אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי AMD XP 1800+ Gigabyte GA-7vkml Kingston KVR266X64C25/256 אז ככה אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל בביוס הכל סגור חוץ מלעלות תדר שעון למעבד... אני רוצה לנסות למצוא תגבול של המחשב שלי גם ככה הוא עגלה לפחות נוציא ממנו משהו...אם אפשר עזרה היא תתקבל בברכה! תודה אני חייב לציין שהעלתי את תדר השעון ל-140 (133 בסטוק) והמחשב לא עבר בדיקה בפריימ95 ואני מתכוון שהוא בקושי העלה תבדיקה זה רק התחיל והוא נתקע והוא גם נתקע סתם ככה...נראה לי זה המתח אבל זה נעול אצלי כמו כל דבר אחר כמעט בביוס
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
(ראה תמונה) טמ"פ חדר 19 מעלות האם היא מזיפת כי אני נוטה להאמין לה כי בביוס הטמ"פ היא 24.... במאמץ הטמ"פ של המעבד היא 34 (לפי התוכנה) [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה להוסיף מאוור נוסף אחרי שכבר הוספתי מאוור אחד של 40m אני רוצה להוסיף עוד אחד של 80m חוץ מזה שיש לי גם מאוור של המעבד ושל כרטיס המסך יש לי ספק ג'מרי של 400W ותיראו את המפרט שלי אני חושב שהספק בפועל מיוצר בסביבות ה300W האם יחזיק את המערכת ומה הצריכה של מאוורר של 80M? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 935 צפיות
-
-
החלטתי לנסות ולהאיץ קצת את המעבד שלי, נכנסתי ל-BIOS ומשם ל-CPU FEATURES SETUP - שם יש לי 3 אפשרויות (מצורפת תמונה): http://www.rar.co.il/files/eMule-1132389285.jpg ב-Spread Spectrum יש לי את האפשרויות: +0.25 +0.5 ב-CPU Host/PCI Clock יש לי את האפשרויות: 124/31MHz 133/33MHz 140/35MHz 150/37MHz האם אחת מהאפשרויות הינה OC למעבד?
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי עזר לי להתקין את הקירור כרטיס מסך של זלמן (דגם VF700 AlCu) ונתקלנו בפיסקה זו בחוברת ההוראות: The bonding strength of the thermal tapes reaches 90% after 24 hours of curing. Do not put excessive force on the RAM heatsinks during this period את הפירוש המילולי אנחנו מבינים, השאלה שלי אם הכוונה היא לכוח פיזי (לדוגמא, לחיצה בעזרת הידיים וכו') או להפעלת משחקים כבדים, חום וכדומה? כלומר, עליי לא להפעיל את המחשב למשך היממה הקרובה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 478 צפיות
-
-
ששלום קיבלתי היום את המחשב החדש ולא תיארתי לעצמי את הגודל העצום והרוחב של המארז הזה בכל מקרה המאווררים עושים רעש עצום שהם פועלים שתיים שעל החלון ממכניסים אוויר ואחד על הגג של המארז שמוציא אוויר ועוד אחד מאחורה מוציא אוויר עכשיו השאלה שלי האם יש דרך להמיך את עוצמת המאווררים משמעותית אני מבקש דרך לא מסובכת אמרו לי משהו על התוכנה SPEEDFAN אבל הטכנאי אומר לי שאם אני ישחק עם פעולת האחוזים של מהירות המאוורר זה ישנה גם את מהירות המאוורר של המעבד האם זה נכון ? תענו לי על כל השאלות תודה !
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות OC למעבד אבל כשאני משנה את מהירות הFSB (אפילו לא את המכפלה) ושומר, המחשב דולק אבל לא רואים שום דבר והמחשב לא מגיב... למשהו יש מושג מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תמונת עזר: http://img411.imageshack.us/img411/2484/untitled0sj.jpg מה זה BEFORE וכל החרטה הזאת..תעזרו לי להגדיר בבקשה!! ומי שלא מבין בזה שלא יגיב.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, התלבטתי המון אם לקנות- X800GT של powercolor או saphire רציתי לשתף בביצועי ה OC עד עכשיו: (קניתי את ה powerclolor) כרגע הליבה עומדת על 550mhz (בסטוק- 475), והזכרונות- על 1100. (סטוק- 1000). יציב לגמרי, והראה התחממות של רק 4 מעלות..... דבר נוסף, לכל בעלי ה POWERCOLOR X800GT, תוכנות ניטור ולמשל ati-tool מזהות ליבה- R423. למרות שהליבה היא R480!!!! נבהלתי מזה מאוד בהתחלה, אבל אחרי הרבה בירורים בפורומים של POWERCOLOR, מסתבר שכל הצ'יפים הם R480, למרות שהם מזוהים כ 423.....
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב P4 3G פרסקוט סוקט 478 לוח אם (מאפנה) ECS 661FX-M 2X512MB KINGSTON 400DDR 2 כוננים קשיחים של 80 אחת SATA והשני רגיל כרטיס מסך 9600XT רדיון 2 כונני די וי די אחד צורב השני לא מארז TT XASER3 LANFIRE VM2000 מאורר למעבד ZALMAN 7700ALCU ספק של TT 500W רציתי לדעת עם איזה לוח אם אני יכול לעשות OC יותר טוב מזאת
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בפנדה אמרו לי שה SONIC TOWER לא יקרר מספיק טוב את ה פרסקוט שלי. האם זה נכון? בהנחה שאני מוציא את המאורר של הליבה. ובהנחה שאני קונה מארז ARCTIC COOLING Silentium T2. עריכה: כבר הזמנתי והיום הם אמרו לי לא לקחת. למי להקשיב? לכם או להם? אני מבולבל לגמרי.
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
61 מעלות במאמץ ?! עם ביג טייפון ! לעזאזל מה עושים? יש לי P4 3GHZ 2MB מאמץ..קידוד סרט הטמפ' מגיע ל 59-61 בלי לזוז כל משך הקידוד שזה 25 דקות... במנוחה 38-44 מעלות לי נראה שלא מרחו משחה טרמית מספיק לא ?!!?! או שאולי אני צריך להוסיף עוד מאווררים למחשב.... ? יש לי רק אחד מקדימה שמכניס אוויר....... בעעעע ואחד חלש מאחורה שאמור להוציאאבל אני רואה שאין לו כוחחחחחחח יש מצב שאני יוסיף עוד אחד שמכניס ועוד 2 שממוצאים והכל יסתדר?!?!
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי שני 120 שמסתובבים בסביבות ה 1700+- זה בסדר לא בסדר ? אני חסיד של שקט בד"כ אבל אשמח לדעת שעם זאת הם עושים את העבודה כמו שצריך.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום, מיד כשקיבלתי את המחשב נכנסתי לביוס וראיתי שהטמפרטורה של המעבד 39C. אחרי הרצת 3DMARK 2005 הוא נשאר על 40C בערך... הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב. חיפשתי את התוכנה S&M כדי לאמץ את המעבד שלי כבר זמן רב ניסיתי גם בחיפוש של הפורום וועוד מקורות לא מצאתי מישהו יכול לשלוח לי לינק אליה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מנסה לבצע O.C לאחר פתיחת הצינורות ולא יודע זה בדיוק הולך חלק. נסיתי לעבוד עם ה ATI TRAY TOOLS ולאחר שינוי ההגדרות ליבה 540 זיכרונות 590 בעת בדיקה של ארטיקפט כבר על ההתחלה המסך הופך שחור ( דלוק אבל לא רואים תמונה ) מה שעזר לי זה רק ריסט למחשב. לאחר מס' בדיקות ואותן התופעות עזבתי את התוכנה הזאת ועברתי ל ATITOOL נו פה הסיפור שונה... כאשר אני נותן לתוכנה לגלות את מקס' הליבה והזיכרונות שניתן להגיע ,התוכנה לא עוברת ליבה 530 ,התוכנה פשוט לא מצליחה לעבור ערך זה ולאחר מס' ניסיונות מתחילים להופיע ארטיקפטס. לזיכרונות 590 ניתן להגיע אך גם בערך זה מתחילים לראות נקודות. שבצעתי בדיקת ארטיקפט מידי פעם מופיעות נקודות והספירה מתאפסת ( למרות שכתוב שלא התגלו שגיאות ). יש מה לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! היום החלטתי לצעוד לעבר סניף ksp שבירושלים ( מה לעשות, אין אוטובוס ישיר מהשכונה שלי ) ולקנות מאוורר חדש. בחרתי בThermaltake - smart case fan 2 ( 80) שעלה רק 45 . טוב שמח ומאושר חיברתי את ה3 פינים שלו למתאם מולקס ואת הכבל השני של ה 3 פינים ללוח אם. חוץ מזה שהמאורר הזה פשוט עוצמתי בצורה בלתי יואמנת ( השהנחתי אותו על השולחן הוא התחיל לעוף קדימה!) אני לא כל כך מצליח לשלוט על המהירות שלו. יש לי 3 מקומות ל 3 פינים בלוח אם וניסיתי לחבר את זה לשולשתם אבל ה speedfan לא מזהה שום מאורר! אולי זה בגלל שיש לי פנטיום 3 ולוח אם ישן? לא נורא חשבתי לעצמי ...עם המאורר גם קיבלתי קונטרולר ידני ( סתם חוט עם בורג מפלסטיק שמסתובב( אבל לצערי למרות שסיבבתי אותו , המהירות נשארה זהה ( …
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה מישהו מוכן להביר לי מה זה HT או HTT? HTT זה כמו ה FSB או שזה הHT.... ואם ככה אז מה זה הHTT?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום. ההבדל בלוגי'ק בין ה 7200L ל 7300 הוא 10 שקל יותר ל7300, שזה זניח ביותר, במה שנראה לעין זה רק העיצוב, אך האם ביצועים טובים יותר אכן יכולים להתקבל ב 7300? האם כדאי ללכת על ה7300? תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לי מכם יש את הכרטיס הנ"ל ? רציתי לדעת מה הטמפר' שלו המנוחה ובמאמץ ? פשוט כדי להשוות אותו לטמפר' של ה GTO2 שלי עם ה O.C ל XTPE .
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
תמיד אתם כותבים שהמעבד במנוחה ובמאמץ, הכוונה לטמפ'. איך בודקים כל אחד בנפרד? השאלה די ברורה. תודה מראש. .swg
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לכל מי שידע איך לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני זוכר שהיתה תוכנה לאוברקלוק לכרטיס מסך אולייייייי ATI TRAY TOOLS או ATI TOOL או בכלל RIVA TUNER אני ממש לא זוכר איזה מהם, שהיה סימון כזה "enable pipeline" וזה פתח צינורות בלי צורך לצרוב ביוס ודברים כאלה... אני הוזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום היום אני מזמין לוח של dfi לאובר קלוק ממש כבד(לוח שיגיע ל-htt של 360+) אבל על מה ללכת?? על האינפיניטי או על הלאנפארטי?? ההבדלים בינהם כל כך גדולים?? בתודה שגיא
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי ATI TRAY TOOLS, אפשר לנסות לפתוח איתו צינורות? איך אני יכול לבדוק אם הצינורות נפתחו בהצלחה? ואם לא, האם יהיה לי פשוט לחזור למצב הקודם או שאני פשוט "יתקע" ? מה התדרי שעון של ה GTO ומה של כרטיסים כבדים יותר (לדוגמא ה X800XL XT X850 וכו... שאני אדע כאילו לאן אני מגיע כל פעם עם האוברקלוק). מה התוצאה הסבירה (ב 3dmark 05) ל GTO, ומה לאותם כרטיסים (שעליהם אתם נותנים את המידע לגבי מהירויות השעון). רב תודות.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-