עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by snoopy1,

שלום לכולם! יש לי ספק כוח 480W , ג'יפורס 6600GT לוח MSI KT4AV SOCKET A ומעבד סמפרון 2400+ אז ככה, המעבד רץ בסטוק על 166X10, ואני באוברקלוק הכי יציב שיכול להיות, של 200X10. הבעיה היא כזאת, שגם אם אני שם את הFSB על 220X10 הוא מזהה לי אותו כ2000 MHZ. יש למישהו מושג איך אני עובר את מחסום ה2000 ? אני יודע שזה חרא של לוח, אבל אני בטוח יכול להגיע הרבה יותר רחוק. הורדתי מחלק של זיכרונות , תיזמונים וכל מה שאפשר להעלות על הדעת. הוא פשוט מתעקש לזהות אותו כ2000 MHZ.

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by TheShadow,

מה המיהירויות שצריך לשנות? יש לי של לידטק.. ובאיזה תוכנה אני אמור לשנות?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  3. Started by mor_anter,

שלם יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 עם 128 זיכרון עשיתי לו אובר עם ati tool עכשיו שאני מכבה את המחשב האובר לא נשמר זה חוזר למהירות סטוק מה עושים בשביל שזה ישמר??

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  4. Started by asilic,

רציתי ללכת על ARCTIC COOLING Silencer 64 TC אבל ניתן לקנות אותו רק בנועה וזה רחוק. אני צריך את זה מיידי. מישהו יכול להמליץ על מאוורר למעבד הנ"ל? חשוב שיהייה שקט אני לא מוכן להתפשר על השקט. המעבד לא יעבור OVERCLOCKING. תודה

• 4 תגובות
    • 424 צפיות
  5. Started by lior44,

שלום, יש לי מארז מסוג 3D Aurora 570. החלפתי לו את המאוררים האחוריים למאוררים חזקים 70CFM אך השינוי בטמפרטורה לא מורגש כיוון שהם מוציאים אוויר. האם אפשר להפוך את המאוררים האחוריים כך שיכניסו אוויר והקידמי יוציא? (יוצא שהמאורר האחורי הוא מול הביג טייפון) תודה מראש! ליאור

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by sheff2k1,

יש לי geforce 7600 GT AGP של לידטק. ניסיתי לעשות אוברקלוק עם שתי תוכנות: rivatuner ו coolbits. בריבהטיונר שום דבר לא קורה כאשר אני לוחץ על כפתור הTEST, הוא פשוט נלחץ ואין שום תגובה. בקולביטס אני מקבל test failed בכל קונפיגורציה. אין לי שמץ מה הבעיה, אבל אני אציין גם שניסיתי לעשות bios read עם התוכנה שמגיעה בבאנדל של הכרטיס, וגם בזה יש failure. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 420 צפיות
  7. מדובר על הדגם Arctic Cooling Accelero Twin Turbo II שזה למעשה סט של גופי קירור קטנים וגוף קירור גדול לכרטיס מסך לי יש GTX470 אז איך הם מציעים לחבר את גופי הקירור הקטנים לזיכרון זה פשוט, יש חומר A וחומר B שבא בשקית, צריך לערבב אותו במשך 5 דקות (פחות וזה לא ידבק) ואחרי שערבבתי מרחתי על הזיכרונות וצ'יפים אחרים והרכבתי הכל, עברו כבר 3 שעות וזה לא מראה שום סימן של התקשות וזה מתנדנד ואפילו נוטה ליפול (כתוב על האריזה, 5 שעות קירור) אבל אני רואה שמשהו פה לא קשורה, בקיצר יצא עסק מלוכלך ואני עם גופי קירור שלא מחזיקים בשיט על הלוח (עלק חומר A וB מזל שגם לא C ו D) למישהו יש רעיון בא לי כבר להכניס את הכרטיס למחשב ולעבוד איתו

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eSLC,

אני מחפש תוכנה שתציג לי את הטמפרטורות... אבל תוכנה שלא תזיף משהו טוב! תודה.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  9. אני צריך קירור מים שיחזיק לי את המעבד ואת כרטיס מסך אבל הכי שקטה שאפשר לא חשוב תקציב ולא מתכן אוברקלוק למעבדי קונרו

10. כדי שהמעבד והזיכרון יעבדו בצורה הכי טובה אני צריך להעלות את הבאס של המעבד שלי ברטון שנימצא כרגע ב 166 ל 200 כי יש לי זיכרון 400 MHZ אם לא תסבירו לי בבקשה זה גיבוש של כל מני דברים מהפורומים מקווה שהבנתי נכון ??? ???

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  11. Started by Netanel Malachi,

היי, יש לי מעבד amd phenom ii x4 955 שיושב על לוח אם gigabyte ga 880gm ud2h. מכיוון והמאוורר הנוכחי מתחיל לקרוס (אשכרה צריך לתת לו פוש ידנית כשמדליקים את המחשב, ואין בו טיפת אבק) אני זקוק למאוורר חלופי בדחיפות. אשמח לעזרה במציאת מאוורר חלופי. הדרישות: - שקט. אני ישן לרוב עם המחשב דולק ממש ליד המיטה. - חזק. אין צורך אמיתי ב-OC אבל מעדיף שתהיה אפשרות. - מחיר בין 100-200 ש"ח - כמובן שלא יהיה גנרי. מאמין שמחיר כזה יכול לספק איכות. תודה מראש לעוזרים.

12. היי , יש לי Geforce 7800GT של BFG. עד עכשיו היה לי קירור סטוק והטמפ' המקסימלית שלי הייתה 71-72 בערך. עכשיו החלפתי את הקירור ל Accelero X1 (סוף סוף יש לי שקט בחדר :-) ) והטמפ' המקסימלית מגיעה ל 63 בערך (46 ב IDLE)....עדיין יחסית גבוה בהשווה לטמפ' של אחרים בעלי כרטיס וקירור דומה שראיתי באינטרנט ,אבל עדיין סביל. אני מצליח לעשות OC למקס' של 495/1.16 (בסטוק זה 425/1.05 ). באינטרנט ראיתי שיש אפשרות לעשות מעין Bios volt mod - לשים ביוס של 7800GTX במקום הביוס שיש לי היום וככה בעצם להעלות את המתח ב 0.1v - מה שיכול לתת בערך עוד 15-20 mhz תוספת ל OC. רציתי לדעת אם כדאי לי לעשות את זה עם הקירור הקיים (שהכרטיס לא יתחמם לי יותר מדיי..) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 449 צפיות
  13. Started by gabi_y,

הרכיבים הם לוח אם GA P35 DQ6 מעבד E6400 ספק CORSAIR HX520W זכרונות CORSAIR DDR2, XMS2-6400 2x128Mx64non-ECC 240 DIMM, unbuffered, 4-4-4-12 כרטיס מסך ATI RADEON X1950 GT הצלחתי להגיע עד 450 FSB במכפלה של 8 עשיתי בדיקת מאמץ והכל היה טוב, מעל אני לא מצליח להגיע.ניסיתי 480 העלתי מתחים והכל,זה לא מצליח חשבתי שזה בעיה של הזכרונות נעלתי אותם על 2.2 (כאילו 1:1) אבל זה לא עזר,אחרי זה הורדתי את המכפלה ל 6 וזה שוב עובד טוב, אז זה שולל את זה שהזיכרון מפריע נכון? ומראה כאילו הבעיה היא במעבד. כי זה עדיין רץ על 480 רק במכפלה נמוכה,אני צודק? מה האפשרות שלי להמשיך ? תודה...

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  14. Started by bad-sector,

כרגע יש לי 786 DDR במהירות 266, האם להחליף אותם ל512 333? האם אני ארגיש בהבדל במהירויות או שאין טעם? אני כרגע בלי OC, לא יודע אם אני מתכנן מאחר ועם המעבד שלי אי אפשר להגיע רחוק כל כך...

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by ras81,

שלום מישהו מכיר את המוצר הזה? לא מצאתי שום ביקורת עליו וגם לא ראיתי אותו באתר של זלמן.

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  16. צירפתי תמונה של סיבוב המאווררים במארז (הם מחוברים ללוח אם) , השאלה שלי היא איך אני מגדיל את מהירות הסיבוב של FAN2 (מדובר במאוורר על הגג , מאוורר שקט של CM) , בעקרון הוא אמור להגיע עד 1200RPM. בלי קשר לזה , אם אני ארצה להחליף את המאווררים הנ"ל במאווררים 120/140 (שקטים ושידחפו הרבה אוויר , את המאווררים הכחולים של CM אני לא שומע בכלל אבל הם דוחפים פחות אוויר) איזה דגמים ממלצים (מאווררי LED כמובן) ... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  17. טוב אני מתכוון לעשות OC למעבד. אז אני פשוט מעלה את ה FSB ואז זה מעלה גם את המהירות של המעבד, נכון ? ולעשות את זה בקפיצות של 5 mhz כל פעם ? וגם שמעתי משהו על לנעול AGP ו- PCI. מה זה ואיך עושים את זה ? [הטמפ' בסדר: 30 למעבד ו 29 לוח]

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by hwzon,

האם מישהוא יכל להגיד לי מהם שלבי העבודה שלו מיכוון שהלד דולק אבל המאורר עצמו לא זז השאלה שלי זה אם זה צריך להיות ככה המאורר פשוט לא זז הפלופלר עצמו :bash:

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  19. Started by liordavid,

מעוניין לבצע אוברקלוק למחשבי היקר - ניסיתי על ללא הצלחה האם מישהו מוכן לבוא אלי ולתת לי כמה טיפים איך לעשות OC למחשב ?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  20. רציתי לדעת האם כדאי לעשות oc למחש זה ולאיזה חלק מעבד e6400 לוח אם msi p965 neo זכרון 1 גיגה מהירות 667 כרטיס מסך 7300gs למחשב יש מאוורר קדמי גדול אחורי ומקורי על המעבד טמפרטורת המעבד במנוחה 40 כרטיס מסך

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by natgun0,

אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב חדש ואני זקוק להמלצות לקירור כללי-גם של המעבד וגם של המארז בכללי. תקציב:על קירור למעבד עד 330 ש"ח,וכללי עד 350 ש"ח. המעבד הולך להיות i54570-חשבתי על קירור רגיל של צלעות ומאוורר אבל מצד שני חשבתי שאם כבר אז אולי עדיף כבר קירור נוזלי,למרות שיש את החשש הזה שמשהו ידפק בנוזלי ועלול להרוס את הכל. כרטיס מסך RadeonR9 270X אבל הוא לא כל כך מדאיג . המארז הולך להיות mid tower של coolermaster,אז חשבתי להוסיף עוד לפחות מאוורר אחד או שתיים של 12 ס"מ אחד ב - FRONT וב -REAR ככה שיהיה זרימת אוויר טובה. בקיצור כל עצה,הערה או תגובה כלשהי תתקבל בשמחה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by lexsus,

שלום יש לי שאלה אם אני יכול להדביק מאוורר על המארז בלי צורך בברגים ?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by matvey99,

לפני כמה זמן עשיתי OC למעבד שלי E4300 965P DS3 8800GTS320 2GB800MHZ ENERMAX LIBERTY 400 והייתה לי בעיה שבמקום שהביצועים שלי יעלו במשחקים הם ירדו בצורה מפחידה ( 5 - 10 FPS על הגדרות נמוכות ) אז אתמול כשהייתי בפאנדס דיברתי עם אחד הטכנאים וניראה לי שהוא מצא את הבעיה שלי.. כששאלתי פה מה אני אמור לעשות עם הזכרונות ב OC אז אמרו לי שבאופציה בביוס אני צריך לשנות שם ל 2 ואז הזכרונות שלי יהיו על 1:1 והטכנאי אמר לי שפיצלתי את תדר הזכרונות והם עכשיו לא פועלים אצלי על 800MHZ אלה על 400MHZ וזה מה שגורם לירידת הביצועים. אז אתם יכולים להגיד לי בבקשה מה אני צריך לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by eSLC,

לפני הכל האם הזלמן בכלל מתאים לR9700NP? כי לא ממש הצלחתי להבין לפי האתר שלהם:http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_compatiblelist_eng.html לא מצאתי שום ביקורת שמשווה בין שניהם, לפי הביקורות ברשת הזלמן מציג ביצועים מעולים ובכל הביקרות שמצאתי עליו הוא היה מומלץ, ואני מתלבט בין שניהם אולי מישהו שיכול לתת לי תושבה חד משמעית לגבי אחד מהם? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  25. אין תכנונים לOC רק שימוש רגיל של סרטים, אינטרנט וקצת משחקים. עדיף בכמה שפחות כסף. כרגע אני עובד עם אינטרנט ומוסיקה ויש לי טמפ' ממוצע של מעל 70 מעלות.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.