אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה מס' שאלות : 1. ביצעתי כבר פתיחת צינורות ל 16 כדי לבצע גם O.C לזיכרונות ולליבה כדאי לעלות אותם ישר לערך של ה X850XT PE או לעשות זאת בשלבים ? 2. איך אני מקבע את ה O.C לצמיתות כך שלא אצטרך לבצע זאת שוב ושוב ?
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה? כי אני רוצה מאז טוב, יפה ומאוור והוא נראה לי סבבה מארז: THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK http://www.thermaltake.com/xasercase/armor/va8000bws/va8000bws.htm והאם יכנס בו בייג טופי והאם בכלל לשים בייג טופי כי אני קונה מעבד שבה עם מאוורר AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX מה עדיף??...
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לשתי מאוררים מהחנות noacomp , בתקציב של 50 ש"ח לכל אחד מהם , אממ שיהיה שקט לא מרעיש מידי ואם זה בא עם לד אז בכיף , ראיתי שגם חלק מן המאוררים יש עליהם שליטה חיצונית אבל ראיתי שזה עולה יותר - תודה רבה לכל העונים. אם אתם ממליצים על מאורר אחד טוב ב100 שקל והוא באמת לא מרעיש ועושה עבודה טובה גם אפשר,לא חייב שניים. לא יותר מ100 ש"ח בבקשה - תודה.
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3486 למישהו יש נסיון עם המוצר הנ"ל? אני מחפש קירור כמה שיותר זול, כמה שיותר שקט, ושיקרר כמו שצריך (לא נעשה OC). הכרטיס הוא 9800PRO, והמאוורר הקטן שיש עליו פשוט מחרפן אותי. תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום. יש לי p 3 866 ...הכל טוב ויפה רק שהמעבד בא ב slot 1 ( מי שלא יודע מה זה - המעבד הוא בעצם מין כרטיס קול שנכנס כמו כרטיס מסך ) ואין לי שום שמץ של מושג איך לפתוח אותו, ואיפה בכלל לשים את המשחה. למה? כי המעבד נמצא במין בלוק קירור מוזר שכזה עם מאורר פיצקי שלא נוגע בכלל בכרטיס ( אני חושב) ודי אי אפשר לראות כלום. מישהו אולי יודע מה צריכים לעשות? ואם יש בכלל משחה טרמית למעבדי slot 1 או שהם בלי משחה בכלל
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם מארז 6919 Super Midi Tower של HEC. כשאני מדליק את המחשב המאוור הגדול מאחורה מתחיל להסתובב ונכבה לאחר כמה שניות. האם הוא אמור להמשיך להסתובב? האם זה תלוי בטמ"פ? האם זאת תקלה?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איך הטמפ' והתוצאות שלי ... התוצאות הם : 4565 PCMark05 9251 3DMark03 3984 3DMark05 43 sec @ 1M super pi הטמפ' הם : מעבד 35-58 מערכת 33-42 מעבד כ. מסך 45-46 גוף כ. מסך 35-36 כונן קשיח 30-33 המפרט הוא : CPU : Intel Pentium D 830 3.0 Ghz HSF : ThermalTake BigTyphoon Thermal Compound : Arctic Cooling MX-1 For CPU & Graphic Card Motherboard : Asus P5WD2 Premium Graphic Card : Leadtek PX6600 GT TDH Extreme @ 8 Piplelines 550/560 Memories : A-Data 1024MB DDRII 533Mhz CL4 (512x2) HDD : WD 160GB SATAII 8MB Cache 7200 RPM [JS] PSU : OCZ Modstream 520W Case : ThermalTake Kandalf VA9000BWS
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה!! יש לי ביעה בביוס שלי אין לי אפשרות לשנות את הFSB מה לעשות ?? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כי התוכנה AIDA מראה לי 29 מעלות מה אומרים מה הסטנדרט?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי את הכרטיס הנ"ל עם 128 מגה... עכשיו נשרף שם איזה משהו והכרטיס לא עובד...וזה שלידו (מימינו נראה שהולך להתפוצץ)....תמונה מצורפת.!! עכשיו שאלה...מה זה הדבר הזה??..הכרטיס בעיקרון רק לא מציג על המסך...כי וינדווס עולה..!!.. ואיך אפשר לתקן את זה??...אין לי בעיה לנסות להלחים משהו כזה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה ללכת על ה - thermlright v1 לכרטיס מסך שלי יש לי 6600 gt agp gigabyte http://www.thermalright.com/a_page/main_product_v1.htm אז ככה זה יתאים לכרטיס מסך שלי יענו לא מבחינת ביצועים זה יכול ליהיות מורכב על הכרטיס ואל תגידו "כתוב שלא".... כי עד היום התקנתי 2 קירורים שכביכול לא יכלו ליהיות מותקנים עליו והצלחתי יופי כאילו הרכיבו אותם בשבילו אז תגידו לי א מישהו ניסה פעם
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי לוח Asus A7N8X-E Deluxe, עם athlon xp 2800 על 2083Mhz, וכשאני מנסה לשנות את המכפלה דרך הביוס המערכת לא עולה.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אוקיי, זוהי ההרכבה הראשונה שלי, קיבלתי את ה- Sonic Tower היום, ההתקנה שלו פשוטה מאוד, מה שמונע ממני מלהתקין אותו כרגע זו העובדה שאין לי מושג איך להוריד את את הקירור סטוק של האלטון 64 (Winchester 3200+ + MSI K8N Neo2). מדריך עם תמונות יהיה מעולה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אחרי מים של מאמץ אחר הביוס שיספק לי אפשרות להעלאת מתחים לא נמצא כלום, אפילו בהכי חדש (1005) ... יש מיש'ו שיודע על תוכנה כלשהי להעלאת מתחים ?! אני רוצה לנצל עוד מהכרטיס מסך ומהמעבד שלי... :auto: המכנית לא קשורה... היא סתם יפה
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
העלתי בעזרת התוכנה Clockgen את מהירות המעבד אבל איתה עלה לי גם הpci-e + pci זה בסדר? ואם לא איך אני עושה שזה לא יזוז?
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים ויש לי כמה שאלות: כרטיס מסך Gigabyte GV-NX66T128VP GeForce 6600GT 128MB Vivo SLI DDR3 PCI Express לוח אם Asus P5WD2 Premium 3.6/LGA775 Intel 955X Motherboard מעבד ?Intel P4 3.0GHz LGA775 800MHz 2MB 64Bit 630 זיכרון 3-3-3-8 Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel Kit DDR2 533MHz Ultra Series ספק כח Thermaltake PurePower 460Watt W00067 PFC מארז Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000SWA קירור מעבד Thermaltake BigTyphoon 1) איזה זכרון עדיף לקנות? אחד של 800mhz? או שתיים של 566mhz dual ואז אני אצטרך לעשות אובקלוק לFSB נכון?. 2) אם אני אקנה זכרון של 667dual אני אצטרך לעשות אובקלוק לFSB למהירות של 333 וזה לא נראה לי א…
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
אני חוסך בקדיחה מיותרת ופשוט יציג לכם את השאלות: 1.יש לי ביוס ישן יחסית שעל אף מאמציי בפורום,לא גיליתי איך לעדכן אותו ולא ענו לי כבר כמה ימים על אשכול שפירסמתי(כלומר,ענו אבל הפסיקו להגיב בשלב מאד מוקדם..),הדבר היחיד שאני מוצא בביוס זה CPU PNP SETUP אשר שם יש לי אפשרות לעלות את CPU\DRAM SPEED אשר ברגע זה עומד על 100\100MHZ האם זה זה(את ה-FSB אינני מוצא)?האם כדאי לגעת בזה? 2. הטמפרטורה שמראה הביוס היא : *SYSTEM TEMERATURE-26 *CPU TEMPERATURE-31 האם זה טמפרטורה סבירה,איך אני יכול לבדוק את טמפרטורת המעבד?(יש לי EVEREST וזה מראה טמפרטורת לוח אם וזהו.) 3.בעזרת דמיוני השופע הורדתי את טמפרטורת המחשב פלאים-בכ-10 מעלות,זאת ע"י פתיחת דלת המארז והצבת מאוורר מסיבי מולה,אני יכול…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שווה לעשות אוברקלוק לג'יפורס 4 MX 440?? יש מה לפתוח בו בכלל??
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הסתכלתי לאחרונה בקבלי חום של thermalright, רוב הביקורות משבחות אותם (יותר מהזלמן 7000 שאני מזמין בקרוב, שמנסיון אחד מהטובים שקיימים בשוק אני עדיין יכול לשנות את ההזמנה , ולהוסיף מאה עד מאתיים שקל זה לא בעיה בשבילי, אבל יש כמה בעיות בזמינות : 2. בדקתי באתר היצרן, והקבלי חום האלה מתאימים ללוח שם שלי (asrock dualsata) רק אם אני מחליף את הפלטה שמסביב למעבד, האם דבר כזה זמין בארץ בכלל ? תקראו מה כתוב למטה - http://www.thermalright.com/a_page/main_support_faq_motherboard_xp90.htm 1. הקבלי חום האלה כידוע, לא באים עם מאווררים, איזה מאווררים שקטים הייתם ממליצים לקנות להם, שכמובן זמינים בארץ (שקט נמדד גם עם החלקות של הרעש)
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אתם חייבים לעזור לי!! היו לי לאחרונה בעיות עם משחקים בנושא VPU RECOVER. דבר ראשון בדקתי האם זו בעיה עם התחממות ואכן המאוורר לא זז. בתחילה נדמה היה לי שזו לא תקלה כי לא היה נראה שהוא תקוע או שהוא בכלל רוצה לזוז. אבל בנסיון חוזר לבדוק גיליתי שהוא כן תקוע מסיבה כל שהיא ובעזרת מכות קלות על הגוף המגן עליו הוא התחיל לזוז. לאחר כיום הוא שוב נעצר ושוב הזזתי אותו וחוזר חלילה... איך ניתן לזהות מה תוקע אותו (ניקיתי אותו כמה שהצלחתי כי אי אפשר כ"כ לפתוח את הגוף העוטף שלו)? האם יש דרך להשיג מאוורר חלופי? הכרטיס כבר לא בתקופת אחריות. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני אף פעם לא החלפתי משחה טרמית אתם יכולים להסביר לי איך
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
החלפה של המאוורר שבא עם הBT ב 12ס"מ silent cat שווה את ההשקעה?? נ.ב. לסילנט כט יש מודד מהירות?
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שמתי לב שבKSP עכשיו מופיע שורה של FAN INCLUDED בלה בלה בלה... אז השאלה האם עדיין שווה לקנות מאורר נגיד ברמה של ZALMAN סביבות 250 שח,משהו בסגנון 7700...או שמאורר שהם שמים הוא די איכותי? אני לא מתכוון לעשות OC,אבל אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט...אבל ממש שקט
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 בכל המקומות האחרים הוא עולה בין 280 ל330 בערך, שווה לקנות ? התכוונתי לקנות סיילסנר ב165 עד שראיתי את המציאה הזאת ;D
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-