אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש את ה CPU / CORE 1/2/3/4. ויש את ה CPU הראשי (אחרי הלוח אם) מה הטמפ' הזאת מיצגת ? ממוצע של כל הליבות זה בטוח לא. אז מה, טמפ' כללית של המעבד, מבחוץ כאילו, אם נוגעים בוא עם היד ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו שאני חושבת עליו כבר כמה זמן ומעולם לא חשבתי לשאול, אבל הפעם אני לא אוותר לעצמי ואשאל. מה מכילים צינורות הקירור של גופי קירור כגון גוף למעבד? נאמר גוף קירור כגון ה D14? (האם זה סתם מיים רגילים, כבדים, קלים, סטריליים, אולי זה גז אולי זה משניהם?) האם יש הבדל בין החומר שיש בצינורות הקירור של גופי הקירור למעבד לבין הנוזל המצוי ברדיאטורים למיניהם? אני מניחה שיהיה מה שזה החומר הזה שם בפנים, הוא בטח עמיד לשינויים של טמפרטורה. ובכל זאת, האם לדעתכם הוא אפקטיבי לאחר 18חודש או 24חודש באותה מידה כמו שהוא היה ביומו הראשון? האם יצא למישהו לבטעות או במכוון לקרוע את אחד הצנורוצ האלו ולראות מה שם בפנים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד שיש לי מעבד AMD עם מכפלה פתוחה וקירור קטלני... בקטלני אני מתכוון נגיד שיש לי קירור חנקן נוזלי.. נגיד. מה מפריע לי להעלות את הבאס ל-200 נגיד ואת המכפלה ל-22 ולהגיע ל 4400Mhz ?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם יש משהו בבית שיכול להקביל למשחה טרמית? אני מתכוון משהו שנמצא בבית בתוך המקרר או מחוץ לו שאפשר להשתמש בו כמשחה טרמית? למשל : משחת שיניים...
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
האם רק מעבדים בעלי סיומת K מסוגלים לבצע OC? בנוסף מה משמעות הטורבו? התדר עולה בזמן מאמץ? האם כשעושים OC למעבד שכזה התדר בזמן המאמץ עולה או שגם התדר בזמן המנוחה? בתודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
למטרות Overclocking כמובן. הלוח הוא Abit AN7 ואני משתמש בקירור של Volcano 7+ תודה.
-
- 12 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי את המעבד 2.4C ללא OC ולוח של ASUS P4P800 וראיתי שמתח המעבד הוא בערך 1.59V זה לא גבוה מידי?? ובביוס הוא מתח מעבד מוגדר לי אוטומטית ולא ידנית בבקשה זה חשוב לי!!
-
- 19 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני בעיצומו של תהליך OC למפרט בצד ימין, כמו שחלקכם יודעים.. החלטתי להעלות מתח לNB, שכרגע מוגדר בauto. הבעיה שאני לא יודע לכמה לעלות כי אני לא יודע את המתח סטוק שלו. אותו דבר לגבי שאר הרכיבים. (למעט זכרונות\מעבד) חרשתי את מונעי החיפוש ולא מצאתי שום פרט לגבי מתח הסטוק. מישהו יודע את המתחים? תודה מראש Install
-
- 13 תגובות
- 658 צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]מה מתחמם כאשר עושים oc למעבד האם זה גם ה BUS שעל הלוח[/glow]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש משהו שמרגיז אותי בטרוף כל פעם שאני נכנס(בערך פעם ביום ) לפורום אני רואה 2 דפים מלאים בטופיקים ובתגובות חדשות עכשיו בכיףף הפורום פעיל וכו'.. אבל אותןןןןןןן השאלות חוזרות על עצמן וזה מתחיל להרגיז כל הזמן אותה השאלה אני יכול לספור אותה שאלה בעמוד 1 5 פעמים תגידו זה לא נמאס? לא יבוא מנהל שיתחיל להעיף על הדברים האלה?
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה זה בעצם נותן? 1.אפשרות להוריד את הרעש של המאווררים אבל מה עוד?
-
- 6 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי לוח אם שמגיע עם תדר 2133 אך תומך עד 2933. האם שינוי ל-2666 נחשב אוברקלוק או שאוברקלוק זה רק מעל מה שרשום שבלול אם תומך? מדובר בלוח אם של asus b460m
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות Leadtek Geforce 7900GS ורציתי לדעת כמה זה נחשב OC חלש? 20mhz בערך? כי אני רוצה קצת לעשות אולי בעתיד אז אני רוצה לדעת... אז אני פשוט מוריד את Rivatuner (או איך קוראים לה) ושם יהיה לי כמה שאני רוצה לעלות? ובכמה אני יכול לעלות שהמאוורר סטוק של הכרטיס יחזיק? כלומר הכי הרבה עם המאוורר סטוק שלו. תודה למגיבים נ.ב לא כל כך הבנתי את עיניין הOC. הבנתי שממהירים את החומרה עלי ידי תוכנה אבל יש לי שתי שאלות: 1. מה זה נותן (בכרטיס מסך)? תמונה יותר טובה? 2. בשביל לעשות OC לכרטיס מסך צריך לעשות גם למעבד (וגם לזכרונות)? כלומר צריך לוח יותר טוב מה ga-945p-s3?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי A63 +3200 Socket 939 ואני צריך להתאים לו קירור. אני מתכוון לעשות לו OC ומחפש קירור טוב, אבל גם שקט! רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לשפר את ה - Palit Radeon 9800se שלי, הבעיה היא שיש לו 128ביט. מה אני יכול לעשות בשביל לשפר אותו? אם אתם יודעים אז בבקשה גם תתנו מדריכים.
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לוח Intel sandusky 945 , שמעתי שהוא מגביל OC ולכן אף פעם לא ניסיתי. מה אני כן יכול לעשות איתו? יש עדכון BIOS או תוסף אחר שמאפשר OC בלוח? <- המפרט
-
- 5 תגובות
- 491 צפיות
-
-
ראו תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא Soyo KT400 Dragon Ultra Platinum. הוא נותן לי שתי טמפרטורות של המעבד, האחת הדיודה של המעבד, והשנייה הסוקט שלו. כשאתם בודקים טמפרטורות, האם מדובר בדיודה או בסוקט?
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
האם הוא לא אמור למצוא לבד את ה Max Core ולהפסיק מתישהוא? הרצתי את הבדיקה עד שהכרטיס הגיע ל45 מעלות ואז כל המסך התחרפן. התוכנה לא אמורה להפסיק או להודיע שיש בעיה? ולמה בכלל ב 45 מעלות זה קורה? הכרטיס לא מסוגל להחזיק יותר? גם נגיד הגדרתי שהליבה תעבוד ב 600MHZ (הרגיל זה 500MHZ) והמחשב נתקע תוך כמה שניות. האם זה הגיוני? על כמה רצוי להישאר? כמה עוד אפשר לסחוט מהכרטיס הזה? ואם ניסיונות כאלה יכולים ליצור נזק? אם המחשב נתקע או שהצבעים נמרחים אני פשוט עושה ריסט וזה מסתדר אבל אני מפחד שהוא יכול להידפק לי תוך שניה יש לי Radeon 9600XT 256MB עם קרור Crystal ORB של TT. במנוחה הוא על 33 מעלות
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות לי את האולטרה אקסטרים ובאםםםם פתאום עוד דגם ועם חידוש קירור גם למתחת למעבד. חייב לראות השוואות על זה אבל בנתיים אני עוד לא מוצא.
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
הורדתי עכשיו בפעם הראשונה את התוכנה, גירסא 1.8.1 בטא, הרצתי בדיקה מלאה בלשונית הראשונה (L1\L2\CPU\FPU\PSU), אחרי יותר מ10 דקות, סיים את כולם בהצלחה (passed). אחרי זה הפעלתי PRIME95 בבחירת Large FFTS, תוך פחות מדקה נכשל (הפך לצהוב). מה העניין פה? יש איזה תוכנה אחרת מומלצת לבדיקת יציבות? כי מיום ליום אני מתחיל לשנוא את ה PRIME.
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חלק מהאינטרנט אומר שזה המשחה התרמית שצריכה החלפה ומשאירים את הסיליקון השחור וחלק אומרים שזה פשוט רווח גדול מדי בין ה-IHS לשבב ושצריך להסיר את הסיליקון לגמרי כדי להצמיד את ה-IHS לשבב מה אומרים, עדיף להשאיר?
-
- 22 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
-
שנהם כאלה, עם 0ץ13 ןליבה אג'יהב משהו כזה. כמובן שמבחינת התקציב עדיף ה1700 אבל רציתי לשאול מה יביא לי תוצאה טובה יותר באוברקלוקינג? שמעתי שה1700 מגיע ל1900,2000 מגה הרץ בקלילות רבה. הקטע אבל שיש לי וולקנו 9 :-\ ורציתי לדעת אם הוא יוכל לעמוד במשימה טוב. תודה לכל מי שעונה :-*
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-