עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי כרגע מעבד amd 1800 xp ועליו יש את ZALMAN CNPS6000-CU http://pch.co.il/docs/pd1964125499.htm] כרגע יושב לי בלי מאמץ על 50 האם כדיי להחליף לוולקנו 12 אם ביכלל אני יראה שיפור?? כי אני רוצה לעשות אוברקלוק 1 - יש מישחה 2 - הוא מורכב טוב 3 - המארז פתוח

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  2. יש לי מעבד 3800 DC שעכשיו עשיתי לו OC מתון והוא עומד כרגע על 2200 (העלתי את הFSB ל220) ובאינטרנט (ובתמונה המצורפת) ראיתי שההבדלים היחידים בין מעבד 3800 ל4200 DC הם המהירות,2000 ו-2200 בהתאמה... אני צריך להסיק מכאן שבעצם כרגע המעבד שלי שווה בדיוק ל4200?! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  3. אוקיי אז ככה... ברשותי מעבד פנטיום 4 1.5ghz ואני בזמן האחרון סובל מבעיות חום רציניות. אני לא יכול לשחק במשחק מעל רבע שעה מבלי שהתוכנה של החיישן תקפוץ לי עם הודעה של overheated ואני מתכוון לטמפ' של 70 מעלות!!! הקטע הוא שעם מאווררים אפשר להוריד את הטמפרטורה באופן משמעותי, אבל הבעיה היא שיש לי ספק של 300w ונגמרו לי יציאות החשמל! אני כבר עשיתי פיצול אחד ואני לא רוצה להמשיך לפצל, גם אני לא רוצה לקנות עכשיו ספק חדש כי ספקים של 500w עולים בסביבות ה400 500 שקל (אני מתכוון למשהו טוב, כי להספקים כאלה צריך משהו יציב). לכן החלטתי לנסות לאלתר משהו, ככה שאני לא אהיה צריך לקנות כלום חוץ מהמאווררים עצמם. אם יש לכם עצות או אם מישהו כבר עשה ניסויים והצליח לקרר את המחשב, אם זה אפילו בצ…

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by Pika007,

איזו משחה יותר טובה לכרטיסי מסך? קיבלתי הרבה המלצות על ה MX1, ומה דעתכם? יתרון גדול שיש ל MX הוא שהעבודה לא מסוכנת כי המשחה לא מוליכה.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  5. מה אפשר לעשות??

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by itayalter,

אני מחפש מאוור 120 עם לדים שניתן לכוון את מהירות הסיבוב וכמובן שיהיה שקט וטוב , למישהו יש המלצה ? תודה כמובן שעדיף לא יקרים אלא אם כן זה מהותי

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by Danman,

מפרט: E2180 + Tuniq Tower Gigabyte P35-DS3L Gskill 800Mhz PK 4-4-4-12 Corsair VX450 Coolermaster 690 - כרגע אני עומד על 3300Mhz - 330 * 10. מתח המעבד 1.45 בביוס ו1.408 בCpu-Z - הזכרון ב1:1 כלומר 660, הוספתי מתח לזכרון ל2.0 והתזמונים ללוח הם 5-5-5-13 - לא ראיתי בביוס איפה ניתן לשנות אותם - לא הוספתי מתח לצ'יפסט ולMCH כי לא נראה לי שיש צורך ב330FSB. - הPCI נקבע ל100. כשאני מעלה ל3400 הORTHOS PRIME מת אחרי מספר דקות. הטמפרטורות שלי כרגע ב3300 הן 25-30 IDLE ו 55 LOAD.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  8. האם אחרי שמשנים את הנתונים בתוכנה CG ומכבים את המחשב, האם המחשב חוזר לנתונים הרגילים שלו.. כי אם במקרה המחשב עושה ריסטרט אז האם הכל חוזר לקדמותו? (האם זה לא משנה שום דבר בביוס?)

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  9. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  10. בסנדרה לא רשום את הטמפ' של הוודו 5 5500 שלי, אז איך אני יכול לדעת את הטמפ', כי בטח אין לכרטיס חיישנים?! אם אין לו חיישנים איך אני בודק את הטמפ' בדרך אחרת? איזה שיטות אחרות יש לבדוק?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by Idan-h,

יש לי P4 2.4B באס 533 וזכרון 333 בדואל (כלומר 666) אם אני יוריד בביוס את המהירות של הזכרון ל266 אני יקבל ביצועים טובים יותר (בגלל שיהיה יחס 1 ל1)? ועוד שאלה, מישהו אמר לי שאם אני מעלה את הבאס של המעבד בביוס גם הזכרונות עולים, לא רק המעבד, זה נכון?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by the unleashed,

קניתי מחשב חדש שזה המפרט שלו e4400 ga-p35-ds3l 2048 ram 800mhz ורציתי לבדוק כמה רחוק אני יכול להגיע איתו, אני אציין שאין לי שום ניסיון באוברקלוקינג וזאת הפעם הראשונה שאני מנסה. הזמנתי אותו מtms וביקשתי מהם שיעשו אוברקלוק, הם אמרו שהם לא הצליחו, וכנראה ופשוט נפלתי על מעבד שלא טוב לאוברקלוקינג. נעלתי את התדר של הpci על 100 והתחלתי להעלות את הfsb מ 200. ב220 הכל עוד פעל והווינדוס עלה, אבל כשעלתי אותו ל230 המחשב קרס כל פעם שווינדוס עלה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות שם, להעלות את המתח של המעבד, ואפילו הורדתי את המכפלה של המעבד ל6 ועדיין שום דבר לא עזר. צרפתי תמונות מהביוס לפני האוברקלוק ובמצב שהמחשב כבר לא עלה. הבנתי מהפורום שהמעד הזה טוב מאוד באוברקלוקינג וגם שאר החלקים שקניתי לא ר…

13. בדיוק כמו שמתואר הופך את התכונה ב BIOS ל Disabled ו CPU Z , EVEREST ממשיכות להציג שהמכפלה יורדת קבוע ל 6 מ 8 (מעבד - E6750) אשמח לפתרון

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  14. אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל הבעיה שיש לי מחשב גרוע.. מה צריך לשפר ותפרטו באיזה חלקים, כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק ובהמשך לקנות כ.מסך שאני יוכל לשחק נורמלי.. http://s43.yousendit.com/d.aspx?id=2XCHCB55LBDUQ0VPYCJCHD97LN

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by ofer_mat,

יש לחבר שלי לוח של ASUS דגם CUV4 עם מעבד 1000 השאלה האם אפשר להאיץ מחשב זה? ואך?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by silky,

יש בידי מחשב מבוסס פנטיום III 600 MHZ ועם לוח מיושן מסוג CC820(CAPECODE( התקנתי לי את הביוס המתקדם ביותר ללוח שחברת אינטל הוציאה, הסתכלתי לי שם וראיתי שיש לי שם ADVANCED OPTIONS אשר מסומנות ב- DISABLED. למה לעזעזל??? ככה אני לא יכול לגעת במהירויות שעון של הלוח ושל המעבד(וגם ג'מפרים), איך אני יכול בצורה הפשוטה ביותר להוסיף למחשבי מעט MHZ נוספים בברכה

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  17. שלומות חברים. אני חייב עצה מאנשים מומחים ועם ניסיון. באמת שתגובות של כל מיני ילדים שרק קראו ביקורות "אחי זה קירור טוב ! תקנה מומלץ בחום!" שרק נועדו להוסיף +1 למונה ההודעות שלהם שמסתבר שאין להם מושג בכלל איך ההתקנה של הקירור והאם זה דורש סיבוכים כמו פירוק הלוח והסוקט.. ההמלצות ה"חמות" האלו של ילדים בלי ניסיון לא יועילו לי .. רק לחום של המעבד ולכן אני צריך טיפים מאנשים עם ניסיון לגבי ההתקנות השונות של הקירורים.. הרבה בזמנו המליצו לי על הביג טייפון, אחי קנה אותו וההרכבה הייתה כלכך מסובכת (פירוק הלוח + מסתבר שהמצמיד H היה גדול מדיי והיה צריך להשחיז אותו שיכנס בלוח) אין אני אומר שזה קירור חרא, להפף הוא חולל פלאים לפרסקוט אבל איך שזה נראה הוא דורש פירוק של הסוקט! אני מ…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by Laydeejane,

איך ה BAREBONE הזה בשביל Overclock ? לפי מה ששמעתי הלוח שלו מגיע עם הרבה אופציות ל המהרה האם זה נכון ? האם הוא מספיק מקורר כדי להמהיר מעבדים במיוחד כאלה של AMD שהם ממש תנורים

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  19. רעש? כמה סל"ד אתם חושבים שהוא מסתובב? הוא עובד על 220V. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by nimrodim,

משהו שמצאתי ברשת: ASUS P5B + 1.6 VCORE + PRIME 95

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by deelad,

שלום יש לי מעבד OPTERON 170 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ל 2500, מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך אני עושה את זה בביוס. יש לי לוח אם DFI L P UD. תודה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by benicohe,

חג שמח לכולם יש ברשותי את הגוף קירור שבכותרת 1) איך מפרקים את הגוף קירור הישן המקורי של אינטל ומרכיבים את החדש . בישן המתוקן כעת ראיתי שיש 4 חיבורים ללוח בתצורת פינים עם ראש שעליהם סימון של חץ (כביכול אינדיקציה לסיבוב) .כנ"ל גם בחדש . האם צריך לבצע בלחיצה וסיבוב ע כיוון החץ , ע"מ לנתק את החיבורים מהלוח ? ואיך לבצע את הרכבת החדש, האם בלחיצה בלבד של חיבורי הפינים או לחיצה וסיבוב ע"מ שייתפס בלוח . 2) הגוף קירור של AC ישב אצלי בארון כמעט שנתיים . יש עליו בבסיס כבר משחה תרמית המרוחה כהלכה (כל הקירור בקופסא המקורית) .האם צריך בכל זאת לנקות אותה ולשים חדשה במקומה שאין תפוגה וכל עוד לא הרכבתי , היא יכולה להיות יעילה גם אחרי כמה שנים ? תודה לי שעוזר

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by elixvx,

יש לי את הPerformance של ניוידיה ואני רוצה לדעת איך להגדיר נכון ולשמור שהמאווררים יפעלו יות מהר במאמץ וכו' כי הרגע שיחתקי COJ והכרטיס הגיע ל78 מעלות! והדלת של המארז פתוחה! ראיתי שהמאוורר היה רק על 45% איך להגדיר? ואיךאני ידע ב100% שזה ישמור את ההגדרות ולא יתאפס בריסט או משהו?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי מארז של חברת TT VIKING שני המאווררים 12 ס"מ שלו ממש ממש רועשים ורציתי להביא מאוררים עם לד בצבע כחול ואיכותיים יותר כי קראתי בתגובות שמומלץ להחליף מאוררים.עכשיו על איזה מאוררים אתם ממליצים והוא מחובר לשני פוטנציומטרים בכניסת המארז שמאפשרים העלאה של מהירות המאוורר מ1000סלד עד ל2600 אם אני לא טועה..מה מומלץ וחנויות במרכז כמובן.תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by Ran.Mash,

היי לכולם... הייתי בSkypc אתמול והמוכר המליץ לי על Thermalright SI-128 SE http://www.skypc.co.il/pl_product~SI128SE~18~0.htm האם הקרור הנ"ל יותר טוב מ: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לא כל כך חשוב לי השקט... ואני לא מתכננן OC בעתיד הקרוב. המחשב יהיה בחדר ללא מזגן או מאוורר ולכן חשוב לי שהקרור יהיה טוב מאוד. ה - Thermalright עולה 196 לעומת Arctic Cooling שעולה 105. האם זה שווה את התוספת של ה90 שקל האלה? האם זה קרור מספיק טוב?(זה ללא מאוורר) או לקחת את ה Arctic Cooling ? או בכלל לקחת משהו יותר רציני? ד.א המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ דיסק קשיח: Western…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.