אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
כידוע סידור כבלים במארז משפרת בצורה ניכרת למדי את הטמפ', עכשיו כשמסדרים חוטים במארז MIDI לפחות שהוא לא גדול ממש אז צריך להכניס את החוטים מאחורי הכלובים ואולי להשתמש מדי פעם באזיקונים בכדי למנוע פיצול של יותר מדי חוטים וליצור סדר במארז. שאלתי היא האם דבר זה יכול לפגוע בביצועים?? כי אחרי הכל אנחנו מקפלים את הכבלים ממש ומכניסים אותם במקומות לחוצים כאלה. שאלה נוספת, אם אני פותח דפנה אחת של המארז בכדי שייכנס אוויר קר וישתפרו הטמפ' אז בדרך גם ייכנס אבק, הוא יכול לגרום לנזק? ועד כמה זה לא טוב שנכנס אבק לתוך המארז? תודה רבה, תשובותיכם בהקדם!
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע לוח האם המיוחל והתחלנו להתעסק.. בינתיים הגעתי לזה(עדיין לא הורדתי powerstrip ככה שבזיכרון כנראה אפשר לעלות יותר אבל הליבה במקסימום ללא VMOD) המעבד נמצא על 251x11 = 2760mhz : http://img508.imageshack.us/img508/5142/6823md6.jpg
-
- 54 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בהתלה ניסיתי לעשות אובר למעבד דרך הביוס אבל זה כל הזמן לא נתן למחשב לעלות אז ניסתי אובר דרך הוינדוס אבל כל פעם כאני שם את המכפלה על-210 המחשב קורס ואז ניסיתי להעלות מתח ב-0.25 ועדין המחשב קרס אז ניסיתי 0.5 ואז הוא עוד פעם קרס מה לעשות אני לא חושב שזה בריא למעבד בישביל 90 מגה הרץ צריך חצי וולט יותר???? נכון..... תתנו לי עצה מה לעשות ???? (מנוחה 33 מאמץ 35 )
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
זה האוברקלוק הראשון שלי !!!! המעבד- i7-2600K לוח אם- Asus P8P67 Pro CPU cooler- Mugen 2 אחרי שעה של prime 95 זה המעלות... (בתוכנה Real Temp) מינ. 49C 60C 58C 60C מקס. 61C 66C 67C 66C אני על 1.26V בbios אבל CPU-Z מראה 1.240V להמשיך לבדוק יציבות???? עוד כמה זמן מומלץ???.... (אני לא יודע לעלות תמונה אז לא העלתי.... אתם יוכלים להגיד לי איך עושים את זה???? זה כל הזמן מצנזר לי)
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היה לי משעמם אז החלטתי לשחק טיפה עם הTEC שלי, בידדתי הכל הרכבתי את הבלוק מים ואז חשבתי למה שלא לנסות מים עם קרח. מחר אני יעלה את התמונות של ה CPU-Z מההרדיסק של המחשב ההוא, היתי חייב לכבות לפני הזמן כי לא בידדתי את הצד האחורי של הלוח ונהייתה שם ממש שלולית, היה יציב 28 דקות של OCCT. לא יודע על כמה מעלות היה המעבד, כל התוכנות מדידה הראו 15 מעלות, מתאר לעצמי שהיה הרבה פחות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הביוס הזה כבר 5 ימים גירסה סופית ולא בטה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
נתחיל משאלה בנוגע למעבד, כאשר הייתי על מתח של 1.275 ואוברקלוק ל 4.4Ghz המחשב קיבל מסך כחול ב3Dmark וכאשר העלתי ל1.3 התייצב ועבר את הבדיקות בהצלחה. האם לנסות להוריד את המתח ולנסות שוב או ש1.3 זה בסדר ואולי דוקא לנסות להעלות את תדר המעבד? בנוסף האם יש דרך שבמנוחה המעבד יחזור לתדר של 3.5Ghz כמו ללא אוברקלוק ורק בזמן מאמץ שיטפס ל4.4Ghz במקום 3.9Ghz? ובנוגע לכרטיס המסך, הכרטיס הוא Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC ונמצא על מוד OC בתוכנת AORUS של גיגבייט וכאשר אני משחק אני רואה שהתדר יכול לטפס ל1900 + ומצד שני להיתקע על 1200+ למרות שאני נמצא בסביב ה65 מעלות ואין סיבה להפלת התדר. האם הגיוני שהתוכנה מרימה את התדר כל כך גבוהה למרות שכתוב על OC …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו יכול לכתוב פה לגודמה (1M) מחשב עם ביצואים נורמלים בין 45 שניות ל 60 ומחשב איטי כאילו זה בין 60 ל דקה ו 30 ואלה יש מצב כזה? או שהשאלה שלי טיפשית?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
בבקשה אנשים אם מישהו יודע שיגיד לי איך לסדר את זה חבל לי לבזבז 100 שקל על שטות שעשיתי אז הנה מה שעשיתי ומה שקרה לפני זה הלוח אם שלי הוא PCPartner P4M800PRO אז זה מה שעשיתי: ניכנסתי לביוס ושיניתי את המהירות של הזיכרון מאוטומטי ל 300 אם אני לא טועה אז כשהדלקתי מחדש תמחשב אז הוא התחיל לעשות ציפצופ ארוך ואז עוד פעם וככה בלולאה אני חושב שאפשר ליפתור את זה על ידי איפוס של הביוס אבל איך????????? אולי אפשר ידנית על ידי הגאמפרים לשנות את המהירות וככה להפעיל את המחשב ואז לעשות איפוס דרך כניסה לביוס ושיחזור עזרה זה דחוף בבקשה... תודה לכול מי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אוקיי הבנתי בערך איך הולך התהליך האצה של המעבד והזיכרון (במקביל) והיחס מעבד:זיכרון. אבל יש גם אוברקלוק ללוח, מה זה עושה ? איך עושים את זה? מה זה נותן בעצם? המון תודה, אם אפשר הסבר מפורט זה יהיה טוב, לא אכפת לי אפילו אם יהיה מצוטט מת'רד אחר או משהו, המון תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה. לאחרונה המחשב שלי מתחיל להראות סימני התיישנות וזה מבאס אותי, לכן החלטתי שהגיע הזמן לעשות OC לכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך הוא מדגם INNOVISION GeForce 8800GT OC2 512 MB + Accelero X1 המהירויות סטוק שלו כרגע הן: Core: 700 Memory: 1000 Shader: 1500 בינתיים הגעתי למהירויות של Core: 750 Memory: 1040 Shader: 1607 ויש שיפור ב3DMark06, האומנם לא מדהים אבל יש.. ובינתיים הטמפ' לא מהווה בעיה, הוא מגיע למקסימום של 56 מעלות.. השאלה שלי היא בעצם אם יש תוכנה שיכולה לעקוב האם יש לי ארטיפקטים כלשהם כך שלא אהיה חייב כל פעם שאני מעלה את המהירויות שעון להסתכל על המבחנים כמו משועמם ולא לעשות כלום כדי לוודא שאין ארטיפקטים.. זה ממש משעמם וזה מחרפן אותי.. אם גם יש לכם חו…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ואיפה אפשר להשהיג בארץ הנה קישור http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0257-blueorbii-2/cl-p0257-2.htm תודה מראש אדם
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי:XP2600+VOLCANO12 ABIT NF7-SL 2*256 KINKMAX BGA DDR 400 READON 9700NP COMPUCASE 6019+2*120MM fan אני כרגע באוברקלוקינג של 184 FSB הכל במתח דיפלומט תיזמונים של 2226 אם אני עולה ל185 אני מקבל מסך כחול בכניסה לחלונות(XP?] מה יכולה להיות הסיבה לכך? ואיך להתגבר עלייה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
טוב המפרט שלי רשום בפרופיל אני צריך עזרה אני מעוניין להגיע יציב עם קירור האויר שיש לי, בלי הרבה חום וכו', ל4.4 או 4.5 כרגע אני ב4.2 די יציב וגם הצלחתי להגיע ל4.3 (היה מאוד יציב אבל לא מושלם) מה דעתכם? יש מישהו שמכיר לוחות האם האלו של DFI וBIOS שלהם ויכול לעזור לי בצורה מאוד מקצועית? כמו כן שימו לב שיש לי 4 סטיקים של DDR3 מה שמקשה קצת על OC כבד.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לצערי אני אצטרך עזרה באוברקלוק. אני לא מצליח לייצב את ה core i7 שלי במצב נורמלי. כלומר, אני יושב כבר כמה זמן על 4.2, אבל ה GFlops שלי לדוגמה יחסית נמוך בלינקס (51.5), וברגע שאני מנסה להשתמש בחלק גדול יותר מהזיכרון כמה שניות אחרי תחילת המבחן המחשב פשוט מכבה את עצמו. גם בכל פעם שהמחשב עושה POST הנורה בלוח שאחראית על חיווי האוברקלוק (פיצ'ר קטן של הUD7 שמראה מן כמו מד אוברקלוק) לא מפסיקה להבהב ולוקח למחשב 5-7 שניות עד שהוא מתחיל בPOST עצמו. ולא הזכרתי את המתח, אני יושב כרגע על 1.50v ושוב זה עדיין לא נראה כל כך יציב. לזכרונות כמובן נתתי מספיק מתח (1.60v). הטמפרטורות אגב מגיעות לTJ MAX בכל פעם שלינקס עושה מבחן... אבל אני לא חושב שזה קשור לזה כרגע, אני מניח שצריך לנקות את …
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שאלה קצרה: האם לשם התקנת הסונק טאוור יש צורך לפרק את לוח האם ולפרק את התושבת של המעבד שעל הלוח ? לא יודע איזה משחה טרמית ישימו לי ( קרוב לודאי שאת המשחה שבאה עם הסוניק ) ואני מעוניין לרכוש את ה MX1 ולהתקין אותו בעצמי. הלוח Abit AN8 Ultra .
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי גוף קירור של INTEL די מוכר... יש לו בערך כ-22 צלעות והם די עבות לאומת זאת, יש לי גוף קירור של חברה לא מוכרת, שיש לה לפחות 30 צלעות מאוד צמודות ודקות מה כדאי?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
זה האוברקלוק הראשון שלי. עשיתי oc בינתיים רק לליבה. השתמשתי בתוכנות ati tool, after burner, trixx הגעתי ל806 בליבה והזיכרון בסטוק כמו שאתה רואים בתמונה הgpu1 כמעט לא עובד max:50% והמהירות שלו 157 זה בסדר ככה?? בati tool התחיל להיות נקודות צהובות קופצות זה נחשב לארטיפקטים???
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם האופנה הזאת - של "להלביש" מאווררים על הזכרונות, איננה רק גימיק? האם יש באמת השפעה או משמעות לכך? מעניין אותי ברמה התאורטית. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. יש למשהו מושג האם ניתן להשיג את המערכת מאווררים החילופיים בארץ? אני מדבר על החלק הזה: http://www.arctic.ac/en/p/cooling/spare-parts/147/spare-fan-accelero-xtreme-4870x2-gtx280-gtx-pro.html?SHOPWARESID=e8a60e7155e66a98c4a94539975e1271#
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד fx-8350 של AMD ותהיתי האם H100i יכול לעבוד (ולעבוד טוב) עם המעבד הנ"ל הבנתי שניתן לחבר את הקירור על תושבת +am3 כמו שלי, רק לא הבנתי האם המתאם מגיע כבר בקופסא או שצריך לרכוש בנפרד מישהו התנסה בהרכבת קירור זה על תושבת +am3 ? שאלה נוספת, האם ניתן לחבר את הרדיאטור של ה-h100i בחלק הקדמי של מארז ה-R4 שברשותי? תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מארז מאוורר עד 400 שקל לפחות 2 מאווררי 120+ 3 92/80 חלון בצד ועדיף שהיה מלוג'יק או מנעה תודה יונתן
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
(לא מצאתי כותרת אחרת..) שלום.. אם אני קונה גם 2 tornado זה יגביר את הרעש בצורה משמעותית או שאני לא ישים לב?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-