אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
תמיד אנשים פה צועקים עלי!! שאני אלך למדריך איפה הוא
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
האם צריך לשים גריז טרמי כל פעם מחדש כאשר מוציאים את המאורר?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי. יש לי מעבד בן שלוש שנים AMD 5600, אני רוצה לעשות לו OC. הטמפ' בשיא מגיעות לקרוב לשישים מעלות, כשהמקסימום זה שבעים. לכן אני רוצה להחליף לו קירור יותר טוב. אשמח להצעות, מומלץ שיהיה קירור שקט, לא משנה מה התקציב. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כרטיס מצויין לOC אני אפרסם תגובה אחריי שאני אקרע את החמוד קטן (e2180)
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
טוב כמה דברים שאני אודה לכם אם תענו לי: 1. כשעושים אובקלוק, איך אני "מקבע" את התדרים שבחרתי? האם הם מקובעים מיידית ישירות דרך התוכנה?, ואם התוכנה לא תעלה עם XP אז ה OC לא מתבצע? ובכלל האם כל פעם ש XP עולה, התדרים משתנים ?, או שהתוכנה משנה אותם לצמיתות ללא תלות בהפעלה שלה? 2. איך אני מתחיל OC (לכרטיס מסך) איך אני יודע מתי להמשיך ומתי לעצור? ואם הכרטיס ישרף לי יש סיכוי שהוא יקח איתו עוד כמה רכיבים? 3. מהו גבול התדרים המותר לכרטיס מסוגSAPPEIR RADEON 9800 PRO ודבר אחרון, הורדתי את התוכנה ATI TRAY TOOLS http://www.radeon2.ru/atitray/ היא די נחמדה עם המון אפשרויות. האם מישהו התעסק איתה ויודע על בעיות אפשריות איתה? תודה רבה לכל מי שמגיב או סתם מסתכל על הת'רד הזה
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
התכונות של הבקר: Model number: RFC-01 Model name: Six Eyes 6 Fan Controller 6 Temperature Monitor Passive Safety Alarm Feature Build-in Safe Retractable Dial Dimensions: 148 x 42 x 100 mm / 6.3 x 3.93 x1.65 in Temperature: 6 Channels Temperature Range 0 ~ 100oC / 32 ~ 199oF Fan Channels: 6 Channels Display colors: Blue / Light Blue / Red / Purple / White Green / Apple Green DC output: 3.7V ~ 12V (± 10%) Output Amps: 1Channel MAX. 1A התכונות של המאווררים (כולם מהסוג הזה):[table][tr][td]Size 120mm x 25mm [/td][/tr][/table][table][tr][td]Operating Voltage 7V – 12V [/td][/tr][/table][table][tr][td] Performance at 12V [/td][/tr][/table][table][tr][td]Airflow[table][tr][td]6…
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם! שאלה שלי האם קירור מים בסכום עד 1500 ש"ח תעשה לי הרבה הבדל מהמאוורר של TT TMG IA1? מה אתם חושבים על ערכות של TT ו של COOLERMASTER במיוחד AQUAGATE MAX? אני מתכוון לקרר רק את המעבד Q9550 @3.8. הטמפ' עם המאוורר הקיים בסביביות 46-48 מעלות במצב IDLE. מגיעות עד 65 אחרי שמשחקים הרבה מאוד זמן. תודה .
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
עשיתי OC ל9600XT שלי (לצערי הצלחתי רק 8% יותר =\ ) ואז עשיתי ריסטרט וזה חזר לרגיל ואני לא יודע איך לסדר את זה... אני עושה OC עם ATITOOL
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי שלום יש לי תוכנה everes אבל התוכנה זה trial איפה אפשר להוריד מלא? או איזה סריאל נאמבר ואם כן איך מכניסים אותו? ועוד שאלה יש לי מאוורר נראה לי 80 mm משהו כזה ויוצאים מישם 2 חוטים אולי אפשר להלחים עוד חוט לנתונים כאילו המהירות וזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי GTX460 של Inno3d עם גוף קירור של I-Chill - http://www.overclockers.ua/video/geforce-gts450-gtx460-inno3d-ichill/all/ שדרגתי את הגוף קירור במאווררים עם ספיקת אוויר יותר טובה, דבר ששיפר את הטמפ' בצורה מדהימה, הטמפ' במנוחה יורדת עד 29 מעלות , והטמפ' במאמץ מגיע עד 70 מעלות לאחר OC מקסימלי. השאלה שלי היא למה אני לא מצליח להגביר את ה OC לכרטיס מסך... ראיתי כרטיסים של GTX 460 בודד שמגיעים ל 17K נקודות (vantage) והשיא של 18K נקודות... רק אני מגרד את ה 17K מלמטה... הקירור שלי פצצה והכרטיס לא מתחמם יותר מידי אבל אין לי אפשרות להעלות מעל 890Mhz , הקובץ המצורף זה השיא שלי ב 896Mhz בתוכנה של MSI אני לא יכול להעלות מתח ליותר מ1.087V ... מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שי ברשותי מעבד P4 2.2 FSB 400 ולוח אם P4T533-C לכמה אני יגיע אם הקירור המקורי? אז מה המקסימום שאני יכול לדחוק אותו ? ואל תגידו הלוח לא טוב לOC כי ראיתי בזמנו איזה יפני משוגע עם קירור חנקן שהגיע לתוצאה די מרשימה בלשון המעטה
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי 4870X2 של ספייר אתמול הרכבתי לכרטיס מסך קירור Arctic Cooling Accelero XTREME 4870X2 עכשיו הכרטיס עומד על 34 32 מעלות בלי מאמץ כמובן השאלה שלי איך אני עושה לו OC יציב לא יותר מדי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברשותי HD2900P מבית GECUBE עם C@ ל825 ליבה ו2000mhz לזיכרון הקירור סטוק שלו עושה את עבודתו נאמנה אך די רועש IDLE 42 C (מאוור על 37%) STRESS 70 C (מאוורר על 50%) וזאת בC@ הנתון האם ישנו קירור אקטיבי שקט אחר כגון הACCELRO X שיתאים למטה זו?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
יש לי STRIKER EXTREME Q6600 880GT NZXT LEXA המארז נקי מאבק והחוטים מסודרים בתוך התעלות יפה הבעיה שלא רק שהמאורר לא ניתן לכיוון הוא פשוט עובד חלש לא מקרר ורק ב 1100RPM ( לא סגור על הסיפרה ) הבנתי שהמאורר סטוק של הנינג'ה הוא לא משהו אבל השאלה שלי אם כדאי להחליף אותו ולשים מאורר/שניים רצינים או פשוט לקנות גוף קירור אחר כבר יוגב
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב אז ככה רציתי לקנות את ה R9800SEC בגרסת אומגה בסופו של דבר זה לא יצא לפועל ונתנו לי חלופה את ה SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail בפחות הוא יותר אותו מחיר זה שווה ? לכמה זמן הוא יחזיק לי ?
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני רוצה להריץ MemTest בבוט לפני שהווינדוס עולה כדי לבדוק את כל כל הזיכרון שלי זה אפשרי???
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני יודע שהOC זה שינוי ההגדרות בביוס ... עכשיו השאלה היא האם הפירמוט מאפס את ההגדרות בביוס ? . אם כן אז כדי לי לפרמט את המחשב לפני הOC ?!
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני במהלך בניה כרגע ואני לא סגור על הסוג של הקריסטל לינק שאמור להתאים לי , אני מצרף תמונה הכרטיסים יושבים בשדני חריצי ה pci העליונים ביותר תודה על העזרה (הקטנתי את התמונה)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יודע אם פתחתי את הצינורות או לא? איפה כתוב את מספר הצינורות? תודה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
או קיי הגעתי לגבול של הכרטיס בתוכנה כמעט... עוד טיפה ואין לי מה לעלות , זה עוד לפני הקירור אתם בטח אומרים לעצמכם הוא משתמש בריבה טיונר, אז לא אני משתמש בPOWER STRIP ואני ממש בגבול 750@460 עוד לא שמתי קירור לזכרון ועוד לא מאוורר 120 ליד אז איזה תוכנה אפשר להשתמש בלי הגבלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
זה אותו רעיון של המעבד?יענו מורחים רק עם הליבה וכמה צריך למרוח בכלל על הליבה אם רק עליה? יש לי 6600gt אם זה משנה... יש מדריך לזה במקרה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לא ברור לי מה מבין המשחקים שלי גרם לתופעה הבאה: מדובר בAMD64 3200 שתמיד מראה 200Mhz x10 = 2000 לפתע זה התחיל להשתולל..ז"א כאשר נדרש כוח מחשוב הX10 חוזר אבל המצב ללא מאמץ מחשב מציג X5 = 1000 כאילו שיש איזו שהיא אפליקציה ששולטת במהירות הCLOCK מה עושים? איך חוזרים לימי קדם שה2000 היה קבוע?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי רעיון למודינג ענק!!! כולם יודעים מה זה מארז- נכון?? כולם יודעים מה זה לגו- נכון?? מה קורה אם בונים מארז מלגו ?? אפשר לבנות אותו באיזה גודל שרוצים, לבנות תעלות לחוטים-תעלות לאיוורור CPU\GPU אפשר לבנות חלון, בקיצור- לעשות רק מה שמתאים לכם לעשות... לי אין מספיק לגו בשביל ליבנות את זה... אבל אני רוצה ליראות איך זה ניראה...
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
איזה לוח הייתם ממליצים היום, יכול להיות יותר מאחד, שהכי טוב ל OC ל AMD ו P4 533MHZ DDR?
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-