עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Xardas,

הקירור הזה: http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 מתאים לכרטיס מסך הזה :http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4221? אם לא, תציעו לי קירור טוב לכרטיס מסך הזה, ולאיזה OC אני יוכל להגיע איתו? ולמעבד הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3721 עם הקירור הזה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3070 לאיזה OC אני יוכל להגיע? ומה ההבדל בין:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3096 ל:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3070 תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום,יש לי כרטיס דיי חלש -FX5200 של GAINWORD בגרסא מוחלשת... ליבה-250MHZ מהירות הזכרונות-266MHZ כפי שאני חושב וכמעט בטוח,לFX5200 אמור להיות 400MHZ,אם אני יעשה OC ל400MHZ בזכרונות,הספק שלי יחזיק? יש לי ספק של IPEX 250WATT, תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by yuval_e,

שלום לכולם, מה טווח הטמפרטורה המומלץ למעבד סלרון 2.4? תודה יובל.

4. Started by tmp,

שלום ,ברצוני לבנות מערכת קירור מים. יש לי רדיאטור בגודל 20.5 על 20.5 וסירקולציה של מעבד-משאבה-רדיאטור. את הבלוק למעבד אני יקנה.. (אשמח להצעות- תקציב עד 200 ש"ח, עם קצת חריגה) ומשאבה- חשבתי לקנות משאבה טבולה, מחנות דגים, אבל כמה ליטר לשעה דחיסה צריך להיות לה וכל זה בשביל זרימה טובה?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  5. Started by k_700,

8) אז ככה, אני רוצה למארז החדש שלי פאנל , שמעתי רבות על סדרת hardcano. המארז הוא Sunbeam Transformer BLACK, עכשיו אפשר קצת מידע על הפאנל הזה? במה הוא תומך?, איזה צבעים יש לו? האם יש לו התראה... ועוד קצת מידע עליו. אהה והכי חשוב כמה הוא יצרוך מהספק. ואם הפאנל הזה ממש מעפן אז תמליצו לי על פאנל אחר

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dorratz,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 ויליאמט 1.6 ומארז מידי טאוור. הקירור היחיד שיש למארז הוא מאוור 80 מ"מ מאחורה, וזה כמובן לא ממש מספיק. אני רוצה לקדוח חור למאוור בצד המארז, השאלה היא: 1)איזה גודל מאוורר כדאי לקנות? 2)איזה דגם מאוור כדאי לקנות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eitanb3,

האם יש פה מישהו שיש לו Venice 3000+ ?? יש לי: Venice 3000+ Corsair 400mhz 512X2 GA-K8NF-9 ואשמח שמישהו שיש לו מערכת דומה ידריך אותי אישית באוברקלוק הראשון שלי למערכת =) צום קל, איתן.

8. Started by X-ShaY,

בבקשה תענו מהר כי אני רוצה לקנות כבר יש לי מקדימה (במארז) מקום ל4 מאווררים 80MM או מאוורר אחד 120MM אם אני יקנה מאוורר כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=8242 הוא יהיה יותר מועיל מ4 מאווררים 80MM נכון? המאוורר הזה ביכלל טוב? תודה.

• 19 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by diablo4u,

amd 64 3200+ (NOT 939) albatron k8x800pro Thermaltake SilentTower Cpu Cooler CL-P0025 קירור למעבד... המארז supertalent די מאורר וכמה אוכל לעשות oc להכרטיס מסך הבא gigabyte 6800gt 256 bit קירור של החברה... כמה לדעתכם אוכל להוציא מהרכיבים הנ"ל? ובאיזה תוכנות כדאי לי להשתמש.. אני די חדש בנושא תודה לעוזרים.

10. Started by sroolik,

יש לי Northwood 2.4 עם קירור סטוק, סירקולציה לא רעה, מכפלה 18 FSB 133 כרגע אני עובד 1:1 אחרי אוברקלוק ל2800 (156X133) כמה שעות שהמחשב עובד אני מקבל מסכים כחולים הזיכרון שלי הוא 2100, וחשבתי אולי הוא זה שמגביל אותי, כדאי לי לשנות בביוס את הזיכרון שיעבוד קבוע על 133 ולהעלות רק למעבד ? זה יעזור בכלל ? ? זה יהיה אפקטיבי ? תודה ! ! ! ! ועוד משהו: יש למישהו רעיון איך אני יכול לשפר את הקירור בעזרת 2 מאווררי 80 מיותרים שיש לי ??? תודה שוב......

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  11. Started by alextomin,

אם אני עושה אובר קלוק ל6800GT עד 400MHZ לליבה ו1100MHZ לזכרונות אני מקבל את אותה ה ULTRA בול?

• 13 תגובות
    • 881 צפיות
  12. יש לי: DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D A64 3000 939 E6 VENICE 2*512 OCZ PLATINUM REV2 TCCD CHIPS 480WATT THERMALTAKE X800GTO FIRE BLADE SAPHIRE אני יודע שלהרבה אנשים פה יש כבר מערכת מאוד מאוד דומה אז אם אתם יכולים תמליצו לי לשלבים שכדי לעשות מה קודם לעלות ואיזה מתחים וכו'. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  13. יש לי מעבד p3-1000 עכשיו אני עושה אוברקלוקינג ויש לי אפשרות כזאת בביוס: 133/33 - כשה אני מעלה את זה עולה המגה-הרץ עכשיו תסבירו לי מזה ה33 הזה ואמרו לי שאני צריך להעלות גם את המהירות של הזיכרון - איך אני עושה את זה????

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. העלתי את ה FSB של המחשב דרך הביוס ב5 עכשיו : 2512@2400 הבנתי שצריך לעשות כל מיני דברים תודה ...

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  15. אני רושם את זה כאן מכיוון שאני רוצה לבדוק את הטמפרטורות של ההרדיסק במאמץ רוב הזמן אני משחק במשחקים יחסית כבדים ואני רוצה לדעת על כמה מעלות ההרדיסק יושב

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by Tommy,

אני חדש בקטע של אנוידיה...היה לי RADEON 9600PRO ושם היה אפשר להשתמש ב ATI TOOL שעושה סריקה ונותן אוברקלוק מומלץ אוטומטית...התקנתי RIVA TUNER עכשיו בשביל ה6800 שלי ... ואני לא יודע איך לעשות אובר קלוק ..יענו לעלות כל פעם ב3 הרץ ל2 השעונים ואז מה ... אין לי מושג שמישהו יתן לי קצת הסבר איך אני יוציא את המקסימום..ואני על STOCK COOLING של LEADTEK... (נחשב די טוב).

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  17. Started by Idom,

שלום לכולם יש ברשותי לוח asus p4p800-e עם מאוורר של זלמן דגם CNPS7000B-Cu, כאשר אני נכנס לביוס אנ י רואה את המהירות על 1400 ומסומנת באדום ובנוסף כשהמחשב עולה ב POST יש הודעה קולית The fan is failed איך ניתן לשפר את המצב תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  18. לכבוד יום כיפור עשיתי משהו שכבר מזמן לא יצא לי לעשות - שיחקתי במשחק מחשב. אלא מה, כל עשר דקות בערך המשחק היה נתקע, עם שגיאת VPU במקרה הטוב או ללא כל אות על המסך במקרה הרע, מה שחייב איתחול המחשב. החשוד העיקרי היה כרטיס המסך, ATI 9500Pro. אם זה קורה רק במשחקים, כשהכרטיס במאמץ, אולי זו בעיית קירור? פתחתי את המארז כדי לראות איך המאוורר בכרטיס עובד, אבל מתברר שלא היה צורך: הכרטיס רתח והמאוורר בקושי הסתובב כשניסיתי להזיז אותו. זו כמעט בוודאות בעית קירור. אז מה הבעיה? יש כאן באתר מדריך לשימון מאווררים. הפשלתי שרוולים, ניקיתי את האבק מהמאוורר, הסרתי את המדבקה שבראשו וכאן נתקעתי: אין שם ציר גלוי, אין שם חור, אין מה לשמן! ניסיתי להחדיר את השמן לצידי המאוורר, בינו ובין הרדיאטור, אבל…

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by royruho,

שלום ברשותי מחשב עם מעבד P4 prescott 3 ghz על לוח אם MSI 865PE neo2-v . המאוורר של המעבד מרעיש בצורה מחרידה (רוב הזמן נע במהירות 3500-4000 RPM כאשר מעבד בטמ"פ 42 מעלות) . כרגע המאוורר המותקן הוא מאוורר מקורי ( מדבקה של אינטל עם חותמת של sanyo denki C33218-002 ) מעוניין בהצעות לשיפור המצב כך שהרעש יהיה נסבל. א . איך אני בטוח שהמאוורר החדש יתאים ונכנס במארז? ב. האם המאווררים באים עם heatsink אם בנפרד ? ג. היכן בארץ ניתן לרכוש מוצרים כאלה ? בקיצור אני לא ממש מבין בתחום ומעוניין בפתרון זול(עד 180 ש"ח) ופשוט שיתן לי רמת רעש נמוכה יחסית למצב בנוכחי. תודה

• 11 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by diablo4u,

amd 64 3200+ (NOT 939) albatron k8x800pro Thermaltake SilentTower Cpu Cooler CL-P0025 קירור למעבד... המארז supertalent די מאורר וכמה אוכל לעשות oc להכרטיס מסך הבא gigabyte 6800gt 256 bit קירור של החברה... כמה לדעתכם אוכל להוציא מהרכיבים הנ"ל? ובאיזה תוכנות כדאי לי להשתמש.. אני די חדש בנושא תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  21. Started by kinggil,

יש לי הרדיסק MAXTOR 80 SATA2 , והמעלות שלו באופן קבוע 35 מעלות, גם בעבודה ובמנוחה. עכשיו זה נראה לי מוזר, יש מצב שזה בסדר? תודה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  22. שלום יש לי במארז מאחורה מאוורר 80 מ"מ, ואני רוצה לדעת אם הוא מכניס או מוציא אוויר - איך אני בודק את זה?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  23. אני רוצה לעשות אוברקלוק אבלאני לא יכול כי יש לי נעילה איך אני מוריד את החסימה של האוברקלוק תודהההה

• 14 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by kobibo,

שאלה קצרה: האם לשם התקנת הסונק טאוור יש צורך לפרק את לוח האם ולפרק את התושבת של המעבד שעל הלוח ? לא יודע איזה משחה טרמית ישימו לי ( קרוב לודאי שאת המשחה שבאה עם הסוניק ) ואני מעוניין לרכוש את ה MX1 ולהתקין אותו בעצמי. הלוח Abit AN8 Ultra .

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by !_Evil_!,

יש לי מארז עם 3 מאווררים אחד קדימה אחד אחורה ואחד בצד 2 80mm ואחד 120mm והקירור המקורי של המעבד... זה המחשב השני שלי שזה פרסקוט פנטיום 4 3000 האם זה מספיק?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים