עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש הרבה אבק במאורר אני רוצה לנקות ולמרוח משחה טרמית(מה עדיף למרוח בחלק התחתון של הגוף קירור או בליבה ???) במעבד (intel p4 ליבת נורטהוד סוקט 478) אבל פשוט אני לא מצליח להרים אותו,לגוף קירור יש שתי קליפסים אחד בצד ימין ואחד בצד שמאל אני מוריד אותם אבל עדיין אי אפשר להרים זה נתקע בפלסטיק ,צריך להרים או להוציא עוד משהו שם כנראה כדי להרים אבל אני לא מוצא אולי למישהו יש מעבד כמו שלי ויסביר לי מה עוד צריך לעשות חוץ מלשחרר את שתי הקליפסים הלבנים?תודה אני אחפש תמונה שלו בערך

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  2. Started by Rhx,

פתחתי פה דיון בעבר על טמפ' של המחשב שלי,חלק אמרו שזה בסדר וחלק אמרו שזה קצת מזייף והמחשב לא עשה ריסטים לא כולם עבד שקט הריץ משחקים בשקט. עכשיו שאמרו לי שזה שהחיישן מזייף או משהו ישר התחלתי להלחץ אז באתי לקבל אישור סופי שהטמפרטורות אכן טובות...שאלה קטנה אני בטוח שתוכלו לענות עליה...אגב הליבה שלי היא נורטווד זה הגיוני הטמפ' האלה? CPU : 40 MBoard:39 HDD:40 זה במנוחה.. במאמץ אני חושב המעבד מגיע ל46-48 ...

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  3. Started by shaynet,

בעקבות בקשה של אחד מחברי הפורום אני מעלה מדריך קצר לVMOD ל6600GT לפני שאני יתחיל אני חייב לציין שמי שעושה את המוד מעבד באופן מיידי את האחריות על הכרטיס ומי שלא יודע להלחים טוב ממש לא כדאי לו לעשות את המוד שכן רחיבים רבים מעוד רגישים לחום וההלחמות קטנות מאוד מה שאומר שהלחמה לא זהירה עלולה לגרום לקצר ולהרוס את הכרטיס כדי למדוד את המתח לליבה השתמשו ברב מודד כדי למדוד מתחDC הצמידו את החוט האדום של הרב מודד לפין שמוקף באדום ואת החוט השחור לפין שמוקף בשחור המתח במנוחה אמור להיות בסביבות 1.3V ולאחר מכן במעמץ להגיע ל1.45V הג'וק שמסומן בכחול אחראי על המתח לליבה ככה שלאחר שהמוד נעשה חובה לשים עליו קירור (סינק של זכרונות) אחרת הוא ישרף לאחר שנמדדו המתחים ניתן לגשת למוד עצמו שהוא הל…

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by iakovl,

אני ממש ממש אבל ממש מתקשה להחליט האם לקחת את הקיט 2*120 + 2*80 של TT או לא למישהו פה יש אותו? אני צריך דעות וביקורות (לא מצאתי)

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  5. Started by DJPOWER,

יש לי את ה6200 של לידטק כדי להורי את המאוורר ולשים מאוורר דלטא במקום? תודה יונתן

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  6. Started by timac,

יש לי כרטיס ג'יפורס 6800 ואחד המאווררים נשבר אז אני רוצה להחליף את הקירור.. וגם שאני מחבר את הכרטיס מסך יש כאלה קווים כאלה ואמרו לי שזה קשור לקירור.. אז אם אני קונה עכשיו קירור חדש לכרטיס מסך הוא יעבוד???

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  7. Started by חשיש,

או קי אז הבנתי שoc זה בעצמם המרה שהיא מגדילה את המיהירות של הghz עכשיו איך עושים את זה בכלל (עם תוכנה) אם יש לכם מדריך אז בבקשה תשלחו :

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. קבלו עצה במקום לשים מאוור 80MM פשוט על הכרטיס ......תשקיעו קצת כסף....ותקנו מאוור זול של איזה 4000 סיבובים של איזה מעבד ותשימו.....זה מה שעשיתי קניתי ב40 שקל מאוור + היטסינק למעבד AMD סתם משהו זול.......ותליתי את המאורר על הכרטיס......זה משהו בן זונההה.....ואת ההיטסינק לשולחן העבודה ...שמתי אותו על GPU של GEFORCE 4........איך שהו התאים בול...... לדוגמא.: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_936_1529&products_id=7247

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  9. טוב ככה המעבד הוא celeron d 335 s478 עכשיו אני עשיתי אוברקלוק ל3345 סבבה אבל מעל הוא פשוט מגיע לוינדוס ומרסטט אמרו לי להעלות מתח למעבד אבל אני לא יודע איך.. הטמפ' 45 במנוחה 58 מאמץ לפרסקוט

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  10. טוב אז ככה......המחשב שלי הוא: AMD Barton 2500+ @@3200 Abit NF7 ver 2.0 Silenttower TT kingston 256x2 400Mhz 2.5 cas FX 5200 Asus אז ככה עשיתי אוברקלוקינג למעבד וזיכרונות ולכרטיס מסך ממזמן.....אבל לאחרונה החזרתי את המעבד לסטוק עד שהיגיע לי הסילנט טוואר..... עם הסילנט ב2500+ וב 1.6 בVCORE המעלות ללא מאמץ היו 47-45 אחרי אוברקלוקינג ל 3200+ והעלת המתח ל 1.725 ללא מאמץ 42-44....למה זה??

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  11. אחים שלי מה נישמע? זוכרים אותי ? אני מיתכוון להחליף קירור לכרטיס מסך שלי ואני מיתכוון ליקנות את הGIANT3 של TT מKSP כי אני מראשון ואני לא יכול להזמין מפנדה וכו' לכן זה הקירור היחידי שאני יכול ליקנות וגם מחירו רק 175 שקל ולפי ביקורות הוא ממש חזק (והוא יהיה הרבה חזק אחרי שאעשה לו כמה מודים ) ורציתי לדעת האם הוא יתאים ל6200 שלי בגירסת PCIE כי אני רוצה להגיעה כמה שיותר קרוב לשיא העולם ל6200 שעמד על 3900נקודות ב2005 בינתיים עם קירור הסטוק הצלחתי להגיעה ל3500 אני חייב להחליף קירור כי הוא מגביל אותי אז מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by dmanbuhnik,

אוקי, המערכת החדשה הגיעה מפרט- מעבד 3000+ VENICE E6 LBBWE 0521DPAW זכרון 512MB של ADATA PC4000 + זכרון 512MB של ADATA PC3200 VALUE לוח אם DFI NF4ULTRA INFINITY כרטיס מסך X800XL 256MB POWERCOLOR ספק ANTEC 480W NEO POWER HD - של WD 2*80GB בRAID0 צורב - 3500 NEC קירור - FREEZER64 120ממ מאחורה מוציא 120ממ מקדימה מכניס מארז 6A19 עד כה אחרי מספר מועט של שעות על המחשב: בערב אני ימשיך בעקרון הזכרון PC3200 מאוד מגביל אותי, אפשר להגיע עד 220 בלבד לא משנה תזמונים וגם מתח של 2.8 לא עושה הרבה הVNICEים האלו לא אוהבים מתח ממש.... ב9*300=2700MHZ המעבד לא יציב גם ב1.55, וגם ב1.65 לא עוזר הטמפרטורות מעולות - 31 מעלות (אבל זה עם מזגן בחדר!) ו36 מעלות ללא מזגן (ב1.52V)

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  13. יש לי קירור למעבד Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan האם זה יתאים למעבד כפול ליבה?( 3800AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor ) ואם לא ..אז איזה צריך ליקנות...תודה! ואיזה לוח אם כדי לקחת?

14. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש.. ומעוניין לרכוש את הגוף קירור Thermalright XP-90C for P4&K8 - החנות היחידה בה מצאתי אותו היא פנדה אבל אין להם אותו במלאי. האם יש חנות אחרת שיש לה את הגוף קירור המדובר במלאי? אם לא אשמח אם תמליצו לי על חלופה מתאימה לגוף קירור זה. הגוף קירור בשביל הלוח: DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR והמעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+ (2.2GHz) Retail BOX

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by kobi_af,

לפני 9 וחצי חודשים קניתי תכרטיס 9600xt מ ksp לפני יומיים אני מדליק תמחשב משחק קצת ב pes 4 פתאום באה לי הודעה של הדריבר שיש מעל 90 מעלות בכרטיס מסך ..... טוב אני יוצא מהמשחק(אחרי כל מיני תצוגות מוזרות שם) בודק תמעלות ב everst ובדרייבר עצמו ואני רואה 85-89 מעלות... אני פתחתי תמחשב כשהוא דלוק ואני רואה המאורר של הכרטיס מסך לא זז.... ניסיתי שוב לחבר מחדש לחזק דברים לא הולך....אז שמתי תכרטיס הישן שלי גיפה 4 ואני רואה שמהמאורר פועל .... ניסיתי הכל אני מיואש .. יש לי שאלה אחריות על כרטיסי מסך זה שנה(לא רשום במפורש בקבלה..אך עדיין אם זה שנה נשאר לי עוד חודשיים לערך) רציתי לדעת אם עדיף ללכת אליהם ויביאו לי חדש כמובן או להוסיף 80 שקל ולקנות ת 6600 agp של pine ?(הם בכלל יסכימו ל…

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by eli_a2006,

שלום חברים חבר אמר לי עים יש לי מיכל גדול משהו כמו 9-10 ליטר אז אני לא צריך רדיאטור האים זה נכון תודה לכל העוזרים אלי . :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  17. 4053 נ"ק ב 3DMark05. בסטוק קיבלתי כ3800. אני עכשיו על 560 לGPU ו1215 לזכרונות.. יש לאן לעלות? האם יש סיכוי שהכרטיס יישרף ללא התראה מוקדמת? כרגע מכוונים עליו 2 מאווררי 80MM מוחזקים בסלוט PCI... מה אתם אומרים? אגב, אחרי ששמתי מאוורר גם על הזכרונות, הא"ק הוחזר ל445MHZ 2-2-2-5 1T. נדב.

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  18. טוב הביוס מראה 55 והתוכנה easy tune שבאה בדיסק של הלוח אומרת 48 נראה לי שצריך להאמין לה כי כל התוכנות מראות ככה.. הלוח אם שלי גי'גה בייט 8s648fxp-rz

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  19. שלום כולם היום קיבלתי מדחס של מקרר גדול כזה (הוא יותר גדול מה mach2 gt) שמחובר עליו בצרנת ראדיטור עצבני עם מאורר 200 מילמטר חתיכת הילקופטר עכשיו אני צריך ראש ? מאיזה חומר להכין אותו ? נחושת ? איך מעצבים אותו ? cnc ? איפה יש cnc בארץ שיעשה אז זה חינם או אפילו בעד תשלום סימלי ? איזה גז שמים במערכת כזותי ? ואיפה אני משיג אותו ? תודה לכולם http://www.vr-zone.com/?i=1227&s=1 אני עובד לפי המדריך הזה אם למישהו יש שאלות

• 62 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. Started by tnt studios,

קונים לי מחשב חדש והוא: מעבד: (Intel Pentium D 820 64-bit (2.8 socket LGA775 800mhz 2x 1MB Cache לוח-אם: intel Sorento Chipset Intel 945g, Dual-Channel DDR2 SATA 2 300 PCI-E זיכרון: Dual-Channel DDR2 667mhz 1GB 2x512mb מארז ATX Midi Server דגם 6A19 ספק כוח: True Power 400w כרטיס מסך: Nvidia GeForce 6 6600 GT 256mb DDR PCI-EX יכול להיות 6800 או 7XXX ועכשיו לשאלות: האם זה "יחזיק" לאובר קלוק למעבד 2.8@3.2 (ויותר אם אני ירגיש שצריך)? מה הקירור למעבד? איך נראה המארז? (תמונות, לינקים) וכל מיניי טיפים מניסייון ושיפורים... תודה מראש נ.ב: הכל עלה בסביבות ה7500+-

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by yoav1000,

איזה זיכרון צריך כדי להגיע ל 270 FSB ? (בבקשה לפרט דגם חברה וכו')

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  22. Started by TNTx2,

אני מתלבט בין שני הקרורים האלה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=37 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=149&code=013 אני צריך את הקרור ל OC

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by keglevich,

בכותרת....

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  24. ה HD שלי יושב כרגע על 29C והמעבד ישב מקודם על 26. הכל במנוחה כמובן. התנאים היו טיפה מזגן, וטיפה מאוורר? יש חשש מטמפ' נמוכות מדי?

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  25. אהלן מה קורה אז ככה זה הסיפור יש לי מעבד פרסקוט על לוח של אסוס P4P800 עכשיו כמובן זה פרסקוט נוראה מיתחמם זה נע בין 50-60 שזה נוראה גבוה עכישו היתעניינתי במספר מאווררים מה שנידלקתי עליו הוא Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 או Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני כבר אין לי מושג בבקשה תעזרו לי אני צריך משהו שיעשה תעבודה על מה אתם ממליצים זה הגיוני לקבל קירור טוב למעבד בתקציב שלא יעבור את המאתיים!? תודה לכול העוזרים באמת

• 4 תגובות
    • 434 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.