עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by asaf556,

שלום. המאוורר האחורי שלי התחיל להרעיש ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה המלצה למאוורר טוב ושקט ואני מוכן לשלם עד 50 שקל גג רק אם יש סיבה מיוחדת אני צריך את ההמלצה בדחיפות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  2. אני רוצה לקנות השבוע כמה מוצרים למודינג מזיגזג, ובנוסף אני החלטתי לקנות גוף קירור למעבד שלי כך שאני אוכל סוף סוף לעשות OC ל-3200. עכשיו, אני מתלבט בין שני הגופים האלה: VOLCANO 12 ALX-800+SF2 80MM איזה גוף קירור כדאי לי לקחת? מי מהם יותר שקט? ה-VOLCANO 12 זול יותר מה-ALX 800+SF2 ב-30 ש"ח. זה אולי נשמע לכם מגוחך, אבל ה-30 ש"ח האלה יכולים לעזור לי כך שאני הולך יותר לכיוון הוולקנו 12. מה אתם אומרים? ד"א: אם זה עוזר אז המארז שלי מקורר די טוב: TT 120MM מקדימה מכניס TT 120MM מאחורה מוציא ג'נרי 120MM על הגג מוציא ג'נרי 120MM על הדלת מול המעבד מכניס טמפ' מעבד/לוח אם: 25/39 ; 33/50 במאמץ. (טמפ' כאלה דפוקות בגלל גוף הקירור הנוכחי שיש לי: המקורי של AMD+הפד הטרמי שלו).

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  3. אהלן, עשיתי OC למעבד וכרגע הוא עומד על 12.5*240 על 1.45V וכשאני נכנס למשחקים(ניסיתי בנתיים את ההכי כבדים crysis/GTA4) v) התפרטי עובד רגיל אבל ברגע שהטעינה לתוך המשחק נגמרת הוא יוצא מהמשחק ואני מקבל את ההודעה send\dont send error של וינדוס. מה הפיתרון? פרטים נוספים על הOC: HTT: X4 זיכרונות: גיגה 667\גיגה 800 והורדתי אותם ל533.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by ghadad,

מאוור המארז די מרעיש (120 ממ) המהירות שלו היא כ 1985 RPM , האם ניתן לשלוט במהירות שלו ? בביוס (Asus M2A-VM ) אפשרויות העדכון למאווררים נעולות (צבע אפור) האם אני צריך לקנות מאוורר עם פוטנציומטר ( כפי שקראתי בפורום ) אן שאפשר לווסתו בצורה אחרת ?

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by idan_20,

מפרט: e4300 ga-965p-ds3 2GB kingston 667 cl5 DDR2 Value hec 400 TRT leadtek 8600gt ביטלתי בביוס את הכל (לפי מדריכים שמצאתי לגבי אותה מערכת רק עם זכרון 800) חוץ מאיזה מנגנון שאני לא זוכר כרגע את שמו שאמור להאט את המעבד כשהוא מגיע לטמפ' מסוכנת (throttle משהו כזה...) נעלתי זכרון PCI-E על 100 זכרון PCI לא מצאתי איפה מגבילים לו את המהירות... מתחים על MANUAL הכל ללא העלאות (המעבד על 1.3250) התחלתי להעלות את הFSB בהתחלה ל266 שמתי מכפלת זיכרון על 2.5 הכל עבד יופי (לא עשיתי בדיקות רק אם עובר POST ועולה הWINDOWS) אחר כך שמתי על 333 מכפלה 2 ושוב הכל עלה מצויין, אני לא זוכר אם זה היה בביוס או בCPU-Z שראיתי שהמעבד לא בדיוק על 3ghz אלה על 2.9 משהו אז שוב פעם שיניתי ל334 ואז ברגע שהWI…

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by R L,

אני חייב לדעת אני רוצה לבנות קייס למחשב שכולו מפרספקס ואני רוצה לדעת אם יהיו לי בעיות של חשמל סטאטי ואיך אני מחבר את הכוננים והספק? תודה מראש לכל מי שיעזור בפרוייקט הראשון שלי :lsvader:

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by Bessmertniy,

http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1915&cat=39&page=1 חושבים שדבר כזה יכול לעזור???

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  8. יש לי מארז פשוט עם מעבד שפועל ללא אוברקלוק יש שני מאווררים עיקריים אחד בגג שמוציא אויר ואחד בחלק האחורי שמכניס אויר הוספתי עוד מאוורר אחד בקדמת המארז שמכניס אויר והפכתי את המאוורר בחלק האחורי שיוציא אויר ושמתי לב שלא רק שהטמפרטורה לא ירדה... היא עלתה(!) עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי ששני המאוורים מקדימה ומאחורה יכניסו אויר ושיצא מהגג או להשאיר ככה?

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  9. תשימו לב טוב למהירות הזכרונות בכרטיס מסך .... התוכנה אומרת שמהירות מקורית 275MHZ והמהירות העדכנית היא כרגע 199MHZ לא מבין בדיוק איך זה קרה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  10. שלום לכול מישניכנס לעזור לי אם המודינג !! היתי רוצה לדעת איך אני עושה קירור טוב יותר עם מאווררים ? איך כדאי לעצב את המאווררים וכמה כדאי לשים מאווררים ואיזה מהם שמעתי שיש כמה סוגים שלהם (טורנדו ועוד כמה ) ? איפו אני יכול ליקנות מאווררים עם לדים ובגדלים שונים ?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by kudish,

לאיזה מהירות אני יכול להגיע עם e6550 בעל קירור סטוק? זיכרון 800 מגה הרץ לוח אם: p35 ga ds3l/s3l תודה מראש

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by OutRaGe,

שאלה בכותרת למעבד A64 4200+ תודה מראש

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by Kolshamen,

יש לי מעבד Q6600 עם קירור סטוק אני לא רוצה לקנות מחשב חדש בשנתיים הקרובות אז חשבתי לעשות OC מספיק לי להגיע ל3.2. אני מעוניין בקירור AC PRO 7 או ה ULTRA 120 השאלה האם ה פרו 7 יספיק לי??

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by YairDoron,

מבקש להשאיל מקדח כוס 80 מ"מ גר באזור קרית אונו מבטיח להחזיר שלם ומהר יאיר

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by shuki_b,

שלום, קניתי מאווורר כמו שרשום למעלה ולפי מה שהבנתי הוא לא מתאים לסוקט של Q6600. זה נכון או שאני טועה? (עדיין לא קיבלתי את המחשב) ובכלל, האם זהו מאוורר טוב ואיכותי?, כי המחיר אמור להצדיק את זה (250 ש"ח) אני מקווה שלא אכלתי אותה ???

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  16. אני מתעניין על הלוח ואני קראתי ברשת שיש בעיה לעבור איתו את 220 FSB . האם למישהו יש את הבעיה או למישהו יש את הלוח והצליח לעשות לו OC

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 אם לא, איזה כדאי? לא מתכוון לבצע OC...

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by iem,

אילו מבין המאווררים יותר אמין, פחות מרעיש, יותר טוב ? Arctic Cooling Alphine 7 או OCZ Vendetta ? תודה !

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by Rhx,

מחר בבוקר אני הולך לקנות מKSP שתי מאוררים ב40 ש"ח ביחד, הם ג'נריים בעקרון אבל אמרו לי שהם יחסית שקטים. ועכשיו למשחה טרמית, כרגע ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה, מחר אני הולך למרוח את החדשה, רציתי לדעת מה דעתכם על הAS 5? היה לי את הMX-1, יש הבדל גדול ביניהם? אני קונה את הAS משום שאין את הMX בKSP.. עוד דבר - מאורר לדיסק קשיח ב35 ש"ח - שווה?(לי זה נראה מיותר אבל הטמפרטורות טיפה גבוהות, השאלה אם המחיר הזה הוא נורמלי)

• 14 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by yanivgnet,

אני מנסה לעשות oc למעבד גם כשאני עושה oc באחוז נמוך יחסית של 0.5 % מהמהירות של המעבד שלי כל ניסיון נתקל בתקיעה של מערכת ההפעלה הרצתי בדיקות על המעבד ואין איתו שום בעייה וכשאני עושה לו oc מבחינת טמפרטורה הכול תקין הוא אפילו לא עובר את ה35 מעלות בביוס של הלוח אם יש לי אפשרות לשחק עם המתחים אבל אולי הלוח לא מותאם לזה לא יודע משהו מוזר קורה פה. אם יש למישהו רעיון או הצעה אני אשמח לשמוע אני בכל מקרה שוקל כבר די הרבה זמן להחליף את הלוח הבעייה היא שיש לי מעבד של איטל ועוד לא מצאתי לוח עלות מול תועלת שממש שווה את הכסף כמו כן יש לי גם 2 גיגה זיכרון עם תזמונים מעולים בddr1 וכל הלוחות הטובים שמתאימים לאינטל מגיעים כבר עם זכרונות בפלטפורמת ddr2. בקיצור כל עצה או רעיון יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 667 צפיות
  21. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני ממש חייב לדעת זה חלק מהמוד שאני מתכנן לו. בבקשה תבררו לי אני לא מצאתי איפה רשום...

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by Andrew_v,

הוא לא ממש ממש יציב ... אבל לגלוש באינטרנט ולהגיד שאני על 3.43GHZ עם קירור BOX אפשר : אבל מה נאחס מעבד שלי אוהב מתח ??? ??? ??? ב1.65V הוא לא עול ב245 אבל ב1.675 הוא בסבבבה :-\ [glow=red,2,150] תאמת זה מאוד יפה עם זכרון כזה להשות בוט על 245mhz ועוד ב1:1 וגם להצליח להריץ Pcmark02 מפסר פעמיים בלופ (5) [/glow]

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by Tbox27,

יש לי מעבד אינטל 2.4B והחלפתי לו את הצלעות קירור לספארק 7 + אבל אני לא מצליח להוריד מהמעבד את השאריות של הפד הטרמי הוא דבוק כמו בטון !!!!!!!! ניסיתי עם אלכוהול 70 אחוז וזה לא יורד .... יש אולי דרך נוספת להוריד את השאריות .......

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  24. שמתי לב שיש אבק על הכרטיסים ששואב אבק לא יכול להוציא אותם אלא רק לחץ אוויר חזק... האם אנשים מנקים את הכרטיסים והאם אני צריך לעשות זאת? אם כן אז איך אני אמור לעשות את זה? :AR15: בתודה אוהד... נ.ב יש לי מאוור אחד מכניס אוויר מקדימה, ומאוור אחד מוציא של הספק... הטמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך מגיעות ל 48 בערך בחורף... השגתי מאוור מספק ישן אבל אין לי כל כך מקום לחבר אותו, מה אני יכול לעשות?

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  25. יש לי כמה שאלות.. מקווה שתענו לי.. עוד כמה נראה לכם שאני יכול להגיע בלי לפגוע במעבד?? איך אני מוסיף וולטים למעבד? הבעייה היחידה באובר קלוקינג זה החימום? או שיש תופעות נוספות? תודה מראש לכול העונים

• 6 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים