עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yfital,

מה קורה חברה, אני קצת בדילמה, התעסקתי עם המחשב שלי עד מוות והגעתי לתוצאות לא רעות בכלל, ההתלבטות שלי היא האם להחליף לוח אם על מנת שאני אוכל לעלות את המתח למעבד, מכיוון שכרגע אני מוגבל לעד בערך 1.53 ... נראה לכם שאני אוכל לעלות עוד איזה 200 עם 1.65? טמפרטורות הם לא כל כך בעיה מכיוון שאני כרגע עם כל המאררים על שקט לגמרי... אז יש לי עוד לאן לרדת... עם אני אצליח למכור את הלוח שלי אני מתכוון לעבור ל Dfi expert חוצמזה, יש לי משאבה של גיגהבייט שהיא 400 ליטר לשעה, אמורה להיות בעיה להוסיף למערכת עוד גוף קירור לכרטיס מסך? ועם כן, מה אתם ממליצים? לא משהו מוגזם... וגם איזה ram heatsinks

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  2. יש לי לוח asrock p4vm800 ועשיתי למעבד פרקוט 3.2 עד 3.76 (זה שהוא עובד יציב בלי קריסות בלי כלום) הגעתי גם עד 4.0 אבל הוא עשה ריסטרטים

• 5 תגובות
    • 465 צפיות
  3. Started by WootaCoolin,

אז בעקבות האשכול הזה, http://hwzone.co.il/community/threads/543316-CLUELESS-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%9D החלטתי ללכת על קירור המים המובנה.. עכשיו השאלה שלי היא איך לסדר את כל המאוורים במארז כמו שצריך. המפרט שלי כנראה יהיה: Gigabyte GA-H87-HD3 S1150 Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 Corsair Hydro H100i NVIDIA Geforce MSI GTX760 OC 2G DDR5 Fractal Design Arc R2 Window Black Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan עם 2 כוננים (כונן קשיח של SEAGATE ו-SSD EVO) אני יודע ש-Noctua חזקים בתחום (שקטים), למרות שהם מכוערים בכל אופן, אני לא יודע את המונחים…

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by Night_Fox,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302883.0 למה אף אחד לא עוזר לי תכנסו לדיון ותעזרו בבקשה

• 2 תגובות
    • 420 צפיות
  5. Started by Wolwali,

שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למארז. המארז ג'נרי; הכי זול ש-KSP מכרו לפני שנה וחצי. המחשב שלי לא היה יותר מדי בעומס עד היום, וכשכן היה אז השתמשתי במאוורר רגיל מבחוץ אבל נמאס לי מזה ואני רוצה מאוורר מארז נורמלי. הנקודה היא שיש לי בלוח האם חיבור, ואם הבנתי נכון אז הוא מאפשר לשלוט על המהירות לפי הטמפרטורה וכך למנוע רעש לא חיוני (כמו במאוורר של המעבד). (אחי הביא למחשב הישן מאוורר ישן עם חיבור חשמל בלבד והוא עשה רעש כאילו הוא הולך להמריא. כשנגמר הקיץ פשוט ניתקנו את חיבור החשמל שלו.) האם החיבור הזה הוא סטנדרטי? האם היום כל מאוורר תומך בפונקציה הזו (בהנחה שהיא בכלל אכן קיימת)? אם לא, מה הבדלי המחירים בין כאלה שכן וכאלה שלא? ויש המלצות ספציפיות? * התמונה המצורפת לקוחה מה-U…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. יש ברשותי את המערכת הנ"ל אני מצליח לעלות את ה FSB ל כ 356 וברגע שאני מעלה בנקודה אחת אז כבר המערכת לא יציבה (אני בודק זאת עי תוכנה ORTHOS ) היא לא מצליחה להחזיק דקה אבל אני לא יודע מה מגביל אותי איך אפשר לדעת? והאם יש איזה מדריך ללוח במסויים הזה יש לי ביוס 1707

• 45 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. פעם שעברה ששאלתי אותכם אם מותר לעבור את המתח המקסימלי לפי האתר של INTEL, כמעט הרבצתם לי על השטות הזאת חחח אבל תראו ציטוט ממדריך ראשי בפורום אחר : "חובה לדעת!בנוסף לטמפ' יש גם את המתח המקסימלי המומלץ למעבד (VID Voltage Range). במקרה שלי המתח המומלץ הוא 1.5V. במעבדי 45nm ה-VID Range הוא עד 1.3625V. ה-VID Range הוא דבר שצריך לשמור עליו בקפדנות בעת ביצוע אוברקלוק שכן אם נקבע למעבד מתח גבוה מדי מן המומלץ לו, אורך חייו עלול להתקצר ובמקרים קיצוניים הוא יכול אפילו להישרף! שימו לב!" אז מה בפורום אחר טועים בגדול לא ככה ?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by taotao,

שלום לכולם, אז אחרי שהחלפתי מעבד מQ6600, שהגיע למקסימום של 4.2GHz במתח לא הגיוני של 1.56V+-.. עברתי לE8600 ;D המעבד עצמו... תמונת מצב כרגע... ] כרגע מבחינת עבודה 24/7 אני נמצע על 4.5GHz...שכן עם הקירור וכו הטמפ' כבר מגיעה לאזור ה65+-..ולכן אני לא רוצה להגזים.. ;D עכשיו נשאר רק לראות לאן הוא מגיע רק מבחינת תדר מקסימלי.. ;D אני אעדכן בהמשך.. עדכון קטן..4.8GHz.. ואני עם קירור מים..המפרט בצד כולל הקירור..

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  9. Started by Nitro,

אז ככה: הכרטיס שלי הוא הVoodoo 5 5500 AGP, וניסיתי להמהיר אותו קצת.. הורדתי תוכנה בשם PowerStrip, שם האצתי את הזכרונות+ליבה ל 180. העניין הוא, שאני לא יכול להזיז את המונים של הזכרונות והליבה בנפרד, הם שניהם זזים יחד. שמתי לב גם לאפשרות שאני לא יכול לגעת בה, שקבועה Synchronized Clocks. אז השאלה היא, איך אני עושה להם אובר בנפרד? המצב כרגע לא נראה לי אופטימלי. האם אתם ממליצים על תוכנה אחרת לאובר..? תודה, נדב.

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  10. Started by broke_overclocker,

יש לי עוד בעיה חראאא הלוח שלי תומך בהעברה של 4X והכ"מ שלי הוא 8X ובAGP Settings גירסת מערך השבבים אינה תואמת את ה-GPU וה-OS תמונה למטה איך אני מעדכן אותו? מפרט בחתימה שלי וסתם שמתי תמונה שלי ב3DMARK03 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  11. שלום לחבריה ! אני שומע רבות פה-שם על מושג "פתיחת צינורות עיבוד" והפתיחה שלהם בכ. מסך. אף על פי שאני טכנאי מחשבים כבר קרוב ל 9 שנים, אף פעם לא התעסקתי ב OC , והתחלתי עם זה רק בזמן האחרון. עכשיו לשאלה: מה זה הצינורות האלה אני יודע, אבל קיבינימט, איך פותחים אותם ? והאים אני יכול לעשות את זה אצלי ? כ. מסך שלי הוא ASUS GEFIRCE 6800 GT AGP V9999 GT/TD 256 מגה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by superblader,

עם לוח P5B-DELUX מגיע לבאס של 365 זכרונות OCZ platinum 800MHz הזיכרון הוא לא זה שמגביל הורדתי את המחלקים ועדיין נתקע ניסיתי להעלות מתחים לזיכרונות ולמעבד... המעבד לא מתחמם לפי TAT הליבות מגיעות ל46 מעלות מקסימום תודה על העזרה אולי שכחתי משהו בדרך אולי אני לא מכיר מספיק את הלוח הצעות יתקבלו בברכה אחרת אני מחליף מעבד!

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  13. שלום, מחר אני הולך לחנות לקנות משחה טרמית למעבד אז אני צריך איזה שלושה משחות טרמיות טובות ולא אחד (אם לא יהיה להם) ואם אפשר אפילו מסודרים לפי סדר עדיפויות (אם זה אכן משנה). תודה

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  14. היי ניסיתי לחפש בפורום, אך השאלות שלי בסיסיות מדי אני ישמח אם מישהו יעזור לי או יפנה אותי למקומות שמסבירים על זה! 1) העלת מתח (למעבד, כרטיס מסך, זיכרונות), למה הדבר גורם בדיוק? (חוץ מהעלת הטמפרטורה כמובן) 2) FSB זה מה שמקשר בין המעבד לזיכרנות, נכון? איך בדיוק השינוי שלו משפיע (כל הקטע של היחס בין הFSB למהירות הזיכרון) תודה

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by mokisho,

רציתי לדעת האם יש עוד משוגעים לדבר שעוברים את הטמפרטורה הממלצת?

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by X-BLADE,

יש לי גרסה beta 0.25 13 והיא לא מראה לי טמפרטורה וכשאני משנה מהירויות באברסט לא רואים שינוי...

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  17. תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 400 צפיות
  18. הנה תמונה http://img138.imageshack.us/my.php?image=untitled31px.jpg התקנתי את הספיד פאן ויש לי כמה שאלות: temp 1 = לוח אם? temp2 = מעבד? temp 3=? temp 4=דיסק קשיח? ומה זה TEMP 3 והאם מה שכתבתי זה נכון? ועוד כמה : fan 1 זה כאילו מאוורר על הלוח אם אבל אין לי ואז בגלל זה זה אומר לי 0 RPM? fan 2 זה כנראה מאוור על המעבד לא? fan 3 אין לי מושג מה זה... ומה זה speed 02 מה זה שולט על המהירות של המאוורר שעל המעבד? והאם זה בסדר 27%? ולה כל השאר זה על 100%? ובכלל אני לא מבין את המתחים של הספק כוח והוא ג'נרי ולפי התמונה לא נירא לי שהוא נותן את המתחים הנכונים כמו +12V וזה על 7.96..... תודה לעוזרים .

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by lipact,

אני קונה מארז Raidmax SAGITTA מעבד E6750 BOX כרטיס מסך 8800GT האם ה2 מאווררים שמצורפים למארז יספיקו? אני חייב לדעת. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nadavy11,

היי אני עובד כרגע בתדר 3.3Ghz שזה - fsb 330 במכפלה X10 , הקירור שעל המעבד הוא TL Ultra 120 עם שני מאוורירי 12מ"מ , זיכרונות - geil 2x1024MB 800Mhz ddr2 CL4 GEIL64002GDCCL4 יחס הזיכרונות - 1:1 מתחים - 1.4150v למעבד 1.95V לזיכרונות כרגע מוגבל משום מה בגלל הטמפרטורה (~ +67 במאמץ של prime blend ב 11 שעות) , המערכת יציבה אבל אם אני מעלה ממש קצת במתח המעבד , אני מקבל אי יציבות - מה שגם עוצר את התקדמות העלאת התדר . תמונה של CPU-Z - http://img116.imageshack.us/my.php?image=94699912mf7.jpg מה אני צריך לעשות מכאן ? אולי שינוי תזמונים ? אולי המעבד עצמו לא טוב ? אשמח לכל עזרה שתוכלו לתת לי לילה טוב וסוף שבוע נעים .

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by dino,

אני בקרוב מאוד מאוד, קונה מחשב חדש, ואף פעם לא היה לא איזה מארז כמו האנרמקס וכל המארזים הגדולים והנוחים, שווה בכלל להשקיע או שזה בזבוז? אז ככה זה מה שאני רוצה לקנות: Chiftec Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver+ window + ENERMAX 350W שווה ב-970ש"ח? ואל תגידו שהחלון המוכן לי יפה, כי לדעתי הוא יפה מאוד, ראיתי אותו בגלרייה של האתר, והוא יפה מאוד, יש אותו להרבה אנשים.

• 13 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by ofir123,

איפה אני מוצא אחד כזה בגודל 80 בראשון אבל זול! ואני רוצה לקדוח גם בפנאל שהוא מפלסטיק עם איזה מקדח?

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  23. חשבתי על ה Z-machine של זלמן אבל יש עוד אחד רק מנחושת,מה ההבדל בינהם כי המחרים דומים. כמובן שאנ רוצה הקירור יתאים גם לכ.מסך חדשים... יש עוד הצאות?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by dino,

אם אפשר לציין גם את הטמפרטורה ואיזה מעבד וקירור שמתם זה יהיה מצויין.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by fantax,

שלום אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך שלי : Radeon 9600 proשל חברת Hercules. אני אף פעם לא עשיתי OC ואין לי מושג איך עושים (תמיד יש פעם ראשונה) ,האם אפשר לקבל הסבר מפורט? ועוד כמה שאלות : 1)האם אפשרי לעשות לכרטיס הזה OC? 2)האם המאוורר של הכרטיס מספיק טוב כדי לקרר אותו? 3)האם כדאי בכלל לעשות OC לכרטיס הזה? האם אני ארגיש הבדל? 3)איך לעשות זאת? המפרט של המחשב שלי : A64 3000 s939 Gigabite ga-k8n ultra 2*512 זיכרון של samsung מארז 6A19 עם ספק 425 של HEC (במארז יש 2 מאוורים של 12 ס"מ) תודה מראש לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.