אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
תמונה שווה אלף מילים http://www.mashie.org/casemods/y2k05.html התמונה נמצאת בסוף העמוד http://www.mashie.org/casemods/y2k13.html http://www.mashie.org/casemods/y2k16.html נראה אתכם מודרים חביבים מוצאים כזה דבר מי שמוצא עליו הברכה - רק לא לשכוח לשתף את כולנו כאן
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום!! יש לי כמה מחשבים בבית!! אחד מהם זה פנטיום 2 266 MMX !!! הלוח של המחשב שלי הוא של ASUS והוא מתאים גם לפנטיום 3!! המעבד שלי הוא מעבד כרטיס של חברת INTEL שעומד על הלוח!!!! האם אני יכול להריץ אותו קצת בלי שישרף המעבד בטעות? ואם אני כן יכול להריץ, מאיפה אני אמור לדעת עד לאיזה מהירות אני יכול להריץ בלי שהוא ישרף? אמרו לי פעם שאם אני מריץ גם את המעבד והוא מתחמם המחשב עלול להיתקע, זה נכון? בסופו של דבר, אחרי שעניתם לי על כל השאלות האלה, האם כדאי לי להריץ אותו?? זה בכלל יעזור במידה משמעותית?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש ברשותי AMD BARTON 2600 במחשב החדש, ומתישהוא אני רוצה לעשות לו OC אבל אני מפחד שאם הוא לא ישרוד אז לא יהיה עליו אחריות כי אם הוא ישרף אבא שלי יהרוג אותי. הביצועים בינתיים מספקים אבל זה נכון שהוא עובד ב 1.92 מגה הרץ? והאינטל 2.6 עובד ב 2.6? בקיצור אני עכשיו עם קרור סטוק, אני יקנה מאוורר אבל אני לא יודע איזה יש המון סוגים, תציעו לי משהו בסביבות ה 100 שקל בקיצור אתם יכולים להסביר לי איך לעשות? מה לעשות? מהם מתחים? מזה משחה טרמית? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין לבנות קירור למעבד לצורך OC חד פעמי, אתם יודעים, לסחוט ממנו את כל המיץ. את זה אני לא מתכנן בזמן הקרוב כנראה שהפרוייקט יהיה באחד הימים הקרים וזה גם לא הולך להיות משהו רציני, עכשיו הקירור שחשבתי עליו הוא אוויר דחוס, או יותר נכון החומר שבתוך, מי שניסה פעם לקחת בקבוק של אוויר דחוס ולהפוך אותו ולהוציא ממנו אוויר יגלה שמה שיוצא זה נוזל ב 25- מעלות פחות או יותר. עכשיו חשבתי שבעזרת כמו דיי גדולה של נוזל כזה (3 בקבוקים יספיקו) אני יוכל ליצור מעין בריכה קטנה מצלעות קירור ולהלביש אותה על המעבד, עכשיו רציתי לדעת אם יש עוד משהו שאני צריך להשגיח עליו לפני שאני עושה את זה, ואם זה באמת יועיל? ניסתי לשים קצת מהנוזל על צלעות קירור פשוטות ממתכת ואחרי 10 שניות של…
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי! ניסיתי כבר פעמים רבות לבצע OC והדבר אף פעם לא צלח לי, כל פעם הBIOS חזר להגדרות ברירת מחדל אוטומטית, עכשיו שחיברתי את המחשב לטלויזית LCD אני רוצה לשדר תכני HD ונראה שהמעבד מתאמץ ואפילו יש לאגים מידי פעם, הייתי רוצה להעיץ את המערכת כמה שניתן. מישהו יכול איכשהו לעזור לי? נראה לי שאחת הבעיות שהOC לא עובד כמו שצריך זה ה4 סטיקים שיש לי בזיכרון ולא 2*2. המון תודה מראש לכולם!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות למחשב (הוא חדש - האם זה ישנה משהו כרגע?) שלי מאווררים או קירור למעבד \ כרטיס מסך \ כונן קשיח או כל רכיב אחר. יש לי תקציב של עד 300 ש"ח ללא חריגות, אך כמובן שאשמח אם לא תשתמשו בכולו כי זה כל מה שיש עליי בכלליות. ;D המפרט בפרופיל
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://www.intel.com/Consumer/Game/tools/index.htm?cid=cons:0;|206572530;|28939428;|2965788;| מתאים ללוחות אקסטרים לפי מה שראיתי
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג GEFORCE FX5200... המאוורר שלו פתאום לא פועל... והחלפתי לכרטיס אחר שהיה לי בבית GEFORCE 4 בקיצור גם המאוורר שלו משום מה לא עובד... האם זה תקלה במחשב או משהו אחר? אשמח לקבל תשובות!!
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מארז וספק ג'נרי והוא רועש בטירוף!דבר ראשון המעבד שלי הוא e2160 ככה שיעשה oc . אני מניח שהרעש הוא מהמאוורירים שמגיעים עם המארז,לךכן חשבתי להחליף אותם....אז ככה: קירר למעבד אני לוקח freezer 7 pro [בתקווה שהוא יספיק לoc של e2160 ] אז צריך המלצה לשתי מאוורים למארז גדולים וזולים המלצה למאוור קטן וזול ו...אז יש לי מחשב שקט,נכון? הספק שאני לוקח הוא fsp 450pnr
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תראו אני לא כולכך בקיע (ניראה לי ככה רושמים)במאוררים עכשיו אני רוצה לקנות 3 מאוררים כאלה http://tms.co.il/product/3032 עכשיו אני רוצה להבין הוא דוחף 78CFM ב21dB ? ככה כיאלו הוא מגיע? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הדבר עצום בגודלו והייתי צריך להוציא את הספק כדיי לחבר אותו ואז להחזיר את הספק קיצר קניתי ב 180 בחנות לייד הבית הדבר שווה את זה יש לי שיפור של 10 וליפעמים יותר שווה קניה רק חבל שאני לא שומע יותר כלום
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אתמול עשיתי OC לכרטיס מסך שלי- 6600GT בעזרת rivatuner. לאחר מכן התחלתי לשחק בOVERLORD ומיד אחרי ההפעלה הופיעו לי כתמים מרצדים בכול מיני צבעים, המשכתי לשחק ולאחר כמה זמן הופיעו מריחות בטקסטורות. יצאתי מהמשחק וניסיתי להוריד את ה OC אבל אפילו כשניסיתי לשים ערכים נמוכים ממה שהיה לי במקור, התוכנה אמרה אמרה לי כול הזמן שאי אפשר. לפני זה התקנתי את גירסאת ה94.28 של הדריוורים לכרטיס מסך וכשניסיתי להיכנס ל Nvidia control panel לקח לו שנים, המחשב בקושי זז וראיתי ש WINLOGON ממש אוכל תCPU ... בגלל שהחלפתי דריוור ניסיתי לשים את הקודם אבל אותה בעיה הופיעה. החלטתי לפרמט והיום בבוקר הצלחתי לשחק ללא בעיות. יצאתי מהמשחק, חזרתי אליו ואז הופיעו שוב הריצודים, אבל ממש הרבה. וכול המשחק נמר…
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
אהלן. אני מחפש אחר היטסינק איכותי למעבד עקב טמפ' גבוהות בהרבה מהטמפ' המומלצות, כרגע אני עובד עם היטסינק פשוט+ מאוורר רעשני מאוד שהגיע בתוך האריזה של המעבד, AMD 64BIT 3000+ Socket 754 Newcastle. למען הפרוטוקול, מדובר בלוח Albatron K8X800 Pro עם צ'יפסט K8T800. אני אשמח לקבל המלצות כל עוד הם בגדר התקציב הסביר, בעקרון אני מחפש אחר משהו שיספק עם יחס ביצוע\מחיר טוב היות והתקציב שלי מוקבל.
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
Hey, I got the new CPU cooling working pretty well.. CPU idles @ 30c and now it's time to overclock.. I wanna reach 200bus and 11 multiplier.. basically, what i did was raise the values slowly... til i reached the desired numbers.. windows did load and the temperature didn't go over 35c but the system wa sunstable and the computer restarted itself a few times.. what can i do to fix that ? p.s. i did raise the CPU core voltage from 1.65 to 1.7 like people mentioned before.. but nothing changed..
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם יש דרך לשים מאורר כלשהו לגשר הצפוני בלוח אם על מנת לצליח להגיע ל-FSB גבוה יותר?? אפילו אולי להוסיף מאורר שיכול לבוא מעל קירור היטפייפס קיים.. האם יש דרך ל-FSB גבוה יותר ב-OC גם בלי לקרר את הגשר הצפוני??
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
עד כמה תוספת בלוק לכ.מסך, הורידה לכם מביצועי הקירור למעבד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד והמכפלה נעולה הלוח: M920 VIA אודה למי שיעזור לי
-
- 12 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להחליף את הקירור של המעבד בגלל שהרעש מפריע לי, אני מחפש מערכת הכי שקטה שאפשר במחיר ושתקרר כמו שצריך. אין לי בעיה להוסיף קצת למחיר... מפרט: כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX8800 GTS מעבד:intel core2 due e6600 לוח: GIGABYTE 965P-DS3 מארז: NZXT APOLLO
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם ביצעתי אוברקלוק למעבד E4400 עם לוח אם גיגהבייט P35C-DS3R וזכרונות של CORSAIR 800MHZ. הגעתי ל 3060MHZ למעבד ו 850MHZ לזכרונות עם באס של 360MHZ ויחס של 4:5 וזה עם מכפלה של X9. הבעיה היא כשאני בודק ב CPU-Z הוא מראה לי מכפלה X6 ורק 2040MHZ למעבד, ואחרי כמה שניות קופץ ל 3060MHZ ומכפלה של X9 וחוזר חלילה. האם זה אמור להיות כך או שזה צריך להיות מקובע על X9 ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי סינק נחושת של PENTIUM 4, סינק ארוך של SLOT1 פנטיום 3 ואחד רגיל של פנטיום 2, יש לי SAPPHIRE ATI RADEON 9100 128 MB, אני רוצה להחליף קירור, איך אני עושה את זה ? (אין לי דבק תרמי קראתי פה משהו על אזיקונים...)
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
4870 עם 78 מעלות במנוחה נחשב נורמלי? sapphir
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
\ אני יודע שאני נוגע בעצבים חשופים ורובכם תרצו לכסח אותי על עצם השאלה אך אני לא מבין מה היתרון ב oc.? חוסכים כמה מאות שקלים על המעבד אך מבזבזים לא פחות על אמצעי קירור למיניהם,זכרונות ולוחות יותר יקרים ובנוסף מסכנים את החומרה ובודאי מקצרים לו את החיים. קדימה היסתער!!!!!!!!!!!!!!! ??? ;D
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת לעד איזה OC אפשר להגיע לכרטיס מסך, למעבד ולזכרונות עם המערכת הבאה: מעבד: Intel® Core2 Quad Q9300 2.5Ghz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Asus P5ND 750I SLI מארז:Raidmax Sagitta II Black 80MM+120MM X2 ספק כח: Thermaltake Toughpower 600W זיכרון: Geil DDR2 4Gb 800MHZ CL5 Black Dragon כונן קשיח: Western Digital WD3200AAKS כונן אופטי: Samsung 203B Sata Black כרטיס גרפי: Twintech 9600GT XT SLI 1024Mb אז לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע עם מערכת כזאתי? בתודה, אור כהן
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
קירור מעניין ונמוך כנראה למחשבי סלון [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-