אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
צורפה תמונה אני לא יודע למה זה ב70 מעלות ומזה לעזעזל אני רק יודע שהמעבד נמצא על 33 מעלות עם קירור סטוק ויש לי מארז עם זרימת אוויר מצויינת [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לא מבינה כלום במחשבים, צריכה עזרה...יש לי מחשב חדש פנטיום 4 מהירות 3 ג'יגה ומערכת הפעלה xp - זה כל מה שאני יודעת עליו...הטכנאי שהרכיב את המארז עשה עבודה גרועה מאוד ומתחמק כבר חודש מלטפל בבעיה... או המאוורר או ספק הכח או שניהם רועשים ברמות שמורטות לי את העצבים כל פעם שאני ליד המחשב. מה עושים??? ובאיזה עלויות מדובר?? אני צריכה שקט!
-
- 11 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אוקי אני בודק בתוכנה הכי חדשה שנקראת Sisoft Sandra 2005 Rs2a מה שזה לא יהיה (הכי חדשה הכוונה הכי מעודכנת לעת עתה) אז תראו. הטמפרטורות נמצאות אי שם באזור התחתון. השאלה שלי היא כדלהלן: כתוב שה60 מעלות הם של הספק (יש לי ThermalTake PurePower 480W שחור כזה יפה..) עכשיו בביוס כתוב שה60 מעלות זה מעבד. חשוד לי .. למה? כי אני יותר מאמין לSandra כי : שאני נוגע בספק מאחורה,איפה שהמאורר הוא ממש חם! חם בצורה רצחנית. אין בעיות מתחים טובים וכו. תמיד זה היה ככה. עכשיו שאני נוגע בהיטסינק של המעבד..הוא לא כזה חם,אז עוד אני יכול להאמין ש39 מעלות זה מעבד...השאלה שלי היא : מה אתם אומרים?? (אני לא מהמבינים הגדולים בתחום) תודה מראש. SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technolo…
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ספק TR420W מסך וויסוניק VP930 כןנן 80GB 8M WDSATA-2 זיכרון OCZ DDR2 533 של 512X2 מעבד AMD 939 3500 SETP לוח ASUS A8N SLI PRMUI כרטיס מסך DUAL 6600GT 256MB של GIB צורב DVD ASUS AUAL שחור אני צריך לקרר את כול זה מה אתם מצעים לי במחקים של עד 500 שקל אני הבנתי שיש לAMD קירור פסיבי בלי שום מאורר וככה הוא שקט חשוב לציין שזאת מערכת HTPC אז ככה שהדבר הכי חשוב פה זה השקט אני לא הולך לעשות אם המחשב שום דבר שיגרום לו להתחמם יותר מדי תודה.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר מאוורר מארז ישירות לספק(בעצם אין לי ברירה, בגלל סוג החיבורים), אבל אין לי כבל פנוי מהספק. אפשר להשתמש באחת מהיציאות של הסידירומים? ז"א, שהמאוורר יהיה בין הספק לסידירום(מבחינה חשמלית)?
-
- 8 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום רב, שאלה כזאת לי : האם לדעתכם,או מנסיונכם, מערכת קירור מים מסוג THERMALTAKE BIGWATER 120CM SE מתאימה למארז החדש מבית GIGABYTE מסוג AURORA3D? http://www.gigabyte.com.tw/Peripherals/Products/Products_GZ-FSCA1-ANS(ANB).htm המטרה שלי היא להכניס את הרדיאטור של מערכת הקירור לפנים המארז,ולהעביר את אחד ממאווררי ה-120 האחוריים לדופן המארז. הבעייה היא שהרדיאטור הוא מעט יותר מ-120 מ"מ לאורך... מה אתם אומרים? אם תגידו שלא כדאי לעשות בפנים - אוציא אותו מחוץ למארז,כמו בתמונות של המארז.
-
- 10 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המעבד הוא AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY , עכשיו המליצו לי על הTHERMALTAKE BIGTYPHOON ואמרו שהוא בצמרת המאווררים אם לא הכי טוב, אבל מה לעשות אני חושב ש235 שקל למאוורר קצת מוגזם. אשמח אם תוכלו להציע לי מאווררים יותר זולים בתקציב של עד 100 שקל, ותתשתדלו שזה יהיו מאווררים טובים שיתאימו, בנוסף יהיו שקטים.
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ציתי לדעת לאיזה מהירות אפשר להגיע עם הנתונים האלה אבל בלי לקנות קירור מיוחד: מעבד: Intel Pentium 4 2.4 Ghz Socket 478 לוח אם:Asus P4s800Mhz זכרון:512RAM האובר קלוקינג הוא למעבד תודה מראש מתן
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח ושנה טובה יש לי מערכת קירור מים ביגווטר אתמול התחילו בעייות של עליית חום עד ל 65 מעלות לפני יומיים הכול היה בסדר היה לי 30 מעלות ללא בעיות החלפתי נוזל וחיברתי מחדש אבל ללא הצלחה הטמפרטורה לא יורדת למישהו יש מושג מה הבעייה תודה לכול העונים
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לנסות להעלות את מהירות המעבד שלי, אבל אני רוצה לדעת באיזה שלב המתח שאני אתן למעבד יהפוך להיות מסוכן ו/או מקצר חיים. אז כמו שרשום, עד איזה V אפשר לתת למעבד בלי לפגוע בתוחלת החיים שלו. כמובן שאני מדב רעל עבודה שוטפת (OC תמידי), ולא מתח שיזרום למעבד ל15 דקות של בנצ'ים ואז יחזור למצב רגיל...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד 3800+ DC של AMD, עכשיו רציתי להתחיל להמהיר אותו לכיוון ה 4200+ או אפילו לכיוון ה 4600+ (אם הצ'יפסט של הלוח לא יטוגן לפי כן ) עכשיו, לפני שאני מתחיל רציתי לדעת מה המתח המקסימאלי שרצוי לתת למעבד לפני שהוא מתחיל להיטגן על הסוקט? כרגע אני על 1.3V לגבי תדרי ה PCI-E וחבריו, הם מגיעים נעולים או שאני צריך לנעול אותם ב BIOS? ועוד שאלה: בבדיקות הביניים שלאחר העלאת FSB +5, כמה זמן יספיק לבדוק יציבות ב S&M? 20 דקות זה יספיק או שצריך יותר לכיוון השעה? תודה..
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://www.tr2tt.com/products/coolers/m14se/m14se.htm http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=107 מבחינת קירור - מה ההבדלים במעלות? מבחינת רעש אני רואה שההבדל גדול - 19 דציבל מול 32 של SPIRE.... מבחינת RPM אני רואה הבדל גדול מאוד לטובת הSPIRE אבל משהו מוזר, למרות כל זה, הAIR FLOW של הSPIRE נמוך משמעותית מזה של הTR2 אני יכול להחליט עד מחר אם להחליף את הSPIRE שלי בTR2 בKSP... הרעש יהיה זניח עם cool 'n' quiet enabled ?
-
- 12 תגובות
- 744 צפיות
-
-
Sapphire היא במקרה חברת בת של ATI(ראדון)?? אם לא, אז למה היא מוכרת רק דברים מתוצרת ATI??
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מה הטמפ' במעבד הנ"ל (עם קירור מעאפן, סיילנסר של ארקטיק קולינג, סתם גדול באופן מיותר) בבקשה לציין טמפ' במנוחה ובעבודה (ציינו סוג עבודה) תודה :]
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
יש לי פנטיום 4 3 גיגה הרץ פרסקוט עם המאוורר המקורי . כמובן כשהמאוורר עובד במהירות מקסימלית הוא רועש מאוד , האם מישהו יודע מהי עוצמת הרעש ב - Dba של המאוורר כאשר הוא עובד במהירות מקסימלית שזה בסביבות 4500 סל"ד ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
רשום שהיא סוחטת את המחשב מכל הכיוונים, נשמע מפחיד
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
רכבי המחשב Field Value CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Field Value Motherboard Name MSI 661FM2-V (MS-7060) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Field Value Motherboard Chipset SiS 661FX Field Value Video Adapter SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS - Secondary (128 MB) Field Value 3D Accelerator ATI Radeon 9200 SE (RV280) Field Value Monitor AOC FT7x0 Series [17" CRT] (1412627141) Field Value Audio Adapter SiS 7012 Audio Device Field Value Disk Drive HDS728080PLAT20 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Field Value Disk Drive ExcelStor Technology J680 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) אז …
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
ה vf700 cu של זלמן או אחד מהסדרה של הArctic cooling silencer או בכלל Thermaltake Tide Water שזה קירור מים אבל בלי סיבוכים של קירור מים. אם מישהו יודע קירור יותר טוב ממה שכתוב פה (לא גז, לא חנקן, לא קרח יבש) ולא בלוק מים שצריך בשבילו מערכת שלמה.
-
- 10 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי תמפרט בחתימה עשיתי לו OC 450@520 אבל הטמפ' גבווה שיוו 57 מעלות במאמץ 45 בלי מאמץ בלילה ובצהריים 52 ככה שחם אני מפעיל תמאורר שלי על 3 כדי להוריד טמפ' ל 40 מה נעשה גם שהמהירות ב 450 החום ככה פתחתי תחלונות של המארז גם אולי בגלל שהמחשב ישן כבר 5 ומשו שנים בארץ הוא מתחמם ככה? פעם היו לי ריסטים חופשי
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני קונה הרד דיסק במהירוד 10000 סל"ד אני רוצה קירור טוב בשבילו הוא אלה הרבה כסף אז צריך לשמור אליו זה למערכת HTPC תודה כסף זה לא ממש הבעיה אבל לא להגזים
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
-
מה האפשרויות שלי לעשות לו OC ? מה השיפור האפשרי כאן? כמה זה יעלה?
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את ה Thermaltake 2U Liquid Tank - AquaBay http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0032AquaBayM1/cl-w0032.htm האם זה ייפגע לי בביצועים בצורה כלשהי? (יש לי צנרת של 8/10 ומשאבה טבולה של 700L/H) והמערכת עצמה היאKAILON SILENCER PASSIVE
-
- 11 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות O.C ולשלוט עליו בWINDOWS אבל אני לא מכיר תוכנה אני יודע שהיא אומר להתאים ללוח אם שלי או למעבד וכל זה.. בכול אופן אני צריך רק את התוכנה בלי בדיקות אחרי וLOG מישהו יכול לתת לי לינק? והסבר כללי רצוי.
-
- 7 תגובות
- 474 צפיות
-