עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Lumber Jack,

אני קונה בזיגזאג A64 3000+ Venice Tray אני צריך גוף קירור בסביבות ה60-80 . חשוב שיהיה מפה : www.zigzag2000.co.il

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by kobibo,

לפי מה שהבנתי בספקי כוח בהם יש 2 מאווררים המאוורר התחתון ( זה שנמצא ליד המעבד ) מכניס אוויר למארז והמאוורר החיצוני שבספק מוציא אוויר. השאלה שלי במידה ויש לי ספק כח כזה עם מאוורר שני של 120 מ"מ שמכניס אוויר ובנוסף יש לי מאוורר מאחורי המארז ( גם 120 מ"מ ) שמוציא אוויר אין כאן איזשהי בעיה ? מצד אחד אוויר נכנס לאוורר את המארז ומצד שני מאוורר אחר שמוציא את האוויר החוצה . מה שמציג לי יותר זאת הסמיכות אחד לשני של המאווררים.

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  3. http://downloads.guru3d.com/download.php?det=680#download יש לי ATI X300 PCI-E ואיך אח"כ אני עושה אוברקלוקינג???????? בבקשהההההה זה דחוף......

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by !_Evil_!,

אוקיי נתחיל יש לי מארז X-Blade שקניתי אתמול וקיבלתי איתו 3 מאווררים. אחד אחורה 80mm מוציא אוויר אחד בחלון 80m מוציא אחד מקדדימה 120mm מכניס אוויר ---------------------------------------------- עכשיו יש לי מעבד P4 3000 Presscot והבנתי פה שהוא כמו תנור חימום. והטמפרטורה שלו זה 70 מעלות לאחר הקנייה של המארז הוא יתייצב ל60 פלוס מינוס אני צריך קירור למעבד שהוא לא המקורי?הוא שזה בסדר ככה?

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  5. שלום עשיתי קירור לזכרונות של הכרטיס מסך שלי ..כדי לעשות אוברקלוק .. עכשיו איך אני מדביק אותם לכרטיס ? עוד שאלה ..תראו איך עשיתי את זה בתמונה .. יש לי גוף קירור אחד לכל זוג זכרונות ..יש לי 4 צ'יפים של זכרונות על הכרטיס זה בסדר אם אני ישים גוף אחד על שתי זכרונות ? זה מכסה את שתיהם לגמרה .. ככה שלא ניראה לי שיש בעיה תודה רבה למי שעוזר D: [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by KYSG,

OCZ EL Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Titanium Memory

7. Started by yehob,

אני ישמח אם מישהו יפרט בצורה ספציפית איפה זה נימצא.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  8. בלוח אם שלי (ראו חתימה) הצ'יפסט יושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך ומחמם אותו (65 מעלות במנוחה, השיא שלו 92 מעלות), אני רוצה לפתור את הבעיה אבל אני לא כל כך יודע איך, הפתרון הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו (חוץ מלהזיז את הצ'יפסט) זה לחבר מאוורר או שניים בדיוק מעל הכרטיס מסך (מתחתיו אין מקום כי יש לי שם כרטיס טלוויזיה), כלומר, מעל חריץ ( PCIE (X1.. עכשיו לשאלות: 1) אפשר לקנות מאוורר שיתחבר שם? אם כן אז איפה וכמה זה יעלה? 2) אתם חושבים שזה יעזור? 3) יש פתרון יותר טוב? (אבל לא יקר או מסובך מידי) תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  9. האם יש צינורות עיבוד שאפשר לפתוח בכרטיס X300????????????????????????????????

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  10. :-[ תודה רבה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  11. אני לא יודע אם אני צריך למחשב שלי גוף קירור למעבד מה אתם אומרים אם כן זה רק ל- OC?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by shaks,

למה צריך להעלות את המתח של הNORTH BRIDGE? למה זה עוזר? יותר יציבות? אפשרות להמשיך בOC?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  13. האם הלחצנים הקטנים שיש על הלוח אם בP3 הם הג'מפרים שדרכם אפשר לעשות אובר קלוק?? והשאלה איך אני יכול לדעת איזה להזיז וכמה העליתי את הFSB?? כרגע אין לי פרטים על הלוח.....

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by JezpeRR,

מצאתי אצלי בבית משאבה שהיא פילטר לאקווריום. קודם כל אני יבהיר קראתי תמדריך באתר רק ששם נכתב שצריך משאבה של 2000 ליטר לשעה ולי יש אחת שהיא 1100 האם זה אפשרי בכל זאת להשתמש בה? אם כן מה אני צריך לשנות במה שנכתב במדריך... תודה.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by eZra,

כנראה הסטפינג שנפלתי עליו לא הכי טוב בעולם, אני כבר יותר מחודשיים על אוברקלוק של 2500MHZ על 1.5V כשניסיתי להגיע ל2600 המחשב קרס לאחר כמה שעות של פריים, חשבתי לעלות וולטג' אבל עד כמה אני באמת יכול לעלות ואיזה כמות וולטג' מומלץ לא לעבור? ד"א בביוס אני הגדרתי 1.5V והCPUZ מראה 1.472 אולי גם לזה יש לכם תשובה, למה(: ? תודה רבה לכל מי שיעזור. ד"א המפרט הוא: AMD Athlon64 3200+ OCZ PC4000 Dual Channel Voltage eXtreme 500MHZ Gold edition Antec TruePower 2.0 550Watt DFI LP NF4 Ultra-D

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by KYSG,

אפשר לעשות OC למעבד 3800+ ולהגיע לביצועים של 4000+ אם למעבד יש קירור סטוק ?

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  17. שלום לכם את המפרט שלי קניתי לפני כמה חודשים אחרי ת'רד של 10 עמודים במערכת מפרטים, ועזרה של מספר אנשים יקרים מאוד. (<-- לינק למפרט פה בצד..קצת יותר למטה...) הגיע הזמן לפי דעתי, להרים אותו קצת ב OC, ולו רק בשביל להרגיש שלא ביזבזתי כסף אני אשמח קודם כל אם תוכלו לכוון אותי בקווים כלליים מאוד (זה כולל לתת לינקים להסברים מפורטים, אם אפשר) מה אני יכול להמהיר ב OC ? את ה 3200 מגה הרץ של המעבד ליותר ? את התדר במגה הרצים של הזכרון שלי ליותר ? מה עדיף ? הבנתי שיש עניין כלשהו של מכפלה, שאם מרימים בצד אחד זה צריך לרדת בצד השני בקיצור, אני ירוק לחלוטין בקטע הזה, והאמת היא שהייתי מעדיף חומר קריאה מסודר שמסביר פחות או יותר גם לירוקים כמוני מה אפשר לעשות (בתיאוריה) ומה הקשר של…

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  18. Started by kinggil,

אני בטוח ש המעבד הוא השני. כל מה שאני רוצה לדעת שהכול בסדר. מדובר ב AMD athlon xp 3000 754 New castle http://img464.imageshack.us/img464/8500/untitled3ah.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  19. Started by ofer_fas,

שלום, הסתכלתי עכשיו מה הטמפ' של הכ.מסך שלי וגיליתי שהיא.. 70 מעלות!! הקירור שבה עם זה בכל מקרה מעצבן אותי והוא מרעיש בטרוף! יש לי R9800XT club 3d... עבדו אלי.. לא התכוונתי לקנות של החברה הזאת.... הוא היה אמור להיות בתכנון של ATI אבל.. הכרטיס פועל ככה ללא OC.. חשבתי להחליף אותו בקירור פסיבי שקט (סוף סוף..) התקציב הוא עד 200 ש"ח. תודה

• 8 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by sroolik,

פתחתי את הנושא בפורום הלא נכון, מצטער

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  21. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1840&products_id=11412 VANTEC All In One Water Cooling Kit Stingray STG-100 Water Block: Universal CPU Water Block: (Socket 462, 478, 754, 939, 940, LGA 775) CPU-Dimension: 67x50x16mm Material: Aluminum Alloy Cover & Copper Base Northbridge Water Block: Northbridge-Dimension: 37.5x37.5x23.5mm Material: Aluminum Alloy Cover & Copper Base Southbridge Water Block: Southbridge-Dimension: 37.5x31.5x23.5mm Material: Aluminum Alloy Cover & Copper Base VGA Water Block: VGA -Dimension: 37.5x37.5x22.5mm Material: Aluminum Alloy Cover & Copper Base Water Pump: Dimension: 20.5x10x15.3mm 230~240V 50Hz: Max…

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by Ghtm,

אני משדרג בקרוב את המחשב שלי בסכום של 3305 ש"ח. אני רוצה להוסיף לי גם קירור למעבד. חשבתי על הSonic Tower של Thermaltake, שעולה 170 ש"ח בKSP+ שני מאווררי 120 מ"מ מנועה (50 ש"ח לאחד). יוצא לי חריגה של 270 שקלים מהתקציב של השדרוג. רציתי לדעת: א. כרגע יש לי קירור סטוק. טמפרטורת המעבד שלי נעה בין מינימום 40 מעלות בעבודה לא קשה (אינטרנט וכו') ועד ל55 מעלות במאמץ (משחקים כבדים). השאלה שלי האם הסוניק טאוור יוציא את אותן המעלות אם בינתיים אני אקנה וארכיב אותו ללא מאווררים עד שיהיה לי כסף לקנות מאווררים? ב. אם לא, על איזה קירור יותר זול הייתם ממליצים לי? אני צריך קירור כמה שיותר זול, אבל שעדיין יהיה טוב. (המעבד שלי הוא P4 בסוקט LGA775)

23. Started by Drogba,

אני קונה את המארז הזה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6252 ואני יודע שהוא לא מאוורר מספיק . אז אני רוצה להוסיף מאוורר אחד או 2 . מתוכנן OC קל . לא צריך גוף קירור , צריך מאוורר . אז אני רוצה מאוורר עד 30 שקל , לא משנה אם שקט או רועש , אבל שיקרר . ( אני מעדיף לקנות בזיגזאג - www.zigzag2000.co.il )

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by Bug2000,

שלום חברים. שידרגתי קצת את המערכת הישנה שלי למערכת לא כל כך חדשה, אבל בכל זאת הצלחתי להגיע לתוצאות יפות ביחס לכסף שהשקעתי - אז הנה התוצאות: מה אתם אומרים ? אני כנראה יכול להמשיך לעלות מהירויות, אז אעדכן בקרוב . עריכה - שחכתי לציין שהמחשב שהשתמשתי בו נמצא במפרט מחשב במהירויות הבאות - מעבד - 2530MHZ על מתח 1.70 (המתח ב CPUZ לא נכון). לוח אם - 240 באס זיכרון - 480 קאס 2.5 כרטיס מסך 465\710 [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Rhx,

שלום,אני רוצה לשים מאורר אחד על הכרטיס מסך יש לי משהו ג'נרי שעלה משהו כמו 16 שקל קטן כזה אני חושב 80MM עכשיו הבעיה שיש לי רק שתי פתחי איורור ששם אני שם את המאוררים ויש שם כבר 2(אחד מכניס אוויר לחלק העליון של המארז ואחד לחלק התחתון הם קרובים משהו כמו 3-4 סנטמיטרים בין שניהם),אני לא רוצה לחתוך או לעשות מודינג או משהו כזה יש לדעתכם עוד מקום לשים ?

• 1 תגובה
    • 426 צפיות

דיונים חדשים בפורומים