עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני אמור בשבוע הבא בע"ה לקבל את החלקים ולהרכיב תמחשב ורציתי לדעת מה האפשרויות שלי להמהרה שלו ולהתייעץ במה כדאי או לא כדאי לגעת במערכת המפרט: AMD 3000+ venice 939(stock cooling) GigaByte K8N51GMF-9 6100 O\B TwinMos 512MB 400 Mhz Compucase CI-6A19+HEC 300w אלו הם החלקים הרלוונטיים לא? ד"א אני מתכנן בעוד מתישהו להוסיף עוד סטיק של 512 ולקנות כרטיס מסך(יש יציאת PCI-e) אז מאיפה להתחיל בכלל? והאם אפשר לראות שיפור משמעותי במפרט שכזה שיהיה לי בכלל כדאי לעשות OC? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  2. השאלה בכותרת. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  3. מליבה 250 ל304 וזיכרון מ 332 ל 443 .....זה טוב??......ואת זה המחשב עשה לי אוטומטי .....והקירור שלי פסיבי ואני מתכוון לשים מאוור ולהפוף אותו לאקטיבי... האם זה ישפר משמעותי את הביצועים במשחקים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nehmia,

איך עושים אוהרקלוק לשני הכרטיסים ביחד או לכל אחד לחוד?

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by avivlevy,

מה זה מאוורר אופציונאלי??

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  6. Started by avivlevy,

יש לי מעבד Intel Pentium 4E, 2800 MHz והוא לא יודר מה62 מעלות גם אחרי שניקיתי אותו זה לא עזר מה אני יכל לעשות במקסימום השקעה 50 שקל (ואם אפשר בלי בלקנות כלום) האם זה קשור למישה תרמית כי היא מאוד יבשה מה לעשות דחוף

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. עשיתי אוברקלוקינג עם ATI TOOLS לכרטיס מסך ATI X300 ובמשחקים יש תקיעות כאלה קטנות. זה לא קורה כאשר אין אוברקלוקינג.. אין בעיה של וירוסים או מזיקים אחרים.. מישהו יכול להמליץ מה לעשות? מ-324 לליבה שיניתי ל 450 והזיכרון במקום 200 שיניתי ל227. *

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by sagi_10,

שלום אני לפני יומים קיבלתי lanparty ומכרתי את הלוח הקודם שלי שעליו היה מורכב bt עכשיו לשאלה: במודרבורד הקודם היה ספוג שמבדיל בין המודרבורד לחתיכת מתכם שתופסת את הביגטיופן מאחורי הלוח ושאני הוצאתי את הספוג הזה (בכוח ) הספוג נקרע ועכשיו אין לי דרף לשים את החיתכת ברזל הזאת בלי לשרוט את הלוח אני צריך הצעות לחומר שיעשה את העבודה של להדביק את הברזל הזה ללוח ולא ישרוט אותו בתודה שגיא

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by Gliding,

היי, התקנתי את winXPx64. הדרייברים לא עושים בעיות אבל התוכנה שבאה עם הכרטיס TRIXX של SAPPHIRE לא מוכנה לעבוד. could not connect to low level driver. please reinstall trixx 1. איפה הבעיה? 2. התוכנה היא בטח הכי טובה לכרטיסי SAPPHIRE...שווה להתעקש עליה או שאני יכול לעבוד עם RIVA TUNER?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  10. ה BT נראה לי משהו עצום, שאני מזה מפחד להתקין, אני בטוח שאני אהרוס משהו, ואני מפחד לתת את זה לחנות שירכיבו, הם בטח יתיקנו אותו ממש גרוע :\ השאלה אם יש קירור שאפשר להתקין בקלות יותר? בלי לפרק את הלוח עדיף. פשוט לשים משחה טרמית לתפוס עם איזה קלפיס וזהו, ושיהיו לו ביצועים די דומים לBT, אני רוצה להגיע עם ה Amd64bit 3000 Newcastle(754) ל 2400 מגה הרץ. אז יש קירור כזה? התקציב פתוח לגמרי =]

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  11. Started by parker8,

המארז הוא: ATX דגם 8668 אני מאוד רוצה שה-Big Typoon ייכנס לי למארז אז בבקשה תגידו לי אם זה ייכנס או לא. תודה לעוזרים אם יש הצעות לקירור יותר טוב אני אשמח לקבל.

• 15 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by Idan-h,

המקסימום שאני יכול להוציא מהליבה בלי ארטיפקטים כשהזכרון בסטוק זה 400MHZ (מ250 בסטוק). המקסימום שאני יכול להוציא מהזכרון בלי ארטיפקטים כשליבה בסטוק זה 500MHZ (מ400 בסטוק). זה OC מכובד לכרטיס הזה. הבעיה היא שאני מנסה לשלב את המהירות, נהיה המון ארטיפקטים בATI TOOL. גם למשל על זכרון 500 וליבה 300 יש ארטיפקטים, וגם ליבה 380 וזכרון 220 יש ארטיפקטים. ז"א שילוב בניהם לא מצליח. בדקתי את החום של הכרטיס הוא לא חם. לפני כמה ימים מרחתי משחה חדשה לליבה (בגלל הבעיות לאחרונה), וגם יש מאוורר 80 חזק שמעיף אוויר. מה הבעיה? זה הגיוני? אשמח לתגובות, תודה.

• 36 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by PRD,

המאוורר במחשב שלי לא עובד טוב המחשב מתחיל להתחמם. אז ככה אני רוצה לקנות 2 מאוורים חדשים, אז מאיפה כדי לקנות, ואילו סוגים? התקציב הוא משהו כזה 100-150 ש"ח אפשר אפילו לחרוג ל 200-250 ש"ח

• 18 תגובות
    • 862 צפיות
  14. לא מוצא את האפשרות,אגב שאני עושה את האוברקלוק לעלות כל פעם 10 ב MEMORY וכל פעם 10 ב CORE ואז לראות אם זה יציב? כאילו ב 3dmark לבדוק ? יש פעולות שצריכים לעשות לפני ה OC? תודה לכל העונים.

• 16 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by SD Project,

לקחתי מכל תוכנה את החלק העיקרי, 5 דקות על הצייר, חיברתי הכל וזה מה שיצא =) אז מה אתם אומרים ?? מאמינים ?? תאמינו !! =) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  16. אוקי...אז בלוק יש רדיאטור יש (רק צריך לפרק) עכשיו...קניתי משאבה ומסתבר שהיא לא טובה אז אני מחזיר אותה... ואני צריך צינורות (כי האלה שקניתי ממש גרועים) ואני צריך מאין מחברים של 90 מעלות...כלומר שיתנו לי לעשות זוית של 90 מעלות בלי כיפוף צינורות... איפה אני קונה את הדברים האלה? (כי התייאשתי מהליכה לחנויות חיות ולאייסים למיניהם שמסתכלים עליי במבט של "למה לעזאזל לך שטויות כאלה?") תקציב למשאבה? (כי השאר אמור לעלות עשרות שקלים לכל היותר) אנא ערף...תנו כמה עם מחירים הגיוניים...

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  17. Started by shaks,

תמליצו לי על משאבה לקירור מים (לא טבולה-הכוונה היא שהצינורות יכולים להתחבר אליה ישירות) שגם לא תעשה הרבה רעש ועדיף שתקבל את החשמל שלה מהמחשב

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by liav12,

ממ מחשב חדש לא שלי של הדוד, רק רציתי לראות אם התוצאה של ה6600 היא בסדר למחשב כזה P.4 3GHZ 64 BIT 6600 MSI 1024 MB SAMSUNG לוח אם לא זוכר בדיוק וכל השאר זה כבר שולי. עריכה: מצטער אבל נמחק לי השאר בטעות 13,330 ב 2001 פשוט לוקח שנה להוריד את החדשים מהאתר שלהם חוות דעת?

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  19. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz AData /VT X2 Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E ?Deskstar 80GB Sata II? Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS ?HEC 480W ACE (SILENT)? ?LG 52x32x52 לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע עם קירור סטוק, ולאיזה עם סוניק טאוור (שבדרך). מעוניין באוברקלוקינג למעבד, כרטיס מסך, זכרונות ולוח אם. להזכירכם - במארז מאווררים קדמי ואחורי של 12 ס"מ וצדדי של 9.

• 0 תגובות
    • 372 צפיות
  20. Started by rokman,

שלום יש לי מעבד amd athlon Thoroughbred 2700+ והוא מתחמם בצורה מטורפת... אני מדבר על 46 מעלות במנוחה בחורף (!) ואני לא רוצה לדבר על מה שקורה איתו במאמץ בקיץ...(נכבה אחרי שעתיים מאמץ ב60 מעלות) :-\ אני צריך המלצה על קירור רצחני, אין התנגדות לקירור מים. על מה אתם ממליצים לשיפור רציני, ה- rocket של tt או ה BigWater? או שיש משהו מומלץ אחר? מודה לכם על עזרתכם...

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  21. אני תוהה האם להחליף את הלוח והמעבד שלי בלוח ובמעבד המופיעים בכותרת. האם הלוח והמעבד יעברו בקלות את ה4 גיגההרץ? תודה!

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by rafi-s-,

תגידו זה הגיוני יש לך מחשב עם מעבר 3200+ VENICE עם לוח ABIT K8N ULTRA ועדכנתי לו ביוס לגרסה הכי חדשה ובבית הטמפרטורה של המעבד על 22 מעלות עם קירור סטוק תודה

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  23. זה פשוט מעניין אותי עד כמה המעבד Athlon 64 יכול להתחמם והאם גופי הקירור ה"חייתים" שיש בשוק לא מבוזבזים בשימוש עם מעבד כזה.. אם יש מקרים מעניינים אולי כדאי גם לכתוב קצת פרטים כגון איזה גוף קירור איזה מעבד ובאיזה נתוני OC הטמפרטורה נמדדה, אולי גם באיזה אמצעי נמדדה הטמפרטורה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shibuta,

שוקל לקנות כאלה בשביל אובר ל-3500 AMD 64 Venice, לוח DFI - ULTRA D. מומלץ? יש חלופות באותה רמה?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  25. Started by kobibo,

חבר'ה מס' שאלות : 1. ביצעתי כבר פתיחת צינורות ל 16 כדי לבצע גם O.C לזיכרונות ולליבה כדאי לעלות אותם ישר לערך של ה X850XT PE או לעשות זאת בשלבים ? 2. איך אני מקבע את ה O.C לצמיתות כך שלא אצטרך לבצע זאת שוב ושוב ?

• 11 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים