עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by romany2005,

הי, יש לי שאלה כשאני לא משחק ולא מופעל עומס על המעבד הוא בטמפ של 30-40, עכשיו שיש לחץ עליו וכשאני משחק הוא מגיע ל55-59 זה נורמלי? יש לי את הקירור הרגיל של אינטל ולא עשיתי OC לא למעבד לא ללוח ולא לכרטיס מסך(עכשיו אני משתמש ב onboard) זה נורמלי?

2. אני בודק את ה טמפ של הרכיבים עם ספיד פאן TEMP 1 = -55 TEMP2 = -2 TEMP 3 = 42 HD = 40 כל זה במעלות רציתי לדעת למה זה במינוס ..... המערכתהחדשה שלי בחתימה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  3. איך אני יכול לפתוח צינורות ב RADEON 9600 של ATI?? אם בכלל אפשר..

4. 1)יש לי שני מחשבים אחד מהם עם הקירור הBT (למחשב החדש) ב"ישן" יש לי מעבד של 2.8GHZ רציתי לשאול אן ה BT יהיה טוב בשבילו גם?? או שיש מאווררים אחרים שיותר טובים ממנו בשביל המעבד הזה... 2) יש לי במחשב ה"ישן" כרטיס מסך של GIGABYTE Geforce FX 5700LE 256MB ע"פ כמה המלצות הבנתי שRIVATUNER היא תוכנה מומלצת... עכשיו אין לי מושג איך להשתמש בה...אם מישהו יוכל להסביר לי או לתת לי מדריכים לזה אני אשמח תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  5. שלום חברים.אני חדש מאד בכל העסק של האוברקלוקינג אבל הייתי רוצה להתחיל להתמצא בזה ולהפוך את זה לתחביב זמני. לכן יש לי מספר שאלות שאני מקווה שיענו לי עליהם: 1.לפי מה שהבנתי אוברקלוקינג בלי קירור מתאים במארז,זה הדבר הכי מסוכן שיכול להיות.(תקנו אותי אם אני טועה.) 2.לא הבנתי אם ניתן לעשות אוברקלוקינג רק למעבד,או רק לכרטיס מסך,או שזה משפיע על כל המערכת?(הבנתי בערך אבל אני רוצה לוודא)ואם אפשר אז איך? 3.יש לי ביוס,ולא מצאתי שם אפשרות של FBS.אבל מצאתי משהו אחר שאני יכול לשנות,אם אני לא טועה היה כתוב 100MHZ\100.האם זה הדבר? כמו כן הביוס שלי יחסית ישן,משנת 2001,אם יהי הכרחי אני יבא פירוט יותר טוב,האם כדאי לי לעדכן אותו? 4.נכתב בפורום כי עדיף לא לעשות אוברקלוקינג ללוח אם SIS. …

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by Ghtm,

יש הצעות? התכוונתי לקחת את הVF700-AlCu של זלמן (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552), יש עוד המלצות?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by gigabot,

;D באוורור מלא.. 62 מעלות [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  8. אני פשוט לא מבין בזה כלום |: אגב, הכרטיס מסך שלי זה: Asus GeForce FX5200 128MB

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  9. Started by rokman,

שלום! יש לי מעבד athlon 64 3000+venice ואני מעוניין לעשות לו oc, המאוורר הוא tr2 של Tt. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא בערך 30. האם עם המאוור שיש לי oc אפשרי? ואם כן, איך אני עושה oc? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by KYSG,

אך משחה שבה איתו היא טובה למעבד או שמומלץ לקנות אחרת(ואך אלו של OCZ)?

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by deangefen,

רכשתי לפני כמה ימים מערכת VapoChill PE למחשב שלי וקראתי שע"י החלפת גז לR404a הוא נותן ביצועים טובים של: 0W = - 46 100W = -30 עכשיו הראש שלו מתאים לS478 ואני צריך לS939 איפה אפשר לקנות את המתאם ומה צריך? ומה זה הציילי 1 והאם הוא מתאים ואיפה ניתן להשיגו? איפה ניתן להחליף את הגז? נ.ב האם יש מישהו שמוכן להרכיב את המערכת באזור חיפה והקריות תמורת תשלום שיפנה אלי לפרטי בתודה מראש דין גפן

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by Vidati,

שלום! החלתי לעשות או למעבד שלי (מוזכר בכותרת) כרגע יש לי מאוורר מקורי של אינטל (הג'ייפ הזה עם שני התופסנים הלבנים)!! המעלות הן על50 במנוחה ולא עובר את ה60 במאמץ! חשבתי על הFATALITY אבל הוא גדול מידי והוא לא יכנס לי למארז כי התושבת של המעבד ממש קרובה לספק (הרווח בין הקירור לספק הוא כ ס''מ). אז אני צריך מאוורר טוב שיכול להכנס לי למראז! ויש יש לי שאלה: איך עושים אוק לזכרונות? יש לי שני סטיקים של 512 של ADATA תודה רבה מצפה לתשובתכם!

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by lm,

מישו יכול לעזור לי אני חדש במתח ואני לא מבין כלום מזה אומר? ככמה צריך להיות? ועוד קצת להרחיב את הידע שלי במתח

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  14. Started by GOVNER_T.S.Y,

מישהו יודע איפה ניתן להשיג באזור המרכז דבק טרמי "? אני לא מתכוון למשחה טרמית ששמים בין הצלעות קירור למעבד אלא דבק שבעזרתו ניתן להדביק צלעות לזכרונות וכו'.. תודה מראש govner

15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

העלתי מ 378 CORE ל389.50. ואת MEMORY מ 338 ל 364.57. תוצאות: ליפני 3DMark05-2712 3DMark2001 SE-15,349 AquaMark3-43,248 אחרי. 3DMark05-2781 3DMark2001 SE-16,173 AquaMark3-44,062 עכשיו מה אני עושה בישביל לדעת שהכרטיס שלי יציב? כשאני נוגע לו בהיטסינק במנוחה הוא דיי חם,לא כמו פעם,זה ככה אמור להיות? ועשיתי תאובר ב ATITool,עשיתי ARTIFACT SCAN למשך 20 דקות והכול היה נקי.

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  16. המעבד ב 40 מעלות במנוחה עם גוף קירור AC Freezer 64 ... בעיה לדעתי... בת'רד אחר מישהו הביא לינק ועם אותו קירור, מעבד ניוקאסל 3500 ב OC היה ב 29 מעלות במנוחה... אז איפה יכולה הבעיה אצלי? יש לי גם מאוורר אנטק 120 מאחור שפועל על מהירות בינונית (MEDIUM). *המאוורר שעל הגוף קירור עובד על 2200 RPM (כמו שמובטח) *אין לי ידע בקביעת סירקולציה טובה, אבל אני חושב שאפילו עם סירקולציה גרועה, זו טמפ' לא טובה *הליבה של המעבד זה וניס

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by yosi_711,

קיבלתי את התוצאה הנ"ל לכרטיס 6600GT PCIE זה נראה לי קצת נמוך לא?אם אפשר חוות דעת שלכם... נ.ב הכרטיס לא מומהר...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. משום מה אני חושש שהקירור הזה לא יכנס למארז שלי =\ הוא נכנס?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הרכבתי מחשב Athlon 64 3000 נכנסתי לביוס לבדוק טמפרטורה של מעבד רשום שם שזה נע בין 48-53 מעלות ב EVEREST 45 מעלות א.למה יש הפרשים בין הביוס לתוכנה ? ב.האם זה תקין ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by eshel107,

זקוק להמלצה על קרור תואם וטוב {חזק} לכרטיס {6600GT AGP GIGBYTE]. וגם רציתי לשאול בעלי נסיון האם החלפה של מאורר הסטוק תאפשר להגדיל אתה-OC ובכמה בערך {האם הקנייה שווה?} לצערי אין לכרטיס הזה בקר טמפרטורה ולכן אני לא יודע מהי אבל אני חושב שה-OC שלי נמוך {ליבה-555 זיכרון-1155} ולכן אני חושב על החלפת הקרור נ.ב. לא יותר מ150-200 ש"ח תודה רבה

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  21. איזה ספרידר (קירור) עדיף לזכרונות?? אלומיניום או נחושת או המקורי? המקורי הוא נחושת עם ציפוי צבע אפור כסוף. יהיה מאוורר 12 סנטימטר תמידי על הזכרונות.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אוקי כולם קצר ולענין 500 שקל עכשיו יש לי מארז גנרי midi atx שלא נראה לי שביג טיפון או 9500 יכנסו אליו וגם מפחיד ואתו לשים חצי קילו על המעבד עכשיו יש לי סוקט 754 מעבד אתלון 64 קיצר אני צריך בשבילו קרור שיכנס למארז midi atx או שאני צריך קרור בשבילו ומארז חדש מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  23. Started by yehob,

עם איזה תוכנה אני יכול לעשות OC לati radeon 9600?? תודה לכל העונים.

24. אם אמרו לי ש1200 ליטר לשעה זה מינימום מומלץ, אז למה אין משאבות יותר חזקות מזה? אני הסתכלתי באתרים של יצרניות קירור מים מוכרות (Swiftech, Danger Den, Coolermaster, Corsair ,ZALMAN, Thermaltake, Asetek) ולא מצאתי משאבה יותר חזקה מ 1200 ליטר לשעה. מישהו יכול להראות לי משאבה יותר חזקה מ 1201L/H +קישור לאתר המשאבה + קישור לחנות בארץ??

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by psycho59,

טוב אז הx800gto2 מגיע לארץ ואני קונה אותו עכשיו הוא מגיע עם קירור פאסיבי קישור לפרטים על הכרטיס (לחץ עליי) האם זה תלוי בעוד דברים??? תודה מראש

• 60 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים