אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי P4 2.4B באס 533 וזכרון 333 בדואל (כלומר 666) אם אני יוריד בביוס את המהירות של הזכרון ל266 אני יקבל ביצועים טובים יותר (בגלל שיהיה יחס 1 ל1)? ועוד שאלה, מישהו אמר לי שאם אני מעלה את הבאס של המעבד בביוס גם הזכרונות עולים, לא רק המעבד, זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח Epox 8RDA3+ Nforce 2 400 Ultra ואני רוצה להחליף את ההיט סינק של הגשר הצפוני במה להחליף ??? אמרו לי שחלק מגופי הקירור של כרטיס המסך גם מתאימים, האם זה נכון ??? נ.ב. אפשר המלצות על דברים שיש בארץ מן הסתם?!
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אם יש לי כבר מאוורר אחד מחובר ללוח אם ואין לי יותר מקום לאן אני מחבר את השני? (יש לו אותו חיבור ובשום מקום אחר במחשב אין חור מתאים לו) אם אתם יכולים להוסיף תמונות ני אודה לכם מאד! תודה מראש! :-*
-
- 10 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב שלום כולם... אני דיי חדש בעסק של ה OC את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד..... אז התחלתי לעשות קצת שינויים בבאס ובמכפלה ומהר מאוד הבנתי שמה שעוצר אותי זה הזכרון... הוא מסרב לעבוד בבאס מעל 360~ (180) למרות שהוא אמור לעבוד ב 400! ניסיתי לשנות את התיזמונים וזה לא ממש עזר... השאלה היא האם עדיף להישאר עם באס נמוך ויחס סינכרוני?! או להעלות את הבאס ולשנות את היחס... תודה מראש מאור..... חוץ מזה רציתי להוסיף שכשאני ב OC מידי פעם ה WINODWS שולח לי איזה מסך כחול ועושה ריסט (אני חושב שהזיכרון לא בסדר) אז אשמח אם תגיבו גם בקשר לזה... חוץ מזה למי שרוצה לדעת אני עכשיו על באס 178 ומכפלה 12
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני עובד על TBERD 1700 באוברקלוק ל2250 מגהרץ. עם SLK800 ומאורר גנרי אני על 39 מעלות, זמני, המוארר על המעבד יוחלף וגם יוספו מאוררים במארז (כרגע אין כלל) שמעתי על תופעה של מוות של TBERDים באוברקלוק במתח גבוה, ואני לא רוצה להרוג את שלי. כרגע אני על מתח 2.0 מקסימלי בלוח שלי. הטמפ היא לא ממש בעיה, ככה שמחום הוא לא ישרף. (והיא תרד ל30 בערך, כבר הורדתי אותה עם אמצעי קירור זמנים) האם יש סיכוי שהמעבד ימות אחרי כמה חודשים מהמתח אחרי כמה חודשים ? לא אכפת לי לקצת חיים של מעבד בשנה מתוך ה12 שנים הממוצעות שלו.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
[move] סוף סוף צבעתי את המארז[/move] התלבטתי בין לצבוע לבין לקנות את המזוודה הזאת הכסופה אז הלכתי גם לאייס וגם להום סנטר ולא היה להם את המזוודה, אז יצאתי משם עם 3 פחיות של ספריי שחור וצבעתי את כל המארז אני חייב להגיד שיצה הרבה יותר יפה ממה שחשבתי שיהיה. עכשיו זה נראה מארז שחור עם הפס הכסוף מקדימה, אהבתי... לצערי הרב שכחתי לקנות צינור בשביל להכין את הכבלים העגולים (שראיתי במדריך איך להכין כבל עגול בזול). אני אולי יקנה מחר ויתחיל לעבוד. דרך אגב מישהו יודע איפה אני קונה את החלון למארז (פרספקס או משהו) וכמה הוא עולה? אני רוצה לבנות חלון, ואם כבר אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות רק דלת למארז (במקרה שמשהו יידפק בניסור). תודה.
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
עם אנ י מנקה את הלוח וכרטיסים השונים במברשת או מכחול הם יכולים להרס מחשמל סטתי ?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מהם הסיבות ? האם מעבדים שהמתח בהם לא שונה יכולים להתחמם יותר ? מה גורם להתחממות ? האם מתח הוא הגורם היחידי לחום ? האם מעבד יכול למות גם כשהוא קר לאחר OC ? האם לוח אם יכול למות לאחר OC ? איך? מתי? למה? וכמה? למי פה זה קרה כבר, מהם הגבולות הנורמלים ? בקיצור, שפכו את כל המידע על זה ! תודה מראש, אוהד.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מי שיש לו הרבה מאווררים ואורות בכמה צבעים במארז יכול לנסות לשים עשן כזה של הופעות ש"ידלוף" לאט לאט לתוך המחשב. זה יכול לצאת ממש יפה אם תמצאו דרך, אני לא ממש מבין בזה. רק שלוש בעיות אפשריות שחשבתי עליהן: 1)אין לי מושג מזה העשן הזה ואם הוא מזיק לחלקי המחשב 2)לא יודע אם הוא מחמם 3)מאיפה משיגים אותו ואיך הוא מגיע? אם זה ענקי אין איפה לשים אותו.
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה נשמע כולם? אני גל מירושלייים.... :-[ אז מה קורה? אני מקווה שתוכלו לעזור לי... המחשב שלי עם ככה (10000000000000) בעיות!!! תודה וגם פורום נחמד :)
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כבר עליו מאוורר של 80*70, וה VOLCANO הוא 80*80 הוא יתחבר לשם?
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם מישהו מנסה או ניסה ויכול להגיב על העיניין כולל כל הפרוצדורה ובמה השתמש
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ברשותי מעבד פנטיום 3 600 מה"ז, עם לוח אם - SHUTTLE AV61 רכשתי הרדיסק 60GB, וזיכרון PC133 512MB, עכשיו אני מעוניין להמהיר את המעבד לגבול היכולת תוך שמירה על יציבות מקסימלית מאחר ואני צריך את המחשב לדחיסת סאונד, בבקשה אל תציעו לי לזרוק תמעבד או לשכוח מזה כי את זה כבר ניסיתי לכמה מהירות אני מסוגל להגיע עם המעבד וקירור נכון ומקסימלי? (מחיר הקירור לא מהווה בעייה, אין צורך בקירור מים ) האם יש צורך ב SLK-600 או SLK-800, או שמא זה מוגזם מידי? לסיכום, לאיזה מהירות יציבה אני אגיע? ועם איזה קירור? תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מתכנן לי לקנות מארז של chieftec חדש, ואני רוצה לצבוע אותו. מצאתי מספיק מדריכים כיצד לצבוע בצבע אחיד, אבל אני רוצה לצייר עליו משהוא יפה כמו להבות או דרקון או משהוא בסגנון. 8) מדריך לזה לא מצאתי. אם מישהוא יוכל לעזור או להפנות אותי למדריך, זה יהיה נחמד מאוד. נ.ב. איפה אפשר למצוא בארץ מה שצריך בכדי לצבוע? (צבעי רכב מטאלים, נייר שיוף מיוחד, וכו)
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן חברים רציתי לשאול עד כמה יעיל ה המערכת הזו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1315&products_id=17359&PHPSESSID=8cba388dd9d2ffe189c0c40f48619b12 והאם היא תתמודד עם 4870 ותפחית מהרעש?[br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 02:16:54 בסקירה הזו:http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_Tidewater_Dual/pg2.html מראים שהוא יכול להתמודד עם 2 כרטיסי מסך עם פליטת חום של 120 וואט כ"א... אז אולי בעצם אפשר לחבר לו 4870 ואת הבלוק השני להחליף לבלוק מעבד ולקבל בעצם מרעכת קירור מים מוכלת בתוך המארז בלי יותר מדי התעסקות?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המ, את המארז אני לא יכול לצלם עכשיו אבל אני אעלה תמונות מחר בינתיים חשבתי על רעיון לקירור: ואולי על זה אני אשים מאורר 80/120 הבעיה היא שאין מה שיחזיק את זה:תופסנים למעבד.. אולי אני אלחים מתחת לכל זה את הצלעות קירור של אינטל 775?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, הוספתי ל-TRUE שלי מאוורר SCYTHE S-FLEX בגירסאת 1200RPM. הכל מחובר כמו שהצריך,אמנם החנות הרכיבה אבל בדקתי והכל נראה תקין. אבל... משום מה הטמפרטורות אותו דבר כמעט,שום דבר כמעט לא השתנה ! לפני ששמתי את המאוורר הטמפרטורות היו בין 55-60 ,עכשיו עם מאוורר על ה-TRUE הם 50-55 ?!?! המהירות מאוורר על מקס. מה יכולה להיות הבעיה ? ???
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
יש לי מאוור עם 120MM עם קירור ULTIMA 90I, אני הרבה זה (בערך 3 חודשים) עם אוברקלוק. אתמול במקרה המחשב נכבה לבד, ושהיום הדלקתי אותו הוא רושם לי CPU FAN ERROR ואחרי כמה שניות יש לי F1 כדי להמשיך. אני ממשיך וניכנס לווינדוס רגיל. הבעיה הזאת אף פעם לא היתה לי. מישה יודע אולי מה זה או למה זה? תודה רבה. נ.ב לא ידעתי בדיוק באיזה פורום לכתוב את ההודה. אז בבקשה תעבירו את ההודעה אם זה לא הפורום הנכון.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש מאוור 120 עם לדים שניתן לכוון את מהירות הסיבוב וכמובן שיהיה שקט וטוב , למישהו יש המלצה ? תודה כמובן שעדיף לא יקרים אלא אם כן זה מהותי
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם; יש לי מעבד Pentium 2140 1.6 Ghz ולוח אם ג'יגהבייט 945P-S3. בעבר המחשב היה מורץ באוברקלוק ל2.2Ghz והורדתי בלל הרצון שלי לעשות ריסטרט....האוברקלוק מנע ממני לרסטרט את המחשב. ניסיתי לעבור את האוברקלוק, אבל נאמר לי ע"י מספר אנשים שהלוח שלי מגביל אותו לבאס מקסימלי של 275 (בעצם 2200 מגהרץ) אבל זו בעיה שולית, עם הורדת תדר הזכרונות ל550 (מ667) הדבר יוצר יחס של 1:1, וזה אחלה, אבל אני לא מבין מדוע לעזאזל אין ריסטרט?! *אני אבהיר שאין ריסטרט לא ידנית ע"י לחיצה על כפתור הריסטרט, ולא דרך ווינדוס, הדבר פשוט מביא למסך שחור והמחשב לא עולה עד שלא מכבים ומדליקים מחדש.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכם, אז ככה, אני רוצה לעשות OC למעבד הבא ואני צריך שיגידו לי את הדברים הבאים: מה לנעול בביוס מה לנטרל בביוס מה להגדיר בביוס איזה תדרים מומלצים שכבר נוסו בעבר על מערכת זהה אם אפשר את כל השמות הרלוונטיים של הדברים הנ"ל ללוח אם שברשותי... הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP35-DS3 Zalman F3 120MM Case Fan Corsair 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail ואם אפשר גם מהירות שעון וליבה לכרטיס מסך ואני מדגיש שוב שנוסו כבר ונמצאו בטוחים לחלוטין. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך BFG 8800 GTS 640MB עם OC מהמפעל, ובלי מאמץ הטמפ' שלו הוא 57, עם מאמץ הוא62מקסימום 63 יש לי מסך CRT שתומך עד רזולוציה 1200 על 1600, האם CRYSIS יפעל לי באיכות מקסימלית ברזולוציה בנ"ל או שכדאי לעשות לכרטיס OC?
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-