אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך ולמעבד (יש אותם במפרט שלי) מישהו יכול להעלות פה איזה אתר שיסביר איך עושים את זה או איזה מדריך?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
קניתי את ה MX 1 הזה...שיהיה .....המעבד שלי רותח אולי יעזור בכל אופן נשאר המון ! אפשר לשים גם על המעבד של ה GTO2 שלי ?? .......או על הצ'יפ גם ?..... (אם כבר נשאר כמות גדולה.............) ?
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
יש לי שלושה סוגי זיברונות במחשב אחד PC100 אחד PC125 ואחד PC133 אבל יש לי בעיה כולם על 83 מגה הרץ התיזמונים הם 2.0.2.2.5 ואני לא מצליח להעלות אותם. יש למישהו רעיון מה לעשות?? איך להמהיר את הזיכרונות??
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שאני מבקר בפורומים והתרשמתי מאוד לטובה, מקווה שאוכל להשתלב אצלכם ולתרום את חלקי. המפרט הרלוונטי שלי לבעיה: amd a64 3000+ venice E6 stepping s939 dfi lanparty ut ultra-d hynix ddr400 ocz modstream 520watt האוברקלוק: cpu @ 1800/2400mhz 200/267mhz fsb 2000/2080mhz htt 1.4/1.67v vcore ddram @ 240mhz 10:9 timing @ 3-3-3-8 2.5/2.7v במצב הזה המערכת יציבה ועוברת superpi ו-3dmark עם טמפרטורות מצויינות למרות שיש לי קירור ג'נרי של thermaltake. לכן אני משוכנע שאין בעיות טמפרטורה למערכת, הבעיה נוצרת כשאני משנה את יחס הזיכרון למעבד ל-1:1 ואז אין יציבות. האם זאת מגבלה טכנית של הזיכרון הג'נרי? או שיש מה לעשות בקשר לזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן שאני רוצה להרכיב עליו גוף קירור. בגלל שגוף הקירור הקודם הגיע עם המעבד הוא מחובר אליו עם מדבקה תרמית מפגרת כזאת. הורדתי את המדבקה, אבל עדיין יש שאריות ממנה, יש איזה חומר שאיתו אני צריך להוריד את השאריות? אולי להשאיר אותם ולמרוח עליהם את המשחה התרמית? והאם אפשר להוריד אותה בלי אמצעים מיוחדים? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
קניתי Radeon 9550 בפברואר והוא היה מצויין לOC. הגעתי איתו ל380-400MHZ ליבה, ו250-260 זכרון. לפני מספר חודשים התחלתי להרגיש ארטיפקטים במשחקים, החזרתי גרסאות אחורה של דרייברים, עזר קצת אבל לא ממש. יכולות הOC של הכרטיס ירדו משמעותית. פרוט הבעיה אפשר לראות פה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151314.0 לפני כמה ימים החלפתי את המארז וגם את הספק הג'נרי שלי לFSP 300W. אחרי שכבר ויתרתי על הOC לכרטיס, רציתי היום לצלם את הבעיה דרך הצייר (בOC) ולראות מה אפשר לעשות, אולי להחליף. העלתי למהירות 400/250, וציפיתי שיהיה ארטיפקטים, אבל להפתעתי לא היה כלום. בדקתי גם בATITOOL וגם שום ארטיפקטים, לעומת פעם שעברה שהיה המון המון ארטיפקטים. יכול להיות שבאמת הספק הישן היה דפוק וגרם ל…
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איזה משחה טרמית הכי טובה??? אני לא רוצה שתגידו לי שעשו על זה כבר 100000000 דיונים אני רוצה שתרשמו איזה משחה הכי טובה!!!!!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,עשיתי OC לכרטיס מסך שלי וכשאני הפעלתי את המשחק F.E.A.R ועשיתי STRESS TEST של המשחק,באמצע עשיתי CTRL ALT DELETE והטמפ' עמדה על 57-64 מעלות הם זה יכול לגרום לבעיות ? להוריד ת OC? תודה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקירור בשביל הכרטיס מסך שלי .. בדרקתי את הסיילנסר של ארקטיק אבל רשום שם PCI - EXPRESS בגדול .. אז הבנתי מזה שזה לא יתאים לי .. יש למישהו רעיונות ? סביבות ה 200 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה לעשות? יש לי מעבד אינטל בפטיום 4 כולל גוף קרור מקורי סמתי משחה טרמית לפני שבועים הוא ירד 20 מעלות (היה על 40+-) אבל עכשיו הוא על 52+- מה לעשות
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
איזה דיירבר יתן ביצועים טובים יותר ( גם ה Omega מבוססת על הדרייבר החדש של Catalyst 5.12 ) הם יהיה גם אולי הפרשי טמפ' בין שני הדריברים ?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אז ככה יש לי intel pentium 4 prescot 3.2 לוח אם של ASUS לפני כמה ימים קיבלתי את הביג טייפון התקנתי אותו במחשב ועשיתי אוברקלוק למעבד ל 3.75 ולפעמים המסך נתקע כזה לתמיד וצריך לעשות ריסטרט משהו יודע אולי מה הבעיה ? תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב לקלוקינג רציני..(כמובן עם קירור אויר לא משהו מטטורף) המערכת תהיה זו שבמדור המפרטים של האתר בתקציב של 6000 ש"ח ללא מסך... בקטנה: dfi lan party , amd 3200+ 7800gt התקציב הוא עד 600 שח... במפרט מוצע שם ספק של fsp group ,הם שווים משהו? מה עם antec true power 2.0 ו אולי ocz modstream ... בבקשה עזרה אני מבולבל...
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
2.666 Ghz 512 ram DDR 333 A-DATA GF 5500 128 ram 64 bit m.b ASUS 800 משהו אם אני יעשה למעבד ולכרטיס מסך o.c מה יצא לי ממנו
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן נתקעתי ב OC ל A64 3000+)S-754), לא הצלחתי לעבור את ה 2400 גם אחרי העלאת מתח, לכן חשבתי שהזכרון שלי לא סוחב יותר כי גם במכפלה שונה זה לא עבר, יש לי לוח של gigabyte GA-K8NS והוא לא מאפשר לי לנות תזמונים בביוס, יש לי זכרונות DDR-SDRAM , אני לא יודע של איזה חברה, ראיתי שאנשים הגיעו עם זכרונות DDR-SDRAM לתוצאות יותר גבוהות. בכל מקרה, אני זקוק לתוכנה שתיתן לי לשנות תזמונים בווינדוס, תודה.
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה מדריך לאוברקלוקלינג למעבד של intel p4 3.2 prescott 800 fsb לוח אם של ASUS אני יודע שזה משהו בביוס אבל לא יודע מה עושים שם בדיוק
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד(במחשב החדש)די גדול ואני רוצה לדעת אם זה כל כך קריטי שהיו 2 מאוררים של 120 או שאפשר גם 2 של 90 :s05:
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
2.666 Ghz 512 ram DDR 333 A-DATA GF 5500 128 ram 64 bit m.b ASUS 800 משהו אם אני יעשה למעבד ולכרטיס מסך o.c מה יצא לי ממנו
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום,עשיתי OC לכרטיס מסך שלי,הוא תמיד עמד על 40-38 בליבה ו28-30 בזכרונות,אחרי OC של מ500MHZ בליבה ל549MHZ בליבה הוא עומד על 42 מעלות ולזכרונות עשיתי מ900 ל1100,זה הגיוני שיש לי גם בזכרונות אחרי הOC הזה 31 מעלות? רשום ככה גם בEVEREST וגם בדרייברים דרך אגב זה כרטיס מסך LEADTEK 6600GT AGP 128MB **דרך אגב** מה זאת אומרת FAN ALWAYS ON? כדאי לשים על זה V? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה OC יש לי מסך שחור אחרי זה ואני חייב לאפס את הביוס למה?? ממה זה יכול ליגרם?? המעבד שיש לי: Amd 3500+ והלוח אם שלי: GigaByte K8N Ultra-9 ממה זה יכול ליגרם??
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. האם אפשר בתוכנה אחת לבצע את הפתיחת צינורות וההמהרה חוץ מבRIVA (כי שם יש מגבלה)? בWINFOX אפשר רק המהרה ללא פתיחת צינורות, האם לשם שתי הפעולות האלה אני חייב להשתמש בשתי תוכנות בו זמנית כמו RIVA וWINFOX ואיאפשר לבצע זאת בתוכנה אחת? 2. בקשר לתמונה של אוברקלוק בWINFOX: מה ההבדל בין 3D TURBO ל2D TURBO וכשאני רוצה להעלות בליבה ובזיכרון אז איפה להעלות ב2D או ב3D ?
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
טוב אז צץ לי רעיון בראש ואני רוצה שתעזרו לי להבין אם זה ממשי או פנטזי זה הולך ככה: לוקחים את כל המחשב מפרקים אותו לחלקים ומרכיבים אותו בתוך אקווריום..ממלאים את האקווריום במים מזוקקים, למי שלא יודע מים מזוקקים אינם מולכים מים כי אינם מכילים מלחים ושאר ירקות כמו במים מהברז וכך בעצם נמנע קצר חשמלי... לאחר שהמחשב נמצא בתוך המים המזוקקים לוקחים את האקוויריום שבתוכו המחשב ושמים אותו בתוך המקרר כדי למנוע התחממות של המים.. מה דעתכם ? הגיוני או בידיוני ? האם מישהו בעולם כבר עשה משהו דומה ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל מוצר שאני נכנס ליצרן שלו רשום amd 3200 ומעלה... אני רוצה קירור שקט למעבד... הכי שקט שאפשר ואיכותי... עד 350 שקל
-
- 8 תגובות
- 456 צפיות
-