אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי לעבור למערכת קירור המיים לי יש פחד מהמיים שמוליכים חשמל והרבה חברים שקאו להם תקלות ואז נישפח מיים והלכו להם כרטיסי מסך ממערכת פשוטה 500-600 שקל שכן הציא לי לקחת את זה Zalman RESERATOR 1 Plus http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=160&code=021 האים המערכת הזאת שווה ? ועם לא מה המערכת הטובה ביותר לקירור מיים ? או שמע עדיף כבר קירור גז?
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם!! אני לא מאמין שהרבה בישראל הגיעו לכזו תוצאה.. אז רציתי קצת להשוויץ המפרט: Abit An8 Fatalty SLI Amd 4200+ dual core 939 Kingston 2X512 CL3 with TT heat spreader 2XGigabyte 7800GTX!!!!! Thermaltake 400W WD36GD- 10000 RPM- raptor Zalman CNPS9500 Thermaltakr Armor case full tower- Aluminum הוא רץ במצב סטוק לחלוטין בלי שום אובר לאף אחד מהרכיבים... תמונות יבואו בהמשך.. תהנו!! [attachment deleted by admin]
-
- 115 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
טוב.. רציתי לעשות OC למחשב שלי הבעיה שלי שאין לי מושג מה אני הולך לעשות ואיך.. אני צריך עזרה על כל דבר שקשור מה זה ביוס ובאס והיכן הם נימצאים. פתיחת מכפלה. היכן מעלים מתח. מה זה FSB ואיך משנים אותו מה זה PCU וג'אמפריים ואיך כל אחד קשור לשני. כמו שאתם רואים אני לא יודע יותר מדי.. אבל כל מידע שתיתנו לי ממש יוכל לעזור לי ובבקשה כמה שיותר בפירוט..
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לימחשב 1500MHZ P4 ולוח אם של INTEL רציתי לדעת איך אני עושה OC דרך התוכנה RIVA TUNER אם אפשר לפרט את המהלכים שאני צריך לעשות... אם זה אפשרי בכלל.
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לקנות מעבד AMD Athlon 3000+, אני לא מתכנן לבצע OC, ככל הנראה אני מתכנן לקנות X800GTO, שיוסיף לא מעט לחום הכללי בקיצור, הייתי רוצה המלצות ל: - קירור המעבד. - 2 מאווררים למארז ושיהיה מ-KSP. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה .. אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך..... יש עליו צלעות קירור ואני רוצה עוד קירור.. ולמעבד אני רוצה גם לעשות OC משו עצבני ולהוסיף עוד 2 מאווריררים למארז.. יש לי עוד אח מקדימה ואחת מאחורה להוסיף אחד 80 אחד 120 רק לא יודע איזה דגם חברה או שזה לא משנה ואם כדיי לקנות פוטנציומטר לקבוע מהירות למאווריויום..... 200+ למעבד 150+ לכ מסך 80 + למאוורריםץ.... לא צבעונים..
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
התוכנה מראה לי ככה- temp1=40~ temp2=36~ temp3=30~ וגם את המעלות של ההרד דיסק....... אוקיי אז ככה .....הטמפ' הראשון נראה לי שזה הCHIPSET והשלישי זה המעבד לפי התוכנה שקיבלתי עם הלוח EASYTUNE. השאלה היא האם השני זה יכול להיות של הכרטיס מסך? שעומד לי על 36 מעלות בערך......פשוט אין לי מושג.......... עריכה: לא משנה זה כנראה של המארז ...בדקתי עם עוד תוכנה......
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אוקיי... בשיטוטיי באינטרנט בניסיון למצוא את קירור המארז המושלם הגיחה לפני לפתע המפלצת הזאת http://www.sunoneurope.com/ecatalogue/maglev-fan/p52-pmd12038.pdf (הסתכלו על ההכי למעלה...) 120X120X32 על 4200 סל"ד עושה רעש מפלצתי של 54 דציבלים.... ויוצר זרימת אוויר של 190 CFM...כן כן אתם קוראים נכון. אבל אני מסתבך קצת באתר ולא מוצא איפה לעזאזל אפשר לקנות את זה. מצאתי דגמים מוחלשים שעושים 90 CFM בערך אבל אני מוכן להשקיע כל סכום במפלצת... אם מישהו יודע או אפילו מוכן לחפש (חרשתי את גוגל ללא תוצאות), איפה אפשר לקנות ולא משנה בארץ, בארה"ב או באירופה...אשמח לעזרתכם! אם יום אחד אני אתעשר אני אבנה מארז פרספקס עם 4 כאלה שניים אחוריים ושניים קדמיים, המחשב יעשה רעש של 200 דציבלים בשיא ובער…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות את הגוף קירור Zalman CNPS7000B-Cu עבור AMD Athlon 64 X2 3800 שיותקן על הלוח-אם EPoX EP-9NPA+ ULTRA. באתר של זלמן כתוב שהמשקל של הגוף קירור הוא 755g, ושהמשקל המירבי המצויין עבור גופי קירור המיועדים למעבדים של AMD בתושבת של 939 הוא 450g בלבד. אני יודע שלאנשים רבים בפורום יש גופי קירור במשקל דומה לזה של הגוף קירור שציינתי, ואף כבדים יותר. השאלה שלי היא האם יש צורך להתקין את הגוף קירור הזה בצורה מיוחדת (חיזוק הגוף קירור מתחת ללוח-אם), ואם כן אז איך עושים את זה עם הלוח-אם שציינתי. כמ-כן, כתוב באתר של זלמן כי יש צורך להקפיד ביתר תשומת לב כאשר מזיזים מחשב המצוייד בגוף קירור כבד מעין זה. למה הכוונה? איך בדיוק אני אמור להעביר את המחשב ממקום למקום? האם אני אמור לה…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
באיזה תוכנה אני בודק את הטמפרטורה של כרטיס המסך והמעבד? :
-
- 12 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום החלטתי לעשות קצת oc למחשב הביוס קצת מיושן ולא נותן לי ממש אופציות אפילו לא לשנות מתחים , המקסימום שאני מגיע במעבד זה 2400 הלוח Asus p4s333-m sis645 cipset ddr 333 המעבד p4 2000 northwood, חיפשתי בגוגל ולא מוצא , האתר הזה http://www.unicore.com/global/model.cfm?model=2593 מציע לי עידכון תמורת 30 דולר למישהוא יש פיתרון יותר פשוט? תודה.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
במידה ולא ארצה לקנות מאוורר נוסף עבור גוף הקירור הזה למה הכוונה שצריך שיהיה איוורור טוב ? שני מאווררים 120 מ"מ אחד מוציא אחד מכניס יספיקו ? עבור AMD 3200 64bit האם גוף הקירור הזה יוכל לשמור על טמפר' סבירות ? האם מאוורר נוסף שנמצא בספק הכוח ( Enermax 350W ,לא יודע אם הוא בא עם מאוורר נוסף של 80 מ"מ או 120 מ"מ ) יכול איכשהו לעזור לקירור ? דרך אגב מאוורר נוסף שנמצא בספק כוח מוציא או מכניס אוויר ?
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
דבר ראשון : אז ככה נתחיל מהנעילת חריצי ה-AGP וה-PCI שמעתי שעושים OC צריך לנעול אותם על משהו כמו 66.66 ועל 33.33 או על הכי קרוב לכל אחד מהם ואצלי בביוס אין שום אפשרות כזאת חיפשתי בביוס חרשתי עליו אין כזה מקום והוא גם לא נעול שלא תגידו לי לעשות MANUAL ואז הוא יופיע כי ניסיתי הוא לא נמצא ואני כבר באובר קלוק של 5 FSB עכשיו אני מפחד שיקרה למעבד משהו או לכל דבר אחר הגעתי מ-2400MHz ל-2533MHz ואני צריך עזרה בקשר לנעילה .... דבר שני : אני צריך מאוורר 120 מ''מ למארז של SUNBEAM ה-TRANSFORMER כי מקבלים אותו בלי מאוורר 120 מ''מ מקדימה אבל יש מקום עכשיו שמעתי שממליצים עם TT ThunderBlade ואני בעקרון לא רוצה שמה מאוורר שקוף עם לדים ככה שאני צריך שתמליצו על משהו אחר טוב איכוותי ושקט וש…
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אז ככה יש לי AMD ATHLON 3000+ 754 עם טמפרטורות סבירות ויש לי רדאון 9800פרו 128 מגה.. אז לפעמים אני משחק במשחקים אז פתאום הכל נתקע וזה עושה לי איתחול של המחשב... וכנראה שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם איך אני יכול לבדוק את הטפמרטורות של הכרטיס מסך? ותוכלו להציע לי קירור לכרטיס מסך(לא חובה שקט) תודה..
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
אולי מישהוא יודע מה זה ?Water Cooler Kit for Socket 478/754/939 CPUs? ? מערכת קירור מים או משאבה בלבד?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה MBM כדי לראות מה הטמפ של מעבד ... אני משתמש בלוח מדגם GA-k8nf-9 ואין אותו בפירוט של הלוחות בתוכנה ...בחרתי לוח של ג'גה בייט אחר בכל אופן הוא מראה לי 70 מעלות של המעבד שזה לא הגייוני. רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת או ששמעתי גם שהלוחות של ג'יג'ה בייט קצת מזייפים ב טמפ'.... מה אפשר לעשות?..תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את אחוזי ההצלחה בפתיחת 6200. תודה לכל המשתתפים בסקר.
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בכל התוכנות זה מראה לי על CHIPSET 70 מעלות לעוצת זאת המעבד במאמץ לא עובר 43 והאם אפשר לעשות אוברקלוק כך ? האם זה נורמלי ללוח הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי את המערכת קירור מים אקרוריארס 2 ולפי הבנתי מסתבר שכמה שחשתבי שהיא מערכת קירור טוןבה כניראה שהיא לא.. לכן החלפתי לה את המשאבה לאחת הרבה יותר חזקה.. (2000 ליטר בשעה) ועכשיו השאלה שלי היא כזו.. עם אני יחליף את הבלוק קירור של המעבד לאחד חדש לא מה שקיבלתי עם הקירור מים.. אז עם אני יחליף אותו זה יוריד לי את הטמפרטורה בצורה משעותית?? כאילו כול העיקרון הוא לשפר את המערכת קירור שלי מבחינת זה שהיא תהיהי הרבה יותר יעילה... אז למי שיש הצעות לשיפור אני יסמך לקבל ואנא גם לשלוח לינקים לקנייה וכו וכו... תודה... :jump: :jump:
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות 2 מאווררי 120 שיכניסו אוויר ואחד 120 שיוציא אוויר ככה שיהיה לחץ, אז האם כדאי לי לקחת את מקדחה של אבא שלי ולעשות איזה 20 חורים בקוטר של 3-4 מילימטר בחלק העליון של המארז??? בבקשה אל תעבירו לפורום אוברקלוקינג וקירור כי לקח לי 10 דקות לחשוב עד שהגעתי למסקנה שהפורום הזה יותר מתאים.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב נכנסתי לביוס ולא הבנתי שם כלום . מישהו מוכן להסביר לי בדיוק איפה אני מעלה את המעבד מ 2.0 ל 2.4 ד"א זה מעבד 3800+ DUAL מפרט בחתימה תודה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אפשר להגביר את המתח בחיבורים על הלוח אם?? כגון מאוורר ציפסט, מאוורר מעבד, מאורר אחורי, מאוורר קידמי. אם אפשר, אז זה הורס את המאוורר או שזה לא עושה לא כלום חוץ מלהמהיר אותו?? אני לא רוצה לגמור עם מאוורר ומנוע שרוף. עד כמה מתח מומלץ לעשות OC למאוורר בלי שהוא ייהרס??
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-