע על DDR 400 וללא OC תיזמוני הזכרונות 2-3-3-6 האם זה האופטימלי או שיש קונפיגורציות שונות למערכות מהסוג הזה?

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני צריך לקנות מאוורים למודינג של מארז. רציתי רק לדעת אם יש מאווררים שקטים במיוחד מחברות מסוימות או שכולם אותו הדבר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הכותרת אומרת רבות, ובאיזה קירור?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  23. אני מדבר על התחממות רבה בלי אוברקלוק(נאמר 65 מעלות למעבד). אני מבין שבסופו של דבר המחשב יקרוס, אבל השאלה האם הוא יכול להמשיך לעבוד אבל עם ירידה בביצועים? באיזה מצבים נגרם נזק בלתי הפיך לרכיב?

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  24. יש לי כ.מסך LEADTEK 7800GT ואני רוצה לדעת מהן הטמ"פ המומלצות לכרטיס הזה ואם אני עומד בהן או שאני צריך לקנות לו קירור חדש טוב יותר. הטמ"פ שלו במנוחה בלי לעשות כלום היא- 45 מעלות. בעבודה עם אתרי אינטרנט ו-MEDIA PLAYER- הטמ"פ היא 50 מעלות. במאמץ במשחקים חדשים- 60-70 מעלות ובמאמץ במשחקים כבדים מאוד ( כמו FEAR )- הטמ"פ היא 82+- מעלות אל תשכחו שלפני כחודש כל הטמ"פ בכל המצבים היו נמוכות יותר בכ-3-4 מעלות ואני מניח שאני פשוט צריך לנקות את המארז מבפנים שוב. ודבר נוסף הוא, שיש לי מארז מעפאן עם מאוורר אחד מאחורה של 80mm ואני מתכוון עוד כמה זמן לקנות מארז חדש עם לפחות מאוורר מקדימה ומאחורה של 120mm כך שהטמ"פ ירדו עוד ( כפי שאני מכיר אותי, זה יקח חודש בגלל כל ההתלבטויות שלי-…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הי יש לי כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE 7800GT. המאוורר שלו הוא בסטוק ( המקורי שבא עם הכרטיס ). מהיא הטמ"פ הממוצעת, הסבירה והמומלצת שאמורה להיות לכרטיס עצמו בשעת: 1) מנוחה ( כמעט ללא פעולה בכלל )? 2) עבודה קלה על המחשב כמו גלישה בכמה אתרי אינתרנט + שמיעת מוסיקה + עבודה ב- word? 3) בשעת מאמץ סבירה במשחקים קלים באונליין ( כמו GUNZ ), או משחקי ספורט( כמו NBA 06 )? 4) בשעת מאמץ די גדולה במשחקים כבדים כמו FEAR / DOOM3 או משהו אחר? בנוסף... יש לי את האפשרות לבחור את: "ערך סף של האטת ליבה" ( הסף של הטמ"פ של הכרטיס מסך ), איזה טמ"פ לשים? ודבר אחרון ( שהוא די דומה לשאלה הקודמת ) מהיא הטמ"פ המינימלית שתפגע לי במשהוא במחשב אם הכ…

• 6 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.