עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by oba3k,

http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1951478,00.asp הקירור STOCK של AMD לוקח את הFREEZER PRO?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by yambtz,

הכרטיס פשוט רותח, לא רק איזור הליבה. איך אני מקרר אותו?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. יש לי את המארז SOPRANO DX , ואני רוצה להחליף את המאווררים שלו לשקטים ויותר טובים. אז אני צריך המלצה למאוורר 120CM רצוי עם LED (כי לשלי יש). והמלצה למאורר 14CM שיכניס אוויר (לא צריך LED). תקציב: עד 100 שקל לשניהם. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  4. Started by RealG,

על איזה קירוראתם ממליצים ללכת עם ה ל1950XTX וה CF?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by wbear,

שלום חברים,אני זקוק לעזרתכם למצוא כבל לחיבור המאוורר שלי ללוח על מנת לקרוא את ה RPM מצורפת תמונה של הכבל הנדרש, תודה רבה, [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  6. Started by FARKASH7,

איזה קירור אתם ממליצים ובקשר לחיבור של מאוורר של מעבד חשבתי על זה אבל אין לי כוח להתחיל להתעסק אם לקדוח חורים והתאמות אז בבקשה מוצר מוגמר בלבד. חשבתי על הקירור של טיטאן קראתי עליו כמה ביקורות והוא נראה טוב. לכרטיס FX5200

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by leyaniv,

עשיתי ל E6600 שלי המהרה (סימלית) ל 3ghz כלומר 333fsb שמתי לב שהלוח העלה את המתח של המעבד אוטומטית מ 1.2V לכמעט 1.4V האם יש צורך בכל כך הרבה מתח? האם כדאי להוריד ידנית? הטמפרטורות שמוצגות בצילומים הן במנוחה. תודה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  8. שלום לכולם. אני קונה בקרוב את המעבד Q6600 מIQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3251 רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות בהזדמנות זו גם קירור למעבד? (חשבתי על האחד הזה): http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2852 או שהקירור המובנה שבא עם המעבד מספיק טוב ועדיף לחסוך את הכסף? מה אתם אומרים? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה במחשב.. המעבד על מנוחה 53 מעלות ובמאמץ מגיע לפעמים ל90 מעלות.. המחשב כבר נתקע לעיתים ועושה רעשים שאני מפעיל משחקים.. מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי מעבד INTEL 2.8 GHZ NORTHWOOD HT, לוח אם Intel Bay Field D865BGF, כרטיס מסך elsa falcox 9800pro 128mb, זכרון 512x2 400 MHZ, הארד דיסק WESTREN DIGITAL 120GB 8MB CHACHE 7200RPM, וספק ג'נרי.. 300W. תודה

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  10. אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל הבעיה שיש לי מחשב גרוע.. מה צריך לשפר ותפרטו באיזה חלקים, כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק ובהמשך לקנות כ.מסך שאני יוכל לשחק נורמלי.. http://s43.yousendit.com/d.aspx?id=2XCHCB55LBDUQ0VPYCJCHD97LN

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  11. 1. CPU quiet fan אמור להיות על disable או על enable? ומה זה? 2. בין הביוס ל TAT יש קצת יותק מ10 מעלות הפרש(בביוס יותר נמוך) מה יותר מדויק?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by TheShadow,

אני רוצה לעשות לעכבר שלי (MX510) המהרה. אמרו לי שאפשר לעשות המהרה לUSB ועוד משהו... איך עושים? ועל כמה מומלץ מבלי להוות סכנה ממשית...

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  13. אז ככה אני הולך לקנות תמעבד הזה.. הקטע פה.. שאני לא עושה OC.. והבנתי מחברים שהמעבד מגיע עם קירור משלו.. ואני מאמין שהקירור הוא מתאים לו ביותר.. אבל כולם פה באתר.. או רובם אומרים שעדיף לקנות קירור במקום מה שמגיע עם המעבד ובחרתי 2.. אחד מהם הוא הפריזר פרו 7..עולה 120 ש"ח והשני הוא פריזר אקסטרים עולה 170 ש"ח. עכשיו השאלה היא.. האם באמת אני צריך קירור במקום הנוכחי?? האם ההבדל הוא עצום.. או קטן.. או לא מורגש.. ואם כבר להביא קירור עדיף את האקסטרים? או הפרו 7 יספיק ? ומה יותר שקט משלושתם..לדרג אם אפשר..אני לא מאמין שהקירור של אינטל שמגיע כל כך רועש וכל כך לא מקרר .. כי אם זה היה ככה לא היו מצרפים קירור למעבד והמחיר שלו היה זול יותר.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  14. אתם יכולים לראות את המפרט שלי ליד השם המעבד על 60 לוח אם 41 כרטיס מסך 50 הארדיסק 34 זה נורמאלי ? באיזה טמפרוטרה זה כבר לא נורמאלי לכל חלק ?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by XpideR,

שלום רכשתי היום את הכרטיס power color hd4890 עם קירור יותר טוב מהרגיל של ati הכרטיס מסך במנוחה על 57 מעלות ובמאמץ מלא הוא הגיע ל 95 מעלות זה נורמלי ? לא הגיוני שכרטיס במנוחה יהיה על 57 מעלות

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  16. חבר'ה, מהחוות דעת שאני קורא פה ושם אני רואה שה4870 הוא רותח... אני לא יודע אם העובדה שיש 2 כרטיסים תעזור להפחית מהלחץ ולעזור לטמפרטורה אבל במידה ושניהם יעבדו בתפוקה מקסימלית אני פוחד מחום גבוה ! *שימו לב שהנושא נמצא גם בפורום כרטיסי מסך* המערכת המדוברת היא מארז CM 690 לוח אם GIGABYTE X48-DS5 מעבד E8400 קירור מעבד ULTRA 120 EXTREME זכרון GSKILL 1066MHZ 2GBx2 דיסק קשיח Seagate 7200.11 500GB ספק Modu82+ 625W וכמובן 2 כרטיסי 4870 האם ניתן לסמוך על המאוורר הקטן שמגיע איתם או שיש צורך להתקין איזה משהו נוסף/חיצוני? בנוסף, רציתי לדעת האם יש אופציה לשלב במעגל קירור מים חיצונית 2 כרטיסי מסך ומעבד במקום לשים 300 שקל בערך על האולטרא ועוד 500 שקל קירור לכרטיסי מסך ? בתודה מראש שי ביטו…

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by emuzon,

אם עושים OC לרכיב מסויים אז אין יותר אחריות עליו נכון?! למה שחנות המחשבים שממנה קונים את המחשב אמורה לדעת שהתבצע אובאקלוק? או יותר נכון , איך לעשות אובר מבלי שיהיו סימנים אפילו שהרכיב יתקלקל?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by b0nzZ,

יש לי זכרונות OCZ REAPER 1066HZ ויש לי OC למעבד עם FSB 471 והזכרונות עומדים במצב של 1:1 שזה יוצא 942 ואני סתם מפסיד 200HZ אני רוצה לשים אותך במצב 2:3 וזאת אומרת שזה יוצא 1140 HZ (זה המצב הכי קרוב למהירות סטוק של הזכרונות) זאת אומרת זה OC דיי קטן לזכרונות אבל השאלה שלי עם זה לא יפגע בהם ? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  19. הגעתי למצב הזה ואחרי שאני מבטל את האפשריות האלה (eist ועוד אחת שחכתי איך קוראים לה) ואחרי שאני מגביל את התדר של הpcie ל 100 הרץ אני רוצה להתחיל להעלות את התדר של הבאס ויש לי שאלה איך אני אמור לשחק עם הקטע של הזכרונות ויחסים שלא תהיה לי בעיה לעשות אובר קלוק קטן התדר של הזיכרון אצלי הוא 667 אשמח עם מישו יכול לתת לי את מ''ס האייסיקיו שלו ויעזור לי באייסי כי כככה יהיה יותר פשוט תודה מראש http://img257.imageshack.us/img257/7338/18092008113kj4.jpg [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by aviv00,

הגדרתי בב BIOS ל 322X9 2.9ghz ואת ה PCI-E ל 120MHZ לפי איזה פורום http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1140896&highlight=965g ופתאום זה עבד אבל כנכנסתי לויסטה הכרטיס מסך המובנה התחיל לעשות בעיות הוא מעוות את התמונה מדי פעם לפעמים מרסט אותה (כדי לנקות אותה) who is here with the answers ? ממליצים לעלות את המתח על ה PCI-E ? המתח במעבד הוא 1.325

21. שלום,יש לי מעבד של INTEL במהירות 2.6 והנה הפרטים מCPU-Z http://www.zix.co.il/images/z-17903085.JPG מה שחלש אז חלש אם כבר אז אני יקנה לו כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה ומספיק לביינתיים כי בקרוב אני קונה מחשב... סידרתי את הכבלים במארז,המאוורר שבניתי לכרטיס מסך די עוזר כי אפשר לשלוט עליו אבל בכל מקרה אני עומד לשים שם מאוור 80 והמאוורר של הפאנל הקדמי אני יחליף ל120 אבל רק במקרה ואני יעשה אוברקלוק... הנה המארז אז יאללה תגידו מה דחוף!! ומה כדאי להחליף ואם אפשר להמהיר את המעבד ל 3.0עם קירור סטוק של המעבד... http://img197.imageshack.us/img197/8648/dsc06166.jpg

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  22. עד עכשיו, הכרטיס שלי (Gigabyte FX6800 עם קירור פסיבי) היה מקורר באמצעות Vantec Spectrum Fancard.. שהיה מוריד בצורה משמעותית מאוד את טמפ' הכרטיס מסך..הוא הפסיק לעבוד .. וטמפ' הכרטיס מסך מרקיעה שחקים ל76 במונחה.. עם הFAN CARD היה מגיע ל64 63.. השאלה שלי היא כזאת.. איפה אני יכול להשיג fancard דומה לזה באיכותו או אם יש לכם המלצות אחרות יתקבלו בשמחה.. את המאוורר הזה אפשר להשיג רק בפנדה(אני חושב) ואין לי אפשרות להגיע אליהם .. עריכה: אני לא מתכוון להחליף קירור לכרטיס עצמו בשום פנים..

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  23. אחים שלי מה נישמע? יש לי את הלוח K8NF-9 ומארז של HEC של 300W שיש לו 2 מאוררים של 120מ'מ חיברתי את שני המאוררים ללוח וניסיתי בעשרת SPEED FUN להוריד מהירות אבל אני לא מצליח אני לא יודע איך לעשות זאת הורדתי את המהירויות שיש שם באחוזים אבל זה לא משנה ביכלל את המהירות ויש לאחי מארז כזה של 400W ולוח P4P800 ושני המאוררים מחוברים ללוח וגם שם אנחנו לא מצליחים להוריד את המהירות של שני המאוררים איך אני אמור להוריד את המהירות בעזרת התוכנה? כי הם עושים הרבה רעש!!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  24. טוב אז ככה.. הנייד של אבא שלי איטי בטירוף (ממש ממש מעפן), וחשבתי אם יש דבר כזה לעשות OC לנייד. אולי אם אני אמהיר אותו טיפונת, כבר יהיה הבדל? (בכונן של 60GB לוקח לו יותר משעה לעשות סריקה של האנטי-וירוס, והוא עושה את זה ב100% מאמץ.. רק כדי להמכיש שהוא ממש ממש מעפן...)

• 8 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים