עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by idani1983,

שלום, אני הולך להזמין משהו מNEWEGG אז חשבתי למה לא להזמין כבר מאורר נוסף , הבעיה היא שאני לא יודע מה - אני מחפםש כאמור מאורר 12 ס"מ עם חיבור של 4 חוטים כדי שאני יכול לחבר ללוח אם שיהיה שקט ( אולי אפילו מאורר כזה שאני יכול לשלוט על המהירות שלו ) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  2. Started by fire1ce,

שלום לכולם! ניצלתי את היום הקר שיש היום בקריות והוספתי OC לכרטיס המסך שלי. שכבר עבד בOC פשוט היום בתוספת. מפרט: Pentium 3.0 478 MB: ASRock P4TV8+ 512ddr 400 fx 6600 GIGA-BYTE 256/1228bit תדרים מקורים: ליבה 400 זכרון 500 בOC: ליבה 500 זכרון 610 התוצאות שהשגתי לדעתי מאד מרשימות לכרטיס הזה. הינה התמונות:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Satlan,

חברים, קיים דבר כזה? אם כן במה הוא משפיע ? איך הוא עוזר ? מה הוא משפר ? בתודה מראש חברים

• 5 תגובות
    • 488 צפיות
  4. Started by dr computer,

S&M ו-MEMTEST זה אותה תוכנה???

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  5. Started by K0sTa,

אני מאוד גאה בתוצאה הזאת ;D עם ה-9800PRO שלי.. זה בלי ארטיפקטים בכלל, ליבה על 432(15 אחוז אוברקלוק) וזכרון על 378(12 אחוז אוברקלוק), וטמפ' נמוכות אפשר להגיע עם הכרטיס הזה יותר רחוק וכך אני יעשה.. מחיאות כפיים לעצמי ;D המטרה הבאה שלי היא 3500 התוצאה המקורית שקיבלתי בלי שום אוברקלוק הייתה: 2626 מה שנותן 519 נקודות הפרש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by idani1983,

המליצו לי באתר על silencer 5 rev3 כקירור ל 7800GT שלי אבל יש לי כמה שאלות: א. אם אין לי חור מעל ה הכרטיס מסך שלי , אין לי טעם בקירור הזה כי בשבילו צריך יציאה שתוציא את האוויר , לא? ב.חוץ מזה הבנתי שיש לו בעיה בחיבור החשמל של המאוורר? אולי יש למישהו המלצה אחרת למאוורר אני גם מפחד שהוא גדול בשבילי !

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  7. אני מחפש גוף קירור (+מאורר אם צריך) למעבד mobile XP בלי ממש מגבלה במחיר אבל מומלץ משהו שנותן את היחס עלות\תועלת ... (קירור אויר) ולכמה אתם חושבים אפשר להגיע איתו ? הבנתי שהמכפלה פתוחה וזה מאוד עוזר לעניינים ...

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by aviramb,

התקנתי מערכת: מעבד AMD Athlon 64 3200 Venice ועליו Thermaltake Sonictower (ללא OC). מאוורר המארז 12 ס"מ נמצא בדיוק מול המגדל וכשהוא עובד על 12V 1500RPM המעבד תחת עומס עובד בטמפרטורה של 39 מעלות. הורדתי את הוולט למאוורר ל 5 וולט על מנת להשקיט את המערכת וכרגע המעבד עובד תחת עומס בטמפרטורה של 49 מעלות. נראה לכם סביר לשמור על הקונפיגורציה הזו של 5 וולט או שכדאי לעלות את המתח ולהוריד את הטמפרטורה? אם כן חשבתי על כמה פתרונות: 1. להוסיף עוד מאוורר ב 5V על ה Sonic. 2. להשתמש ב FanMate או כל בקר אחר על מנת להעלות את המתח ל 7V או יותר כנדרש. מה דעתכם? אגב, עוד שאלה שהתקנתי את הסוניק שמתי לב לעובדה שהוא לא מקובע על המעבד אלא "צף" מעליו- כלומר אם אני דוחף אותו מצד לצד הוא זז מעל המעב…

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by mostwanted,

אוקיי אז אני רוצה לעלות את המעבד שלי עוד בגלל שעכשיו חורף והוא עם הOC שעשיתי לו נמצא בטמפ' טובה עכשיו הלוח שלי נמצא במפרט ויש אפשרויות בביוס שאני לא מבין מהם:CPU SPREAD SPECTRUM K8 CPU CLOCK RATIO ואני לא מוצא בשום מקום מחלקים ומהירויות של זיכרון וגם את הHTT אין לי מושג איפה כל זה נמצא אולי מישו עם לוח כמו שלי יכול להגיד לי

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by Ran B,

אז כן, הנושא הזה כמובן נטחן בפורום הרבה מאוד. אבל יש לי דילמה די מעצבנת שהרגשתי צורך לפתוח נושא ולהתייעץ סופית. לפני למעלה מחצי שנה עשיתי הזמנה מפנדה של הגוף קירור XP90C (מנוחשת) של טרמלרייט. כמו כן הזמנתי גם SF2 90M. ההזמנה התעכבה המון, ולאחר כמה מספר חודשים מועט הוחלט לפצל לי את ההזמנה, לשלוח לי את החלקים שיש עכשיו. ומכיוון שיש בעיה עם היצרן לגבי הXP90C אז אין להם במלאי ואין להם מושג מתי זה גם יגיע. בררתי כמובן בעוד חנויות אם יש להם את המוצר הזה, אם כי ההעדפה שלי הייתה לפנדה, מכיוון שמגיע לי משלוח חינם מהם. לאחר התייאשות רבה והמתנה רבה לפני כחודשיים אמרתי שאני אחפש גם את הXP120 (אלומניום) שאומנם הבנתי שפחות יעיל, אך בהבדל מאוד קטן. וגם יתרונו שהוא מאלומניום והוא מאוד קל…

• 7 תגובות
    • 480 צפיות
  11. Started by a-gold,

יש לי כרגע 4 מאוורים במחשב 3 של 60 1 של 80 והם חופריםםםםםםם לי בראש שמישהו פה יגיד לי איזה מאוררים אני יכול לקנות אבל שיהיו שקטים !!!!!! ממש שקטים. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 644 צפיות
  12. איך התזמונים שעשיתי ???? אפשר להרים עוד את המגהרץ לפי דעתכם ?? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by K0sTa,

http://planet.nana.co.il/0pnt/agp.JPG חברה מה הסעיף הזה והסעיף CPU thermal-throttling עושים ? תודה :-*

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Xardas,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי אבל, ניסיתי להעלות אותו ל220 בזיכרון אבל הוא לא יציב ועושה לי מסכים כחולם אז אני לא יודע איך אני יכול לעשות? תעזרו לי בבקשה, ואני לא מבין כלום מכל האשכולות אחרים אז אל תגידו לי לחפש תודה רבה לעוזרים תמונה- http://www.rar.co.il/files/eMule-1135261136.jpg

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by y10,

קודם כול אפשר לעשות OC למחשב הזה אינטל פנטיום 4 2000 לוח אם של DFI מעלות ממוצעות בזמן מנוחה מעבד:39 לוח אם:26 דיסק קשיח:35 ואם כן איך אני עושה OC?צריך תוכנה או משהו ולכמה זה יוכל להגיע לי בלי לגרום לחימום רב..?

• 14 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by elilosky,

אף פעם לא עשיתי אובר מישהו יכול להסביר לי?

• 18 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by סולל הדרך,

לא ברור לי מה מבין המשחקים שלי גרם לתופעה הבאה: מדובר בAMD64 3200 שתמיד מראה 200Mhz x10 = 2000 לפתע זה התחיל להשתולל..ז"א כאשר נדרש כוח מחשוב הX10 חוזר אבל המצב ללא מאמץ מחשב מציג X5 = 1000 כאילו שיש איזו שהיא אפליקציה ששולטת במהירות הCLOCK מה עושים? איך חוזרים לימי קדם שה2000 היה קבוע?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by dreamboot,

שלום יש לי GeForce 6600 של Gainward והוא על 56C במנוחה ועל 65-70C במאמץ האם זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 399 צפיות
  19. ערב טוב, הנה סיפור אמיתי ועצוב על חשיבותה של משחה טרמית (אבל עם סוף טוב) מי שלא רוצה לקרוא את הסיפור, מוזמן לקפוץ לפסקה האחרונה. לפני שלושה שבועות בערך, קצת אחרי שקניתי למחשב שלי כמה חלקים, יצא לי לבדוק עם אוורסט את הטמפרטורה (במנוחה) של המחשב של ההורים שלי. המחשב, רק כדי לסבר את האוזן - פרסקוט 3GHZ עם קירור סטוק וארובה ובמארז יש מאורר 80 מ"מ. באופן עקרוני המחשב מסודר (חוטי חשמל וכאלה מסודרים ביחד והזרימה דיי סבירה). בכל אופן - בדיקת אוורסט קצרה העלתה שהטמפרטורה של המעבד היא בסביבות ה-70 (!!) מעלות. ריבוט קצר העלה שגם בביוס הוא מתנהג ככה (סביבות ה-65-70 מעלות). מיד הודעתי להורים שלי שהם חייבים לכבות את המחשב כשהם לא משתמשים בו ובהזדמנות הראשונה אני אנסה לסדר להם את זה. הי…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by bumpd,

אצלי 41 במנוחה 78 במאמץ.. יש לי הבדל גדול בין טמפ המנוחה למאמץ ואני רוצה לדעת אם זה גם ככה אצל אחרים

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by idani1983,

הרצתי RIVATUNER בזמן COD2 וראיתי שהכרטיס מגיע לטמפ' של 73 C ללא OC ובקרור סטוק האם זה בסדר , כי לי זה נראה גבוה מידי תודה רבה .

• 16 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by eyal00,

יש לי GTO2 והטמפ' שלו במאמץ מגיעה ל62 מעלות עוד לפני שהתחלתי לעשות לו OC. מה אפשר לעשות :s05: אני רוצה לעשות לו כבר OC. עריכה:בטעות פירסמתי את האשכול כאן בבקשה להעביר

• 7 תגובות
    • 502 צפיות
  23. Started by ravid,

שלום לכולם לא מזמן קיבלתי את הכרטיס הסוס sapphire x800 gto2 אז לאחר קצת שעשוע איתו קיבלתי 4432 ב- 3dmark 2005 אז לאחר מכן פתחתי צינורות, אחריי שהתסבכתי עם הפלאש בסופו של דבר הגעתי למצב שבו אני מכניס את הפקודה /F והכרחתי אותו להתקין. לאחר מכן היו לי 16 צינורות בינתיים הכל טוב! קיבלתי ב- 3dmark 5001 היום ניסיתי לעשות אוברקלוק למהירות של x850xt pe ולפתע ששמתי מהירות 540 בליבה המחשב נתקע! עשיתי ריסט, בהתחלה חשבתי אולי זו התוכנה או צריך לאט לאט עשיתי ברמות... לאט לאט... אך שעברתי את ה-520 זה שוב נתקע! ניסיתי לאחר מכן כל מיני תוכנות כמו ati tray tool ati tool sapphire trixxx שום דבר לא הצליח התקנתי גם ביוס חדש ללוח שלי (dfi nf4 ultra-d) ניסיתי את הדרייברים של אומגה ניסיתי למחו…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  24. המאורור סטוק שבק חיים ואני זקוק למאורור חדש ואני לא ידוע מה לקנות אני רוצה משהו פשוט וזול הייתי גם מעוניין לדעת איך אני מפרק את המאורור

• 6 תגובות
    • 471 צפיות
  25. Started by ido-nava,

מפרט: AMD Athlon 3500+ עם מאורר TT BIG TYPHOON לוח אם Gigabyte GA-K8N PRO SLI כרטי ס מסך EVGA geforce 6800 GS CORSAIR 1024MB CL2.5 (512 X2) הטמפרטורות שלי כרגע: (אימיול, איסיקיו, אברסט,דימון טולס, וינאמפ, וכמה חלונות אינטרנט) לוח אם: 21 מעלות מעבד: 21 מעלות (האברסט/speedfun מזייף אומר 70מעלות, השתמשתי באיזה תוכנה של gigabyte magnemate tools ..) GPU: 37 מעלות GPU AMBIENT : 26 מעלות כונן קשיח: 32 מעלות Cooling Fans: CPU 1361 RPM System 398 RPM Power Supply 1298 RPM Voltage Values: CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.34 V +12 V 12.10 V DIMM 2.54 V ועכשיו רציתי לדעת עם כדי לי לעשות אוברקלוק .. ועם אני עושה איך החברה יודעת שעשיתי והיא מורידה לי את הא…

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.