אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
מישהו בפורום הגיע לזה יציב? אם כן, איזה מתחים מכפלות וכו' ~ לפני שאני מנסה לבד בתודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז נתחיל בשאלה הראשונה, כשאני קונה קירור לזכרון, http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ARC-U01&other_title=+ARC-U01+Ram%20Sink איך אני מחבר אותו לזכרון עצמו? (דבק תרמי? מאיפה משיגים?) והאם שמים אותו משני צידי הזכרון או רק צד אחד? ??? דבר שני - מה התזמונים של הזכרון בעצם אומרים. מה זה תזמון של זכרון..? תודה
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
כשאני מחזיר את ההגדרות בביוס לרגילות.. זאת אומרת בלי OC ה FSB על 100 והמכפלה של המחשב היא 17 כשהמחשב עולה מופיע לי שהזכרונות 266 MHZ רגיל אבל כשאני מפעיל את ה EVEREST מופיע לי שמחשב נמצא ב 2 אחוז OC ו FSB על 102 והזכרונות על 278 MHZ מה זה יכול להיות?!?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
שלום לכותבי הפורום. אני כבר זמן מה עובד על בניית מערכת קירור שרובה נעשית על ידי. ראשית רציתי להודות לכל כותבי הפורום, חלק נכבד מהידע שלי נרכש ע"י קריאת הודעות של אחרים. המערכת מורכבת מרדיאטור שקניתי במוסך - לפי מה שהבנתי הוא רדיאטור של המזגן של מכונית. הנה תמונה שלו: חתכתי קצת את אחת היציאות שהייתה גדולה מדי והכנסתי לתוכה צינור נחושת כדי שאוכל לחבר את הצינור שלי ליציאה. האיתום\חיבור נעשה ע"י חומר מוזר שמורכב משני סוגי חומרים שלשים אותם ביחד והוא מתקשה והופך לפלסטיק. התחלתי לבנות Fan Shroud שזה סוג של "עטיפה" לרדיאטור שאמורה להרחיק קצת את המאוורר מהרדיאטור וגם לגרום לכך שכל האויר יעבור דרכו ולא יברח לצדדים. הFan Shroud נבנה ממגש ישן של טוסטר. - הוא לא גמור, א…
-
- 57 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
היי מה המצב? אני רוצה לעשות OC למערכת שלי (ראו מפרט)... שיחקתי קצת בביוס וממה שקראתי בדיונים אחרים על המעבד שלי הורדתי מכפלה ל 9 וLDT ל3 וזכרונות שמתי על 133 ככה שלא יפריעו והגעתי ל 2300 255@1.45V איך אני מגיע ליותר ושם זכרונות על 200? נ.ב, בOC לכרטיס מסך שלי שמתי לב שה2D על 275, זה בסדר? להעלות אותו עם OC?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
אפשר בבקשה מדרך לאוברקלוק לכרטיס מסך כולל הסבר על עשיית תוכנת ביוס וכו' או עזרה ממישהו באופן פרטי תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה דבק טרמי הכי כדאי לקנות??? אני רוצה להדביק לזכרונות של הכרטיס מסך(FX5200) ד"א אני גר באיזור ירושליים(מעלה אדומים!!!) וחוץ מקי אס פי יש עוד מקום בסביבה שבוא אפשר להשיג דבק טרמי(יש לי נסיעות חינם אז תרגישו חופשי להגיד לי ליסוע לכל איזור ירושליים בשביל לקנות)
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
בKSP מוכרים GF 7800GT של החברה FORSA ב1850 ש"ח. רציתי לברר, איך הוא לאוברקלוק? אני רוצה לקנות אותו, ולתקוע לו את הOC הכי חזק שהטמפ' ייאפשרו, אז איך הוא?
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרונות טובים לOC עד 1300 שקל מפרט בחתימה אני מעוניין בזכרונות של 1GB (סטיק יחיד או זוג) שיתנו לי יותר ביצועים יותר ממה שיש לי עכשיו האם יש צ'יפים טובים שלא דורשים הרבה מתח אבל שנותנים הרבה ביצועים ביחס לBH5?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן לוח intel מעבד סלרון 500MHZ 228MB הקיצור יש לי רק מאורר על המעבד שווה להוסיף עוד מאורר?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני ואבא שלי החלטנו לבנות מערכת קרור מים (גם לו משעמם) ובמקום לקנות בלוק למעבד ולכרטיס מסך (שפה בכלל יש בעיה בגלל שיש לי 2 ליבות) הוא חשב להעביר צינורות נחושת בגוף קרור הקיים.. גם של המעבד וגם של כרטיס המסך.. מה דעתכם? אני חושב שזה יהיה טוב כי אני מרוויח גם מאוורר על כל היטסינק וחסכון בבניה\קנייה של בלוקים. בנוסף אני מעוניין לעשות גם בלוק לציפסט אבל הכרטיס מגביל אותי.. יש רעיונות??
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
איבדתי את הפלסטיק הזה שמחבר את ההיט סינק למעבד. ורציתי לדעת אם אפשר פשוט לקחת דבק דו צדדי, ושים אותו על המעבד (לא על הליבה) ולהדביק את זה להיט סינק. האם תהיה פגיעה בביצועים? האם זה יכול לשרוף את המעבד? האם החלק שמסביב לליבה מתחמם כמו הליבה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי להמשיך ולשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי RADEON9600 עשיתי OC והגעתי425\220 1. רציתי לדעת איך אני משנה את התדר של הזיכרונות כדי להגיע לתוצאות יותר טובות??? 2. ולאיזה תדרים לשנות?? 3. בATITOOL יש שם אופציה MEM האים שם משנים?? 4. מישהו יודע על ווטל מוד לכרטיס שלי?? ואם כן אפשר בבקשה להרחיב?? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איך ה4400X2 מול ה3500 בפוטנציאל OC? (לא ביכולת עיבוד כללית אלא באחוזי שיפור כביכול...)
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי את ה GTO2 עובד יפה וטמפ' בסדר,בכל זאת יש איזה תוכנה שיהיה ניתן באמצעותה לראות את טמפ' הכרטיס Online בשעת המשחק ?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך fx 6600 של Giga Byte ויש לו קירור פסיבי. הקירור בנוי משני חלקים המחוברים אם heat pipe ה heat sink שמעל הכרטיס (כאשר הוא במארז) לא נוגע בליבה או בשום דבר אחר בכרטיס. השאלה שלי האם אני יכול לעקם את ה Heat pipe מ 180 מעלות שהוא רגיל ככה ל 90 מעלות מבלי לפגוע בשום דבר? המטרה שלי לחסוף את הזוכרונות ולקרר אותם יותר טוב.
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הייתי על 3.5Ghz והיה לי FSB של 960 עכשיו אני על 3.6 ועדיין הFSB אותו דבר ... איך אני מעלה אותו ? כשאני מדליק את המחשב בפוסט מופיע לי שהזכרונות רצים כ 3200 למה ?? יש לי 533Mhz שזה אמור להיות 4200 עריכה : הכל יציב נבדק עם סופר פאי 32M עכשיו הרצתי בדיקה של 16M גם יציב ...
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של של ןמאקך D945GCZ ואני לא מצליח למצוא בביוס שום אפשרוןת של בדיקת טמפ' ושום תוכנה שניסתי לא מצליחה להראות לי טמפ' במחשב חוץ מזה לא הצלחתי למצוא שום פונקציה של שינוי תזמונים של שינוי זכרונת ! האם אין אפשרות כזאת בביוס של הלוח אם הזה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב לפני כ-3 שנים ובירצוני לדעת אם הטמפרטורות שלו בסדר... זה המחשב מעבדIntel Pentium 4 2000 לוח אם DFI NS35-SL זיכרון 256MB דיסק קשיח40GB הנה תמונה: קישור של התמונה http://www.rar.co.il/files/eMule-1134851123.bmp
-
- 8 תגובות
- 539 צפיות
-
-
זאת השגיאה שהתקבלה במהלך סריקה עם התוכנה SM, המעבד שלי רץ על ליבה של 235, מה שמריץ את הזכרון ל 470, השגיאה הזאת זה מקור לדאגה ? להוריד ת'אובר קלוק? תודה. :-*
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אהלן אנשים הורדתי את התוכנה RIVA TUNER אבל אין לי שמץ של מושג כמה ליבה וזיכרון להעלות לכרטיס שלי ואם בכלל זה טוב? שלא ישרף לי |: הכרטיס הוא עם 64 זיכרון אז מה אתם אומרים אפשר לקבל קצת עזרה עם זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי להמשיך ולשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי RADEON9600 עשיתי OC והגעתי425\220 1. רציתי לדעת איך אני משנה את התדר של הזיכרונות כדי להגיע לתוצאות יותר טובות??? 2. ולאיזה תדרים לשנות?? 3. בATITOOL יש שם אופציה MEM האים שם משנים?? 4. מישהו יודע על ווטל מוד לכרטיס שלי?? ואם כן אפשר בבקשה להרחיב?? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום. יש לי asus x800xl אני די מרוצה ממנו אבל בכל זאת אני מעוניין לעשות לו אובר קלוק יש לי קירור סטוק ורציתי לדעת איזה קירור אני צריך בשביל לעשות לו אובר קלוק נכון לעכשיו או עומד על 51 מעלות במנוחה ד"א אני רוצה לעשות לו אוברקלוק יציב שישאר תמיד ולא רק בשביל התוצאה נכון לעכשיו אני עומד על 5200 בטרי די מארק בלי כלום האם יש לכרטיס הזה פונטציאל טוב ל oc? והאם אפשר לעשות את זה דרך הביוס לדוגמא שתמיד שאני עושה ריסטרט או משהו הכרטיס יהיה באוברקלוק ונראה לי שאני ילך על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 איך הוא לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה יותר טוב: קירור מים פנימי או חיצוני. ומה בכלל הקירור מים מקרר? וצריך מאווררים אם יש קירור מים? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-