עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tront,

מה ההבדלים בין הBig Typhoon לBig Typhoon vx ומאיפה אפשר לקנות את החדש?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  2. Started by DorM,

אז יש את שני אלה שאני רוצה לקנות מאחד מהם שתיים ולמקם אותם בטופ של הCM690 : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_498_501&products_id=4310 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_498_500&products_id=4311 מה ההבדלים ביניהם? אני יודע שיש הבדלים בRPM ובCFM אבל יש עוד הבדלים חוץ משני אלה? שניהם S-FLEX? תודה לעוזרים! (:

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  3. המאווררים הם: 1 Thermaltake Spark 7 Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 2 Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD איך המאווררים הנ"ל ביחס לוולקנו 7 פלוס מבחינת רעש,ביצועים והאם המאוורר השני הוא עם אור ולמי שיש איך הוא נראה כי אני רוצה לקנות?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  4. מבחינה תיאורתית וביצועים בתחלס

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  5. http://www.tr2tt.com/products/coolers/m14se/m14se.htm http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=107 מבחינת קירור - מה ההבדלים במעלות? מבחינת רעש אני רואה שההבדל גדול - 19 דציבל מול 32 של SPIRE.... מבחינת RPM אני רואה הבדל גדול מאוד לטובת הSPIRE אבל משהו מוזר, למרות כל זה, הAIR FLOW של הSPIRE נמוך משמעותית מזה של הTR2 אני יכול להחליט עד מחר אם להחליף את הSPIRE שלי בTR2 בKSP... הרעש יהיה זניח עם cool 'n' quiet enabled ?

6. תודה.

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  7. Started by ArielBiMBa,

טוב שאלתי שאלה דומה בפורום מפרטי מחשב אבל השאלה תפסה כיוונים חזקים של OC והבנה בעניין,אז החלטתי שעדיף לשאול פה. אני מתכוון לקנות מחר את המפרט הבא מTMS: מעבד Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T 593 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L 559 מארז NZXT Apollo No PSU Black 399 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm 260 ספק כוח Compucase HEC 400ART 24PINS 208 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM 24 זיכרון RAM OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 361 דיסק קשיח WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS 406 כרטיס מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail 1580 צורב Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S2…

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  8. יש לי לוח dfi lanparty ultra-d זיכרונות Twinmos Speed Premium BH5 מעבד amd 3800 x2 הייתי רוצה לשמוע מה ההגדרות שלכם (בזכרונות הנ"ל), ומה ההגדרות הכי טובות למערכת שלי. תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מעונין לעשות אובר קלוק יש לי תלוח ds3 ומעבד pantium d 3.0 זיכרון 1 גיגה dc 533 רציתי לדעת מה ההגדרות המומלצות בביוס כדי שלא יהיה דרופים תודה

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  10. Started by ברק,

מעניין אותי מה הבאנדל של היטסינק מאורר הנפוץ ביור והאם אתם מרוצים ממנו,מה הטמפרטורות שלכם וכמה רעש עושה הבאנדל? ולא אני לא איש שיווק אלא מאבטח שממש משעמם לו בשמירות אז חושב על כל מיני שטויות. לי יש את הוולקנו 12 הוא עושה את העבודה כמו שצריך. מוריד לי את הטמפרטורה של המעבד לאחר עומס ל47 מעלות וזאת על 4000 סיבובים בדקה. אני מאוד מרוצה ממנו אבל הוא רועש! שאני מעלה מעבר ל4000 יש המון רעש.

11. לאחר שלוח האם שלי מתחיל להראות סימני גסיסה החלטתי לשדרג את המערכת לקונפיגורציה הבאה: לוח אם: Asus P7P55D מעבד: Intel Core i5 750 (2.6G) 2*זיכרון: Kingston KVR1066D3S7/2G ( מהירות: 1066 Mhz , נפח: 2048 )CL: 7 שאר החלקים הם: כרטיס מסך: NVIDA GeForce 9600 GT מארז:Antec Performance One P180 ספק: Corsair hx520 איחסון: 2 צורבי SATA 4כונני STAT 1 כונן STAT נשלף 1 כונן ATA נשלף השאיפה שלי היא להגיע ל 3.6 או יותר אם אפשר (לכל הליבות, לא טורבו בוסט) 1. מהו קירור האוויר המומלץ להאצה כזו? 2. האם למישהו ישנו ניסיון עם ה P7P55D מבחינת יכולת האצה? האם הוא מומלץ מבחינה זו? האם ישנו תחליף זול יותר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מחפש 2 מאוררים שקטים במיוחד....כל מאורר יקרר 3 HD. רציתי קצת דעות על ההספק המינימלי ב CFM הנדרש לקרר את ההרדיסקים -7400 RPM מסוג SATA & PATA. אין צורך בהמלצות על חברות מאוררים.

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  13. שלום לכולם... אני סתם רוצה לדעת מה ההשפעה של החורף על הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלכם... שלי עם הסיילנסר בחורף הוא עומד במנוחה על 45C ובמאמץ לא עובר את ה-51... כל הצינורות פתוחים וOC 395\825 בקיץ הוא היה על 50C במנוחה ומתקרב ל60C במאמץ... איך אצלכם?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אתמול העלתי את המהירויות בGF4 MX 440 שלי (שמעתי שיש לו אפשרויות OC לא רעות בכלל ) את הליבה העלתי מ270 ל300 ואת הזיכרון מ400 ל455. עד עכשיו הכל בסדר ה3DMark עלה מ5742 ל6091 (די טוב לדעתי). אני חדש בכל מה שקשור לאוברקלולינג וכל זה ורציתי לשאול אתכם מה יהיו ההשפעות של שינוי המהירויות בכרטיס המסך שלי? ועוד משהו, כמה עוד כדאי לי להעלות את המהירות? :

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  15. תראו חברים אני מתלבט באיזה מצב לשים את המחשב שלי...אוליי תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה הוא המצב הכי טוב מבין השניים האלו : 1. 205X11.5 |11-3-3-2.5 2. 220X10.5 | 11.3.3.3 מה ייתן את הביצועים הטובים יותר? מה עדיף? באס גבוהה או תזמונים גבוהים? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  16. כמה עולה מטר פרספקס , אמרו לי 120 ש"ח אבל זה נראה לי ממש מוגזם , אפשר בבקשה מחיר מדוייק למה אני לא רוצה להיות פראייר ולשלם 120 ש"ח על מטר

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מעניין אותי ותודה

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by Mentally ill,

יש לי מעבד 1.5 עם ליבת Williamet , החום עומד על 40 במנוחה ו-46 במאמץ, וחום הלוח עומד על 32 במנוחה ו-39 במאמץ. האם אלו מעלות טובות? בנוסף - הוספתי לא מזמן מאוורר בגב המארז - ג'נרי 80MM שיוציא אוויר חם, ויש מאוורר בקידמת המארז שיכניס אוויר קר - האם צריך להוסיף עוד אחד? אם כן - היכן? תודה רבה לעונים, ויום טוב.

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  19. י1.ש בצילום הבא חלק בצבע זהב כשנוגעים בו הוא ממש ממש חם, לוח אם 945PS3 GIGABYTE זה אמור להיות כך?? 2. האם המאוורר הגדול שבתמונה אמור לא להסתובב (המחשב דלוק...) זה המאוורר של המעבד כנראה.

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by idofr,

אחים שלי היייי תגידו אם המעבד שלי חסום לOC אז זה אומר שאני בכלל לא יכול לעשות OC או שאני עדיין יכול לבאס ואבל לא למגה הרץ

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by mrsmith,

ראיתי שיש כרטיס מסך מבוסס 7600gt עם קירור פסיבי. מה החסרון (אם בכלל) בקירור פסיבי במקרה זה ? האם ביצועי הכרטיס יהיו נמוכים יחסית לקירור אקטיבי ? האם חיי הכרטיס יתקצרו ?

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  22. בדרך כלל כשעושים OC למחשב מתחילים עם המכפלה הגבוה, למשל אצלי זה 9X השאלה שלי היא כזאת, מתי יודעים שאפשר להוריד מכפלה או לעלות. אני כרגע במכפלה של 9X עם 366 FSB, מתי או איך אני אמור לדעת להוריד את המכפלה ל-8X או פחות ומה זה בדיוק נותן? תודה.

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  23. Started by BmsKlane,

אף פעם לא קיררתי במיוחד את הדיסקים ואין לי מושג במה הקירור משפיע. לאחרונה קיבלתי דיסק 10,000RPM, הוא לא נמצא מול איורור והיום שפתחתי את המארז שמתי לב לזה שהוא יותר חם מהדיסק הרגיל. אז יש לי מעט שאלות ואחת מהם לא קשורה לפורום אבל אם כבר אתם מסבירים על הדיסק אז הוספתי. 1)מה החשיבות של קרור הדיסק ומה ההשפעה 2)יש הבדל בביצועים? 3)איך כדי לקרר את שני הדיסקים(ולא מול המאוור הקדמי שלא יחסמו אותו)? 4)WINDOS רץ על הדיסק הגדול ומי שנתן לי את הדיסק אמר לי להתקין על הדיסק המהיר, באמת יהיה אבדל מורגש? תודה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by roeiw,

מה הטווח טמפ' התקין ל 8600GTS..?? תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  25. Started by Esparco,

על הגדרות AUTO המתח של המעבד על 1.23 עד כמה אפשר לעלות אותו בטווח הבטוח אם אני לא טועה זה עד 1.4 אבל אני ממש לא בטוח בזה.. מישהו יכול לתת לי קישור או כל פיסת מידע תעזור כי אני קונה קירור חדש של ZALMAN למעבד ואני רוצה להפציץ בו ב OC הצלחתי להגיע עם המתח סטוק ל 3.4 אבל המחשב לא יציב כל כך ואני לא רוצה לעלות מתח עד שיהייה לי קירור חדש הטמ"פ לא עוברת את ה 42 מעלות במאמץ מלא של שתי הליבות על 3.4 ועל 2.8 סטוק היא על 36 מעלות במאמץ מלא תודה מראש ESPARCO

• 2 תגובות
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.