אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר את התוכנה הזאת? מהיכן אפשר להוריד אותה? לינק גם יתקבל בשמחה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול ב-OC ??? תראו מה עשיתי , דעות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה מעבד- AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 @2200Mhz לוח אם- M2N32-SLI DELUXE זיכרון- DDR2 TwinMOS 4*512M קירור- Zalman CNPS9500 AM2 ספק- Enermax 535W הט'פ לא יורדת מתחת ל-40 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 414 צפיות
-
-
בתמונה...איפה שרשום בכחול 80MM זה אומר שיש שם מאוורר ג'נרי..יש לי שם מקום לעוד אחד..(מתחת לHD) איפה שיש איקס אדום..בפילטר..אין לי מאוורר שיוציא אוויר חם.. ואיפה שרשום 80MM באדום זה אומר מאוורר של הספק.. תכלס יש לי עכשיו במארז מאוורר ג'נרי 80MM שמכניס אוויר מלמטה.. זה כל הסרקולציה :s05: הזמנתי 2 מאווררים 80MM של COOLMASTER.. בכללי יש לי מקום להוסיף אחד מאחורי הפילטר(אני חושב שיתאים להוציא אוויר חם).. ועוד מאוורר מתחת לHD.. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הגעתי לOC מכובד של 4.05 GHZ עם מעבד E7200 1.4V באס על 450 FSP - 1800 שמתי זיכורונות על 1:1 והעלתי את המתח שלהם. סיים שעתיים בOCCT בביטחה . אך אחרי 3 דקות בפריים95 הוא נפל וקיבלתי מסך כחול . עם השגיאה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL חיפשתי אותה בגוגל וקיבלתי כמה תוצאות : אחד אמר שזה בטוח זכרונות, אחד אמר שזה בטוח ספק ואחד אמר שזה חומרה פגומה . מה הבעיה לדעתכם ? אני אנסה עכשיו להוריד חזרה את המתח של הזכרונות ואני יכתוב פה .
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב: פנטיום D930 זכרון 4 גיגה של OCZ מהירות 667 DDR2 לוח MSI 975X מאוורר למעבד - ביג טייפון מאיץ גרפי X1800GTO כולל מאוורר ארקטיק קולינג אקסלרו מארז צ'ונמי של טרמל-טק ספק כוח ENERMAX LIBERTY 500 מסך LG 19 2MS בחוברת שמגיעה עם הלוח יש צילומים של הביוס ופירוט של כל האפשרויות וכמו כן מופיע אופציה לשינוי מתח למעבד (cpu voltage) אבל כשאני נכנס לביוס אני לא מוצא את האופציה הזאת בכלל גם אחרי שעדכני 3 ביוס שונים ובגלל זה אני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג למרות מערכת מחשב יקרה וחזקה יחסית אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי איך לעלות מתח למעבד מדובר על לוח 975x v1.0 ואם אפשר לשלוח לי תגובה למייל זה יהיה מצויין Pnef@nana תודה רבה לכולם
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן ולאחרונה התברר לי שאין בו מאוורר בכלל עכשיו אני צריך לקבל מאוורר מהחנות שקניתי ממנה, אבל אני לא יודע מה אני אמור לקבל ואני מפחד שיתנו לי משהו פשוט. קודם כל יש לי מארז צ'נברו XPIDER וספק Enermax 420W מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 זיכרון 512MB *2 (מצטער אם לא צריך את כל הפרטים אבל רשמתי שיהיה). איזה קירור כדאי אני הייתי אמור לקבל עם המארז (אם בכלל יש סוג ספציפי), ועל איזה קירור הייתם ממליצים להוסיף (אולי אפילו להחליף את הקירור שאמור להגיע המארז). הייתי רוצה שהמאוורר(ים) לא יהיה רועש, בגבולות שאני גם אוכל לישון ;D קצת בלילה. אני אשמח לדעת לאיזה סוג של מאוורר אתם רושמים (עדיף מלוג'יק פי.סי) . תודה לכל העוזרים/ות מודה לכם/ן מראש מוש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מעבד AMD AXP 1700+ ולעזות לו OC יש לי כיום כרטיס מסך של צ'יינטק TI 4200 האלה היא איזה לוח לקנות כדי לקבל OC ולהנות מביצועים טובים ויציבים במשחקים חדשים ( כמו C&C GENEGALS ו UNREAL 2003 ) האם לקנות: 8K9A2+ KT400 או : 8RDA+ וכמו כן אילו זיכרונות לקנות DDR333 או DDR 400 ושל איזה חברה? ( זיכרונות DDR400 של סמסונג נחשבים לטובים עבור OC ? ) בתודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מתוך שיעמום (פסח אסור לשתות :-[) החלטתי לנסות לעשות אוברקלוק למעבד (האמת ניסיתי גם לזכרונות אבל זה בכלל לא הצליח) הצלחתי דרך התוכנה של הלוח AI BOOSTER להגיע ל4.08GHz (כאשר המקור הוא 2.83) וכול ניסיון להעלות מעל המהירות הנ"ל פשוט נכשל, כאשר המחשב אפילו לא עובר את השלב של הביוס ראיתי שאנשים מגיעים עם מעבד כמו שלי למהירויות יותר גבוהות. מה אני עושה לא נכון, או בעצם, איך אני יכול להגיע לתוצאות יותר טובות?
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
עבור מעבד AMD xp 1700+ עם לוח של 8K9A2+ KT400 וכרטיס מסך ATI 9500 pro איזה סוג זיכרון מומלץ לי לקחת : 1. Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz ( מה ה- CAS של הזיכרון הזה ? ) או לקחת: 2. 256MB Corsair CL2 CMX3200 אנא עיזרו לי
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות! בתמונה המחשבפלצת שלי (Asus Strix x99 + i7-6850k + 32GB ddr4 + GTX 1080) הביצועים סבבה. אבל הטמפרטורות בעייתיות. בזמן משחק המחשב מתחמם מאוד. מיד אחרי היציאה מהמשחק מדדתי מעל 80 מעלות למעבד, ופאנל הזכוכית מאוד חם למגע. המאווררים מצד ימין הם קירור היברידי, אבל לצערי האוויר שהם זורקים נתקל בפאנל הקדמי של המארז. היות ומדובר במארז PHANTEX P300, הפאנל הקדמי שלם ולא מחורר. האם יש פתרון שלא דורש להסיר אותו? אין לי כלים או ידע לבצע בו חירורים יצירתיים, וזה גם יזמין (עוד) אבק לתוך המארז. אין צורך להזכיר את האבק אגב, כי אני אנקה אותו בקרוב. האם יש עצות מעשיות לשיפור המצב? מבחינת מאווררים אני חושב שיש מספיק.. אבל פשוט הם לא מפנים/מקררים…
-
- 27 תגובות
- 13k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי AMD XP 1700+ סטפינג של: JIUHB 0304 זיכרון DDR 333 של KINGSTONE בגודל 1 ג'יגה לוח EPOX 8RDA+ וכרטיס מסך ATI RADEON 9500 pro כרגע אני עומד של 2000 MHZ באס 190 מכפלה 10.5 ללא שינויי מתח , והמערכת יציבה לאחר 3 שעות בפריים מה אני יכול עוד לשפר? אני מקבל 12000 ב- 3dMARK 2001 SE
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על זה : http://esconline.co.nz/shop/images/TK_BigWater735.jpg עם מה זה מגיע ? מה חסר לי ? איך זה מיתחבר לחשמל ? למישו יש אותה ויכול להמליץ ?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פשוט שכחתי את שם החנות, למרות שראיתי קישורים לחנות שאני מבקש לא מעט פעמים, אבל שכחתי לשמור את הכתובת :'( אהיה אסיר תודה אם תוכלו לתת לי קישור נ.ב ניסיתי חיפוש יסודי ולא מצאתי נ.נ.ב מצטער אם זה לא הפורום הנכון :-\
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
זרמו גם לא מוכרות וזה. למשל גיליתי שרק PC Probe מזהה אצלי כמו שצריך. עכשיו אני צריך תוכנה לשליטה במאווררים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני מבקש מי מי שיודע או יכול לעזור אני צריך תוכנה לעשות OC לכרטיס מסך של NVIDIA אני חדש בOC אז אם אפשר תוכנה לא ממש קשה! תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום ניכנסתי לכאן בפורום: http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=listprojects&cpu_type=Intel ולא מצאתי תוכנה שמתאימה למעבד שלי שהוא : INTEL PANTIUM 4 1500MHZ על SOCKET 423 מבקש שמישהו כאן יעזור ויתן לי תוכנה מתאימה. תודה
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
6700 סטפינג 5 ES לוח INTEL BADAXE 304 MOD * הקונרו מנחית את מהירות המעבד שהוא לא במאמץ ולכן ה CPU-Z מראה את ערכים בזמן מנוחה. בדקתי רק עם מכפלה 10 , יש להכפיל את ה FSB ב 10 כדי להגיע לערך הנכון, בדקתי רק סופר פאי מגה. * היה קשה מאוד לזהות את הטמפרטורות, הלוח מזייף ב 10 מעלות כלפי מעלה, על סטוק בכל אופן עם הזיוף 50 מעלות. * הספקי המערכת טובים יחסית, סביב ה 270W בעומס ו 180W במנוחה על 3.9G עם 7900GT ו 5 כוננים קשיחים. קירור סטוק: 2.66 - מהירות סטוק, 19.281 סופר פאי 1M: 3.8 גיגה הכי יציב שהצלחתי להביא אותו על אוויר, סופר פאי 1מגה 13.516: קרח יבש: 4.27 גיגה, הכי גבוהה שהצלחתי להריץ איתו פאי 1 מגה, אותם מספרים עם קרח יבש וגז. אפשרי שהלוח מגביל, ושצריך לע…
-
- 78 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח של ECS P4VXMS, ומעבד P-4 1.5GHZ SOCKET 423 לדעתי זה Willamat. הבעיה היא שאני מעלה את ה FSB ל 133 המחשב חוזר אוטומטית ל 1500MHZ, ניסיתי כמה פעמים להעלות את המחשב בתדר 133 אבל לא הצלחתי, מה יכולה ליהיות הבעיה??
-
- 16 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כרגע הוא על 1050@933 ב 1.75V (שזה מה שהוא היה לפני הOC, שזו ברירת המחדל שלו..) הוא הראה קצת סימני חוסר יציבות, ועשה ריסט לווינדוס אחרי כמה זמן של מאמץ. ועלה מחדש כרגיל. הטמפ' נורמליות (39 במאמץ 35 במנוחה). המדרגות הן של 0.05 V עד כמה אני יכול להעלות בלי לשרוף את המעבד? תודה!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת אם אני ארצה לבצע OC לזיכרונות עם תזמון 5-5-5-12 (מעבד E6600+ לוח אם COMMANDO) האם תהיה לי מגבלה כלשהי מבחינת רמת ה-OC,תדר וכדומה לאותה מערכת עם זכרונות עם תזמון 4-4-4-12 ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום על הלוח אם שלי (מסוג z77 pro3) אפשר לחבר עד 4 מאווררים. (2 למעבד ו2 למארז) השאלה שלי- האם יש אפשרות להוסיף עוד מאווררים מעבר ל4 שהלוח אם נותן? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לפני זה היה נושא של פתיחת צינורות מכיוון שקיבלתי תשובה אני מעדיף שלא לפתוח נושא חדש אלא לשכתב אותו ורק תעבירו אותו לפורום המתאים אז ככה: בeverest כתוב לי תחת MB-chipset AGP aperture size 64MB זה אומר שהכרטיס מסך שלי מקבל 64 מגה? אם כן ,לא הגיוני לכרטיס מסך שלי יש 128 MB ובאמת בביוס כתוב AGP (עוד כמה דברים ) ואז 64 MB ויש אפשרות לשינוי. אז לשנות?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
האם מגיעה משחה טרמית עם מעבדים בגרסאת BOX ו\או בגרסת TRAY ? אני כנראה יקנה ATHLON3000 עם איגלו 7200 השקט, במידה ואין משחה טרמית שבאה עם המעבד, איזה מהבאים עדיף? (אני לא אוברקלוקר) http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=317
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשייח של WD 80GB עם 8MB BUFFER היתי רוצה לדעת האם לדעתכם כדאי לרכוש מגירה לאורור או שמא זה סתם בזבוז של כסף ותוספת של רעש למחשב . במידה וכן אני מתלבט בין שני המגירות הבאות : http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1236946344.htm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=3198&advertisor=zap :asthanos:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או קיי אנשים אני צריך שני מגירות קירור שקטות יחסית 8) מאיפה ואיזה חברה הכי טובה ?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-