אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
תמונה בלי מאמץ,רק דף אקספלורר,ווינאמפ פתוחים- יש לי מאורר חלון 120MM ועוד אחד 120 על גב המארז. שמתי אחד מקדימה אבל זה רק החמיר את המצב,רציתי לקנות מאורר בתושבת מתחת לכרטיס מסך כדאי? מה דעתכם? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ערב טוב. ברצוני לדעת מה הטמפרטורה הנורמאלית לכרטיס מסך הנ"ל כאשר מדובר במאמץ ובמנוחה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לפני כמה דקות כיביתי את המחשב כדי לעשות קצת סדר בכבלים, וכשנגעתי במוספטים של הכרטיס-מסך כמעט חטפתי כוויה :-X מה שמאוד הפתיע אותי כי אני רגיל לטמפ' נמוכה משאר הרכיבים במחשב. ניקיתי אבק ביסודיות ופיניתי כבלים מיותרים, אח"כ מדדתי את טמפ' הכרטיס תחת עומס כבד (ATI Tool 3D View). הליבה נשארה יציבה על 47-48 מעלות במשך חצי שעה, אבל כמו שחששתי, המוספטים זינקו תוך זמן קצר לטמפ' של 61 מעלות אני מפחד שאם אני לא אעשה משהו בקרוב, הקיץ יהרוג לי את ה6800GT :'( ולכן אני זקוק לפתרון הזול ביותר שיצנן את המוספטים של הכרטיס האיזור הבעייתי מוקף בעיגול אדום:
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לפני 9 וחצי חודשים קניתי תכרטיס 9600xt מ ksp לפני יומיים אני מדליק תמחשב משחק קצת ב pes 4 פתאום באה לי הודעה של הדריבר שיש מעל 90 מעלות בכרטיס מסך ..... טוב אני יוצא מהמשחק(אחרי כל מיני תצוגות מוזרות שם) בודק תמעלות ב everst ובדרייבר עצמו ואני רואה 85-89 מעלות... אני פתחתי תמחשב כשהוא דלוק ואני רואה המאורר של הכרטיס מסך לא זז.... ניסיתי שוב לחבר מחדש לחזק דברים לא הולך....אז שמתי תכרטיס הישן שלי גיפה 4 ואני רואה שמהמאורר פועל .... ניסיתי הכל אני מיואש .. יש לי שאלה אחריות על כרטיסי מסך זה שנה(לא רשום במפורש בקבלה..אך עדיין אם זה שנה נשאר לי עוד חודשיים לערך) רציתי לדעת אם עדיף ללכת אליהם ויביאו לי חדש כמובן או להוסיף 80 שקל ולקנות ת 6600 agp של pine ?(הם בכלל יסכימו ל…
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי מתלבט בין שלושה מאוררים הבאים למארז של THERMALTAKE SOPRANO המאורר זורק אוויר על 4 כוננים קשיחים. ההתלבטות בין 1. scythe s-flex 120mm 1900 rpm (sff21g)1 2. scythe s-flex 120mm 1600 rpm 3. scythe s-flex 120mm 1200 rpm מחפש קירור טוב ושקט (אני יודע ששלושתם פחות או יותר שקטים תלוי במהירות הסיבוב) בהמשך אולי אני אקנה גם בקר למאוררים, בנתיים אני מתכנן להשתמש בתוכנה בשם SPEEDFAN לבקרה. איפה ניתן לקנות את השלושה במחיר טוב?
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הובכן נכון להיום יש במחשב שלי 8 מאווררים כולל המאוורר של המעבד שניים מהחדשים שהוספתי כוללים גם תאורה ציבעונית אחד מהם בה יחד עם הפנאל הצדדי החדש שלי שכולל כמובן חלון. הובכן סדר המאווררים הינו כך: אחד על המעבד (פנטיום 4) אחד בספק הכח אחד מתחתין 80 מ"מ שמוציא אויר אחד מתחתיו גם כן 80 מ"מ שמכניס אויר אחד 80 מ"מ על הפאנל הצדדי שמוציא אויר אחד 120 מ"מ בבסיס המארז שמעלה אויר קר כלפי מעלה שניים 80 מ"מ בחזית המארז. אחד 120 מ"מ בראש המארז בערך באמצע שזורק אוויר קר כלפי פנים המארז. הובכן אשמח לשמוע דעת על סידור המאווררים שלי? ושנית כיצד אני יכול לטפל בבעית חוטי החשמל המרובים שיש לי?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
tnx.. oh and another question... is it only for ABIT NF7 ?
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אחרי שהשארתי את המחשב דולק איזה לילה המאוור של הכרטיס מסך התחיל להשמיע רעשים מוזרים. לפעמים הוא עובד שקט, לפעמים הוא עובד קצת רועש (כאילו הוא מתחכך באיזה כבל) ולפעמים הוא עובד, מפסיק להסתובב בפתאומיות ואז ממשיך. ניקיתי אותו מאבק ובדקתי שאין אף כבל שמפריע לו, וזה לא עזר - הוא עדיין ממשיך להרעיש. מה עוד יכולה להיות הבעיה? אם זה משנה, הכרטיס מסך הוא HD4850 תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ממצב חבר'ה . אז ככה לפי המפרט שלי שרשום פה בצד , הגעתי עם המעבד שהוא 2.0 בסטוק ל- 2.5 המעבד הוא NORTHWOOD עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להגיע ליותר מזה ? אם מישהו הצליח ? כי משום מה כשאני עושה בביוס אפשרות של OC ידני שזה יוצא 135X20 או 140 ככה שזה 2.7 \ 2.8 אז הווינדוס לא עולה בכלל , קיצור מה שיש לי עכשיו הוא את ה 2.5 לפי התמונה אני רוצה לדעת האם המתחים טובים ועד כמה אני צריך לשחק איתם עד הגבול שלהם וגם לגבי זכרונות , איך אני משנה את התזמונים ( שלא ממש הבנתי מזה בכלל ) תמונות : 1. 2. 3. תודה רבה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הארטיפקטים לט נובעים מטמפ', אלא מ OC גבוהה יותר, מה אפשר לעשות? להעלות מהירות ליבה? להעלות מתח? תודה מראש, אלי.
-
- 10 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ברצוני לבצע אוברקלוקינג במעבד פנטיום 3 866 שברשותי. ברשותי גם לוח אם של אסוס מסוג CUV4X. שמעתי מאנשים שאני לא יכול לבצע אוברקלוקינג בפנטיום3 משום שיש איזו נעילה על מולטיפלייר(משהו כזה). מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קרור למעבד עד 250 עדיף פחות חשוב שיהיה מאוד שקט מעבד: pentium[r] 4 3.00 ghz לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Duo v2 בהתחלה חשבתי על הביג טייפון אבל ניראה לי שאפשר להסתפק בפחות עם תוצאות דומות בביצועים וברעש.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
זה המפרט וזה מה שיש לי בביוס כמה שאלות 1. איך אני נועל את הPCI EXPRESS ואת התדר של הזיכרונות? 2.וכדי להמשיך לעשות אני רק צריך לעלות את ה210 ב5 כל פעם ולבדוק עם פריים 95 אני יכול מקסימום עד 240 נכון כי הזיכרון שלי הוא 800 MHZ 3. איך אני עושה שהמהירות של המעבד לא תרד כשהמעבד לא במאמץ? תודה !! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
E6300@2520 945P S3 KINGSTON 512*2 DC 667@720 X1650XT http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=165287 זאת רק ההתחלה...נחמד באס 360 ל945 נכון? לאט לאט אני אמשיך... ד'א זה ללא ההלעת מתח...
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חשבתי על דרך להוריד קצת את הרעש. במקום לחבר בברגים למארז, מה שגורם לרעידות, לחבר עם נייר דבק דו צדדי. הוא יחסית עבה (מילימטר בערך) ועם ספוג. כלומר הרבה פחות רעידות אם בכלל. 4 חתיחות בכל פינה של הברגים אמורות להדביק את זה מספ]יק חזק. החיסרון היחיד שאני רואה זה שאחר כל יש סימנים אם מורידים, אבל גם ככה כבר יש חור במארז...
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לפני בערך שבוע קיבלתי בונג מקרטון עבה במיוחד וידעתי שאשתמש בו עבור משהו למחשב. חשבתי וחשבתי, שאלתי את אבי אם הוא עובד עם קרח יבש בעבודה (מסתבר שכן!). האמת שבהתחלה שאלתי אותו על חנקן נוזלי אבל התברר לי מאוחר יותר שצריך אישורים מיוחדים ובעיקר פרוטקציות בממשלה כדי לקנות ולהשתמש בחנקן נוזלי עקב קורו הרב והסכנות הטמונות בשימושו. אבי השיג לי כתובת של מפעל לייצור קרח יבש בראשל"צ ואני הולך לשם בקרוב (חופשת פורים). את גוש הקרח היבש הראשון אני כנראה אקבל כבר מחר, כי אבי מביא לי מעבודתו. מד טמפ' אקנה בקרוב וכבר תכננתי הכל וביצעתי 99% (הכל חוץ מבאמת לשים קרח יבש בפנים). אחר כך ביקשתי משחה טרמית ואבי הביא לי את הטובה ביותר בשוק (ThermaSil, אם זה מוכר למישהו). להפתעתי הרבה, המשקל נטו ש…
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
(מפרט המחשב בצד) כבר די הרבה זמן יש לי את המחשב ולאחר הוצאת הקירור המקורי והחזרתו לאחר שבועיים (של אינטל שמגיע עם המעבד) המעבד התחיל להתחמם יתר על המידה (כנראה עקב פגימתה של המשחה הטרמית) אז הביאו לי קירור חדש מסין שדומה מאוד לשל אינטל רק צלעות הקירור שלו טיפה יותר גדולות ואכן הטמפ' ירדה.. אחר לאחרונה אני עושה בדיקות יציבות והמעבד מגיע כבר ל 75 מעלות + אני ב3GHZ ומתח 1.38.. וגם שמורידים ל1.36 לא עוזשר במיוחד.. הזכרונות פועלים ב4CL במהירות 830 +- והוספתי להם +1V במתח כדי למנוע חששות שהבעיה מהזכרונות עקב עלייה של 30GHZ ( אין מה לעשות אחרת הם היו פועלים ב700-600) מה הבעיה בדיוק ? אני שוקל אם לקנות קירור ואז בכלל לעשות OC רציני יותר אבל כל זה בשביל עוד 400MHZ+- שכבר הרבה זמן …
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי לוח אם EPOX MF4 J3 וזכרונות OCZ 800Mz 2G GOLDEDITION לוח אם כתוב שהוא לא תומך יותר מ 800Mhz בזיכרונות אם עשיתי לזכרונות OC ל 1043 אז זה באמת יעבוד על כזה מהירות?
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חברים... אם איזה תוכנה אני יכול לבדוק הכי טוב את הטמפ' של הרכיבים במחשב...?? יש לי מעבד 2.0 של אינטל ולוח אם של MSI..... כמו כן כרטיס של NVIDIA G-FORCE 2 אני מודה לכל מי שיעזור לי......
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ברצוני לבצע oc למעבד ואני די חדש בתחום. אשמח לקבל עצות ומדריך עם תמונות(אם יש), המפרט: gigabyte z77-ds3h i7 3770k 16gb ram gtx660 win7 64
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
החלפתי את הלוח הקודם שהיה לי ABIT IS7-E ללוח חדש ASUS P4S800D-X אני לא מתמצא בלוח הזה ולא ממש מצאתי דרך כלשהי לבצע איתו אוברקלוק למעבד שלי... מישהו מכיר את הלוח הזה וביצע איתו אובר קלוק? כי רציתי לדעת איך... דרך אגב, איזה מבין הלוחות טוב יותר מבחינת פיצ'רים ואוברקלוקינג? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קראתי את הת'רד הזה על קריאת הטמפ' ואני ממש מבולבל, אני לא מבין, יש לי את התוכנה CORE TEMP (הכי חדשה), האם הטמפ' בה נכונה או לא ? אני רוצה לבצע OC אבל זה הדבר היחידי שעוצר בעדי.. עוד משהו, יש לי את הלוח P31 DS3L מישהו מוכן לתת לי רשימת הגדרות ואם לכבות אותן או לא ? (הגדרות כמו EIST שהבנתי שצריך לכבות אותו). אם אפשר גם טיפים ל OC ראשון אני אשמח... תודה ושנה טובה !
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
Hello I am playing css for a while now, and I've always been wondering about my fps. I have an Intel Pentium 4 3.00GHz, ASUS P4P800SE mainboard, 1 GB RAM [4x256MB sticks] and NVIDIA GeForce 7800 GS [AGP]. When my computer starts its on 38 celsius, and ingame its on around 55-65 celsius. In a 5on5 game I get around 60-70 fps, usually drops to 30fps. My question is if with this equipment I can get 100 fps in CS:S? (I am using an fps config and low settings) הוא רוצה שאני יוסיף ויגיד שהוא שם משחה אטרמית ונקה את כל המחשב מאבק...(ספונג'ה רציני עשה למחשב=) השאלה עם הוא יוכל להגיע ל100 FPS....ועם לא עם אפשרי לעשות oc וכמה שיותר נמוך ה-oc בשביל שיגיע ל100 FPS
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
האתר הגרוזיני (כן גרוזיני...) מסביר הכל אבל הכל במיקצועיות ובתמונות אין ספור איך לשבור את מחסומי הלוח שלכם במיוחד אם הוא לוח מצויין כמו ה MAX3 ולהביא אותו לשיאים חדשים. כמו גם שבירת מחסום ה 250FSB http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_en1.php
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-