אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אז זה הולך ככה, אני רוצה לעשות אוברקלוק (פעם ראשונה) למערכת חזקה (Athlon 64 3700+ San-Diego) וכמובן שישר חשבתי על ה-tower112 (שלפי הבנתי הוא הקירור הפסיבי הטוב ביותר) + 2 מאווררים, רציתי לדעת מבחינה תקציבית כמה כדאי לי לחבר לו את המאווררים האלא או שאני יגיע לכמעט אותה טמפרטורה גם בלי... תתחשבו בזה שאני רוצה את המה"ץ שלי ומצידי שהמחשב יעשה רעש של בואינג 777...... תודה רבה לעוזר!
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
זה המעבד : General Information : Real Frequency : 1804.09 MHz Multiplier : 18x Low/High Multiplier : 18x / 18x Multiplier Locked : Yes Marketing Frequency : 2400.12 MHz Front Side Bus Information : Bus Speed : 100.2 MHz FSB Frequency : 400.9 MHz (QDR) Initial Frequencies : Frequency : 2400 MHz Bus Speed : 133.34 MHz (QDR) Multiplier : 18x Control Clock Frequency : Type : None Thermal Information : Thermal control TM1 : Yes - Enabled Thermal control TM2 : No Thermal Control Circuit : No Digital Thermal Sensor : No Clock Modulation (ODCM) En... No לוח אם: General Information : Manufacturer : ASUSTeK Computer INC. (Asus) Product : P…
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP ואני לא הכי מרוצה מהביצועים שלו אבל מה לעשות התקציב לחץ אותי הורדתי כמה תוכנות לאובר 3DMark05 GeForce Tweak Utility NVmax RivaTuner PowerStrip ו-MemTest Prime95 ליציבות של המערכת עם מה להתחיל לכמה לעלות ואיזה תוכנה הכי ממולצת והאם המאוורר של הכרטיס מסך טוב ל-OC חשבתי לשים עליו מאוורר 120m או שצריך צלע קירור רצינית של זלמן או TT ??
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הגעתי לBAS 400 עם קונרו 6400 וזיכרון פשוט של PQן667 המחשב עובר יפה תבדקי יציבות בORTHOS האם הOC הזה נחשב טוב ?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום קניתי את המחשב החדש ATHLON 64 3000+ לא היה עליו (אז) יותר מידיי ביקורות ברשת ואז גם לא ידעתי מה החשיבות של נעילת AGP וPCI (אז זה כולה חודש) הלוח אם שקניתי הוא ABIT MAX3 שם של OC אבל אז נפלה עליי המכה שאם אני עושה OC למעבד גם הכרטיס מסך עולה הכרטיס שלי זה 9800PRO של GIGABYTE ואותו אני לא רוצה להריץ! השאלה שלי זה איך לעזזל שתי חברות בצ'יפטים שחררו ערכת שבבים ואין שם נעילה של הAGP איך ??? זה ממש לא מובן לי אבל זאת שאלה של בין היתר (יענו אם יש תשובה אז ברוך הבא) השאלה האמיתי שלי זה האם עידכון ביוס יעזור לי פה וזה יכלול בתוכו נעילה של כול מה שצריך להינעל? או האם יש דרך אחרת לעקוף את זה? או כול אופציה של OC למעבד בלבד! לפי ה- FanEQ הטמפ' הכי נמוך זה 35 והכי גבוהה זה 6…
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אני רוצה כבר להזמין את המחשב ואין כרגע את ה - TUNIQ TOWER במלאי, מה הקירור למעבד הכי טוב אחריו ...!? [חשוב גם שיהייה שקט]
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום במחשב הנוכחי יש לי מעבד p4 (סוקט 775) והקירור שלו די רעשן וברצוני לקנות לו קירור שקט ויעיל. חשבתי לקנות את big typhoon. העניין הוא שאני כנראה אשדרג את המעבד בעוד כחצי שנה ואני מעוניין שהקירור שאקנה כעת יתאים לשימוש גם עם המעבדים החדשים יותר של אינטל/amd שאמורים לצאת בחודשים הקרובים. אשמח לשמוע האם ידוע שקירור big typhoon יתאים לשימוש גם עם המעבדים החדשים. במידה ולא אשמח לשמוע גם הצעות אחרות לקירור בתקציב של כ250 שקל. הערה: אומנם אני לא עושה אוברקלוק אבל בכל זאת אני מעוניין בגוף קירור רציני. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קראתי כמה מן הכתבות בפורום וגם באתר ועדיין לא הבנתי כל כך אז ככה אני חדש בכל התחום של האוברקלוקינג והמודינג אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי שהוא Intel Celeron 1.7GHz - התוכנה SANDRA מראה לי שהוא מסוגל להגיע עד ל 2.4GHz !!! ואני רוצה לשפר מה 1.7 ל 2.4 . עכשיו ככה המחשב שלי הוא סטנדרטי מארז פשוט מתחת לכוננים יש מאוורר שמכניס אוויר בחלק האחורי יש מאוורר שמוציא אוויר ואת המאוורר של אינטל שעל המעבד. עכשיו השאלות שלי הם: 1. בשביל לעשות את האוברקלוקינג אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד? 2. איך אני עושה בכלל אוברקלוקינג למעבד? אין לי שמץ של מושג... (אם יש מדריכים אני אשמח לקבל אם זה עברית זה מצויין אבל גם אנגלית טוב). 3. האם לאחר האוברקלוקינג המהירות של המעבד באמת ת…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז היום חזרתי הביתה סוף סוף עם שתי דברים מעניינים: OCZ PC4000 512 MB, אחלה של סטיק ;D וגם SP-97 של טרמלרייט...עליו יושב SF2 ההתקנה של הגוף קירור העצבני הזה די ארוכה ולא פשוטה... בסיום ההתקנה המחשב בכל לא עלה משום מה, התחיל לעשות בוט ואז ישר כיבה את עצמו. איפוס ביוס פתר את הבעיה. עכשיו הבעיה היא שהטמפ' עומדות על 55 מעלות בערך, זה ממש גבוהה לעומת מה שהיה לי מקודם, משהו כאן לא בסדר.. חיזקתי את הברגים עד הסוף, אך עדיין אין שיפור, מה גם שהסינק עצמו לא חם בכלל... כנראה אין מגע טוב בין הגוף למעבד. אם למישהו כאן יש ניסיון עם הכרבה של הגוף הזה, או כל רעיון בעניין אני ישמח... נ.ב. לפני זה היה לי Vantec Aeroflow והטמפ' היו בסביבות 40 בלי OC, ועכשיו בלי OC זה על 55 +-
-
- 45 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב יש לי הרבה מאווררים אבל הם לא עושים רעש כמו המאוורר של ה 4890 שלי והוא מתחיל לעשות גם רעש מוזר אני רוצה מערכת קירור חדשה מה מומלץ היום לכרטיס הזה ??? עד 300 שקל תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_248&products_id=3283 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1188
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
2 שאלות - 1. האם המאוורר יתאים ל-GIGABYTE 965P-DS4 ? 2. מישהו יודע להגיד לי טמפרטורות ב-C2D על OVERCLOCK עם המאוורר הזה?- מטרת הקניה היא להוציא קצת יותר ב-Vcore גבוה מה-X6800 שלי... תודה על העזרה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפחות זה מה שהבנתי מהריווה טיונר [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להחליף משחה תרמית לציפסט. הבעייה היא שנשארה שכבה שהתייבשה לגמרי על הציפסט עצמו. האם זה בטוח לקלף אותה עם הציפורניים, כי סתם לנקות עם נייר ואלכוהול לא יעיל מספיק. קחו בחשבון שזה הציפסט ולא נראה לי שיש עליו IHS כמו למעבד. גם אי אפשר להוציא אותו מהמחשב אז אני קצת מוגבל.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט לא יאומן! 23000 נקודות ב!3dmark06 והיד עוד נטוייה משום שעדיין אין תמיכה מיטבית ליכולות של אף אחד מהם. המקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=122394
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בניגוד למה שחשבו עד היום, יוצא ה-9500 מנצח בעימות ישיר מול ה-BT ובהפרש של שתי מעלות. המנצח הגדול של אותה ביקורת הוא ה-Ninja של Scythe אך הוא לא משווק לצערנו בישראל. http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/5-cool.html [attachment deleted by admin]
-
- 54 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קניתי וולקנו 12, ושמתי את גוף הקירור המקורי של AMD בצד. עכשיו אני רוצה לעשות OC קטן לכרטיס מסך שיש לי: RADEON 9200 128MB DVI TV OUT. אבל הבעיה היא שהטמפ' שלו די גבוהה: 40C. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות למקם את ההיטסינק של AMD על הכרטיס מסך הזה? יש מדריך או משהו? וכרגע יש לי מאוורר אחד על הכרטיס מסך, נדמה לי הוא נמצא על הליבה של הכרטיס מן הסתם.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קונה את ה Sonic tower ורציתי לדעת במידה ואני לא מתכנן לוותר על המאוורר האחורי שמוציא אוויר,האם כדאי לשים מאוורר נוסף מקדימה ( משהו שקט ) שיכניס אוויר וכך יקרר את המארז או לוותר על המאוורר הקידמי ולשים אותו באמצע הסוניק ( הבנתי שזוהי הדרך האפקטיבית ביותר לקרר אותו בעזרת מאוורר אחד ) ? אודה למאוורר 120 טוב ושקט.
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להגיע ליכולות OC יותר גבוהות עם המעבד שלי ואני חושב שאני הגעתי לגבול עם ה-V1 שלי. לכן חשבתי לעבור למערכת קירור עם מים. עקב ההתעניינות האחרונה שלי ברכישת מערכת זו, אני לא כל כך מתמצא ביכולות ובמחירים של הרכיבים. לכן אני מבקש ממכם, בעלי אותם מערכות קירור, לעזור לי לבחור חלקים. אני מתכוון לרכוש בחו"ל את החלקים כי בפועל זה יוצא יותר זול. איזה שילובים כדאיים לי? קירור רק למעבד? למעבד+לכ.מסך? מעבד+כ.מסך+ערכת שבבים? וכדומה... תודה על העזרה מראש! עריכה: כמו כן, שכחתי לציין, על איזה חנויות אתם ממליצים לרכוש בחו"ל? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אני כמעט בטוח שהשאלה נשאלה אל תעירו לי" תריץ חיפוש" "זה פעם המאה..." אם למישהו מכם בא לענות אני יודה לו מאוד אני קונה כרטיס מסך EVGA 6600GT agp יפה אני מבין שעד כאן ברור חחח אני רוצה לקנות מאוורר לכרטיס כי אני מתכוון לעשות אובר קלוקינג אז ככה חשבתי על זלמן vf700 אבל נראה לי שהוא לא יספיק כי המהירות סיסובים לדקה מגיעה למקסימום 2650 לכן אני מחפש משהו שיתאים לכרטיס זה ויביא ביצועים גבוהים מ 2600 rpm אל תביאו לי את fatal1ty הוא יקר לדעתי ואני לא זקוק ללדים שלו שמעלים את מחירו תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1800&products_id=11123 תודה ..
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
RivaTuner לא נותן ובATITOOL זה עושה בהתחלה ואחר כך חוזר למהירות האופטימלית שלו... כך זה מראה באוורסט.
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
-