עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Sapphire היא במקרה חברת בת של ATI(ראדון)?? אם לא, אז למה היא מוכרת רק דברים מתוצרת ATI??

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  2. יש לי פנטיום 4 3 גיגה הרץ פרסקוט עם המאוורר המקורי . כמובן כשהמאוורר עובד במהירות מקסימלית הוא רועש מאוד , האם מישהו יודע מהי עוצמת הרעש ב - Dba של המאוורר כאשר הוא עובד במהירות מקסימלית שזה בסביבות 4500 סל"ד ?

3. Started by Daglas,

שלום לכולם, יש ברשותי מעבד 3800+ DC של AMD, עכשיו רציתי להתחיל להמהיר אותו לכיוון ה 4200+ או אפילו לכיוון ה 4600+ (אם הצ'יפסט של הלוח לא יטוגן לפי כן ) עכשיו, לפני שאני מתחיל רציתי לדעת מה המתח המקסימאלי שרצוי לתת למעבד לפני שהוא מתחיל להיטגן על הסוקט? כרגע אני על 1.3V לגבי תדרי ה PCI-E וחבריו, הם מגיעים נעולים או שאני צריך לנעול אותם ב BIOS? ועוד שאלה: בבדיקות הביניים שלאחר העלאת FSB +5, כמה זמן יספיק לבדוק יציבות ב S&M? 20 דקות זה יספיק או שצריך יותר לכיוון השעה? תודה..

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  4. http://www.tr2tt.com/products/coolers/m14se/m14se.htm http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=107 מבחינת קירור - מה ההבדלים במעלות? מבחינת רעש אני רואה שההבדל גדול - 19 דציבל מול 32 של SPIRE.... מבחינת RPM אני רואה הבדל גדול מאוד לטובת הSPIRE אבל משהו מוזר, למרות כל זה, הAIR FLOW של הSPIRE נמוך משמעותית מזה של הTR2 אני יכול להחליט עד מחר אם להחליף את הSPIRE שלי בTR2 בKSP... הרעש יהיה זניח עם cool 'n' quiet enabled ?

5. Started by bd,

יש לי תמפרט בחתימה עשיתי לו OC 450@520 אבל הטמפ' גבווה שיוו 57 מעלות במאמץ 45 בלי מאמץ בלילה ובצהריים 52 ככה שחם אני מפעיל תמאורר שלי על 3 כדי להוריד טמפ' ל 40 מה נעשה גם שהמהירות ב 450 החום ככה פתחתי תחלונות של המארז גם אולי בגלל שהמחשב ישן כבר 5 ומשו שנים בארץ הוא מתחמם ככה? פעם היו לי ריסטים חופשי

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  6. Started by Black_Citadel,

רשום שהיא סוחטת את המחשב מכל הכיוונים, נשמע מפחיד

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by jonatan1989,

רכבי המחשב Field Value CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Field Value Motherboard Name MSI 661FM2-V (MS-7060) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Field Value Motherboard Chipset SiS 661FX Field Value Video Adapter SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS - Secondary (128 MB) Field Value 3D Accelerator ATI Radeon 9200 SE (RV280) Field Value Monitor AOC FT7x0 Series [17" CRT] (1412627141) Field Value Audio Adapter SiS 7012 Audio Device Field Value Disk Drive HDS728080PLAT20 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Field Value Disk Drive ExcelStor Technology J680 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) אז …

8. Started by Norm4nde,

שלום! יש לי מחשב 5 שנים במעבד פנטיום 4 256 זיכרון וכו... ***אך הטמפ' שלו הוא 43-45 מעלות שזה מאוד גבוה למעבד! היום בבורק נקתי אותו מבפנים ניקוי חזק ! (לא מרחתי משחה או משהוא אני יודע שצריך למרוח אבל לא יודע מה ואיך :<) והטמפ' ירד ל 35-37 מעלות!!! אחרי 10 דקות לא יותר זה שוב עלה ל 43-45 מעלות, מה לעשות? נתונים: intel pention4 2.400 MHz (18*133 intel silver reef D85PESV *** עוד שאלה : אני רוצה לעשות oc נתנתי את הנתונים אני צריך תשובה איך עושים את זה ... *** עוד שאלה : יש לי כונן cd של DVD הוא כבר על המחשב אבל מאז שנתינתי אותו לתכנאי הוא החזיר לי אותו לא פועל!!![b/] איך להתקין אותו???? צריכים עוד נתונים תגידו לי למה ואני יעביר. ד"א קונה מחשב חדש בסביבות ה…

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  9. בledים יש חיבור טורי שכל הלדים לוקחים חתיכה מהזרם. ויש חיבור מקבילי שכל למקבל את הזרם המלא. לפירוט אפשר להכנס למדריך http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled4.php תמיד משווים זרם חשמלי לזרימה של מים במערכות קירור מים של היום משתמשים בחיבור טורי ככה שהמעבד מקבל מים "טריים" ואחריו הכרטיס מסך מקבל את המים מחוממים יותר ואם יש גם בלוק של northbrige אז הוא מקבל מים יותר חמים, כך שיוצא שזאת לא השיטה הכי יעילה. אז אם נחבר את המערכת מים בחיבור מקבילי אז יצא שכל אחד יקבל מים קרירים וככה זה יצא הרבה יותר מהיר, ועכשיו מגיע האבל. אבל בשביל חיבור מקבילי של 2 צינורות מקבילים צריך משאבה חזקה פי שתיים. אז אני לא מבין למה אנשים לא עושים חיבור מקבילי במערכת קירור מים, אפשר להשקיע ב מ…

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by gilia,

לא מבינה כלום במחשבים, צריכה עזרה...יש לי מחשב חדש פנטיום 4 מהירות 3 ג'יגה ומערכת הפעלה xp - זה כל מה שאני יודעת עליו...הטכנאי שהרכיב את המארז עשה עבודה גרועה מאוד ומתחמק כבר חודש מלטפל בבעיה... או המאוורר או ספק הכח או שניהם רועשים ברמות שמורטות לי את העצבים כל פעם שאני ליד המחשב. מה עושים??? ובאיזה עלויות מדובר?? אני צריכה שקט!

• 11 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by KYSG,

1.זה מסוכן? 2.אך עושים את זה?,דרך תוכנה או דרך הBIOS? 3.אם זה דרך הBIOS איפה זה אצלכם? 4.כמה שהתזמונים נמוכים ככה הOC יותר טוב זה נכון?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by mathan,

קודם כל, אני רוצה שתראו את הפרוייקט שלי..אני מאוד גאה במעבד שלי..חח http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=623 http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=41004 וגם הגעתי למסקנה שהסידור של המאווררים במארז משמעותי. יש לי אחד..חח..אבל הזזתי אותו מהצד למאחורה של המחשב, ועכשיו הוא מוציא אויר במקום להכניס, וזה הוריד לי את הטמפרטורה ב2 מעלות[!] ועכשיו לשאלה.. הטמפרטורת מקסימום במשחקים או בתוכנות כבדות היא בערך 46. רק עם תוכנות מאמץ מיוחדות[פריים וs&m] המעבד מגיע לסביבות ה51-2. אני יודע שאלה כבר טמפרטורות לא מומלצות, אבל לא נתקלתי בהן אף פעם בלי תוכנת מאמץ, אז רציתי לשאול אם אני יכול עוד להמשיך, ולא להריץ תוכנות מאמץ. אני שואל עכשיו כי אני לא מצליח…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by the kooks,

שלום אני רוצה לעשות O.C ולשלוט עליו בWINDOWS אבל אני לא מכיר תוכנה אני יודע שהיא אומר להתאים ללוח אם שלי או למעבד וכל זה.. בכול אופן אני צריך רק את התוכנה בלי בדיקות אחרי וLOG מישהו יכול לתת לי לינק? והסבר כללי רצוי.

• 7 תגובות
    • 483 צפיות
  14. COMiON (IMPRESS CA055) ATX BLACK Front USB Case Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card זה המערכת שקניתי ואם צריך משו איכותי לא להסתמך על המקור אז בין 150 ל 250 שקל השקעה לקירור

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by dorish,

שלום אז ככה אני קונה הרד דיסק במהירוד 10000 סל"ד אני רוצה קירור טוב בשבילו הוא אלה הרבה כסף אז צריך לשמור אליו זה למערכת HTPC תודה כסף זה לא ממש הבעיה אבל לא להגזים

16. שלום לכולם, יש לי נתב של אסוס wl500g כשקניתי אותו לפני מספר חודשים היו לו בעיות נוראיות של חימום יתר כי הוא לא התאים לתנאים בארץ... קצת חם פה אחרי חודש בערך החזרתי אותו לחנות וקיבלתי אחד חדש ממשלוח מיוחד שהגיע לארץ כי כל הנתבים הנ"ל לא יכלו לעבוד בארץ מחמת חימום יתר... הנתב החדש עובד כמו גדול בחדר סגור בחמסין הכי חם שיש בארץ... (הכוונה בלי מיזוג כמובן) יש לנתב 32 מגה זיכרון SDRAM. מעבד של 133 מגה הרץ, בלי מאורר ולדעתי בלי צלע קירור בכלל. הנתב מריץ גרסא מאווווווווווד בסיסית של לינוקס לצורך העבודה שלו. (יש 4 מגה פלאש בשבילה) בגרסאת תוכנה שהנתב בא איתה כמובן שאין הרבה דברים חכמים שאפשר לעשות אבל אני מריץ גרסא אחרת שאינה רשמית של אסוס שמאפשרת גישת TELNET מלאה לנתב או SS…

17. Started by A_D,

אני רוצה לקנות משאבה מEMP אבל אני לא מוצא את האתר שלהם מישוהא יכול להביא לי את האתר שלהם?

18. שלום! אני רוצה לנסות להעלות את מהירות המעבד שלי, אבל אני רוצה לדעת באיזה שלב המתח שאני אתן למעבד יהפוך להיות מסוכן ו/או מקצר חיים. אז כמו שרשום, עד איזה V אפשר לתת למעבד בלי לפגוע בתוחלת החיים שלו. כמובן שאני מדב רעל עבודה שוטפת (OC תמידי), ולא מתח שיזרום למעבד ל15 דקות של בנצ'ים ואז יחזור למצב רגיל...

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

KSP הביאו לי עם ההיטסינק מאוורר של SPIRE שרשום עליו ULTRA QUIET - אני נכנס לאתר ורואה 31.8 דציבל OMG על פי הביקורת שקראתי הוא מקרר מעולה אבל הרעש... אין לי מושג עד כמה נורא הוא.. יש לי זכות ללכת אליהם ולהחליף את המאוורר ? לא נגעתי בו עוד

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dreamboot,

ציתי לדעת לאיזה מהירות אפשר להגיע עם הנתונים האלה אבל בלי לקנות קירור מיוחד: מעבד: Intel Pentium 4 2.4 Ghz Socket 478 לוח אם:Asus P4s800Mhz זכרון:512RAM האובר קלוקינג הוא למעבד תודה מראש מתן

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by ras81,

שלום איך עובד הWATER INDICATOR? http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0009waterLabelIndicator/cl-w0009.htm או ליתר דיוק, אם יש לי מערכת פסיבית עם 3 ליטר מים, זה יוכל להראות מתי חסרים מים או שזה רק למערכות עם מיכל קטן יותר, ששם כל חסך רואים? תודה

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  22. Started by Yuron,

שלום לכולם. ראיתי את המדריך שלכם על זה איך מאוור ישן מספק כח להוסיף אותו לארז...הבעיה היא כאשר ניסיתי למצא יציא מתאימה בשביל המאוורים על הלוח אם שלי אז מצאתי שיש שם שלושה פינים ולא שניים כמו אצל המאוור....מה אני עושה או שאם אפשר לחבר ישירות??? תודה מראש על העזרה.

• 13 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by drago,

שלום לכולם . קניתי מחשב לפי כמה ימים להלן המפרט : לוח של חברת Gigabyte דגם GA-K8NF-9 מעבד להלן התמונה: זיכרון של טיונמוס 1 גיגה 400 ddr . במידה ויש עוד משהו שאתם צריכים תגידו אני אפרסם כאן . ברצוני לעשות לו אוברקלוקינג לשפר אותו קצת , מישהו יכול לכוון אותי איך לעשות ומה לשנות , ? כי אני חדש בזה ואני קצת מפחד אז אני אשמח לכוון .

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by !_Evil_!,

AMD Athlon 64 (3500+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL מעבד Seagate 300GB 8MB 7200RPM ATA100 דיסק קשיח 1GB CORSAIR DDR זיכרון ATI X800XL 512MB כרטיס מסך האם יש אפשרות להגיע איתו לתוצאות טובות אני ישמח לתגובות

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by buzz man,

כבר הרבה זמן יש לי הרגשה שה- XP-120 שלי מזייף, כאילו הוא יכול לתת יותר ממה שהוא נותן. זה הגיע למצב שחשבתי על החלפת מארז למארז גדול יותר מאלומיניום דבר שיוריד את הטמפ' של המעבד שלי. אז על ה XP שמתי במקום ה TT SMART FAN2 את המאורר שהגיע עם המארז של האנטק:איזה שינוי כאילו מישהו נתן בעיטה לקירור והוא התעורר לחיים,הטמפ' השתפרו מיד. מסקנה : הביצועים של המאווררים של TT די מאכזבים.... אני אתן לתמונות לדבר לגבי השיפור שחל.... אחד ב O.C צנוע של 2400 והשני ב O.C מקסימלי של המערכת 2700 ,על המערכת הרצתי את תוכנת S$M שהיא תוכנה שמביאה את המעבד למקסימום מאמץ ומחממת אותו. בקיצור למרות הביקורות הטובות והמלחמה המתנהלת בין ה BT לזלמן החדש אני נשאר עם ה XP120 שלי... [attachm…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.