אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי במידה ואני מבצע O.C בעזרת ה ATITOOL ,התוכנה אמורה לרוץ ברקע. האם כדאי להריץ אותה תמיד או להפעיל אותה רק לפני משחקים ? ( לא יודע אולי כך נאמץ את הכרטיס פחות ).
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ב ATI TOOL שארני עושה לו FIND MAX CORE \ MEM הוא נתקע לי על 537 וזכרון 586 אבל שאני פשוט מסמן לו ב ATI TRAY TOOLS 540\590 אני עושה ריסטארט והוא פשוט עולה !!! על ההגדרות האילו !.... השאלה שלי מה הולך פה ! אז מה המדד בעצם ? תוכנה אחת תוקעת לי ת'מחשב בפחות מ540 על 590 ואחת מעלה בלי שום בעיה ..... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מקודם הרצתי לי את הGTO2 שלי על מהירות מעבד 555 וזכרון 592, אחרי 10 דקות בערך הופיעה נקודה ירוקה ונעלמה, אחרי חצי דקה היא הופיעה שוב ונעלמה באותו רגע, וככה קרה מספר פעמים עד שהפסקתי את הבדיקה אבל בכל זאת רשום לי NO ERRORS איך זה יכול להיות ?!?!?!
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/cpu/vpu-coolers-shootout-may2k5-part3.html יפה שגם בדקו שם את הטמפרטורה של הזכרונות (חבל שלא בדקו את הV1) תהנו
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צירפתי תמונה בה סימנתי במרובעים אדומים את ה MOSFETS של המעבד והזכרונות, או בכל אופן מה שאני חושב שהם ה MOSFETS. דבר ראשון, האם צדקתי? איזה קירור יספיק להם בשביל OC שאמור להגיע עד המקסימום שהלוח יתן לי? נכון לעכשיו הושבתי עליהם את גופי הקירור האלו: http://www.thermaltake.com/coolers/memory/ramsink.htm מנחושת הושבתי אותם ככה שכל אחד מהם יושב על שני MOSFETS ככה שהוא מכסה 50-60% משטחו של כל MOSFET, מאחר ולא היו לי מספיק גופי-קירור. האם הם מספיקים? אם לא, יש לי גם גופי קירור גדולים יותר (בגובה 2ס"מ בערך) שאני יכול לחתוך לפי המידות, רק שהם מאלומיניום. מה עדיף? תוכניות לOC: קניתי TT BT לקירור המעבד, במקום הקירור הנוכחי ו DDR BOOSTER של OCZ כדי לתת מתח גבוה יותר לזכרונות BH5 כי ה…
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3000+ AMD A64 הוא בסטוק 1800 (9X200) יש לי לוח ASUS A8N E שהוא די טוב לאובר, זכרונות VALUE של קינגסטון, וביג טייפון קודם העליתי את המחלק שיהיה 11 ואז העליתי בשלבים ל- 245 בשלב זה הורדתי את המהירות של הזכרונות מ- 333 ל- 266 העלתי ל- 250 עובד, 255 עובד , 262 לא עולה ווינדוס........... הטמפרטורות של דיי טובות, אני לא עובר את ה- 40 במאמץ ממושך (כשזה על 2200 מגהרץ) ובמנוחה על 32-34 איך אני יכול להמשיך ולהעלות את המהירות של המעבד ? קניתי את המחשב לפני שבוע וניסיתי להכניס בתקציב כמה שיותר דברים שיעזרו לי באוברקלוק, ולא כ"כ הולך........... תודה רבה ! ! !
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
טוב בנוגע לכרטיס מסך שלי geforce 6600gt של xfx האם ניתן לעשות לו oc כמו למעבד דרך הביוס (בעת הדלקת המחשב אני רואה הודעה על ביוס של הכרטיס אבל אי אפשר להיכנס. האם ניתן לשלוט על מהירות המאורר כי הוא אחד הרועשים במחשב שלי.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte דגם k8nf 9 יש בלוח שני פיצרים שאני לא בטוח בנוגע אליהם. תראו את התמונה. האם שימוש בטורבו עושה שינוי בכרטיס מסך וממהיר אותו (יש לי 6600gt( האם כדאי להשתמש בבוסטר. ובנוגע למהירות ה pcie אצלי זה כרגע על 100 על מה זה צריך להיות ומה אתםן ממליציפ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני קניתי לוח חדש(ראה מפרט) ואני בניתי על הלוח הזה לאובר קלוק ממש טוב!! אבל אני לא מצליח לעבור htt at 230 והורדתי את הזיכרונות ל-180...למה אני לא מצליח להתקדם?? ועוד דבר...איפה מעלים מתח למעבד אני לא מצאתי וגם אמרו לי שהוא יכול לתת מתח של 4 ואני יכול רק עד 3.2 למה זה??
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלי: סוג קירור: סטוק (בינתיים) מהירות ליבה: 540 מהירות זכרון: 590 ציון ב3DMARK (גרסאת 05): 6335 עריכה: אני יכול הרבה יותר אבל בינתיים לא רוצה להעמיס עליו יותר מדי _____________ ובאותה הזדמנות, כדאי לקנות לכרטיס הזה קירור ? הזמנתי מנועה VF700CU אבל אני יכול לבטל חבל על ה185 שקל אם זה לא כל כך הכרחי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היא נמכרת ב KSP ווהינה המאפיניים שלה: ?Socket? ?478/754/939 CPUs? ? ? ? General Features? ?? ? Low Acoustic Noise? ? ? ?Low CPU temperature? ? ? ?Low Power Consumption? ? ? ?Lightweight? ? ? ?Free of water replenishment? ? ? ?No Coolant required? ? ? ?Space Reduction? ? ? ?Reduce temperature by installing ? ? ? ?additional radiator module? ? ? ?Thermal grease pre-applied? ? ? ?For Intel Pentium 4 Socket 478 and Athlon ? ? ? ?64 Socket 754/939 CPUs? ? Fan and Pump Specifications? ?? ? Input Voltage: DC 12V± 10%? ? ? ?Input power: 3.6W 10%? ? ? ?< 35 db noise? ? ? ?3-inch fan? ? ? ?Net Weight: <520g? ? ? 290 ¤ האם היא שווה ?אני רוצה לשמש אותה קקירור לכרטיס מסך או גם…
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל מס' שאלות לגבי האצת ה AMD 3200 שלי. ראיתי בביוס שהוא נמצא על מהירות 2000MHZ ע"י מכפלה של 200X10 רציתי לדעת מהם שני הפרמטרים האלו ? וכדי שאוכל קצת להעלות את המהירות שלו מה כדי לי לעלות או להוריד ?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד amd 3500+ winchester עכשיו המעבד באובר קטן של 2200@2422 והוא עומד על 48 מעלות במנוחה ובמאמץ של prime 95 על 57-59 אני רוצה קירור שיוריד לי את הטמפ' מאוד בשביל לעשות לו אובר יותר רציני תודה
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת rivatuner אבל אני לא יודע על כמה לשים השעון של הליבה והזיכרון ואני כל הזמן משנה את זה ומשחק בזה .למישהו יש המלצה בשבילי על כמה לשים את זה סופית אחת ולתמיד ?ויש לי עוד בעייה שנראה לי שקרתה לאחר שעשיתי את האוברקלוקינג אך אני לא בטוח אין לי החלקת שינון בגבולות של פרטים מסוימים גם תלת מימד וגם במשחקי דו מימד והכל מופיע שהמעטפת בזיגזג גם בביוס הסמל של "ENERGY" מופיע שגבולותיו בזיגזג וזה מעצבן.יכול ליהיות שדפקתי תביוס? זקוק לעזרה למי שמבין בעניין אודה לו מאוד!!
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
עם התוצאות שרצות היום ברשת זה לא נחשב מי יודע מה אבל עם כרטיס כל כך לא מוצלח באוברקלוק להגיע למהירויות כאלה ובמרחק נגיעה מהמקום הראשון שווה פירסום אז THE BYTER נתן לי לשחק קצת עם מערכת קירור לכרטיס מסך שהוא בנה מחובר בלוק של swifttec עם פלטיר 80W לפניכם התמונות שימו לב שהמעבד על אוויר בנתיים ועם חיבור הגז למעבד אני מניח שיהיה עוד שיפור של 100-200 נקודות שאני אהיה על 5גיגה(והמקום הראשון נראה קרוב מתמיד) אז בקיצור הרבה תודות וברכות לEMP ולאליאור בפרט על הצעצוע החדש קישור לORB http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1421649
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי 6600GT של GIGABYTE עם חיבור PCIE שבמאמץ מגיע לסביבות ה-70 מעלות ובמנוחה הוא נמצא על כ-56....(כרגע הוא על OC פצפון של 30 בליבה ו-20 בזכרונות). רציתי לשאול איזה קירור טוב יש לכרטיס הזה, כמה הוא עולה ומה ההרכבה שלו כוללת (צריך להוציא את הקירור הקיים איכשהו? זה מסובך?) תודה
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה ימים קניתי לוח אם ומעבד והרכבתי ... לוח אם של ASUS P5LD2-VM מעבד P4 3.0 64 630 socket LGA-775 קיבלתי יחד עם המעבד איזה מאוורר (SP503B0-1 CoolWave III) קישור לאתר של המאוורר : http://www.spire-coolers.com/fcc.asp?ProdID=231 מרחתי קצת משחה טרמית שקיבלתי יחד עם המאוורר הזה וחיברתי אותו ללוח אם על המעבד .. אתמול התקנתי את התוכנה של הלוח אם : PC PROBE II .. והיא מראה שהטמפרטורה של הלוח אם היא 35-36 ושל המעבד 45-54 במנוחה .. (מדי פעם זה מגיע ל65) אני לא יודע אם התוכנה של הלוח אם דפוקה או שאני צריך לעדכן ביוס של לוח אם או משהו .. אבל הטמפרטורה הזאת נראית לי מאוד גבוהה .. עצות, רעיונות, פתרונות יתקבלו בברכה בתודה מראש, יאיר !
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי את המארז Sunbeam Transformer עכשיו הוא מגיע עם שני מאוורים בצד מאוור למעלה אחד גדול מאחורה ויש עוד מקום לאחד מקדימה עכשיו יש רעש של טרקטור ואני רוצה להשאיר אותו פתוח בלילה יש תוכנה שיש אפשרות להוריד את מהירות המאוורים הללו? או פאן בס?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה יכול להרוס את הכרטיס?? תודה למי שעוזר
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש תוכנה לבדיקת ארטיפרטים חוץ מ 3DMARK (ומשחקים)..... יש לי GF5200 ... האם התוכנה ATITOOLS יכולה לעזור??
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
היי ברשותי מארז של אנטק 1088AMG שבא עם מאוורר אחד של 120 מאחורה.. אני רוצה להוסיף לו עוד 3 מאווררים של 80, 2 מקדימה ואחד בצד למטה שיכניס אוויר ויקרר את הכרטיס מסך.. חשבתי לקחת 3 מאווררים של Tt : 2 מסוג ג'נרי שלהם שיבואו מקדימה.. לחבר אחד בחיבור 3 פינים ואחר בחיבור מולקס רגיל.. ואחד לכרטיס מסך מסוג Smart Case Fan 2 שיש לו 20.5cfm-75.7cfm עם 17dba-48db @ Max ולחבר אותו בחיבור 3 פינים שיזהה אוטוטית ע"י חיישן החום שלו מתי הכרטיס מתחמם ובהתאם לכך שיפעל יותר מהר.. זה רעיון טוב? אני מחפש כאלה שהם שקטים יחסית.. כולם יחד עד 30db זה סבבה.. תוכלו אולי להמליץ על מאווררים יותר טובים באותו רמה ומחיר? בבקשה מחכה לתגובות.. תודה.
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אחרי חיפוש בכל מיני מקומות לא הגעתי למסקנה ברורה. איזה bearing הכי שקט? sleeve, ball, sleeve+ball, 2ball או אחר. ואני מוכן לשמן את המקום הזה שפותחים במרכז המאוורר פעם ב3 חודשים בערך בשביל השקט.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המתח המקסימלי הבטוח שאני יכול לתת לווינצסטר 3000 שלי? כרגע המעבד שלי עובד 7\24 על 1.55
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-