עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. במעבדים כפולי ליבה (2 ליבות) האם אפשר לעשות OC אוברקלוק רק לליבה אחת??

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  2. [glow=red,2,300]החלטתי לחרוג מהרגליי לכתוב תגובה קצרה והחלטתי להשקיע ולמקצע את הביקורת טיפה, כי אני חושב שזה יתרום להרבה חברה צעירים פה. קיצור קבלו אותה:[/glow] תראו, עד היום היה לי קירור האוויר של זלמן ה 7700 , הגירסה עם מאוורר 12 ס"מ. אח"כ רציתי להיכנס לעולם קירור המים,בקטנה וקניתי מערכת קירור מים זולה למתחילים BIGWATER של THERMALTAKE. היא עבדה יפה עד שגיליתי שלשום שיש לה דליפה מהבלוק מעבד והייתה שלולית ירוקה על כרטיס המסך למטה. . . למזלי המים הירוקים שלהם לא מוליכים חשמל ככה שהמערכת לא נשרפה. קיצור, כשיצאתי מהתדהמה אמרתי, על הזין שלי כל הערכה המאעפנה הזאת שעלתה לי 500 ש"ח ! החלטתי לעבור לקירור האוויר הכי טוב ואגב כך לראות את ההבדל בין מע' קירור מים זולה . אז מה עשיתי? …

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by Black_Citadel,

מקודם הורדתי ATI TOOL ובדקתי אותו על הRADEON 8500LE 128MB שלי של SAPPHIRE.. משהו מוזר מאוד, תחילה עשיתי CHECK MAX MEMORY משהו כזה ואז הוא התחיל לעשות אוברקלוק לאט לאט לזכרונות, הוא הגיע ל278 (מ200) והפסיק להעלות את המהירות של הזכרונות, אבל הוא לא הפסיק ולא התריע לי שהוא לא יכול יותר, הפסקתי בעצמי כי שמתי לב ש10 דקות מהירות הזכרון תקועה על 278 ולמרות זאת הוא ממשיך לרוץ.. זה אמור להיות ככה ואם כן אז למה ? אחר כך עשיתי CHECK MAX CORE וזה התחיל לעשות אוברקלוק לליבה, העלה אותה מ250 ל268 ושוב נשאר על המהירות הזאת אבל המשיך לרוץ הרבה זמן אז כיביתי ידנית אחר כך סתם משכתי את ה"ציר" למעלה וזה העלה את הרף ל499MHZ ואמרתי לו לרוץ שוב הוא הגיע ל271 וכיביתי מחשש לשריפה זה מוזר מאוד…

4. שלום קיבלתי את הקירור שמעל (קישורים לקירור שמתי למטה), קיבלתי איתו קירור למעבד. 1) איזה קירור כדאי לציפסט ולכרטיס מסך שלי (מופיעים במפרט) כאשר הצנרת היא 8 (נראה לי)? 2) איך כדאי לחבר אותם גם? מעבד->כרטסי מסך ->ציפסט? 3) באתר כתוב שהצנרת היא 10/8mm מה זה אומר? מה אני אמור להזמין (יש או 1/2 או 3/8) 4) קיבלתי גם תוסף למים (צבע ורוד) - מה היחס שצריך להוסיף אותו? תודה לכולם קישורים לקירור http://www.kailon.de/Main.htm http://216.239.37.104/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&langpair=de%7Cen&u=http://www.liquidluxx.de/cms/artikel.php%3Faction%3Dshow%26id%3D5%26seite%3D1&prev=/language_tools http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.cas…

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by contA-,

שלום לכולם, כיצד אפשר לפתוח את חיישן הטמפ? (הכרטיס הוא מתוצרת Club3D ולא מצאתי חיישן עד עכשיו אבל שמעתי שיש כזה). תודה מראש, עמית [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by lmlm,

האם זה אפשרי? :s05: אם כן איך עושים זאת

• 9 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by The-Fox,

יש לי את ה VANTEC כשנה ובשבועיים האחרונים הוא התחיל לעשות רעש של טרקטור ! בהתחלה לא ידעתי ממה הרעש נובע, ולאחר בדיקה הבנתי שמודבר במאורר של ה VANTEC. עצרתי אותו תוך כדי שהוא עובד והרעש נפסק, וז הבנתי שזה הוא ! עכשיו ניסקיתי היום את כל המשחב מאבק, וזה לא עזר בכלל. זאת בעיה נפוצה לפי מה שהבנתי לא ? יכול להיות שהמאורר הולך למות ואלו התסמינים ? והכי חשוב האם יש דרך לפתור את זה ? תודה למי שיענה. כמו כן אני חושב על להחליף מאורר פשוט, אבל זה 60 MM אם אני לא טועה ולא נראה לי שיש לי משהו כזה.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  8. AMD Athlon 64 Venice 3000+ BW-E6 ABIT KN8 Ultra 1024MB DDR400 CAS 2.5 TWINMOS אני לא מתכנן לעשות עכשיו אלא עוד שנה-שנה וחצי.... כמה לדעתכם השילוש הזה מסוגל ?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  9. יש מצב שכל שלושה שבועות בערך צריך להוסיף נוזל קירור למשאבה? כי אני שמתי לב שכל פעם שאני מסתכל הכמות יורדת

• 16 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by A_D,

עשיתי OC עם תוכנה שבאה עם הלוח אם 5 EASY TUNE אכשיו המחשב נהיה יותר איטי ואני רוצה להחזיר אותו למצב הקודם איך אני עושה את זה ?

• 16 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by oitb,

מה הOC שאפשר להגיע עם הזיכרון הזה OCZ Platinum rev 2 ?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by killer47,

אז ככה עם המעבד הזה: AMD Athlon 64 3800+ Processor with HyperTransport Technology ומערכת קרור מי מים אפשר לעשות לו OC ולהגיע לכוח של המעבד הזה: AMD Athlon 64 4000+ Processor with HyperTransport Technology ושמובן הOC יהיה יציב! תודה מראש!

13. Started by vovka43r,

אהלן לכולם, אני מחפש לקנות מחשב AMD והבנתי שיש להם בעיות התחממות. האם AMD יכול לעבוד כמה ימים ברציפות ללא התחממות? האם אני חייב לקנות מקררים מיוחדים למעבד, או שמספיק הקירור המקורי שלו? תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by qpalzm,

המחלק של הביוס מסודר בקפיצות גדולות, כך שאני יכול לכוון את הזכרונות על 400 או 500. בשני המקרים, המעבד או הזכרונות מגבילים זה את זה באוברקלוק. האם קיימת תוכנה או ביוס פרוץ שמאפשרים מגוון רחב יותר של מחלקים? המפרט בצד. תודה.

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by SubX,

יציב. זכרון נחמד אה ? ;D http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=41636 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by טריפ,

אני רוצה לבנות בלוק קירור על מים או על גז אבל אני לא יודע איך לבנות אני צריך תמונות של הבלוק מבפנים ומהחוץ ובאיזה גדלים לבנות את החורים וכול מה שצריך תודה אנשים

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by narlat1,

או קיי..אז ככה, קניתי עכשיו מחשב ותגידו לי אם כדאי לעשות אוברקלוק מבחינת הרכיבים ותסבירו לי בכלל מה זה נותן מבחינת ביצועים וכו'... Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W - 330.00 ¤ Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply - 425.00 ¤ NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW - 270.00 ¤ AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray - 830.00 ¤ Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 - 60.00 ¤ Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD - 350.00 ¤ DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard - 690.00 ¤ Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory X2 Dual - 620 ¤ Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card - …

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  18. יהיה לי ב-14 קצת מזומנים משהו כמו 850 ש"ח אני רוצה 1 ג'יגה של הזיכרון הכי טוב שאני יכול להוציא במחיר הזה תודה! נ.ב חשבתי על a-data vitsta אבל עים יש משהו יותר טוב אז למה לא .

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Antonimo,

האם אפשרי להגדיל את ה UPLOAD (אנטרנט כן..) על חשבון DOWNLOAD או משהו קזה??? OVERCLOK למודם

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  20. שניהם TCCD/TCC5 כמו שאתם שמים לב הכוונה היא לסטיק אחד בודד של 512MB הדגמים המלאים: Mushkin Black Line 512MB 550MHz PC4400 מתחייבים לתזמונים של 2.5-4-4-7 ב 550MHz Corsair XMS PC3200C2 v4.2 400MHz מתחייבים לתזמונים של 2-3-3-6 ב 400MHz שניהם סביבות אותו מחיר (הבדל של 50 שקל) מי עדיף ולמה?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by DJPOWER,

או קיי הגעתי לגבול של הכרטיס בתוכנה כמעט... עוד טיפה ואין לי מה לעלות , זה עוד לפני הקירור אתם בטח אומרים לעצמכם הוא משתמש בריבה טיונר, אז לא אני משתמש בPOWER STRIP ואני ממש בגבול 750@460 עוד לא שמתי קירור לזכרון ועוד לא מאוורר 120 ליד אז איזה תוכנה אפשר להשתמש בלי הגבלה? תודה

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  22. Started by Guarding angel,

חג שמח לכולם... ברשותי מעבד מסוג INTEL P4 NORTHWOOD 2.0GHZ רציתי לדעת עד כמה אפשר להגיע איתו עם קירור סטוק בכדי שלא ימות לי ועם איזה תוכנות להשתמש... אני תלמיד חדש בC@ : למעבדים אם יש איזה שהוא מדריך אודה לכם מאוד אך מצפה לתגובות...

23. מה הכי טוב מבין השלושה :s05: ה Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ה Thermaltake High performance fanless CPU cooler או ה Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני רוצה לקנות אבל לא יודע איזה בבקששה עזרו לי !!! תודה מראש אדם

24. הפעלתי היום מחשב חדש עם prescott 3.0 775. המאוורר המקורי שלו מאוד רועש אז החלטתי להתקיןSpire CoolWave שקיבלתי בחינם http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=256 עיצבן אותי שצריך לפרק את כל הלוח אם כדי להרכיב אותו וקצת מיהרתי עם ההתקנה אז כנראה שקצת חיפפתי, לא שמתי לב שאחד הברגים נכנס קצת עקום ולכן לא נסגר עד הסוף - התוצאה הייתה שההיטסינק לא נצמד לגמרי למעבד. הדלקתי את המחשב והייתי מאוד מאוד שמח לראות שהמאוורר מסתובב בלי לעשות רעש של מסוק ממריא. השמחה שלי נמשכה בערך 10 שניות והפסיקה כשהמחשב נכבה פתאום. הדלקתי אותו שוב והפעם הוא נכבה הרבה יותר מהר, הבנתי שכנראה יש בעיה של התחממות ומצאתי את התקלה. כמובן שידעתי שהקירור הוא חיוני, אבל לא ציפיתי לכזאת קיצוניות, נו טוב למ…

• 5 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.