עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מצליח להוריד גם אחי .. .שאני נרשם צריך להיות מוכר בפורמים והגירסא הכי חדשה של ati tool היא 24b9 אתם יכולים לבדוק , לחבר שלי יש אבל הוא לא מוכן לשלוח לי משום מה . שכחו מהבקשה השגתי כבר ותודה לכל מי שהגיב שניתי את הכותרת כי הגעתי ללא הפרעות למהירות ליבה 373 שלא הייתי עובר את ה 350 .... הוספתי קירור .. אני מצליח לעלות עוד ועוד ועוד אבל אמרתי זה מספיק ה9700 פרו מספיק חזק , ועכשיו עם אברקלוק ? מה אתם אומרים לעלות עוד

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by zex,

שלום אני חדש! רציתי דעה אל האובר קלוקינג שעשיתי היה לי מעבד P4 1700 MHZ ועשיתי ל 2091 MHZ והעלתי את הFSB מ400 ל492 יש לי לוח אם של אסוס ועשיתי אובר קלוק דרך הביוס ודרך אגב עשיתי אובר קלוק לזכרונות מDDR333 לDDR 400

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  3. העלתי את הOC מ2700 ל2800 על אותם תיזמוני זיכרון! (2.5-3-3-7-1T) ובאותם המחלקים 166 (5:6 אם אני לא טועה) המחשב עולה ומעלה WIN באופן תקין כל התוכנות והמשחקים פועלים חלק ללא תקיעות רק כשאני מפעיל SM אז במסך טעינה שלה המחשב מקבל FREEZ ויש צורך לעשות ריסטארט ידני. שכחתי לציין שלפניי שהעלתי את המהירות של המעבד הורדתי את ה(C של הכרטיס מסך כדי שלא יהיה עומס על הספק. בתודה מראש. predator_008

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. שלום אנשים,הזמנתי לא מזמן מחשב חדש שאמור להגיע אלי בקרוב,ואני כבר מתחיל לתכנן את האוברקלוק שאני יעשה לו,ולכן יש לי כמה שאלות אליכם... קודם כל,המפרט שלי יהיה כזה: E8400 ASUS P5N-D GEIL 2048?(1024X2) 4-4-4-12 DDR2 800MHZ TWINTECH 9600GT 512 MB DDR3 COOLERMASTER CM690 CORSAIR VX450W והארד דיסק פשוט של ווסטרן דיג'יטל 160 ג'יגה בכל מקרה,המארז בא עם שלושה מאווררי 12 סנטים,אבל יכול להכיל עוד ארבע נוספים- האם כדאי להוסיף את הארבעה האלה? נכון לעכשיו אני לא קניתי עדיין קירור למעבד וגם לא קירור לכרטיס..האם שווה לקנות את הקירורים האלה? ואיזה בדיוק שווה לקנות? האם ניתן יהיה להפעיל את כל שבעת מאווררי המעבד יחד עם קירור כרטיס וקירור מעבד ולקבל מזה תועלת כלשהי? קניתי את כל המחשב הזה בתכנ…

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  5. יש את הרשימה ומה זה כל דבר מהרשימה בצד ימין והאחרון הוא עם סימן של אש רציתי לדעת למה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by compman112,

שלום! החלטתי לפתוח לו את הצנורות ולנצל אותו. כמה דברים לפני. 1. אין לי שום נסיון בזה. 2. אני מאוד מאוד מפחד שזה ישרף לי ואכלתי אותה. 3. אין עליו שום קרור אם אני לא טועה. 4.מה יתן לי כאשר אני אפתח אותו, אתם הרגשתם שינויים? 5. כמה זמן הוא יחזיק לי אחרי שהמהרתי אותו? 6.לפני הכל מה אני צריך לבדוק? טמפ'? משהו? 7. כל הסברים מדריכים הכי טובים והכי פשוטים למתחילן כמוני, לפה! תודה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by nahum8,

E6300@2520 945P S3 KINGSTON 512*2 DC 667@720 X1650XT http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=165287 זאת רק ההתחלה...נחמד באס 360 ל945 נכון? לאט לאט אני אמשיך... ד'א זה ללא ההלעת מתח...

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  8. שלום לכולם (הודעה ראשונה בפורום) אני הולך לקנות את המערכת הבאה.. יש רעיונות מה לשנות להחליף לפני שאני קונה הספק כרגע 420W ג'נרי שמגיע עם המארז.. מישהו ניסה לעשות OC ללוח אם הזה? ויכול ללמד אותי איך להתחיל להתעסק בזה? raidmax scorpio 868 - 390 (מארז) Athlon 64 3500+ (S-939) - 1620 (מעבד) MSI K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) - 920 (לוח אם) A-data Vireata 2*512 4000 - 1200 xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E - 1080 (כ.מסך) תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by ychig,

(מפרט המחשב בצד) כבר די הרבה זמן יש לי את המחשב ולאחר הוצאת הקירור המקורי והחזרתו לאחר שבועיים (של אינטל שמגיע עם המעבד) המעבד התחיל להתחמם יתר על המידה (כנראה עקב פגימתה של המשחה הטרמית) אז הביאו לי קירור חדש מסין שדומה מאוד לשל אינטל רק צלעות הקירור שלו טיפה יותר גדולות ואכן הטמפ' ירדה.. אחר לאחרונה אני עושה בדיקות יציבות והמעבד מגיע כבר ל 75 מעלות + אני ב3GHZ ומתח 1.38.. וגם שמורידים ל1.36 לא עוזשר במיוחד.. הזכרונות פועלים ב4CL במהירות 830 +- והוספתי להם +1V במתח כדי למנוע חששות שהבעיה מהזכרונות עקב עלייה של 30GHZ ( אין מה לעשות אחרת הם היו פועלים ב700-600) מה הבעיה בדיוק ? אני שוקל אם לקנות קירור ואז בכלל לעשות OC רציני יותר אבל כל זה בשביל עוד 400MHZ+- שכבר הרבה זמן …

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. החלטתי לעשות LOG שיערך הרבה זה מהמצב ההתחלתי שהמחשב שלי עכשיו עד לסיום הגדול עם קירור המיים הפסיבי שלי שיוכן בזמן הקרוב (אחרי הבגרויות) הלוג נועד לא רק כדי לפרסם את השינויים שאני עורך (חומרה ותוכנה) אלא גם על מנת לידע את האנשים, אילו שינויים משפיעים ואיך . אני צריך רק עצות על אילו פרמטרים לרשום בLOG

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by Bar1234,

חברים... אם איזה תוכנה אני יכול לבדוק הכי טוב את הטמפ' של הרכיבים במחשב...?? יש לי מעבד 2.0 של אינטל ולוח אם של MSI..... כמו כן כרטיס של NVIDIA G-FORCE 2 אני מודה לכל מי שיעזור לי......

12. יש לי מערכת טובה ,לא היה לי ממש זמן להתעסק עם OC עד היום והגיע הזמן ככה המפרט שלי DFI SLI-DR AMD 3700 SD PDP PATRIOT TCCD 2-2-2-5 זכרונות דיי ג'יפה:\ אבל עדיין TCCD קירור למעבד XP 90 +מאורר 90 המעבד במנוחה נמצא על 31 מעלות . אשמח לתת לו קצת OC ,אשמח אם תדריכו אותי מה לעשות וכו' תודה מראש

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מאווררים 80 מילימטר 1 עם לדים 1 רגיל שחור תמליצו לי על כמה... שיהיו טובים ושקטים

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  14. אנשים קיבלתי מעבד דותן 2 גיגה הרץ מעבד בן זונה לפי מה שהבנתי וחשבתי להביא לו לוח ולחבר אותו לקרור גז שלי חח כמה יעלה לי לוח למעבד הזה ואיפה אני יכול למצוא לוח טוב גם 6800 אולטרה שלי וליזכרונות וכו וכו??

• 11 תגובות
    • 678 צפיות
  15. האם המשתמש הממוצע באמת זקוק לקירור נוסף של המארז או של המעבד?? האם זה הכרחי באמת או שזו סתם המצאה? למשתמש הממוצע לא לאוברקלוקר ?

• 11 תגובות
    • 678 צפיות
  16. שלום לכולם בבעלותי כרטיס מסך מסוג Leadtek GeForce 8800GTS 640MB G80 הבעיה שלי היא שהוא מתחמם באופן קצת מטריד (72 מעלות ברגיעה, 80 מעלות במאמץ), וזה גורם לבעיות במספר משחקים חיפשתי פיתרון קירור מתאים לכרטיס, ומצאתי את שני המוצרים הבאים: Thermalright HR03 PLUS Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800 הבעיה היא שלא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת אותם! מה שכן נמכר בארץ זה הקירור לדגם החדש יותר של הכרטיס (G92) , לדוגמא: Thermalright HR03 GT Arctic Cooling Accelero TWIN TURBO ורשום באתרי היצרנים שהקירור הנ"ל לא מתאים לכרטיס שלי אודה לעזתכם.

17. איזה קירור ממומלץ ב 100 שקל לP4? אני חושב על OC. ThermalTake Volcano 10 טוב?

18. זה המחשב שלי: C2D E6300 1.86Ghz,2MB Cache s775 1066Mhz Asus P5B DDR-2 667 512MB X 2 (כלומר 1G) GEforce 7600GT 256mb PSU 500W לא זוכר חברה אם צריך עוד מידע תגידו לי אההה ואמור להגיד לי ARCTIC COOLING FREEZER PRO 7 עוד כמה ימים ואני אשים אותו על המעבד (כרגע המחשב לא עובד) יש לי כמה שאלות: אני יכול עם מפרט כזה לבצע OC? אם לא מה מגביל אותי? כמה רחוק אני אוכל להגיע עם OC ובכמה זה יעזור לי ? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  19. היי, היה לי את המאוורר למעבד שלהם U14S שנקנה כחלק ממחשב שלם שהורכב על מעבד אינטל E8400. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד חדש AM5 ושמתי לב שנוקטואה כחלק מהשירות שלהם נותנים בחינם קיט התאמה למעבדים חדשים יותר במידה ובעתיד משדרגים: https://noctua.at/en/support/mounting-and-upgrade-kits אז פשוט מילאתי את הטופס הבא: https://noctua.at/en/amd-am5-mounting-kit-order-form הם רוצים צילום של קבלה של המאוורר המקורי (אבל למי יש קבלה מלפני 16 שנה?!) או צילום של המאורר ביחד עם דף נייר עם שבו כתוב שמי ותאריך עדכני + קבלה על הלוח אם החדש. זאת התמונה ששלחתי: https://postimg.cc/1nKptdVX ואחרי יומיים הם שלחו לי את הערכה בלי תשלום בכלל. כל הכבוד לנוקטואה, זה שירות!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  20. איך מפעילים מאוור שעובד במולקוס בלי לוח אם?רק עם ספק זה אפשרי?אם כן איך?

• 12 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by LazyBurger,

יש לי כרגע כרטיס מסך BFG 8800 GTS 640MB עם OC מהמפעל, ובלי מאמץ הטמפ' שלו הוא 57, עם מאמץ הוא62מקסימום 63 יש לי מסך CRT שתומך עד רזולוציה 1200 על 1600, האם CRYSIS יפעל לי באיכות מקסימלית ברזולוציה בנ"ל או שכדאי לעשות לכרטיס OC?

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by merlin77,

אני מתכנן לי לקנות מארז של chieftec חדש, ואני רוצה לצבוע אותו. מצאתי מספיק מדריכים כיצד לצבוע בצבע אחיד, אבל אני רוצה לצייר עליו משהוא יפה כמו להבות או דרקון או משהוא בסגנון. 8) מדריך לזה לא מצאתי. אם מישהוא יוכל לעזור או להפנות אותי למדריך, זה יהיה נחמד מאוד. נ.ב. איפה אפשר למצוא בארץ מה שצריך בכדי לצבוע? (צבעי רכב מטאלים, נייר שיוף מיוחד, וכו)

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by tamir6066,

.מה הטמפרטורה נורמלית ל8500 במנוחה ומאמץ?אצלי הוא במאמץ על 60-65 ומנוחה 50-55. זה נורמלי?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by vourt,

יש הבדל בין שני הלוחות של EPOX - ה EP-8RDA3+ לEP-8RGA+ חוץ מהכרטיס מסך המובנה ? תודה, כפיר.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  25. שלום לכולם ! אז כאמור רציני לשאול לשלומו של המחשב שלי - שמתי לב לתופעה מוזרה שנראת רק כאשר אני עולה מ240 ל250 . בהתחלה ראיתי ב3DMARK ואז גם במשחקים, אז למה ??? זה קצת מדאיג אותי ובגלל זה אני לא ממשיך לעלות. תודה

• 6 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים