אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב אני הולך לקנות כרטיס מסך ואני סגור על 2 כרטיסים עכשיו השאלה איזה מן הקירורים טוב יותר? http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66256DP.htm או http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6522 בתודה מראש G.A.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני ביצוע OC לCPU. מה ההגדרה של "יציב" לאיזה טמפרטורות ומתחים(יש עוד פרמטרים) הוא צריך להגיע? המעבד הוא AMD 64 3200+
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האים ציון 2094 ב 3DMARK05 לכרטיס256MB 128 BIT RADEON 9600 אחרי OC: CORE: 432 MEMORY:219 נחשב נמוך?? ואם יש למישהו הצעות אחרות לשיפור אני אשמח לשמוע.
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel P4 2.8E 800fsb 2X512MB Twinmos cl 2.5 Dual GA-8IPE1000-G motherboard Geforce 6200@6600 425/720 W.D 40GB אלה הנתונים. הבנתי שלכל מעבד, עדיף תזמון זיכרון שונה בהתאם לאוברקלוק המתוכנן. אני מתכנן לבצע אוברקלוק ל3.3 גג, כי אני עם סטוק והטמפרטורות עוד סבירות. השאלה שלי, אם אני צריך תזמונים מיוחדים לזכרונות (יש לי סינקים של TT, אז אפשרי למתוח גם אותם קצת)... ע"מ שהכל יעבוד בדיואל ובהתאמה לבאס המעבד והלוח והזכרונות... תודה על עזרתכם, דן
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
מה אתם עושים כדי לוודא שהמערכת יציבה לאחר כל מדרגה ב OC אני רק עושה שעה-שעה וחצי פריים95 וסופר פאי זה מספיק? צריך עוד משהו?
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות קצת OC, בעיקר בשביל שהמחשב "יסחוב" יותר במשחקים. הבעיה היא שאין לי מושג איך להתחיל, חוץ מלדאוג לקירור טוב (אגב, עדיף BigTyphoon או BlueOrb?). הנה הספקס של המחשב..אולי תוכלו להמליץ לי על תוכנות ואמצעי קירור מתאימים: לוח אם..Intel D865 לצערי מעבד...Pentium 4 Northwood 2.8HT זכרון...256*2 DDR - ג'נרי שכזה, אבל אני יכול להחליף אותם אם תתנו לי המלצה למשהו. 3-3-3-8 ב200MHz כרטיס מסך... Gainward GeForce FX-5600 256MB יותר מזה אין לי מושג..איפה אני מתחיל?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
קחו למשל את הביג ווטר, אפשר לייעל את המערכת בכך שמחליפים את הצינורות גומי לצנורות נחושת... זה הגיוני ?! אני על סף קניית מערכת קירור מים של איזה בן אדם, ואולי אפשר לייעל אותה... תודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע מה לקנות ואיזה חברה.... אחד של 80 ואחד של 90 ושיהיו שקטים (אני חושב)
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה ב S&M ה CPU עבר הכל אבל משום מה בזכרונות הוא נופל לי ב SINGLE ERROR או משהו כזה מישהו יכול להסביר לי למה??
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
סרטון דיי ישן, אבל עדיין יפה... עשו דבר דומה גם לאינטל =) נראה לי מתאים לפה(או לכללי) בכל מקרה: http://video.google.com/videoplay?docid=5393904704265757054
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרונות שעושים 660MHZ יציב על 2.5-3-3 (TCCD on BP PCB ) אני על מעבד וניס 3000 (E3 שבוע 23 ) שעושה 2700MHZ יציב בלי בעיה ב 1.52 עכשיו הבעיה : כשאני על מכפלת מעבד 4 ועל באס 300 עם יחס של 1:1 ( כמובן שהורדתי מכפלת HTT . מהירות המעבד היא 1200MHZ ) הכל עובד יציב ! אבל כשאני על מכפלה 9 ובאס 300 עם יחס של 1:1 ( מעבד על 1.55 - יותר ממספיק ) אז אני מקבל קריסות תוך כדי טעינת הוינדוס אותו דבר עם מכפלה 8 ובאס 330 מישהו יכול להושיע ?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HOLY CRAP? http://video.google.com/videoplay?docid=5393904704265757054 אני נבהלתי מהפיצוץ של המעבד!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אחרי שהגעתי ל4 גיגה הרץ לא יציב כל כך, מצאתי עוד כמה אפשרויות בביוס בלשונית של הCPU... אולי אתם תוכלו לעזור לי לדעת מזה כי בחוברת לא רשום כלום על זה (אני אחרי חיפוש של שעה וחצי)... מה זה VID CMOS Setting ?! יש מ-1 עד 62, אצלי על 62... Max CPUID Value Limit ?! יש Disable ו-Enable, אצלי על Disable... CPU Internal Thermal Control ?! יש Auto וDisable אצלי על Auto... ואחרון חביב Hyper-Threading Technology יש Disable ו-Enable אצלי על Enable... הכל אפשרויות ברירת מחדל, מה אתם אומרים ?! לשנות מש'ו ?! אני רוצה בעקרון להמשיך עוד קצת עם הOC... תודה רבה לעונים...
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם התחיל להמעס לי מהמאווררים שממלאים לי את המארז באבק החלטתי ללכת על קירור שונה בהתחלה חשבתי על מים אבל אז ראיתי שאחד שיעשה את העבודה כמו שצריך עולה הרבה כסף (ראיתי את ה waterchill שהיה מאד נחמד) ואז חשבתי ורציתי ללכת על קירור גז ראיתי את המחירים שם והתחרפנתי למוות.. בכל אופן יש לי דוד שיש לו חנות מזגנים ומוכר גם חלקי חילוף חדשים למזגנים זה עוזר לי? אגב אני רוצה 2 מערכות לכרטיס מסך ולמעבד ועוד שאלה יש הבדל בין קירור גז לבין קירור חנקן נוזלי? אם כן מהו?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ga-k8n ultra-9 מעבד amd athlon 3000+ וזכרונות geil 512*2 dual channel קראתי איפה שהוא שעד לאוברקלוקינג של 600mhz הלוח אם מחזיק בסדר ולא עושה בעיות.. רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות עם המעבד הזה אוברקלוקינג יותר גדול מ-600 בלי שזה יפגע בלוח אם.. ועוד משהו יש לי כרטיס רשת אלחוטית LINKSYS WMP54G PCI יש אפשרות לעשות אוברקלוקינג בלי שאני יפגע בטעות בכרטיס הזה?!?
-
- 13 תגובות
- 708 צפיות
-
-
עשיתי OC מ 1700@1950 עשיתי בדיקת יציבות עם SUPER PI 32 MB שעה וחצי של יציבות הכל תקין אבל משום מה שאני מכבה את המחשב או לפעמים שאני סתם עושה ריסט הוא נתקע ולוקח לו איזה 2 3 ריסטים עד שהוא עובד והוא מאפס תביוס עכשיו לפעמים הוא עולה ונופל לי בטעינת ווינדוס כל זה אחרי בדיקת יציבות ב SUPER PI למישהו יש מושג מה הבעיה... או שיש לי איזה הגנה בביוס מה אתם אומרים?<!
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כן, כן... גם הR9800PRO שלי מצטרף לשורה.. כאשר הצלחתי להוציא איתו ב 3DMARK05 לא פחות ולא יותר מהציון המדהים של 4778 הכרטיס פועל על 50 מעלות במנוחה וכ60-67 בלחץ. תמונה להמחשה: http://planet.nana.co.il/0pnt/4778R98pro.JPG :xyxthumbs:
-
- 13 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחשב המבוסס על AMD ATHLON XP 2000+ PALOMINO CORE המעבד בא במקור עם גוף קירור ומאוורר של תרמל טייק וולקנו 7+ מנחושת, בגלל שהוא הרעיש מאוד החלפתי אותו לתרמל טייק וולקנו 10 שהוא קטן יותר ומרעיש פחות באופן משמעותי אך גם מנחושת. השאלה היא האם זה יכול לפגוע במעבד? אמנם עכשיו חורף ודי קריר אך מה יהיה כשיגיע הקיץ? האם הקירור הזה יוכל לעמוד בעומס החום, (המארז מאווורר ע"י מאוורר קדמי שמכניס אויר ואחורי שמוציא, קירור לגשר הצפוני ובקרוב אני אוסיף מאוורר צד לדלת השמאלית של המארז). אני מדגיש שלא מתוכנן OC ! שאלה נוספת: אם אני אוריד את הגריל מהוולקנו 7 זה יקטין את עוצמת הרעש? או שהגריל לא משפיע בכלל?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה אני אגיד.... מעבד חזק,הסטמפינג הנ"ל סוגר 3 גיגה בקירור אוויר ובגז מגיע עד 3.3 בערך,מדובר בהשקעה פנטסטית בהתחשב במחיר שלו. לרוץ ולקנות אם אתם נופלים על סטמפינג טוב,שיפור אדיר מהווינצ'סטר שהיה לי. AMD RULES סופר פי 32M - יציב כמו סלע... [attachment deleted by admin]
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את ה GTO2 מה אפקטיבי יותר ב O.C מהירות ליבה או זיכרונות ?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום,קניתי קירור חדש שמשאיר לי את הכרטיס קר מאוד מאוד ואני יכול לעלות המון,אבל אני יכול לעלות עד 560-570 את הליבה? או שאפשר יותר?
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
העלתי כמה תמונות תביעו חותת דעת איך הOC מה אתה מציעים אם מישהו הגיע עם מעבד כמו שלי לתוצאות דומות או יותר שיגיד.. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום נכון, הזכרונות שלי 1GB והטסט נעשה על מודלים של 2GB אבל יש אותו צ'יפ ככה שזה לא משנה, נכון ? http://www.pureoverclock.com/article25-3.html [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-