עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RoNeR,

קניתי מחשב חדש לאחי.. ואני לא מצליח לקבל oc יציב... (פעם ראשונה שאני עושה oc למעבד amd.. עשיתי למחשב שלי e2160 והצלחתי להגיד ל3.00 ghz בלי בעיות עם ספק ג'נרי וקירור סטוק) המעבד עובד על 2.6 באורגנל.. העלתי תדר ל3.0 אחרי בדיקה קצרה מאוד המחשב נפל ירדתי ל2.8 והוא נפל אחרי קצת זמן... יש כמה דברים מוזרים... 1. לא מצאתי בשום מקום כיוון של מתחים.. 2. לא מצאתי את הנעילה של התדר של הpci e לחצתי על ctrl+F1 וקיבלתי את ההגדרות של המכפלה של הht ועוד כמה הגדרות בודדות... מישו מוכן להסביר לי מה עושים במצב כזה? פרטים על המחשב: לוח- ma69gm-s2h gigabyte מעבד amd 5000+ כרטיס מסך 9800gt זיכרון- 4 גיגה הארדיסק 500 גיגה ספק vx450 corsiar

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  2. טוב שלום, רציתי להתחיל בזה שיש לי מחשב שמספק אתי אבל בזמן האחרון יש לי הרגשה שהמעבד צריך שידרוג אז חשבתי לעשות OC ת השאלה שלי היא איזה קירור ליקנות למעבת גם שיהיה שקט וגם שאני יוכל לעשות OC מקסימלי . המעבד שלי הוא Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb והלוח אם הוא Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 אז איזה קירור לקנות ? עד איזה מהירות אני יוכל לעשות OC ואיך? ואם אני עושה OC והכול תקין זה לא גומר את המעבד ?

3. Started by dor0x,

שלום בדקתי את הטמפרטורה בביוס והטמפרטורה היא בין ה60-70 מעלות שזה הרבה מאוד לפי מה שהבנתיי יש לי מעבד Q6600 אני מחפש קירור בישבילו שיוריד אותו לפחות ל35 מעלות

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by Holography,

מאחר שהמאוורר בgeforce 6800nu משמיעה חריקות קשות וקולות משונים מזה ימים, החלטתי להרים את הכפפה ולפנק אותו בקירור חדש. הכרטיס לא נמצא באוברקלוק ולכן אני מחפש קירור פשוט אך איכותי ושקט. המליצו לי על הסילנסרים, מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  5. ערב טוב.. התקנתי את התוכנה.. עכשיו זה לא נראה מסובך מדי, אבל עדיין אני פוחד להרים את זה יותר מדי.. מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות בדיוק? בפונצקיה של הadvance.. לא ה-easy מישהו שעשה את זה כבר פעם ללוח גיגהבייט.. תודה .. זה המפרט של המחשב: intel Q9300 2.50mhz P35-DS3L GYGABITE קירור מעבד פריזר 7 פרו ועוד 3 מאוררים 120ממ חוץ מזה.. אם זה קשור אז זיכרון 2X2048 תודה רבה למתייחסים

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by Harbi,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לקירור טוב למעבד(חשוב מאוד שיהיה שקט ולא רועש מדיי!!), במחיר של 150 שקל(אפשר לסטות קצת אם יש משהו איכותי ממש, חשבתי על AC EXTREME). כרגע לא מתוכנן OC מסויים(לא ממש מבין בזה). מפרט: מעבד - q9450 לוח אם - GB DS4 מארז - CM 690 כ.מסך - Powercolor 4850

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by m0tek,

היי חברים , אני עובד על SLI 8800GT עם לוח של ASUS - STRIKER EXTREME הכל טוב ויפה (עד שעשיתי את הSLI) שמתי לב שאני מקבל המון המון מסכים כחולים שלא קשורים אחד לשני (הרצתי DEBUGGING , MEMTEST וכד') בין השאר עלה בדעתי לבדוק מה קורה עם הטמפ'. הנה תמונה מ SPEEDFAN התפלאתי לגלות שהכרטיסי מסך רצים על 80 מעלות , הבנתי שזה לא ממש טמפ' תקינה ב IDLE (רק WIN) האם יש אלטרנטיבות טובות ל STOCK FAN שקיים על ה8800 ? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by -Tal-,

שלום לכולם יש משהו יותר מומלץ מCOOLER MASTER DI5 CPU COOLER לקירור המעבד? העלות שלו הוא 49 ש"ח. ראיתי גם Artic Cooling Alpine 64 AM2 שעולה 52 ש"ח. האם יש משהו יותר מומלץ משניהם במחירים האלה? 45-50 ש"ח חשוב שיהיה שקט מאוד. המארז הוא CoolerMaster Sileo 500.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by dima_s,

שלום לכולם! שאלה שלי האם קירור מים בסכום עד 1500 ש"ח תעשה לי הרבה הבדל מהמאוורר של TT TMG IA1? מה אתם חושבים על ערכות של TT ו של COOLERMASTER במיוחד AQUAGATE MAX? אני מתכוון לקרר רק את המעבד Q9550 @3.8. הטמפ' עם המאוורר הקיים בסביביות 46-48 מעלות במצב IDLE. מגיעות עד 65 אחרי שמשחקים הרבה מאוד זמן. תודה .

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  10. שלום, ברשותי מעבד מסוג Conroe E6300, בן כשנתיים וחצי. הקירור שלו הוא המקורי שבא עם מעבדי אינטל. המעבד מגיע לטמפרטורות של עד 59, כאשר בממוצע הוא נע 55-57. שאלתי היא כפולה: 1. האם הטמפרטורה שלו נורמאלית ? פעם אחת הוא הגיע ל - 61, אבל אז שמתי לב שהמאוורר מלא אבק וניקיתי אותו. 2. האם יש משהו שאני יכול לעשות, מבלי להשתגע במחיר, כי אני לא עושה OC, כדי לקרר יותר טוב ? האם יש מאוורר יותר טוב מהמקורי, שאינו עולה כמו מערכות קירור מקצועיות ל - OC ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by zombie,

המפרט בצד <--- אני רוצה להמשיך קצת את הOC ואולי קצת יותר שקט.. מה אתם אומרים? להחליף את הV1 בקירור מים הקטן הזה? ואיפה מוכרים אותו בהכי זול?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  12. הבעיה היא בעצם שאני משנה את הAI OVERCLOCK לMANUAL וכשאני מנסה לשנות לMANUAL בCPU RATIO SETTING או בכל דבר אחר , כולל מטחים , זה לא נותן לי אני לוחץ ENTER ולא קורה כלום הנא תמונה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by myjunkmail0000,

מעבד CORE I5 750 2.66 לוח אם GA-P55M-UD2 קירור למעבד COOLERMASTER HYPER TX3 מארז ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU עם 4 מאוורים (2 שבאו עם המארז ועוד 2 שהוספתי) G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRM במחשב הקודם שלי זה היה פשוט, היתה הגדרה בביוס לעשות אוברקלוק של 5-10-15-20 אחוז... אבל עכשיו הכל מסובך.... התקנתי ווינדוס ואת כל התוכנות ואז שחקתי עם הביוס והגדרתי שהזכרונות יעבוד על 1600 והמעבד על 2.7 והוידוס שעלה פשוט העלה מסך כחול... התקנתי מחדש וזה עובד התקנתי Smart QuickBoost ועשיתי עוד אוברקלוק ל 3.0 האם יש עוד תוכנה נורמלית או שזה מספיק? כדי לעשות ל 3.8? החום בלי אוברקלוק של המעבד הוא 29 מעלות ועם האוברקלוק של 3.0 הוא 36 מעלות שזה די סבבה.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  14. יש לי משחה טרמית Arctic Cooling MX-2. ראיתי שיצא משחה חדשה MX-3. השאלה שלי האם ה MX-3 יותר טובה מ MX-2? יש לי עוד שאלה. באיזה מעמד המשחה הנ"ל עומדת בהשוואה למשחות טרמיות אחרות? תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by פיני גרשון,

יש לי I7 860, חודש שלם אני מחפש קירור מים לסטוק הזה ועדיין לא מוצא. מישו מכיר קירור מים לסטוק 1156?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  16. שלום לכולם. במארז שלי יש שני מאווררים של 12 ס"מ הקדמי מכניס אויר והאחורי מוציא אויר. ישנה אפשרות להוסיף מאוורר בדלת הצדדית של המארז, גם 12 ס"מ, המיקום שלו אמור להיות מעל גוף הקירור של המעבד. אני רוצה למקם אותו בצורה כזאת שיכניס אויר. במצב כזה יהיו שני מאווררים שמכניסים אויר ואחד שמוציא. האם הדבר הזה מומלץ? או שזה פשוט מאיץ את צבירת כמות האבק בתוך המארז ויותר הורס מאשר מוסיף?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by פלמחון,

אני יודע שנכתב מדריך לתוכנה אבל לצערי לא הבנתי מה צריך לעשות אני רוצה להוריד את המהירות של המאוורר הקידמי במארז כי הוא עושה הרבה רעש (כל הטמפרטורות נמוכות) חיברתי אותו ל fan 2 בלוח האם, שאר המאווררים מחוברים ישירות לספק והם שקטים מאוד , גם הקירור של המעבד שקט אם אפשר להסביר לי בכמה צעדים פשוטים איך עושים את זה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  18. Started by lev-27,

מסיבה לא ברורה לחלוטין תוכנות לבדיקה טמפרטורה של המעבד מציגות נתונים לא נכונים. בביוס הטמפרטורה של המעבד היא 24 מעלות (E7400 עם קירור עצבני של ZALMAN ומשחה טרמית AC), אבל במערכת הפעלה Real Temp ושאר הסוגים מציגה 38 מעלות, שזו הטמפרטורה הכללית של המערכת לפי הביוס. בקצרה הנתונים לא מדוייקים ואני לא יודע למה. איך אפשר לבדוק?

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by DJPOWER,

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=47818 קירור סוניק... הזכרונות קורסייר שלי שעושים 736

• 12 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by leon02,

I think that because my CPU hits 60 degrees, it slows down Leon says: I've heared it does Leon says: and that's why I get FPS drops Leon says: like... major Leon says: with 1024ddram 3.0ghz and 5900ultra 256mb I get drops to 60 at CS 1.6

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by psycho59,

אחרי פתיחת צינורות וOC 400-555 490-600 טמפ' 58 הגעתי ב 3dmark05 ל 6388 תמונה: קישור לתמונה: http://img477.imageshack.us/my.php?image=3...k05638810rd.jpg עוד קישור: http://img477.imageshack.us/img477/7877/3dmark05638810rd.jpg שמתי לב ש imageshack עושים הרבה בעיות אז שמתי הרבה קישורים

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  22. הסתובבתי לי ב http://ksp.co.il חיפשתי קרור פתאום אני רואה את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 עוד קישור: http://www.amazon.com/gp/product/B000BL6IUY/104-1898652-9578353?n=172282 אז אני שואל מזה? הגיוני במחיר הזה וגם אם כן מה מסוגלת המערכת? עוד משהו אשמח אם תציעו לי מערכת קרור בינונית עד מחיר 150 200 אמרתי בינונית כי במחיר הזה :-\ חשבתי על VENUS K8 Silent Boost של TT שעולה 110 מה אתם חושבים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by THE FOX,

איך הסינק הזה?... איזה מאווררים הייתם ממליצים לשים עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=6498

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  24. היה לי XP PRO עם SP1... הבנתי שהיתי צריך SP2 בישביל זה...הורדתי SP2 התקנתי את הדרייבר מהאתר של AMD איפשרתי בביוס והגדרתי את הצריכת חשמל על "מינימלית" עדיין לא עובד... מה קורה פה? אני צריך לא לגעת בכלל במחשב כדי שזה יעבוד?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by erap129,

יש לי P4 2.8 GHZ והמאוורר שלו (60MM) ממש רועש. אני רוצה להחליף אותו ונראה לי שאני מוגבל למאוורר של מקסימום 80MM כי יותר מזה המאוורר כבר יתנגש בספק כוח (אין לי הרבה מקום במארז) אז..יש המלצות? נ.ב- אפשר לחבר את המאוורר החדש על אותו הHEATSINK או שצריך להחליץ את כל מערכת הקירור?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.