עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BenK,

יש לי מארז כאילו..... ואני רוצה להוסיף מאווררים כזה.... אז איפה כדאי??? (עדיף עצה ל-2 מאווררים). ואיזה צריך להכניס אוויר ואיזה להוציא?! פצצות ולהתראות! בנציונה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Or ei,

בעבודה אצל אבא שלי יש להם מאוררים ענקים (משהו כמו 20 30 ס"מ הם של ספקים וכל מיני כאלה כי זה מפעל שנאים) אז חשבתי אולי אני אקח אחד ואשים באמצע המארז שיכניס אוויר ואז אסדר עוד כמה שיוציאו מלמעלה כדאי לשים משהו כזה ? אם אני אצליח להוציא אחד כזה משם ;D אבל אני חושש שאם אני אשים משהו כזה אני לא אשמע את עצמי גם כשאני צועק

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by roeym1504,

ישנו מדריך באתר שמסביר איך להתקין מאווררים או באיזה מקומות עדיף לשים מאוורים במחשב... תעזרו לי פליזז... ??? (אם אין תוכלו בצורה כללית להסבר איך זה הולך ...?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  4. לא משנה תודה בכל מקרה זה לא בשבילי אני מוכר מי שרוצה שידבר איתי משאבה-Swiftech MCP655 12 VDC Pump רדיאטור- ThermoChill PA120.3 Radiator מיכל- Danger Den Dual 5 1/4 Bay Reservoir בלוק- Swiftech STORM Rev2.0 Extreme Performance אנטיפריז- Swiftech Hydrx Extreme Duty Coolant צנרת- TYGON

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  5. הקירור שהיה לי בלוח Dfil lan party uktra היה רועש מאוד, הבנתי שזה בעיה מוכרת החלפתי אותו לפסיבי של זלמן שלא מקרר מספיק טוב, הצ'פסט Nforca שיש בלוח פשוט רותח אני חושב שיש לי בגלל זה תקיעות במשחקים, הוינדוס פשוט נתקע :'( באמתע משחק אחרי כמה דקות הבעיה בלוח הזה זה המיקום הבעייתי של הצ'פסט, אז... האם הקירור הבא מתחבר טוב ללוח שלי והאם הוא שקט מספיק. Thermaltake Extreme Spirit II http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14895 תודה

• 9 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by nuctornal wisdom,

קניתי היום TT Extreme Spirit II, בגלל שהצ'יפסט היה חם מידי. שמח וטוב לבב חזרתי הביתה וחיברתי אותו (הוצאתי את הלוח והכול, השתמשתי במשחה הטרמית שבאה עם הES2) הפעלתי את המחשב, מיד נכנסתי לאוורסט לראות טמפרטורות, וחשכו עיני, אין שינוי בטמפרטורה. היתה 49 ונשארה 49. בדקתי שהמאורר עובד ולא סתם מאיר, הוא עובד. חשבתי ששחכתי לחבר את שאר המאוררים, אבל הם עובדים.

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  7. המערכת שלי: מעבד Core 2 Duo - E6400 לוח אם Asus P5B Deluxe זיכרון G.Skill F2-6400PHU1-1GBNR ספק Seasonic S12 550HT כרטיס מסך Geforce 7600GT המקסימום שאני מצליח להגיע ב OC עם המערכת הזו זה לבאס של 320 אשר נותן לי 2560mhz. והבדיחה העצובה היא שגם במהירות העלובה הזו, המחשב לא שורד אפילו 15 דקות ב Orthos. אני לא יודע אם זה קריטי, אבל הדבר היחידי שאני משנה כאשר אני עושה OC, זה את הבאס. את כל השאר אני משאיר על Auto. איזה יאוש... השקעתי הרבה כסף, ואילו תוצאות עלובות... :'(

• 52 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by mokisho,

יש לי לוח אם אסוס P5W DH חשבתי שהוא לוח טוב ל O.C אבל הוא לא עובר את ה FSB356 אני מצליח להגיע ל FSB400 אבל עם הספק חשמל למעבד מטורף של 1.65 והמעבד עומד על חום של 65 לשני הליבות אז ירדתי חזרה לתדר של FSB 356 האם יש אפשרות לעשות משהוא יש לי קירור זלמן 9700 למעבד

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  9. Started by ofird,

קיבלתי ביחד עם הAMD 3200 שלי את ה מאוורר הנ"ל - Thermaltake TR2 Cooler For AMD K8 64-bit Cooper Base אני טוען שהוא מרעישי יתר על המידה, למרות שהמוכר מופתע שאמרתי לו זאת. יש לי אפשרות להחליף לכל אחד מהמאווררים ברשימה הנ"ל (כמובן עם תוספת תשלום): http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={C606582C-DCFB-4307-94D1-93DC3D5C019A} על מה הייתם ממליצים? יש לי מארז מידי ולוח מיקרו.

• 18 תגובות
    • 925 צפיות
  10. אנשים ביאסו אותי ואמרו לי שהספארק7 יותר עדיף (כי הגריל של 7 פלוס חוסם בצורה מחרידה את הכניסה של האוויר) וגם אי אפשר להחליף צבעים לגריל כי זה מאורר 70 ולא כמו של הוולקנו 11 (80ממ) :-( קיצר חבר שלי רוצה לקנות מאורר למעבד שלו גם אחרי שהגיע ל64 מעלות אז מה להמליץ לו על הספארק7 הרגיל ?

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  11. קניתי לאחי את הזכרון הנ"ל והשוותי אותו לזכרון הכי בסיסי שהיה לי: Kingston 800MHz CL6. את הקינגסטון הרצתי עד היום בצורה יציבה ב890MHZ על 5-4-4-14 במתח של 2.1V וכן על מצב Turbo ולא Standard. את הG-Skill לא הצלחתי להריץ באותם הגדרות אפילו ב970MHz ובמתח של 2.3V - המחשב קרס. כמו כן המחשב לא יציב כשהזכרון במהירות 1100MHz על 5-5-5-15 גם במתח של 2.3V ובמצב Standard! יש לכם עצות?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  12. שלום וחג שמח לכולם! רציתי לדעת האם משתלם לי לעשות OC לכרטיס מסך שלי ATI Redeon 9600XT 128MB . תודה רבה על עזרתכם.

13. Started by liran22,

קניתי עכשיו מחשב חדש ואני מאמין שטוב גם יש מצב המאוור של המחשב עושה מעט רעש כזה של סיבוב די מעצבן?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי מאורר של המעבד חברת evercool והוא נורא רועש החברה שיש לי היא טובה ואם לא תמליצו לי על קירור טוב של המעבד וגם הכי שקט שאפשר יש לי מעבד e6750 שני ליבות תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by THE FOX,

פשוט לא יאמן איזה מאורר אימתני http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111788 לסירטון המדגים את פעולתו http://www.aocb77.dsl.pipex.com/fanny.wmv

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by Lirux,

צריך מאורר 12 ס"מ עד 50 שקל שיהיה שקט, דחיפת אוויר טובה, ובקיצור שקט עם ביצועים טובים... המאורר חייב להיות מנועה... חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 יש הצעות יותר טובות?

17. Started by redead,

עם איזה חיבור המאורר הזה מגיע? כזה שמתחבר ללוח אם או כזה שמתחבר ישירות לספק כוח?

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  18. Started by guyyug,

אני מחפס מאורר 120mm עם 4 פינים לקירור מעבד כל הדגמים שמוצעים בעלי 3 פינים מה שלא יאפשר שינוי מהירות ע"י הלוח אם יש המלצות למשהו שקט ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by matteo,

שימו לב להגיעו של ה סיילנט קאט 120 http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/ComboCool/a2329/a2329.htm מאורר כמעטטטט מושלם הוא מיועד לגופי קירור עקב הצורת בניה שלו

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ראיתי של סילנקס שהם 14DB איך הם פתוח לכל אופציה .. שימוש : יחליף את המאורר של הספק :OCZ StealthXStream 600W מרעיש בטירוף

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אז ככה המאוורר הנוכחי של ה TUNIQ מאוד רועש במהירות הכי גבוה. אני רוצה מאוורר חזק עם CFM גבוה אבל כמה שיותר שקט או לפחות בלי PITCH מעצבן כמו שיש במאוורר של TUNIQ יש המלצות? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SP120UVLED-BL&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=251&aff=Zap מה דעתכם על זה? CFM גבוה DB נכון

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by SD Project,

מחפש מאורר 120 מ"מ שעובד על 220 Volt עדיף מאלומיניום לסירקולציה רצינית של מחשב מגירה. כל קישור יתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  23. Started by stingeR-,

אני מחפש מאורר 120MM בתקציב כמה שיותר זול(עדיף שלא יעבור את ה80 שקל) בעל הביצועים הטובים ביותר(אם אפשר לד כחול יוסיף כאן המון..)

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by aviram20,

יש חייה כזאת ?

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  25. Started by TheCrow34,

יש לי את המארז הזה המאוורר צד התקלקל. אין לי אחראיות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת מאוורר בגודל כזה. מישהו יודע בכל זאת היכן ניתן להשיג מאוורר בגודל 25CM? ואם אי אפשר להשיג מאוורר כזה, יש משהו שאפשר לעשות? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.