אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
במנוחה המעבד נימצא על 55+ ובמאמץ מישחקים (לא כל כך כבדים) נימצא על 75+ מה לעשות???????????????
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, קראתי המון בנושא ובעבר גם מתי שהייתי רושם פה (משהו כמו לפני שנתיים שלוש) ואני לא מוצא שרשורים שעוסקים בנושא עם ציוד כמו שלי המעבד הוא AMD XP Barton 2600+, לוח ABIT NF7-S, כרטיס מסך Radeon 9600XT 256MB, זיכרונות 2X512MB 400MHZ DDR של A-Data נתחיל בככה שאני רוצה לשדרג את המעבד ל 3200+, יש לי אפשרות כזאת בביוס אבל המסך לא נדלק עד שאני מאפס בביוס. אני משער שצריך להעלות מתחים אבל כמה? האם צריך גם לשנות תזמוני זיכרון? לשנות את המתחים שלהם גם? מהירות השעון של הכרטיס מסך היא 526MHZ כשאפשרות ה Overdrive מופעלת. האם יש עוד מה לסחוט ממנו? ועם איזה תוכנה? אני לא כזה משחק במשחקי High-end. האם יורגש שינוי מ 2600+ ל 3200+ גם בכלליות ולא רק במשחקים? בדקתי טמפ' וזה הטמפ…
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד מסוג Amd Athlon xp 2900+ 2GHZ , יש כמה משחקים שלא רוצים בכלל לנסות להפתח (אני שונא שהם עושים את זה) בגלל שרק המעבד שלי נמצא מתחת לדרישות המינימום (כל שאר הרכיבים הם בדר"כ מופיעים גם במומלצות), רציתי לדעת: אם אעשה אובר קלוקינג המשחק והווינדוס (במאפיינים של המחשב שלי) יזהו את השינוי וייתנו לי להריץ??? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מחפש קירור מים חדש והכי טוב שאפשר למצוא עד 150 דולר בארה"ב . יש לי פרסקוט שמתחמם בצורה רדיקלית למעלות של 70+ . אני מתכוון לעשות OC רציני איתו ואני צריך משהו שיחזיק אותו על טמפרטורות נמוכות . יש הצעות ?? לא אכפת לי לחרוג טיפה מהתקציב אם זה ייתן שינוי דרמטי בביצועים .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אחרי פתיחת אשכול במעבדים לוחות אם וזיכרונות נראה שזה יותר רלוונטי לכאן. יש לי מעבד Amd Athlon II X3 450 3.2 Ghz ולוח אם Gigabyte GAMA-78LMT-US2H האם יש אפשרות לפתוח את הליבה הרביעית? אם כן, כיצד? ממליצים לעשות את זה? יכול להיגרם נזק? (באשכול הקודם שיניתי משהו בביוס ואחרי זה הוא לא נדלק לי, אחרי שניסיתי עוד פעם הוא נדלק ושחזר את ההגדרות של הביוס) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחיל עם OC בעזרת לוח זה ו E2140 , אז מחפש קירור לציף סט , הקירור המקורי לא יעיל בתדרים גבוהים , זה ממש מתחםם תודה ...
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
צהריים טובים לכם אוקי נכנסתי בדרייברים של NVIDIA לCLOCK FREQUENCY SETTINGS ויש שם אופציה הנקראת detect optimal frequency לחצתי עליה והיא עשתה לי C@ לכ614\454 עכשיו הבעיה היא כשנכנסתי לט"מפ של הכרטיס היא מראה לי 55-53במנוחה ו63במאמץ בדמו של NVIDIA VULCAN הטמ"פ לא נמוכה מידי? האם אפשר להגיע גם ליותר עם הכרטיס שלי?
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת אך לא מצאתי, מישהו מכיר? חבל לי לזרוק AC7 במצב מעולה ולבזבז 200 ש"ח על אחד חדש כאשר אני מחליף לוח אם.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
האם צריך קירור לזיכרונות כשלדוגמא מאיצים 667 ל-750 ? מה הסיכוי שהזיכרון ישרף? איזה פתרונות זולים יש לקירור של הזיכרונות?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי Heatsink שמאוד דומה ל Volcano 5, והוא בא עם מאוורר של 40mm שעושה רעש כמו משוגע. איפה אני יכול להשיג מתאם ל 80mm שגם יהיה שקט וגם תיהיה זרימת אוויר גדולה יותר ?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
4870 עם 78 מעלות במנוחה נחשב נורמלי? sapphir
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני כרגע גולש במחשב והטמפטורה של המעבד עומדת על 57\58 !!!!! והמערכת עצמה על 42\41....נתונים אלה עפ"י התוכנה Gigabyte Hardware Health Utilityאני מתחיל לדאוג... :-\ מה לעשות? :
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום קניתי מאוורר ויש לו חיבור מוזר קטן עם 3 פינים אין לו את החיבור המולקס הרגיל איך אני אמור לחבר את המאוורר הזה?צריך מתאם או משהו?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
E6300@2520 945P S3 KINGSTON 512*2 DC 667@720 X1650XT http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=165287 זאת רק ההתחלה...נחמד באס 360 ל945 נכון? לאט לאט אני אמשיך... ד'א זה ללא ההלעת מתח...
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אז ככה יש לי C2D E6600 ואת שאר המפרט אתם יכולים לראות בצד... אני לא מצליח לייצב את המעבד על מעל ל3.4 GHZ מה אני אמור לעשות בכדי לייצב אותו מעלה מ3.4? יכול להיווצר מצב שהספק מגביל אותי כי יש לי ג'נרי 500WATT ומחר אני מקבל את הCORSAIR VX 450WATT ? אני מריץ את המעבד על 3.45 אחרי 19 דקות בORTOHS אני מקבל STOPPED.. למה זה יכול להיות מה אני אמור לעשות? יכול להיות שהלוח מגביל אותי וכרגע אני נמצא על המקסימום? אם לא אז מה אני אמור לעשות ? תודהה לעוזרים!!!
-
- 40 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי 3 מאווררי S-FLEX 1200RPM ולוח X38-DS4ץ הם מגיעים עם חיבור 3PIN ועל הלוח יש לי שני חיבורי 4PIN המאפשרים שליטה על המהירות דרך הביוס/PWM או דרך SPEEDFAN למשל. מישהו יכול להפנות אותי למתאם הנדרש? יש דבר כזה? אם לא, אולי איזה FANBUS פשוט וזול או פשוט ממיר ל-5V/7V קבוע (פחות מומלץ). תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שומע כל הזמן את עינייני הקירור האלו. אני יודע שזה שומר על המעבד,וכו' יש לי שאלה, מה זה OC איך עושים את זה? חוץ מיזה, אל פסק,הוא מגן על המחשב ממתחים,כך שהסיכויים שהפסק ישרף,קטנים. אודה מאד למי שיסביר לי
-
- 4 תגובות
- 420 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה כבר שנה וארבע חודשים... לעולם לא עשיתי אוברקלוק למעבד ונראה לי שזה זמן מתאים להתחיל, (====ראה מפרט====) אני לא רוצה להשקיע גרוש בקירור, וגם שימו לב שהזכרונות האלו הם VALUE... יש פוטנציאל למשהו סביר ? אני רוצה לנסות רק בשביל הנסיון כי למחשב הבא שלי (עוד שנה וחצי אני משער) אני מתכנן משהו רציני יותר, אבל עדיין, אני לא רוצה לעשות סתם אם אין בכלל פוטנציאל.... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
1.גריז טרמי = משחה טרמית? 2.מה לקנות: ARCTIC ALUMINA או ARCTIC SILVER 3 ?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי יש לי רדאון 7200 יש לו זיכרונות דו צדדיים כמו שהבנתי ואין הרבה מקום ביניהם .... יש לו מאוורר + היטסינק מקורי.... ואת המאוורר ניתן להוציא אך ההיטסינק מודבק... איך מוציאים את ההיטסינק ? אני יודע שיש שיטה בפריזר אך האם זה יעשה משהו לרדאון ? תודה וכמה OC הוא יעשה ?
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום! מה לדעתם תיהיה האפשרות הכי טובה בשבילי להגיע לתוצאה מעלוה עם המעבד שלי? ואני רוצה שתציעו לי קירור מאוד טוב (לא מים) אבל בינתיים לדעתי זה קירור טוב בשבילי : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 ואני מתכוון לדפוק בו 120MM תתקנו אותי אם לא ותציעו לי אם יש משהו יותר טוב לדעתכם
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
טוב.. אחרי שחרשתי קצת על הפורום, ועדיין לא מצאתי הרבה תשובות, אני אשאל את זה: אני רוצה לעשות OC למעבד שלי - Athlon Tbird 1400mhz, אני ממש לא רוצה להוסיף קירור, כרגע הוא עובד (באמת ברגע זה, אבל הוא דולק מהצהריים כבר - עכשיו 22:10) על 55 מעלות, לא ממש מציאה, אבל תגידו אתם כבר עד איפה בערך אני אוכל להגיע. אין לי יותר מדי מידע על מה שהולך לי בתוך המארז, די כללי: לוח אם - ASUS A7M266 Socket A (רק לאחרונה התברר לי שזה לוח ל2 מעבדים? אבל כשפתחתי לא ראיתי מקום לעוד אחד, נו מילא.., ואין לי מושג מה זה הסוקט איי הזה) זיכרון - DDR 266 256mb (אין מושג איזה חברה, ואגב לפי הטקסט של המפרט זה PC266, אבל אני מניח שהם התכוונו לDDR 266 (יש כזה דבר אני חושב ) הספק אין לי מושג, אני חו…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש כאן מישהו שהוסיף מאוורר מעבר למאוורר היחיד שהמארז מגיע איתו? האם אתה מוכן להעלות תמונה+הסבר? תודה!
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן,היום אבא שלי קנה מחשב חדש,דומה לשלי אבל לי יש סטיק יותר של זכרון,וכרטיס מסך אחר. ולעניננו מה דעתכם על התוצאה? http://service.futuremark.com/compare?2k3=3482295 זה הדבר הראשון שעשיתי כאשר קיבלנו את המחשב
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-