עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by redead,

הבאתי עוד מאורר של 12 סנטימטר לאחורה שיוציא אוויר ועכשיו אני רוצה את ה8 סנטימטר שהיה מאוחרה להעביר לקדימה שיכניס אוויר הבעיה היחידה שלי היא איך לחבר אותו מקדימה.. אם אני לא טועה ואם כן תקנו אותי אני צריך לפתוח את כל הפלסטיק שיש מקדימה כדי שתהיה לי גישה טובה עם הברגים והכול ואין לי מושג איך פותחים אותו.. צירפתי תמונה : [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by giliboy,

אין גירסת Thermalright V-1 שמתאימה ל6600GT AGP??? יש אפשרות "לסדר" שזה יתאים ל- AGP??

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  3. סתם רציתי לברר משהו לא ברור אם אני ישדרג את המחשב אבל בכול זאת אני רוצה לברר כמה יצא התקציב לא ברור... מה שאני רוצה לברר זה כמה יעלה לי לוח אם+זיכרונות וגם קירור אוויר למטרת אוברקלוק בלבד בלי להתפשר על ביצועים ז'תומרת הכי גבוה שאפשר זה המעבד http://img352.imageshack.us/img352/5259/18lz.jpg אם הוא יגביל אותי תגידו לי ואז זה סיפור אחר עוד תוספת כסף אז כבר אין מצב.... שני חצאים 256 שיגיו לבאס 340 ככה נגיד לוח 1000 זיכרונת עוד 1000 בערך... בלי פיצ'רים מיותרים בלוח. גם קירור תציעו לי רק כדי לראות כמה יעלה תציעו לי ונראה כבר מה אני עושה ייאלה תודה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  4. יש לי Leadtek Extreme 6600GT עכשיו במנוחה יש לו 47 מעלות ובמאמץ(פאר קרי על הכי גבוה רזולוציה 1600X1200) הוא 83 מעלות! זה בסדר או שזה חם מדי? דרך אגב הוא מקבל 3911 ב-3DMARK ללא OC שזה גבוה מהרגיל נכון?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by king of the kings,

שלום לכולם.. אני מחפש קירור לכרטיס מסך שלי, בשביל אוברקלוק... הכרטיס מסך שלי הוא: msi nx6600gt 128mb (http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX6600GT-TD128E&class=vga) וחשבתי אולי אני ישים את הקירור של thermaltake שהוא.. : http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm האם הקירור מתאים לכרטיס מסך שלי..?? והאם הוא טוב לאוברקלוק?? תודה מראש לכל העוזרים..!!

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by badboy2k,

אהלן כולם, יש לי מקרר שאני רוצה להשתמש בחלקים שלו לקרר את המחשב שלי, פשוט לקחת את המיכל גז, רדיאטור ומדחס ולהכניס עם צינור אוויר למארז. השאלה היא האם הדבר לא יצור לחות בתוך המארז שתסכן רכיבים?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  7. Started by Idanp,

היום פתחתי תמארז להרכיב תסילינסר הרכבתי אותו אחרי שהרכבתי אני רואה שאין עליו(על הכרטיס) תשקע הזה שמחברים אליו תחוט של החשמל ניסיתי לחבר תסיילנסר ללוח אבל זה לא עובד מה אפשר לעשות? :'(

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז הייתי חודש וחצי בתאילנד ועכשיו אני בודק חידושים וגיליתי שיצאו 2 עדכונים בזמן שהייתי בחו"ל סוף סוף כתוב שתיקנו את בעיית ה OC מאז ביוס 1.4 לא היה אפשר לעשות OC כמו שצריך... נקווה שסידרו את זה עכשיו http://www.msi.com.tw/program/support/bios/bos/spt_bos_detail.php?UID=637&kind=1 חוץ מזה יש לי גם XP90 חדש שהבאתי מתאילנד אז צריך לנסות את הOC עכשיו :-)

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by iakovl,

אני רוצה לקחת את ה120 ואני מחפש שקט יש דעות אנשים?

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  10. אני מחפש לקנות (בארץ) את המאוורר 120 ממ הכי שקט שיש, בנתוני סטוק!! כלומר בלי אנדר-וולטג' וכל זה

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by yonib5,

ללא ברירה נאלצתי להתעניין בקירור עבור המחשב החדש שלי במיוחד עבור הכרטיס מסך שמתחמם לו... באותה הזדמנות חשבתי על קירור כול המארז בתקציב פתוח אבל לא מופרז ורציתי לדעת אם אני מעלה פה תמונה חדה וברורה של המחשב מבפנים תוכלו להנחות אותי איך להרכיב את אביזרי הקירור במחשב? ואיך להתקין אותם? כי אני בלי שום נסיון בנושא... אולי הרכבתי דיסקים קשיחים וכונני CD אבל שום דבר מעבר לזה...... במארז שלי יש מקום למאוורר גדול מאחורה נראה לי 80 מ"מ ואפילו עוד מקום עכשיו שאני מסתכל שוב....

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. הטמפ' של המעבד עכשיו היא 39-41C במאמץ של 50% בערך האם זה נורמלי פחות או יותר ביחס לטמפ' החדר והסירקולציה במארז שלי במארז יש מאורר 120 אחורי שמכניס אויר מאורר 120 קדמי שמוציא אויר XP90 על המעבד + מאורר 92 ג'נרי מאורר מקורי MSI על הצ'יפסט מאורר מקורי על הכ. מסך LEADTEK 6600GT 2 מאוררים בתוך הספק כח ENERMAX וזהו נראה לי... ועוד שאלה יש מישהו שהרכיב XP90 על לוח אם דומה msi k8n neo4 platinium אם כן האם הוא יכול לצרף תמונה של איך זה נראה בסיום ההרכבה כי אני לא בטוח איפה הצד הארוך יותר בא אצלי הוא מכסה את 2 החיבורים של הזיכרון כרגע ורציתי לדעת אם ככה זה אמור להיות

13. Started by elad the master,

http://www.inno3d.com/products/geforce_fx/fx5900xt.html מה אתם אומרים על הכטיס מסך ככה איך הוא במצב סטוק ? מה אפשר לעשות איתו באובר ? אני יכול להשיג אותו ב400 שקל...

14. Started by DJPOWER,

אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי כוב למטה.. מלוג'יק שנמצא במלאי עוד שעה בעך אני נוסע לשם רציתי את הנוט פול של גלייטצ' אבל לא נראה לי הוא מתאים, הוא מתאים? תודה ותענו מהר בבקשה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  15. אם מישהו יכול לשלוח לי לינק לתוכנה שאפשר לעשות איתה O.C אני אודה לו מאוד ....חשוב !!!..............

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by Access Denied,

אני מחפש לעשות מחשב שקט עד כמה שיותר, ואחד הדברים הראשונים היה לקנות גוף קירור אחר למעבד (A64 3000 venice) קניתי את ה-XP90 של טרמלרייט והשאלה שלי אם הוא יחזיק את המעבד בלי אוברקלוק על טמפ' נמוכה יחסית גם ללא מאוורר מורכב עליו.. כלומר פסיבי תודה (ולמי ששואל, העדפתי לקנות אותו ולא את הסוניק-טאוור של טרמלטייק כדי אולי כן להוסיף מאוורר בעתיד.. אולי)

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. השאלה שלי אם אפשר במקום לקנות איזה קירור עצבני (ביג טייפון זלמן אקספי120) לקנות מאוורר חזק לשים אותו על ההיטסינק הקיים? אם יש ואפשרי איזה מאוורר אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  18. איזה קירור כדאי לי לקנות בתקציב של 260 שקל גג?? והוא צריך להתאים לי ללוח - GIGABYTE GA-8I955X Royal כמובן לסוקט 775 שמידותיו - 30.5*24.4 cm (של הלוח) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  19. אהלן בגלל שביקשו בנושא הקודם תמונות ושאלו איך עושים אזז החלטתי להביא מדריכון קצר ... מצרכים : מספריים חזקות (כי צריך לגזור פלסטיק עבה ) מאורר של מעבד (אני השתמשתי במאורר של p4 3.0 mhz presscot ) אזיקונים כושר אילתור ... שלב 1 : לבחון את הכרטיס לבדוק באילו מקומות אנחנו יכולים לתפוס את המאורר ושלא יפגע בשום רכיב אחר ... שלב 2 : אחרי שמצאנו את המקומות שאיתם אפשר לעבוד עושים את הדבר הבא ... בודקים שהבסיס של המאורר ישר ( לרוב המאוררים יש כאילה תופסנים שנתפסים על ההיטסינק ניצתרך לחתוך אותם כדי שהמאורר ישב ישר דוגמא : שלב 3 : לחבר עם האזיקונים בזה אני לא ממש יכול לעזור לכם בגלל שיש לכולם כרטיסים שונים אבל אני ירא לכם את שלי ... אני הישחלתי את האזיקון בין הרו…

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by Night,

המעבד הוא Intel Pentium 4 דגם 513. אני רוצה מאוורר שלא יעשה הרבה רעש, שאני אוכל לישון כשזה דלוק... אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אז לא צריך משהו חזק. על מה תמליצו?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by oleg_rak,

היי !!!! יש פנטיום 3000 ספק 400 וואט קניתי גוף קירור zalman 7000b-alcu led הטמפ מגיעה ל50 מעלות במנוחה האם זה טוב???????????????

• 19 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by Amir c,

יש לי מעבד BARTON 2500+ עכשיו שקצת יותר חפ בקיץ טמפ המעבד מגיעה ל50+ מעלות יש לי עליו קירור של גיגאבייט 3DCOOLER שאני זוכר שמתי ששמתי אותו היה לי טמפ של 43- 50 מקסימום ניסיתי לשים מחדש משחה טרמית ניקיתי את איזור של כל לוח האמ עם לחץ אויר ושום דבר לא עור כבר חשבתי להחליף קירור אבל אני ממש לא יודע איזה מהקירורים היום נחשבים להכי טובים לסוקט A תודה !

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by DJPOWER,

אוקיי קבלו מה רשום לי באוורסט MB 36 לא זז CPU 49-50 CPU DIODE 30-31 GPU 55 לא זז דיסק קשיח 33 לא זז הכל טמפ של המחשב אם ובלי מאוורר דלטא 60 ממ שמעיף אויר מהמפרצים יש לי מאוורר דלטא שזורק אויר על הכי נמוך בפוטונציומטר 2 מאווררי 120 מאוורר 80 וקירור למעבד של טרמלטייק הפשוט איפה עוד אפשר לבדוק את הטמפ של הכרטיס מסך כי זה יותר מדי ומזה CPU ואם לו אני צריך להתייחס בתור מעבד או לCPU DIODE בביוס היה כתוב לי 35 תודה יונתן

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  24. Started by DJPOWER,

יש לי כרטיס מסך 6600 כמו שכתוב למטה בחתימה והוא מתחמם.. 57 במנוחה 70+ יציאה ישר אחרי משחק רבע שעה אני רוצה לקנות קירור או סיילנסר או זלמן כנראה אבל איזה הכי טוב? אם יש אופציה אחרת גם תודה

• 9 תגובות
    • 580 צפיות
  25. המפרט שלי הוא כזה AMD Athlon XP 2600 Barton Abit NF7-S Gigabyte Radeon 9600Pro W.D. 80GB/8MB A-Data 512DDR400 Compucase 6A19 כרגע אני באוברקקלוק של 170FSB (זה 166 במקור) במעבד וכרטיס מסך coreclock 420 (מקור 400) memoryclock 61 מקור (596) בלי מאמץ המעבד על 46 וכרטיס מסך על 38. כמה אוברקלוק אני יכול לעשות בשביל שימוש שוטף?

• 0 תגובות
    • 402 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.