עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Xardas,

בEVEREST זה מציג טמפ' נמוכה ב10 מעלות מבדריוור אז מה משניהם היא הטמפ' האמיתית? תודה

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by dids22,

:s05: :s05: ואני ישמח לקצת פרוט כמו מתי הוא ניהיה מסוכן?למה ?וכד' תודה!!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by שלמה הדג,

שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם 6800GT (גירסאת AGP) ואני מעוניין בקניית קירור חדש לכרטיס שלי. בהתחלה הזמנתי את ה Arctic Cooling NV Silencer, אך מכיוון שאני לחוץ בזמן בנושא ולחנות אין את הדגם זמין הוצע לי לקנות את ה Zalman VF700 AlCu VGA Cooler. לפניי שאני מבזבז 150 ש"ח רציתי לדעת האם הוא נחשב כקירור טוב? בבקשה תשובה עוד היום, כפי שאמרתי, אני לחוץ בזמן. נ.ב. מה ההבדל בין דגם זה לבין דגם ה Cu (ללא ה-Al)

• 7 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by eyal107,

הזמנתי את הקרטיס הזה ואני מעונין לדעת? א. אך הקרור שלו ועד כמה הוא טוב? ב. OC-של בעלי נסיון כמה ניתן? ג. האם ניתן וכיצד להעלות מתח לכרטיס בביוס של הכרטיס? תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by semi-t,

יש לי MSI K8Neo 4 Platinum האם הוא יכנס טוב על המעבד ולא יפריע לזכרונות? אם כן.. אז איך מרכיבים אותו?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מחפש מאוורר 8 ס"מ מתוצרת Thermaltake דגם A1214. מישהו מכיר חנות שבה יש את המאוורר זמין ? (לא משנה באיזה עיר) תודה !

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. מחפש מאוורר איכותי 12CM המגיע עם פאנל לפלופי. מעדיף פאנל כחלק מהחבילה. מוכן לקנות בכל חנות בארץ - מכיר אנשים בכל מקום . לחילופין - מאוורר בנפרד ופאנל בנפרד אבל שיהיה חזק מאוד. תודה מראש, פטאליקו.

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  8. קניתי כרטיס מסך של POWERCOLOR מדגם x800gt מבית ATI. כאשר אני נכנס לאוורסט ניתנות לי 4 טמפרטורות: ספק, מעבד, לוח אם וכונן קשיח (כולן מתחת ל-30 אגב...) כיצד ניתן להראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך, במיוחד מכיוון שאני מתכנן אוברקלוקינג ואני רוצה לעשות אותו זהיר, אבל גם בגלל סקרנות טהורה. ניסיתי עם ATI טול אבל לא מצאתי את האפליקציה. גם בביוס לא מצאתי. מישהו יכול לעזור? תודה מראש, פטאליקו.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  9. שלום לכולם אני מעוניין לדעת איך לעשות אוברקלוקינג לכרטיס המעפאן שלי geforce fx 5700le לפני שאני מחליף אותו בעוד שבוע .אודה לקבל הנחיות ותגובות

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by rafi-s-,

יש לי מעבד AMD 3500+ WINCHESTER הבאס שלי עכשיו על 241X9 שזה 2169 טיפה בדאונקלוק עכשיו הזכרון שלי עובד על 7-3-3-2.5 T1 זאת התוצאה היחידה שהצלחתי להגיע אלייה עם T1 וכשאני רוצה לעלות את המכפלה ל10 הוא לא עובר את ה prime 95 עושה ריסט או שנותן לי ERROR מישהו יודע למה זה ככה או מה אני יכול לעשות והמעבד שלי עם קירור סטוק עומד על 37 במנוחה תודה

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  11. אני יודע שיש את ריווה טיונר....אבל רציתי לשאול אולי אם יש תוכנות טובות אחרות שאולי עושות את העבודה יותר טוב... ואולי יש תוכנות שעושות את זה אוטומטי כמו ב ATITOOLS שזה מוצא את הMAX CORE וה MAX MEMORY ......(אם יש אפשרות כזאת גם בריווה טיונר אז אנא תדריכו אותי).... תודה... :s05: ???

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  12. כל פעם שאני מנסה לOC הכי קטן או אפילו DOWNCOLCK יש ב COOLBITS את הקטע של ה TEST ולא משנה מה אני עושה הוא כותב שזה לא עובר את המבחן טמחזיר אותי ל 500/1000 מה עושים???

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by Garbil,

שלום, יש לי מעבד A64 3000 754 לוח אם Gigabyte GA-K8NS וזכרונות SDRAM ג'נריים.:< כן, אני יודע. עכשיו יש לי בעיה, עשיתי OC ל 2350 בביוס, ואז החלטתי לבדוק דרך EASY TUNE כי פחדתי שאם אני אעשה יותר מידי בביוס אז המחשב לא יאתחל, שהעלתי ל 2410 המחשב קרס, וזה תמיד קורה, רציתי לדעת מה הבעיה, ויש לי קירור וונוס 12, במאמץ לא עובד את ה 55.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. Started by asdasdasd,

נראה לי שאין בכל זאת אבל אני שואל כי אם יש תוכנות שעושות פלאש לביוס דרך ה WINDOWS אז אולי יש האם יש תוכנה כזו ??? כי השקעתי הרבה כסף בזכרונות מהירים+DFI+סתפ איכותי זה יהיה בזבוז לא לנצל למטרות אובר קלוק

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  15. ביצעתי אוברקלוק לכרטיס מסך מסוג x800gt. כאשר העליתי את מהירות הליבה מ 475 ל519 ואת הזכרונות מ 495 ל- 529 הכל עבד כרגיל. הרצתי 3dmark05 והעסק פעל יפה (לא זוכר כמה יצא...אבל היה שיפור משמעותי). כאשר העליתי ב-3 מגה הרצים את מתח הליבה ובמספר זהה את הזכרונות כניסיון לדחוק עוד טיפה מהאוברקלוק ולהפסיק, נתקע המחשב. (התוכנה הייתה ati tool). עשיתי ריסט והמסך התחלה של ווינדוס עלה, אח"כ המחשב נעצר על מסך "ברוך הבא" המעצבן של ווינדוס. ניסיתי להפעיל את המחשב כאשר מאוורר ביתי מכוון על כרטיס המסך וזה לא עזר. מה לעשות? האם הלך הכרטיס? האם אפשר לבטל את האוברקלוק בביוס? אני אובד עצות!

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  16. טוב אז ככה יש לי מעבד Amd Athlon Xp 1800+ Palomino קיצר הוא התחיל להתחמם לי עם הקירור המעפן שלו והגיע ל-62 מעלות ב-IDLE כן כן פתחתי אותו וראיתי שאין בכלל משחה טרמית! הלכתי וקניתי את arctic Silver 5 ואני חייב להגיד שאו פתאום הטרמוסטט של המעבד מזייף או שירדו לי קרוב ל-30 מעלות!!!! אני עומד על 33-36 ב-IDLE ועוד לא בדקתי בלחץ... אז קודם כל זאת המלצה דבר שני זה הגיוני שהמעלות ירדו לי ככה?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. אם לא מה הקירור הכי שקט שאני יכול להשיג, עד 200 ש"ח

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  18. Started by GREED,

האם ביג טייפון יכול להיכנס לי במארז thermaltake viking http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm הוספתי קישור לאתר של היצרן רשום שם את המידות של המארז תודה רותם.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by domiel,

קניתי סוניק טאוור, ואני מנסה להרכיב אותו לK8. ההגבהת פלסטיק שלו באה עם שני תופסני פלסטיק, ואין אומים לחיבור הסוניק עצמו.למישהו יש מדריך יותר מפורט מזה באתר של טרמעל דרק?

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by uzana2004,

אתמול בלילה שיחקתי קצת עם הכרטיס והורדתי לו את הליבה ל390 וזכרונות ל830 בדרך כלל הייתי מקבל 4200-4300 אבל ככה קיבלתי את הציון 4764 למה זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  21. Started by nico,

יש ברשותי את הכרטיס כ3 חודשים תמיד הייתי על אובר ל 390 לליבה ו380 לזיכרונות... (אובר קטן לדעתי עדיין לא עשיתי אחד רציני כי חיכיתי שאני יחליף קירור ועדיין לא עשיתי את זה...) עכשיו כשאני משחק ועושה את הOC הרגיל יש לי ארטיפקטים.. מה שמוזר זה שהם לא כמו ארטיפקטים רגילים כאלה שברים שחורים על המסך אלה כמו עמודים לבנים כאלה לאורך של המסך. אחרי שזה לא נפסק החלפתי DRIVER מ 4.9 ל5.11 עדיין עושה אותה בעייה. סיבות שחשבתי אליהם למה כן ולמה לא: בעיית חום: לא נראה לי. למה? כי הייתי על האובר הזה יציב בקיץ ועכשיו חורף ואני בלי חימום ויותר קר בחדר. בעיית מתח: אני על ספק 250W גנרי (של KSP..) עכשיו מה שמוזר למה הייתי על הOC הזה יציב באותם תנאים אם אותו ספק ועכשיו אני כבר לא? טוב חב…

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by AA123,

אני מקווה שאני בפורום הנכון [מה שלא קורה לי הרבה בזמן האחרון] אז ככה.. אני צריך תוכנה שתראה לי את הטמפ' במחשב, התוכנה שבא עם המחשב נדפקה.. יש לי אוורסט, אמרו לי שזה יכול אבל היא לא מראה לי מעלות.. צריך להגדיר אותה ? או אולי תוכנה אחרת ? תודה ויום טוב אלון

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום אני לא הכי מומחה באוברקלוק ואני רוצה לאמר שאני רואה באתר ביצועים שאנשים פרסמו בהישג ה- OC שלהם הם מפרסמים תמונות מהתוכנה CPU-Z ואת זה הבנתי אבל מה זאת התוכנה SUPER PI כל הזמן אני רואה תמונות שלה ולא מבין מילה אחת מהתמונה שמראים בה את ההישג אז תפרטו לי עליה איך אני משתמש בה ואני רוצה שתכתבו לי את זה "בעברית" כי אני לא מומחה תודה !

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם רציתי לדעת איך מגבירים את המתח לכ.מסך 7800GT ומה זה נותן ? זה יכול להעלות לי את הציון ב 3DMARK05 ???

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  25. Started by fire15,

היה לי סטיק אחד של זיכרון BH5 של קרוזיר מהמערכת הקודמת ואמרתי לעצמי בוא ניראה כמה הוא מסוגל המערכת שלי ניתן ליראות בחתימה: הוא עושה 270MHZ 5-2-2-2 בנתיים למתח של 3.4 ויש לו רוחב פס של 4000 מגה לשניה single channel. הייתי אומר לא רע בכלל אני ימישך את הOC שעוד זמן יתפנה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.