אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי Q6600 וכמו שידוע לכם הוא מעבד בעל 100 TJ.... על אילו טמפ' להסתמך? הדרייבר שבא עם הלוח אם או CORETEMP עם 100 TJ? תודה רבה לכל עוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם! שאלה שלי האם קירור מים בסכום עד 1500 ש"ח תעשה לי הרבה הבדל מהמאוורר של TT TMG IA1? מה אתם חושבים על ערכות של TT ו של COOLERMASTER במיוחד AQUAGATE MAX? אני מתכוון לקרר רק את המעבד Q9550 @3.8. הטמפ' עם המאוורר הקיים בסביביות 46-48 מעלות במצב IDLE. מגיעות עד 65 אחרי שמשחקים הרבה מאוד זמן. תודה .
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
של 100Kohm או 100ohm?? ב-PC tip כתוב 100k וכאן כתוב 100..
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זוכר שהיה כאן מדריך איך לעשות אוברקלוק לכ. מסך מישום מה אני כבר לא מוצא אותו??? ובכלל אני אשמח אם אנשים יביאו לי מדריכים על איך לעשות אוברקלוק לכ. מסך ולמעבד אבל בלי ליפתוח את המארז אלה רק עם תוכנות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם יכול להיות שהטמפרטורה צנחה ב 10 מעלות? ה Big Typhoon עובד על המהירות הכי נמוכה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שאלה ראשונה, יש לי ספארק 7+ והשלבים בסינק נורא נורא דקים וקצת גמישית, על הסינק יש המון המון חוצצים עם מרווחים קטנים יש על הסינק אבק איך אני אמור לנקות את זה בלי להוציא את הסינק מהסוקט, מותר להצמיד שואב אבק להיטסינק או שזה יגרום לחשמל סטטי ? שאלה שניה, הבנתי שהאבק מפריע בסינק לכניסת האוויר, אבל האם הוא מפריע על הכנפיים במאוררי מארז רגילים? ואם כן, למה?
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כול מילה מיותרת. http://s39.yousendit.com/d.aspx?id=0DHAHGRPPU11Y29K5HISW61N8V
-
איזה כרטיס הוא אוברקלוקר יותר טוב?? ה X1650pro או ה 7600GS??
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
נעילת התדר בלוח זה היא הצבת התדר על 100mhz או 101? תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני עורך וידאו, יש לי מערכות וידאו חזקות עם קירור רב במשרד. בבית, בחדר שינה שלי יש מערכת וידאו נוספת, שעובדת תמיד, גם בלילה. במערכת ישנם מאוורים: 1 למעבד (מקורי אינטל 4) 2 של 120 מ"מ. 2 של 80, שאחד מהם כבר קבוע במארז ונשלט ע"י כפתור קטן. אולי בעתיק נוסיף עוד אחד 80. אגב המחשב פנטיום 820, לוח אסוס P5WD2 PREMIUM, ספק אנרמקס חזק (שמשום מה לא מצליח לשלוט בו מהכפתור מאחורה), 7 הארד דיסקים. זה עיקר החום... אף פעם לא חשבתי לכיוון של בקר, אבל עכשיו נכנס לי ג'וק לנסות משהו כזה. איזה בקר מומלץ? אני לא מחפש יופי,לא תאורה- אחד שיהיה טוב, שיעשה את העבודה כמו שצריך, ולא יותר מידי כסף. יש לי דלת שסוגרת את ה"סלוטים" ,ז אני צריך משהו ללא כפתורים בולטים מידי. מה דעתכם על אלו? http://www.lo…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי את המארז SOPRANO DX , ואני רוצה להחליף את המאווררים שלו לשקטים ויותר טובים. אז אני צריך המלצה למאוורר 120CM רצוי עם LED (כי לשלי יש). והמלצה למאורר 14CM שיכניס אוויר (לא צריך LED). תקציב: עד 100 שקל לשניהם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני חדש בתחום, ואני רוצה לעשות OC. אני יודע דברים בסיסים, ואת הOC הראשון הטכנאי שלי יעשה. יש לי E63, כמה אני יכל להגיע איתו? לגמה ג'יגה הרץ אפשר? אני אולי גם אקנה קירור וספק חדש... הנה הדיון שפתחתי בפורום גיימר, שבמקום לעזור לי, אחריי כמה עמודים התחילו לזלזל... באחד העמודים כתבתי את כל המפרט שלי, ואת לוח האם...[ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=812371&Highlight=&page=0[br]פורסם בתאריך: 3.03.2007 בשעה 12:37:39 סליחה על ההקפצה.אבל OC לכרטיס מסך מאוד קל לעשות. יש לי 7600GS, הוא על 60 -66 מעלות... אם אני אעלה אותו לגבוה הוא ישרף?
-
- 14 תגובות
- 666 צפיות
-
-
www.ato.webkit.biz/mem.JPG מתח 2.7 האם זה המקסימום ל tccd?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי תגידו איפה בארץ איפשר לקנות בלוקים לקירור מיים?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
שלום רב יש לי מחשב די ישן עם מעבד של AMD ולוח של MSI הבעיה היא שהמאוורר הקטן שבתמונה שמקרר את הchipset של הלוח אם נתקע ומרעיש כאשר המחשב עובד יותר מחצי שעה מה אפשר לעשות? האם להחליף מאוורר ואם כן איפה אני יכול למצוא כזה ?? האם אפשר לבטל את פעולתו לגמרי או שלא מומלץ? אם מישהו יוכל לעזור לי עם מאוורר כזה אני מאוד יודה לו ... תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי oc של המעבד כבר תקופה ארוכה בלי תקלות ויציב רצח, יש לי גם 8800 gt והרצתי אותו קצת ב-30 הרץ בליבה והיה יציב- בקירור שבא בסטוק של nvidia ,לא מזמן קיבלתי קרור של ארטיק קולין twin turbo הרצתי את הליבה בקושי לשישים והמסך קפא, בהתחשב בקרור הנ"ל זה אמור רק לדגדג מוזר לא?..משהו נתקל בזה? כלומר: השאלה היא כזאת האם ה- OC של המעבד מגביל לי את ה-OC של הכרטיס מסך מלעלות את הליבה והזיכרונות (של הכרטיס מסך) עוד ועוד..?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מאורר למחשב שעושה אור כחול.. עכשיו זה ממש מפריע בלילה ולא מתיד אני יכול לחבות את המחשב, יש דרך לבטל את האור?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי היום שני "חיות" כאלה בשביל להוסיף קירור למארז. חיברתי אותם ועם הווסת כיוונתי לעוצמה הכי נמוכה שע"פ האריזה אמורה להיות 1300 סל"ד, אך משום מה הרעש עדיין בלתי נסבל. אפילו כאשר אני מפעיל את הוולקנו 7+ שלי בעוצמה הכי גבוהה שלו אני בקושי שומע אותו לעומת ה...וזה וולקנו! זה נורמלי או שזה רק אצלי ???
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הלוח Gigabyte GA-P35-DS3L טוב ל OC? או שהוא לא משהו ויקב?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה אני הולך לקנות תמעבד הזה.. הקטע פה.. שאני לא עושה OC.. והבנתי מחברים שהמעבד מגיע עם קירור משלו.. ואני מאמין שהקירור הוא מתאים לו ביותר.. אבל כולם פה באתר.. או רובם אומרים שעדיף לקנות קירור במקום מה שמגיע עם המעבד ובחרתי 2.. אחד מהם הוא הפריזר פרו 7..עולה 120 ש"ח והשני הוא פריזר אקסטרים עולה 170 ש"ח. עכשיו השאלה היא.. האם באמת אני צריך קירור במקום הנוכחי?? האם ההבדל הוא עצום.. או קטן.. או לא מורגש.. ואם כבר להביא קירור עדיף את האקסטרים? או הפרו 7 יספיק ? ומה יותר שקט משלושתם..לדרג אם אפשר..אני לא מאמין שהקירור של אינטל שמגיע כל כך רועש וכל כך לא מקרר .. כי אם זה היה ככה לא היו מצרפים קירור למעבד והמחיר שלו היה זול יותר.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ביצעתי OC למעבד שלי ל 3.6 הזיכרונות שלי רצים על 1066 וה OC יציב ביותר נבדק בכמה וכמה מבחנים בלופים הבעיה שלי היא שיש לי תחושה שקבעתי ערכי מתח גבוהים מידי לרכיבים אבל אני לא בטוח אז ככה המעבד שלי הוא מסטפינג G0 עובד על 3.6 ג'יגה הרץ כרגע במתח של 1.45V הזיכרונות שלי הם מסוג OCZ REAPER X 800 בתיזמונים של 4-4-3-15 ועכשיו הם במהירות של 1066 בתיזמונים של 5-5-5-15 המתח שלהם נתון כרגע על 2.14V וגם הגשר הצפוני קיבל העלאה ל 1.31V (אני לא בטוח עד כמה זה היה נחוץ אבל זה שיפר את היציבות משום מה...) עכשיו התחושה שלי שהמתחים גבוהים מידי אם יש כאן משהו חריג אני הייתי רוצה לדעת בתודה מראש על התגובות
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי בתכנון אוברקלוק , אבל לפני זה אני רוצה לעשות קירור נכון במארז הוספתי מאווררים אבל זה לא הכי עוזר אז איך אתם ממליצים לסדר אותם ? הוספתי תמונה של הסידור שעשיתי אבל זה לא פועל הכי טוב....
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לאיזה מהירויות אני אוכל אוכל להגיע עם קירור סטוק ל6800GT?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-