אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי Radeon 9800 non pro כמו שאפשר לראות במפרט והוא של הרקולס הוא בא עם קירור סטוק מאוד טוב כאילו מאוורר ל GPU סינקים לזכרונות ולמאחורה של המעבד של הכרטיס אני מצליח להגיע עם הכרטיס למהירויות גבוהות 400 CORE 360 MEM אבל שאני עושה אוברקלוק כל כך גבוהה הכרטיס מתחמם ממש ואם אני נוגע בסינקים אני מרגיש שזה מאוד חם במיוחד הסינק על המאחורה של המעבד. יש לי עכשיו מאורר מתחת לכרטיס מסך שעושה עליו רוח אז מהחלק התחתון אני מרגיש שהוא קר מאוד עכשיו רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות קירור אקטיבי למאחורה של המעבד ואולי זה יעזור לדחוף את הכרטיס ליותר OC. אבל יש לי בעיה גם לעשות את זה בגלל שבלוח שלי IS7 שקיבלתי עם המאוורר החדש כאילו מה שיש על ה IC7MAX3 אז המאוורר על הנורט'ברידג' גדול מאוד ועכ…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... אין לי מושג איך מבצעים את זה ואשמח למדריך וקצת תמיכה... מפרט: Amd Athlon X2 Dual Core 6000+ +Zalman CNPS - 7500 - Alcu SI for AM2 8800GT OC BFG GA-MA69G-S3H 2X 1024 800Mhz Crosair DDR2 XMS Thermaltake TR2 RX 500Watt 12V 2.2 PFC אני רוצה לעשות OC קטן... עד 500MHZ גג... ניראה לי שזה יספיק.. הטמפרטורה של המעבד על 36 בערך... תודה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול מרחתי משחה תרמית על המעבד ומעט על ה-Heatsink ולאחר מכן הפעלתי את המחשב ובדקתי טמפרטורות. התוצאות לא היו בשמיים בכלל... טמפרטורה של המעבד בזמן מנוחה עומדת על 49-50 מעלות. במהלך מעט עומס המעבד מגיע כבר ל-52-53. אלו טמפרטורות תקינות למעבד מסוג כזה?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שמשתמש בזיכרון של המחשב כדי לפעול (אונבורד) לכן אני מנסה להעלות את המהירות לראם הראם שלי אמור להגיע ל 166 MHZ בתיזמון CL2.5 אבל הוא על 72 מגה הרץ כרגע ולא ניתן להעלות כי איך שמעלים מתחילים ארטפקטים מטורפים והמחשב קופא כמעט כל הזמן (העלתי FSB) השאלה שלי זה איך לעלות את המהירות של הראם בלי לעלות את ה FSB ודרך אגה זה ביחס 3:2 אז אולי איך אפשר לשנות את היחס? ואל תגידו לי דרך הביוס בבקשה כי חרשתי על כל הביוס של המחשב הזה ואין אפשרות כזאת... מצטער שאין סימני פיסוק פשוט מיהרת ילכתוב את ההודעה... תודה מראש.(ד"א הכל נבדק בעזרת התוכנה CPU-Z ) המחשב: intel pentium 4 1.7GHZ @ 1849 MHz FSB @108.49 Samsung 256mb SDRAM MOBO: ECS\elitegroups p4s5mg Graphic card o…
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות Leadtek Geforce 7900GS ורציתי לדעת כמה זה נחשב OC חלש? 20mhz בערך? כי אני רוצה קצת לעשות אולי בעתיד אז אני רוצה לדעת... אז אני פשוט מוריד את Rivatuner (או איך קוראים לה) ושם יהיה לי כמה שאני רוצה לעלות? ובכמה אני יכול לעלות שהמאוורר סטוק של הכרטיס יחזיק? כלומר הכי הרבה עם המאוורר סטוק שלו. תודה למגיבים נ.ב לא כל כך הבנתי את עיניין הOC. הבנתי שממהירים את החומרה עלי ידי תוכנה אבל יש לי שתי שאלות: 1. מה זה נותן (בכרטיס מסך)? תמונה יותר טובה? 2. בשביל לעשות OC לכרטיס מסך צריך לעשות גם למעבד (וגם לזכרונות)? כלומר צריך לוח יותר טוב מה ga-945p-s3?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב P3 600MHZ ולוח אם asus p3v4x בסנדרה(בMBM הוא לא רושם כלום) הוא רושם שהטמפרטורות הן 32 מעלות למעבד ו28 ללוח אם רציתי לדעת אם המעלות הן בסדר ועד איזה טמפרטורות אפשר להגיע בOC ואם בכלל כדאי לי לעשות OC נ.ב הכרטיס מסך הוא ati expert 200 32mb אבל אני אחליף אותו אם הgforce 2 400mx שלי. והזכרון הוא 128 sdram - אני אוסיף לו עוד מ128 מהמחשב הנוכחי שלי. לא קניתי את המחשב הזה חבר שלי הביא לי אותו הוא קנה מחשב חדש... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם יש איזה תוכנה אשר מאפשרת לעלות את ה-vultage במעבד בבקשה זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום. אז אחרי שאחד המאווררים שלי התחיל להרעיש קניתי חדש והחלפתי אותו ואז גיליתי שהקירור של המעבד מת. אני צריך המלצה לקירור למעבד בתקציב של כ150 שקל. אני רוצה שהקירור יאפשר לי לעשות oc קל לא יותר מדי. אני אשמח להמלצה כמה שיותר מהר אני עובד עם מאוורר יד שאני מכוון על מעבד מפתיע אבל המעבד לא עובר את ה48 מעלות במנוחה מוזר. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan האם זה יתאים למעבד כפול ליבה?( 3800AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor ) ואם לא ..אז איזה צריך ליקנות...תודה! ואיזה לוח אם כדי לקחת?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
ערב טוב. יש ברשותי כרטיס מסך Gainward GTX 260 שבמקור מגיע עם 2 מאווררים שכנראה לא כ"כ מספיקים לו.. התקנתי אתמול GTA 4, הוא רץ על ההגדרות כמעט הכי גבוהות כרבע שעה חלק מאוד, לאחר מכן המשחק מתחיל להתקע, כמו שאני מבין החוליה החלשה במערכת היא הכרטיס מסך שמתחיל לרתוח. כשמפעילים את המחשב הכרטיס מסך מריץ כנראה בדיקה כלשהי ומפעיל את המאווררים לעוצמה מקסימלית לכמה שניות.. השאלה שלי האם אפשר איכשהו להפעיל אותם בזמן המשחק. משחקים אחרים עוד לא יצא לי לנסות כי רק אתמול הרכבתי את המחשב.. המאווררים במארז מכוונים על המקסימום והחוטים מסודרים טוב מאוד ככה שאין חוט שמפריע לאוויר לזרום כמו שAntec תכננו. איזה תוכנות קיימות שיכולות להראות לי את הטמפ' (של המעבד, כ.מסך וכו') האם OC (של ה…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד E8500 על לוח ASUS P5N-D. ה-default זה FSB=1333MHz ו-DDR=800MHz. ניסיתי 1600 עם 800, XP לא עולה. אבל... 1667 עם 833 עולה יופי, ואפילו עובר Prime95 Small FFTs במשך שעה (ואז פשוט הפסקתי את הבדיקה). איך זה שעם ערכים יותר *גבוהים* זה פתאום עובד? ???
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסוקט והחלפתי את הקירור קודם הוא היה על 60 מצב מנוחה אחרי שהחלפתי הוא על 45-מנוחה האם הטמפרטורה מתאימה למעבד כזה{2.8 פרסוקט} או שצריך לקרר עוד? {אני לא מתכנן אוברקלוק}...
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
נכנסתי לDatabase אשר מראה את תוצאות OC מוצלחות בTBred שפרסמתם באתר. שמתי לב שב6 מתוך 8 תוצאות סט הפקודות SSE מסומן כNot Supported, ועד כמה שידוע לי AthlonXP תומך בסט הפקודות SSE. זה רק אני שמריח פה רמעות?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte דגם k8nf 9 יש בלוח שני פיצרים שאני לא בטוח בנוגע אליהם. תראו את התמונה. האם שימוש בטורבו עושה שינוי בכרטיס מסך וממהיר אותו (יש לי 6600gt( האם כדאי להשתמש בבוסטר. ובנוגע למהירות ה pcie אצלי זה כרגע על 100 על מה זה צריך להיות ומה אתםן ממליציפ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שאלה פשוטה, איזה מהשניים עדיף? והאם Scythe NINJA Plus מגיע עם מאוורר עליו? יש קירור יותר משתיהם עד 350 שקל ככה?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי , המחשב הנ"ל עושה המון רעש , האם יש המלצה כיצד להשקיט אותו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ירדה(!!!???) היה לי מעבד AMD ברטון 2500+ (1.8 MHZ) ועכשיו לאחר עדכון ביוס (שעשתי דרך WINDOWS) הוריד לי את מהירות המעבד. ראו תמונה של אחרי. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מעבד: Intel Core I7 920 ולוח אם: Asus P6T אני רוצה לעשות אוברקלוק בערך ל 3.8GHz *יש לי קירור Noctua NH-D14. זה אפשרי ? כאילו לא תיהיה לי הגבלה או אי יציבות ? אני רוצה שזה יהיה קבוע, לכל הזמן. תודה!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
פירטתי בכותרת.. יהיה מסוכן או שרק כמה מעלות זה יזיק?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טוב כמו שאתם רואים בחתימה יש לי את הכרטיס המעאפן ג'יפה FX5200. הוא בא בתדרים של 250 לליבה ו364 לזיכרון אם אני זוכר נכון, עכשיו השאלה מתחילה מכאן.. אחרי האובר הוא עומד על 320 לליבה ו500 לזיכרון(250 אמיתיים כמובן). אז מה בעצם עשיתי כאן? שיפרתי משהו? האם אני יראה הפרש ביצועים? אם כן עד כמה זה רציני? או שהעלתי תדרים הוספתי מסך לכרטיס מסך ושינויים אני לא באמת יראה...וכל זה מיותר... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2517 מערכת טובה? כדאי לקנות אותה או שעדיף לי לקחת את זה? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=859 המטרות הן שקט ואוברקלוק (לא משהו רציני) ד"א מישהו יכול להביג לי ביקורות על הbigwater? לא מצאתי בגוגל ועוד משהו.. K8 זה סוקט 754?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אהלן, מחפש קירור חדש לAMD AM2 4000 X2 למטרות OC. שיהיה כמה שניתן שקט כל עוד זה לא פוגע בביצועים שלו. תקציב 100-120 ש''ח ללא חריגות נוספות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום אנשים אני בתהליכים לעשות מערכת קירור מים ואני צריך שמחה טרמית לפני שאני נמנתק את ההיצינג הקיים אני מעונין לקנות Nanotherm BLUE II מ-זיג-זאג 2000 ואני צריך לדעת אם זאת משחה טובה או לא? וכמה גרם היא מכילה? Pentium 3- 500 MHZ
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-