אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
2800HTT אין לי מילים ! לוח DFI INFINITI HEC300ART וויטסה DDR500 שלא עוברים 280 ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray ראיתי שהרבה ממליצים על IGLOO.. אני לא אוברקלוקר רק מחפש מאוורר שמקרר טוב והכי חשוב שיהיה שקט ראיתי שיש 3 IGLOOים: Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Igloo 7200 Pro CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 עריכה: אוקיי מצאתי מידע על שלושתם והבנתי מה ההבדלים... http://www.glacialtech.com/sub-product08.htm אתם חושבים ש הLIGHT יקרר טוב ושקט כמו שמצוין שם ? כי 1900RPM זה די קצת... יש יותר שקט מ20 דציבל אגב ?
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי עוד חודשיים שלושה אבל רציתי לשדרג קודם את הזכרונות ויש לי כמה שאלות 1) האם לוח עתידי שאני אקנה יתמוך בזכרונות ddr1? 2) מה עדיף לאובר קלוק 3200 הכי טובים או 4500 רגילים עם תיזמונים משוחררים? 3) יש הבדל של זכרונות למערכות מבוססות amd או אינטל? 4) אני שוקל לקנות את סדרת fx או duel core של amd מה מבניהם עדיף ל oc? 5) איך אני יודע איזה תיזמונים מתאימים לאיזה באס? (צריך לשחק בשביל לבדוק?) 6) עדיף גיגה זיכרון איכותי או 2 ג'יגה סביר? המחשב יבנה למטרת משחקים אני מוכן להשקיע עד גג 1800 ש"ח לזיכרון
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח ל6200 צינורות וזה מה שיצא לי http://img374.imageshack.us/my.php?image=621rh.jpg זה אומר שהצינורות פגומים?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
עד עכשיו הצלחתי להביא את ה 3500 venice שלי ל 2.6Ghz ולא יותר.. חשבתי שזה בגלל הזכרונות הג'נרים שיש לי.. יצא לי הזדמנות להחליף אותם בזכרונות של PQI 512 400MHZ ועדיין אותם תוצאות ואותן מגבלות בOC. (אני יודע שזה לא זכרונות מדהימים אבל חשבתי שהם יהיו קצת יותר מהג'נרים שהיו לי) לצורך העניין אני מעלה זכרון מ CAS 2.5 ל- CAS 3 מוריד את הזכרון מ 200MHZ ל 166MHZ מוריד את ה HT FREQUENCY מ- x5 ל- x3 מוריד את ה CPU RATIO מ-x11 ל- x10 מעלה את ה FSB מ-200 ל- 260 אחרי 260FSB אני לא מקבל יותר POST וצריך לאפס ביוס כל המפרט בחתימה אם למישהו יש רעיון איך לשפר.
-
- 5 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי בתוך המארז מאוורר רק למעבד + לספק כח ועל הכ. מסך אחד קטנצ'יק... אני רוצה לקנות מאוורר למארז שאני אשים מאחורה, שיהיה מספיק גדול ושקט... יש הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 396 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק והוא עומד על 51-54 מעלות בזמן מנוחה..... האם זה מסוכן .... (הוא נמצא במעלות כאלה מפני שיש באיזור מלא חוטים של הספק..... מה עושים ? ניסיתי גם לשים מאורר 120מ"מ ג'נרי וזה סתם מוריד 2-3 מעלות....
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
>יש לי את המפרט הבא : > > > > >טמפ' : >Temp 2 = מעבד >Temp 1 = לוח אם > >מעלות במנוחה : > > >מעלות במאמץ : > > > >צורת המארז : > > >2 מאחורה מוציאים אוויר + ספק החוצה >2 מכניסים אוויר אחד מול הצ'יפסט וכרטיסי הPCI ואחד מלמעלה.. > >המאוורר על המעבד הוא סטנדרטי.. >*המאורר של הצ'יפסט מנותק כי הוא עושה רעש וגם ככה לא יעיל >במיוחד.. >המחשב עבר ניקוי אבק והוא נקי לגמרי.. > > >בAquaMark המחשב מקבל 30 אלף.. >הביצועים של המחשב פחות מספקים אותי מפעם.. (לפני שנה) >אלו ההגדרות OC החדשות שניסיתי : > > >העלתי ב0.025 את המתח >את הFSB…
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
איך המפרט ? מה יהיה אפשר לעשות איתו ? מה שיש במפרט זה מה שאני צריך אז אין צורך בהודעות שיגידו שאין את כל החלקים... הלוח גם נראה טוב אבל ממש יקר יש עוד אופציות במחיר קצת יותר נמוך ?אבל שיהיה לוח לאובר.. ועוד דבר אחד אחרון אני לא רוצה לראות מילה אחת על AMD. בבקשה.. Intel Pentium D 2.80GHz 2X1M Cache 820 Dual Core 800MHz 775 Tray CPU 1 1510 ¤ Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 240 ¤ ASUS P5WD2 Premium LGA775 Intel 955 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1350 ¤ Corsair TWIN2X1024A-8000UL 1024MB (2x512) DDR II 1000 Ultra DUAL XMS Memory 1 1968.63 ¤ Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 1 427.17 ¤
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
אני כבר כמעט 4 שנים משתמש עם המחשב ועדיין לא החלפתי גוף קירור (עדיין יש לי את הגוף קירור המקורי של אינטל) בזמן האחרון המחשב התחיל להתחמם יותר מידי וגם לעשות רעשים של טרקטור... אחרי ההקדמה אני פשוט מבקש המלצה לגוף קירור שיהיה סטנדרתי (אני לא עושה אובר קלוקינג) חשוב לי שיהיה שקט ושלא יעלה יותר מידי... (אני לא ממש מבין במחירים אבל אני יודע שהמאוררים זה לא ממש עסק יקר...) תודה מראש לכולם!
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אין לי ידע כלל בקירור המחשב אז אשמח אם תוכלו להציע לי הוספה של איזה גוף קירור זול ויעיל. האם הדבר הזה טוב? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=2024 (קצת הסבר אם אפשר ???) וממש תודה!
-
- 9 תגובות
- 486 צפיות
-
-
חשבתי לאן לפנות,לכאן או לפורום גרפיקה. בסוף הגעתי לכאן - ובכן,הכרטיס מסך שלי כנראה מתחמם ,למרות שהוא דיי חלש (mx440) הוא מתחמם ונוצרים פסים בתצוגה, לפחות לפי דעתי זה הסימפטום להתחממות, מה עושים בהנחה שאני לא רוצה לקנות קירור מיוחד לכרטיס מסך - יש אפשרות לקנות מאוורר קטן ופשוט להרכיב אותו? בנוסף, ישנה אפשרות לעשות אוברקלוק אם המעבד הוא של אינטל והלוח גם של אינטל (תומך Rdram).
-
- 5 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אם עושים דאוןקלוק לכרטיס מסך אז האם יכול להיות ארטיפקטים מזה או שארטיפקטים נובעים רק מOC?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תמונה שווה אלף מילים ... http://img205.imageshack.us/my.php?image=s6dl.png בריבוע התכלת הראשון בתמונה נמחקה השאלה שלי אז השאלה שלי היתה אם RPM זה הקצב סיבוב של המאוורר של המעבד בראשון ואם כן אז מה זה השני ??
-
- 7 תגובות
- 521 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אבל אל תענו לי תעשה דרך הביוס כי זה לא ממש הולך לי(שאלתי אותכם לעזרה אבל אתם לא ממש עוזרים.....)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזה אומר בעצם..? לדוגמה אצלי בעליה של המחשב כתוב לי 2.5-4-4-8 T2
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המאוורר הוא מדגם: 3D Rocket Pro Cooler PCU22-VG המעבד מדגם: Athlon 64 3000+ Venice אני משאיר אותו ב-3000RPM.. והטמפרטורה של המעבד היא 58 מעלות.. זה נורמלי? ושמתי לב שיש עליו מתחת ללדים מין מכסה פלסטיק כזה שטוח שקוף... האם צריך להוריד אותו על מנת שהמאוורר ישאוב אוויר יותר טוב? אחרת, מאיפה הוא שואב את האוויר? מהצדדים? מצפה לתגובות.. תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קניתי לא מזמן קירור לכרטיס שלי ZALMAN VF700ALCU קירור עצבני! בעזרת פורום אחר (לא הציין את שמו) עשיתו לו OC עכשיו למי שלא יודע גרסאת הAGP באה מהירות זכרון 900 מעבד 500 אני הצלחתי לעלות ל1100\600 השאלה שלי האם זו התוצאה הסופית שאליה אני יכול להגיע? הטמפרטורה במנוחה על 40 ובמאמץ (אחרי 3 שעות משחק) על 55 ככה שהוא לא ממש חם! פשוט בדקתי בRIVATUNER והוא מגביל אותי ולא נותן לעלות יותר מ1100\600... וב3DMARK03 קבלתי "9150" האם התוצאה טובה? תודה
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
נכבה לי המסך לאיזה דקה ואז עלה על הרזולוציה הכי נמוכה וראיתי כל המסך נקודות ועשיתי ריסט לא עבד אין לי כאילו את הדרייבר לא מופיע לי התקנתי וזה כאילו לא התקין חייב עזרה לא זז לי הדברים במחשב אני רואה לאט ויש לי פול נקודות ..... תודה מראש ואל תתעצבנו על הכותרת זה מהלחץ .....
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
http://zalman.co.kr/product/cooler/7700-478MBlist_eng.htm זה המאוור הראשון של המעבד הראשון שאני רוצה לקנות ... לבדוק יותר נכון ... http://zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_478MBlist_eng.htm זה השני .... http://zalman.co.kr/product/cooler/9500_LED_478_eng.html זה השלישי עכשיו בין הקצה של הלוח אם שלי מלמעלה יש לי סנטימטר אחד בין הלוח לספק כוח אני לא יודע אם המאווררים יתאימו לי יש לי לוח אם MSI 845 Ultra-C תודה ...
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום חבר'ה קניתי לפני שבועיים בערך Leadtek 6800GT אחת הסיבות שקניתי דווקא אותו היא בגלל גוף הקירור הענק שיש לו... אך לאור הבעיות האחרונות של פריזים במשחקים שונים ומסכים כחולים שהובילו אותי כניראה למסקנה שיש בעיית חום בכרטיס לאחר משחק קצר בBF2 מתחילים פריזים מעצבנים מאוד אחרי שיצאתי מהמשחק ובדקתי את הטמפרטורה היא היתה על 66c ! כל זה ללא שום OC אחרי ששמתי את האצבע על ההיט סינק הוא היה ממש רותח והמאוורר כאילו שלא עבד היה ממש קשה לראות אם הוא עובד בכלל מה עוד שכאשר העמדתי מאוורר גדול מול המארז הפריזים כמעט נעלמו איך אני יכול לבדוק בדיוק מה הטמפ' הכי גבוהה שהכרטיס מגיע ? מה הטמפ' שנחשבת כבר לא בריאה לכרטיס ? האם יש איזה שהיא דרך אולי בדריוור לשנות את המאפיינים של המא…
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
6200 AGP הוא כרטיס מעולה במיוחד ביכולות האוברקלוק שלו, ופתיחת הצינורות הבטוחה, לפי כל המקרים ששמעתי ושלי... לרוע המזל, קירור הסטוק שלו הוא בינוני+ ולכן לא ניתן לנצל עד תום את יכולות האוברקלוק שלו. אני מחפש כבר די הרבה זמן קירור אליו, אך ללא הצלחה... אשמח להצעות, מענות, הערות הארות וכמובן לקירור עצמו....
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם . האם ניתן לעשות אוברקלוק לפאנטיום 3 750 . במידה וכן אנא ספרו לי איך . תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
איך אני קובע אם המאוורר יכניס אוויר או יוציא אוויר?? כי אני רוצה לעשות סירקולציה של שתיים שמכניסים ושתיים שמוציאים
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-