אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, יושב אני על המחשב ופתאום מקבל הודעה Heat sink temperature is too high החלטתי להוריד את התוכנה Speedfan וראיתי שם רכיב הנקרא core שהוא מחומם יותד מדי ** הערה, בפעם הראשונה שהפעלתי את התוכנה הטמפ' של ה-core הייתה 106 לפי מה שראיתי יש לי שם עוד שתי קטגוריות של core 0 ו- core 1 אז מה זה core? ** קובץ תמונה מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפני מספר ימים שוטטתי ברחבי האינטרנט בכמה פורומים של משחקים וראיתי שמישהו כתב שאם עושים OVERCLOCK לכרטיס מסך GF 4 TI 4200 אז הוא יכול להגיע לרמת ביצועים של READON 9800 PRO... זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי צג באריהב 4*20 חיברתי בדיוק כמו במדריך של האתר ... ולא עובדת לי התאורה האחורית ... לא כותב לי בעברית... יש למישהו פיתרון אולי? תודה
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מסיבה לא ברורה לחלוטין תוכנות לבדיקה טמפרטורה של המעבד מציגות נתונים לא נכונים. בביוס הטמפרטורה של המעבד היא 24 מעלות (E7400 עם קירור עצבני של ZALMAN ומשחה טרמית AC), אבל במערכת הפעלה Real Temp ושאר הסוגים מציגה 38 מעלות, שזו הטמפרטורה הכללית של המערכת לפי הביוס. בקצרה הנתונים לא מדוייקים ואני לא יודע למה. איך אפשר לבדוק?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מין צינור כזה במארזhttp://hwzone.co.il/albums/album132/aaa.sized.jpg האם להעיף אותו או להשאירו?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האם חיוני שהמארז יהיה סגור מכל צדדיו? למשל בקית לפעמים אני משאיר דלת אחת או את שתיהן פתוחות, מה זה משנה?
-
- 12 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה שעשיתי זה את הבאס העלתי ל 200 הוא היה על 166 ואת המתח העלתי ל 1.675 -1.8 משהו כזה בין לבין זה טוב ? זהיכול לגרום בעיות ? במנוחה המעלות שלי הם 36 40 בעומס אני חושה 50 60 זה טוב ?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לכל מי שרצה תמונה של ה Q6600 שלי על 4 GHZ מתח בביוס למעבד 1.5
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולכם אחרי חיפוש מעמיק ברחבי הרשת לא מצאתי תשובות לשאלתי אני מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי מחשב נוסף : לוח aopen מעבד אינטל p3 866 ב -133mhz על הלוח יש אפשרות לגמפר סביבת עבודה מ-66mhz עד 133mhz בביוס מסוג phoenix-awardbios v6.0pg יש אפשרות לעלות את המהירות של המעבד עד 160mhz את המכפלה ניתן לשנות עד כפול 15 ,אך השינוי מצליח רק עד מכפלה של 6.5 . איך ניתן לבטל את הנעילה של המכפל שלא יגביל אותי רק עד ל6.5 ? דרך אגב הביוס שומר על השינוי [כפול 10 למשל],עך בעליית המחשב הוא לא מתיחס לשינוי ורושם רק כפול 6.5 . תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום. קודם כל: amd64 athlon 3000+ venice @ 2Ghz MSI K8N NF4 PQI 3200 512x2 DDR SDRAM בעקרון שקניתי את המחשב לא תיכננתי לו אוברקלוק. נכון לעכשיו אני על אובר קטן של 11% קירור סטוק והמעבד על 32 מעלות לוח אם על 34-35 רציתי לדעת אם משהו עשה כאן אובר קלוק עם הלוח הזה והמעבד הזה שהוא דיי נפוץ ואם לא עשו איתו אז איך הוא בעקרון ועד כמה בערך אני יכול להגיד איתו עריכה: הרצתי חיפוש וראיתי שיש ללוח הזה ביוס עם באגים איפה אני יכול להוריד\לצרוב ביוס חדש ואיך אני עושה את זה ןהאם בכלל אני צריך
-
- 11 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לילה טוב ;D לדוד שלי נדפק הקירור של הכרטיס אתם יודעים הקירור המעפן הזה עם המאוורר הקטן והזה המאוורר הפסיק לעבוד יש בעית חימום :-\ אני יעשה לו את המוד עם הPCI והמאוורר אם זה לא יעזור על איזה קירור אתם ממליצים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=401 זאת האפשרות היחידה? תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן מתלבט בין P5B DX ל DS4 אני רוצה OC מקס" וגם SLI (למי שיודע זה אפשרי אם רוצים יותר מידע תשאלו בפרטי) , היו הרבה דיווחים על ירידת פיצועים ב P5B . ניתקלתי לפני כמה זמן בתרד' באיזה פורום , מישהו הראה ביצועי SLI ב P5B וגם ב DS4 והתוצאות שהתקבלו הראו ש DS4 בפחות רוחב בס ועם כ.מסך פחות טוב נתן פיצועים יותר גבוהים : Gigabyte DS4 + 6600@3.15Ghz + 350FSB + 2 x 7900GT + 2x512MB 3dmark05 - 16747 3dmark06 - 9445 Asus P5B + 6800@3.5Ghz + 500FSB + 2x7900GTX + 2 x1024MB 3dmark05 - 15162 3dmark06 - 8530 תרד' מקורי http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112730 והנה לינק שמציג את הבעיה באופן מפורט , למעשה מציגים את כל הבעיות בלוח ואם הם נפתרו עם הזמן או …
-
- 14 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זה המרפט של המחשב: פנטיום D930 זכרון 4 גיגה של OCZ מהירות 667 DDR2 לוח MSI 975X מאוורר למעבד - ביג טייפון מאיץ גרפי X1800GTO כולל מאוורר ארקטיק קולינג אקסלרו מארז צ'ונמי של טרמל-טק ספק כוח ENERMAX LIBERTY 500 מסך LG 19 2MS העליתי את ה FSB ל 228 מקסימום עם תזמון של 4.4.4.15 את המתח של הזכרונות אני לא מצליח לעלות יותר מ 1.95V (לא עובר POST) את המהירות של הזכרונות הורדתי ליחס 1.1 - מהירות 400MHZ לפני שבוע היו לי זכרונות 533 של CEON וכרטיס גרפי X300 ישן וספק כוח 430 וואט פשוט אבל הצלחתי לעלות מתח לזכרונות והצלחתי להגיע למהירות FSB 245 שנתן מהירות מעבד 3700+- מה עושים?! ניסיתי את כל האפשרויות בבקשה אל תפנו אותי לכל מיני לינקים , כי זה לא עוזר אני צריך עזרה ממישהו שמכיר את ה…
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אחים שלי מה נישמע? יש לי את הלוח K8NF-9 ומארז של HEC של 300W שיש לו 2 מאוררים של 120מ'מ חיברתי את שני המאוררים ללוח וניסיתי בעשרת SPEED FUN להוריד מהירות אבל אני לא מצליח אני לא יודע איך לעשות זאת הורדתי את המהירויות שיש שם באחוזים אבל זה לא משנה ביכלל את המהירות ויש לאחי מארז כזה של 400W ולוח P4P800 ושני המאוררים מחוברים ללוח וגם שם אנחנו לא מצליחים להוריד את המהירות של שני המאוררים איך אני אמור להוריד את המהירות בעזרת התוכנה? כי הם עושים הרבה רעש!!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
עד לפני שבוע וחצי היה לי את המפרט שבחתימה אבל עם לוח של ECS. טמפ' המעבד במנוחה הייתה 38-39 ובעבודה 45-46 מעלות. הלוח נשרף והוחלף במסגרת האחריות בלוח מדגם זהה - תוצרת Asrock. הוסיפו לי מאוורר באחורי המארז, אבל טמפ' המעבד עלתה ל 52-53 במנוחה ול 56-57 מעלות בעבודה. מה הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אם כתוב למשל "מתאים למחשבים ניידים עד גודל "15.6." הכוונה היא לגודל המסך? אני שואל כי המסך שלי הוא 17'' וכמעט לא מצאתי משטח קירור שגם מתאים לגודל הלפטופ (מבלי שיבלוט החוצה) http://www.techreaction.net/2011/08/10/review-cooler-master-notepal-x-slim/3/ כמו כן, האם זה משנה אם הוא מקבל את המתח מ USB או מרשת החשמל?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
שלוםםםםםםםםםםםםם ;D אני יודע שזה לוח אם חזק לOC.. הבעיה שאני לא יודע איך עושים OC.... אז יש לי כמה שאלות.... אני יודע שיש לי אפשרות לשחק אם ה V(וואט) שקל דבר מקבל במחשב... עכשיו מה זה ישנה? אם אני יושיפ למעבד יותר וואט??? או לדברים האחרים??? אם אפשרי אז אני רוצה להוסיפ V למאורר אחד מתוח מה שיש לי ולהוריד ל3 אחרים...(כי הם מרעישים בצורה כבדה!) טוב הנה המפרט של ה לוח אם שלי: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US וסיקור מעולה שנתנו פה באתר התותח הזה: http://hwzone.co.il/reviews/lp_nf4/ והינה המפרט של המחשב עצמו... המארז מגיע אם 4 מאווררים כבחירת מחדל(שהם אלו שמרעישים לי!) ניראה לי שאת מ…
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג לכרטיס עם הATI OVERDRIVE המעבד עובד כרגע על 740MHZ והזכרונות על 914 טמפ' במאמץ הם 61-62. בתוכנה יש אמצעי לבדיקת יציבות ובבדיקה יצא כי הכרטיס עובר בהצלחה. האם הטמפ' גבוהה מידי? עד כמה אפשר להגיע בטמפ' עם הליבה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
או במלים אחרות, CNPS9500 במהדורת ה110 מילימטר: http://www.matbe.com/actualites/12713/zalman-cnps9700
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר בדיקה של מקור הרעש במארז התברר שהמקור המרכזי הוא המאוורר של כרטיס המסך (Leadtek GeForce 8600GT 256MB DDR3 PCIe) ניסתי להוריד אותו מתחת ל-50% בתוכנות: RivaTuner,EVGA Precision להעלות את המהירות אפשר, אך לא ניתן להוריד אותה מתחת ל-50% מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב החלטתי לקחת MUGEN II המומלץ אולם הוא לא במלאי בחנות ולא יהיה גם עוד חודש - אני צריך אלטרנטיבה בסדר גודל של המחיר הזה החנות היא SKYPC אבל אמרתי להם שאם אני ארצה משהו שאין להם אני אקנה ואביא להם להרכיב תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המאוורר של ה-CPU שלי עובד פול טיים במהירות גבוהה ונורא מרעיש. התקנתי SpeedFan (גרסה אחרונה) ולפי התוכנה נראה שהמעבד שלי לא יורד את ה-70 מעלות (מצורפת תמונת התוכנה). הקונפיגורציה שלי כוללת: מעבד AMD Athlon 64 3500 venice קירור סטוק לוח אם Gigabyte GA K8 NF9 Ultra (לא סגור לגמרי על רצף האותיות...) מארז בריזה מאוורר היטב המחשב הורכב על ידי לפני כ-4 חודשים והוא מרעיש כבר לא מעט זמן. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות. האם הבעייה מוכרת? האם רק צריך להחליף משחה טרמית או להחליף גוף קירור? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הטמפ' במארז שלי ממש צנחו מ - 45-8 במנוחה נפל ל 37 במאמץ בכלל אני לא עובר את ה-50
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד מסוג Conroe E6300, בן כשנתיים וחצי. הקירור שלו הוא המקורי שבא עם מעבדי אינטל. המעבד מגיע לטמפרטורות של עד 59, כאשר בממוצע הוא נע 55-57. שאלתי היא כפולה: 1. האם הטמפרטורה שלו נורמאלית ? פעם אחת הוא הגיע ל - 61, אבל אז שמתי לב שהמאוורר מלא אבק וניקיתי אותו. 2. האם יש משהו שאני יכול לעשות, מבלי להשתגע במחיר, כי אני לא עושה OC, כדי לקרר יותר טוב ? האם יש מאוורר יותר טוב מהמקורי, שאינו עולה כמו מערכות קירור מקצועיות ל - OC ?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-