אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שדובר כאן קצת על ההתקנה וראיתי את התמונות ( מה שלא עזר לי כלכך). אודה לעזרה במיוחד מאלו שהתקינו אותו לבד לפרט קצת לפי שלבים איך ניתן להתקינו בצורה הכי קלה ומובנת. מיועד לקרר AMD 3000 64bit לוח של DFI Ultra socket 939 מארז של Antec 3700BQE תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שלומות פורום OC וקירור קיבלתי לפני יום את המחשב החדש שלי ואני צריך עזרה בלעשות OC לזכרונות למעבד ולכרטיס-מסך אני רוצה שאולי אם מישהוא יוכל להמליץ לי על תוכנות לOC ו\או תוכנות לבדיקת יציבות לאחר ה OC אני לא מעוניין בדברים מטורפים שיכולים להמיס לי את החומרה אלה רק טיפה כדי להרגיש שיש תמורה לכסף הנה המפרט שלי וגופי הקירור שלי: --------------------------------------------------------------------------------------------- AMD X2 4400+ Toledo - 939 - E6 @ Zalman CNPS9500LED Mudhkin Redline 4000 DDR500 2-2-2 @ 512x4 Gainward Geforce 7800GTX @ Zalman Fatalit1y GPU cooler W.Digital Raptor 74.Gb Tagan EasyCon 580W PSU -----------------------------------------------------…
-
- 10 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה למצוא את המשחה הזאתי (MX1) באתרים ואני לא רואה כלום אני מחפש אולי זה הקיצור שלה אני לא יודע אבל לא מוצא ורציתי לשאול אם היא יותר טובה מה Arctic silver 5 ??? תודה מראש ..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות אחד מהמאוררים הללו אבל קשה לי קצת להחליט מצב אחד אני רוצה גם שקט וגם קירור איכותי... אני לא אוברקלוקר.. Igloo 7200 Light: 20dbA Speed (RPM) 1,900 Airflow (CFM) 29.20 Igloo 7200: 26dbA Speed (RPM) 2,400 Airflow (CFM) 35.04 עכשיו, האם תוספת הקירור של ה7200 הרגיל שווה את ההפסד של 6 דציבל מה7200LIGHT ? אני שוב מדגיש, אני לא אוברקלוקר... אהה אגב מגיע עם המאורררים האלו משחה טרמית ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש למישהו הסבר מדוע לא מייצרים היטסינק מצורן חד חמצני?? הרי הוא יכול לקלוט עד 1500 מעלות צלזיוס ועדיין להישאר בטמפ' החדר
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הלכתי לקנות אותו ואמרו לי שהוא לא מתאים ללוח אם שלי אמרו לי שאני צריך איזה קליפס/תושבת מיוחדת ללוח שלי (הלוח בחתימה) מישהו יודע אם זה נכון ואם זה כן להמליץ לי איפה אפשר לקנות את זה תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אבי נוסע לקוריאה ומכיוון וזלמן היא חברה קוריאנית במקור חשבתי לבקש ממנו להביא לי משם את הקירור הנ"ל. מישהו יודע איך הקירור הזה? (אני רוצה לקרר את המעבד, כ. מסך וצ'יפסט) יש עוד חברה קוראנית שמייצרת קירורים ושעדיפה על מוצר זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני הגעתי למהירות באס של 290 האם כדי לי להמשיך באובר ????? והאם הטמפרטורות שלי טובות?? נ.ב טמ"פ מעבד מנוחה 33+- מאמץ 40 טמ"פ זכרונות מנוחה 38 מאמץ 40 הארד דיסק מנוחה 38 מאמץ 40 טמ"פ כרטיס מסך מנוחה 55 ומאמץ 68 טמ"פ חדר(בלי לצחוק אני אוהב חום ושונא קור) 32!!! מעלות איך אני בודק את הטמ"פ של הציפסט(חוץ מהתוכנה SMART GUARDIAN כי היא ניראה לי משקרת נכון??) איזה תוכנה אומרת את האמת לגבי המעבד??? והאם יכול להיות שהט"פ של הציפסט שלי זה 70 !! או שהיא באמת מזיפת?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את המעבד הבא: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray על איזה גוף קירור (היטסינק ומאוורר) אתם יכול להמליץ לי בתקציב של עד 150+- (גג 200) שיקרר אותו במידה מספיקה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אוקיי לאחר שהוספתי מאוורר אחורי שמוציא אוויר ,קניתי מאוורר של TT בגודל 120 שישטוף את הלוח ואת המעבד במנות גדולות של אוויר ותיקנתי מאוורר שלא פעל עקב כמות האבק הגדולה שצבר בתוכו, אני מבקש שתחוו דעתכם על הסידור שלי...לפיכך הוספתי תרשים... הריבועים האדומים אלה מאווררים, הירוק הגדול זה הTT 120 מ"מ שמכניס אוויר. החצים הם כיוון האוויר. ניסיתי לעשות את זה הכי פשוט שאפשר, מקווה שתבינו. לפי הנתונים הורדתי את טמפרטורת המחשב מ36-37 ל30 בלוח אם ומ43 מעלות במאמץ ל37 במעבד (פנטיום 3) ו33 מעלות במנוחה. לפי EVEREST. אז מה אתם אומרים? הייתם משנים/מחליפים/מוסיפים משהו בסידור?
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לא הכי גדול..סתם משהו נחמד כזה.. הם יהיה עם לוח אם p4c800 delux ומעבד אינטל 2.0 גיגה הרץ (בתקווה להגיע ל3.0 -2.8 ) *עוד דבר אחד זה שהזיכרונות בלי אוברקלוק ירוצו לא על 400 מגה הרץ,הם ירוצו על 266 או 333 בגלל המעבד ככה שהם לא יהיו בעומס בלי אובר ואולי קצת עם אובר.. מארז מאוורר יש וסינק למעבד עדיין סטוק ועוד מעט יהיה קירור חדש לא יודע עדיין איזה..
-
- 14 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בנתיים הורדתי קצת את האוברקלוק בתקופת הקיץ,וגם כי אני לא רוצה להוריד מהחיים של המעבד,אבל רק עכשיו שמתי לב שבמקום שהזכרון יעלה מ200 ומעלה (הוא 400MHZ) הוא יורד,ללא האוברקלוק הוא עובד ב150 MHZ,למה? הנה תמונה שקצת תסביר יותר למה אני מתכוון: עוד משהו,הזיכרונות המצויינים של הPDP שלי,הצלחתי להגיע איתם מ2.5-3-3-8 ל2.5-3-3-5 באובר קלוק! ועברתי איתם בדיקה של הMEMTEST והם עובדים מעולה,יכול להיות שזה מה שקשור לעובדה שהם עובדים בפחות MHZ? ודבר קטנטן אחרון,הPAT הזה שמופעל,איך מכבים אותו? תודה רבה לעונים :-*
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך שלי Geforce6600GT AGP איזה קירור הכי מומלץ? שלא יעלה יותר מ200 וזה גם הרבה בשבילי. שימו לב שלא תביאו לי קירור שמתאים לPCI-E כמו הסיילנסר כי הוא לא יתאים לי. תודה
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האם מגיעה משחה טרמית עם מעבדים בגרסאת BOX ו\או בגרסת TRAY ? אני כנראה יקנה ATHLON3000 עם איגלו 7200 השקט, במידה ואין משחה טרמית שבאה עם המעבד, איזה מהבאים עדיף? (אני לא אוברקלוקר) http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=317
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
שלום, כמו בכותרת, אני לא בטוח שזה יכנס? זה מתאים ל הרבה לוחות לוח בחתימה... זה מתאים למארז מידי? הספק שלי נראה לי סטנדרטי אם אפשר תרגיעו אותי בבקשה :-[
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו תמונת מסך מהתוכנה, רשום סטפינג 0. אולי תוכלו להסביר לי מה הסטפינג שלי ואם הוא טוב... http://img329.imageshack.us/my.php?image=spe0wg.jpg
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התקנתי AC SILENCER 5 על הכ. מסך שלי (חתימה) ויחד איתו מרחתי את הגריז הטרמי החדש במקום הישן. לאור בעיות שהתגלו במחשב מסרתי את המחשב לבדיקה במעבדה, והחזרתי את הקירור המקורי במקום הסיילנסר. עכשיו, חודש אחרי שמרחתי את המשחה הטרמית החדשה(MX1), אני רוצה להתקין שוב את הסיילנסר, והשאלה שלי היא האם אני אצטרך להסיר ולמרוח משחה טרמית מההתחלה, או שאוכל פשוט להרכיב את הקירור ולהשאיר את המשחה. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
*המפרט רשום למטה. אני לא מצליח לעלות יותר מזה ואני יודע שאפשר. גם אם אני מעלה את הטמפ' של המעבד ל 1.7 זה לא שורד בWINDOWS. אני מקבל מסך כחול של MEMORY DUMP. הטמפ במאמץ עכשיו זה 41C משהו כזה. 11.5*214 ו1:1 בזיכרון. מה עוד לעשות? יש בOCDB תוצאות מדהימות-איך אני מגיע אליהן?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי התיחסות להתאמה ללוח שלי : rock lake d856perl. לי יש : p4 2.8 northwood/478 באתר היצרן thermaltake יש התאמה ל- p4/478/prescott. תגובות..
-
- 7 תגובות
- 527 צפיות
-
-
איזה קירור אוויר שיש היום הכי טוב למעבדי AMD ו אינטל אני צריך ל ?P-4 2,66 Ghz S-775 1M Cache 64Bit? ?Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE? היציאו לי ?Zalman 7700 Cu? העים הוא טוב לשניהם אגב יש מצב OC אז לקחת את זה בחשבון בבקשה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אחים שלי כבר הרבה זמן רציתי לישאול בקשר ל4 ההגדרות הבאות אני לא הבנתי בידיוק למה כל אחד משמש ועל מה הוא משפיעה ומה עדיף שיהיה מוגדר שם אז בבקשה תסבירו לי בקצרה למה כל אחד מהמסומנים משמש ומה מהם משפיעה על יכולת הOC אלה זיכרונות HYNIX D43 שעובדים על 200MHZ הם מסוגלים ל270 אבל ביגלל הלוח הקקה שלי שנותן רק 2.76 בימקום 2.8 זה מגביל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
לאחר בעיית חום קטנה בכרטיס המליצו לי פה כמה אנשים להסיר את כיסוי הפלסטיק מעל ההיט-סינק על מנת לשפר את האיוורור אך אחרי שהורדתי 4 ברגים הוא עדיין תקוע שם ... נראה לי שאני חייב להסיר את כל ההיט-סינק על מנת להוציא אותו ,האם אכן כך ? או שפשוט פיספסתי איזה בורג ?
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, זהו מחשב לעריכה וידאו ועוד הרבה שטויות בקיצור עומס רב, מעבד 3200+ 64.. צריך גם 2 מאוררים למארז.. את כל זה מומלץ להכניס בסביבות 300 שקל... תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-