עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Frequency,

אני צריך המלצה למאוורר טוב [כדאי שגם לא ירעיש] , המאוורר צריך להיות פשוט [50 שקל ככה] ואני צריך אותו בשביל המארז. הגודל שלו צריך להיות 80 מ"מ [זה הגודל שיש לי בדופן שהוא עם חורים]. תסבירו לי גם כמה RPM צריך\מומלץ, מה זה בדיוק הרעשים כאילו איך זה נמדד, הזריקה של האוויר מהמאוורר ומה שחשוב לדעת.. ראיתי שיש מאווררים שאפשר להחליף בהם מצבים [מצב שקט ורגיל\מהיר] איך אני עושה את זה? יש לי פה כמה שהיתלבטתי ביניהם: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2889 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14554 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11446 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15345 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=9543&Ca…

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  2. הלוח אם של חברת אסוס אז אני חושב להאמין לתוכנה שלהם. מה אתם אומרים? תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by תומש,

שלום לכולם טוב שמעו ראיתי שיש פה הרבה כאלו שמבינים ואני קורא פה הודעות ישנות ( די מענין) וגם ראיתי תמנות של איזה אחד שהוציא את הספק החוצא ודחף איזה 3 מאוררים עכשיו אני לא מבין כל כך בחומרת מחשבים כאילו אני יודע איך להרכיב דיססק קשיח כרטיס מסך\רשת\קול\מודם , זיכרון צורב וכאלו דברים לחבר את הכבלי IDE וזה עכשיו אני חיפשתי פורם כזה כי המחשב שלי גם מתחממם וגם עושה רעש לאחרונה שיפרתי אותו מ pII 350Mhz ל AMD Dorun 1100. וגם החלפתי לוח אם וכרטיס מסך אני על ווינדוס אקסס פי פרו! ויש לי אי די אס אל אני לא קמצן! אבל אין לי תקציב גבוה אז ככה שאם מישהו מציע לי להוסיף מעבד וזה יעזור לי אני ישקיע וגם אני מאוד מתעניין במודינג ואני אוהב להתעלל בדברים ( כמו המחשב) אז יש לי כמה שאלות 1. …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. רציתי לדעת מה הן הדרישות להרכבת מערכת קירור מסדרת Hydro X של חברת Corsair

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. האם ניתן לשים משחת arctic silver בכרטיס המסך או שהיא נועדה אך ורק למעבד?אודה למי שמבין בעניין ויוכל להשיב לי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nitsanroz,

המערכת שלי מופיעה בפרופיל, לעיונכם אני מחליף למעבד Q9450 ומה שמצאתי זה רק TRAY אז צריך קירור למעבד, איזה כדאי? אני מצאתי בפורום את arctic cooling freezer 7 pro שעולה איזה 130 שקל קירורים יותר טובים שמצאתי כאן הם ביג טייפון ב230 שקל וגם sunbeam tuniq tower שעולה 240 האחרונים אני מניח מיועדים לאוברקלוק המחשב שלי מיועד לעבודת רינדורים ותלת מימד, ללא משחקים אני לא מתכנן OC, האמת אני לא יודע אם המערכת שלי מסוגלת לזה אז השאלה שלי האם המערכת לשי מסוגלת לזה, ובהתאם איזה מאוורר כדאי לקנות אולי כדאי להשקיע טיפה יותר במאוורר כדי שבעתיד אם ארצה אוכל לעשות OC תודה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by EagleX,

היי, אשמח אם תמליצו לי על מאורר לAMD 64 3000 S754, עם thermalright xp90, במקום הVANTEC טורנדו "השקט" שיש לי עכשיו. תודה.

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by doraam,

תראו אני רוצה לעשות OC למעבד הזה , ויש לי קירור סטוק , אני יכול להגיע ל3GHZ עם סטוק ? עכשיו זה על 2.6GHZ. ואני מעלה רק תדר לא מעלה שום מתח!

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by blabla2002,

איפה אפשר להוריד את הקובץ שמשנה את הדריברים של nvidia ומאפשר אוברקלוקינג

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. 1. איך אני יודע אם יש לי NForce2? 2. זה יכול לפעול גם אם אין לי Nforce2?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  11. Started by crypt,

תסלחו לי על השאלה, אני חדש כאן, ולא הכרתי את הפורומים לפני שנמחקו. איך שולחים תמונות של modding? שמים קישור לתמונת? שמים קישור לאתר?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by zohar678,

כמעט בכול פעם שאני מפעיל את המחשב שלי יש לי רעש מאחד המאווררים לפרק זמן של כמה דקות. ניקיתי את המחשב אם אוויר דחוס אך ללא הועיל. כיצד אני יוכל לדעת איזה מאוורר הוא זה שעושה לי את הרעש? פתחתי את המארז אך אי אפשר לדעת באיזה מאוורר מדובר.

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  13. Started by eyal00,

יש לי GTO2 והטמפ' שלו במאמץ מגיעה ל62 מעלות עוד לפני שהתחלתי לעשות לו OC. מה אפשר לעשות :s05: אני רוצה לעשות לו כבר OC. עריכה:בטעות פירסמתי את האשכול כאן בבקשה להעביר

• 7 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by Davidmag1,

יוסי האחרי של הפורום הביא לי קישור מהאתר OC.net ששם מסבירים לי איך לעשות OC ללוח של (asus p5n-e-sli) כל השאר במפרט בצד. הגעתי ל3.2 בכיף אבל שאני מפעיל את המחשב אחרי שהגעתי למהירות הזו אני מתבקש להכניס דיסק של וינדוס כדי שהוא יעלה, הכנסתי את הדיסק אבל כלום לא קורה. ביטלתי את הOC והמחשב עלה בלי שום בקשה של דיסק. מה קורה פה? תודה ושבת שלוםם

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by nahum8,

הנני מחזיק בקרור הנ''ל, השאלה שלי היא פשוטה. האם אפשר להוריד את המאוורר שנמצא עליו ולהחליפו במאוורר 12 ס''מ אחר? להוריד אני יודע שאפשר, אני רוצה להיות בטוח שיהיה אפשר להחליף למאוור רגיל, או אפילו לקמבן משהו. -תודה :]

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by taschi,

יש ברשותי קירור סטוק, של מעבד Athlon 64 3800+ חד ליבה, האם הוא יספיק ל-Phenom II X3 720? אני יודע שבהתאמה הראשון צורך 62W והשני 95W ואף יותר, במצב התאמה ללוח AM2. תודה

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by vourt,

הי, קיבלתי את הלוח ASUS P5QL-E וצריך קצת עזרה בהגדרת OC. המעבד הוא 9300, המאורר Zalman 2 סטיקים של Corsair cas4 4GB וכרטיס מסך 8800GT מישהו מכיר את הלוח והגדרות מומלצות בו לOC? תודה!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  18. לפי EVEREST ה MCP על 64 מעלות (כרגע) ולפעמים 65 לפעמים 60 ככה משחק. ניראה לי מוזגם. רציתי לדעת מה זה בכלל MCP והאם הטמפרטורה נורמלית? תודה, דניאל.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by The Grey Matter,

כיצד אני מחשב את השיפור במהירות ( ב mhz ) שנותן העלאת FSB למעבד athlonXP ? תודה מראש! ;D

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by yonm13,

אהלן.. היום החלטתי פעם ראשונה לעשות OC לכרטיס מסך שלי (עם הS1 שלו) דרך RIVATUNER.. העלתי לאט לאט וכל פעם בדקתי חצי שעה עם התוכנה שמומלצת במדריך. הגעתי ל680 לליבה ושם זה נעצר.. ב690 הכרטיס נכבה לי אחרי 10-25 דק' (אני משער שזה מה שקורה, כי המסך ממשיך כביכול לקבל תצוגה, ולא עובר לSTANDBY MODE, אבל היא שחורה לגמרי). עכשיו, הגעתי ל810 לזכרונות והורדתי קצת את הליבה ל675 (אז בעצם 675\810) ושיחקתי CRYSIS WARHEAD.. פעם ראשונה שהמשחק שחיק על HIGH! (הכל על HIGH). הייתה בדיקה אחת שניסיתי על 685\820 לפני שהורדתי קצת בליבה, והיא קרסה אחרי משהו כמו 25 דק'. אני לא יודע אם הזכרונות מסוגלים ליותר, מה גם שכשהתקנתי את הקירור הדבק שעל ההיטסינקים של הזכרונות היה חלש מדי, אז השארתי את המדבקות ה…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by Angel-eyes,

בסנסור1 הטמפרטורה 26 מעלות ובסנסור 2ו3 הטמפרטורה 77 יש לי מאוור 80 מ"מ שבא עם המארז ועוד מאוור פשוט על המעבד אז מה יותר הגיוני 77 או 66 מעלות?

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by 111111,

אני מדבר על האקסטרים וולקנו של טרמלטייק (גירסה 12) האם יש מאוורר עם אותם ביצועים בפחות רעש? אני אמור לישון לידו איפה אני יכול למצוא את הגוף קירור samurai שמדברים עליו בביקרות באתר?

• 11 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by Polonian,

יש לי כרטיס Radeon 9800 Pro 128mb של Sapphire, שבא עם PCB אדום. רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לכתוב לי מדריך צעד אחריי צעד איך לעשות לו מוד מתח, או לחליפין מכיר מדריך טוב לכך באתר חומרה כלשהו ויכול להביא לינק. תודה רבה לעוזרים, בתקווה שיהיו כאלה P:

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  24. Started by dxdiag,

אז ככה היום בצהררים לא היה לי אינטרנט רק עכשיו אז רק עכשיו יכלתי לפרסם אז קראתי תמדריך של האוברקלוק אבל לא מה שבנעוץ מדריך אחר . כי אין שמה שיוני מתחים וזה. וביצעתי את האוברקלוק .. הכל הלך חלק ורגיל עוד לא עשיתי בדיקת מאמץ אני חושב שלא צריך טמפרטורות סבירות לפני הOC היה לי במנוחה 27-30 ואחרי האוברקלוק 29-30 אממ אז עליתי מ 2.53 ל 2.81 שיניתי את bus speed ל 225 , והמכפלה היא 12.5 אז זה יצצא ככה.. אממ אני חשוב שאני יכול להמשיך עוד כי היה רשום לי במקסימום של ה bus speed 800 MHZ ושמתי רק על 225 MHZ.. חחח אז הינה עכשיו אני ישעה בדיקות מקיפות עם אוורסט וכו .. אה והמתח של המעבד העלתי מ 1.2 ל 1.3

25. Started by FiR3SaLe,

1. כשאני מפעיל את everest אני יכול לראות את טמפרטורת 4 הליבות (Q6600) מישהו? :'(. האם זה אמור להיות ככה? כל ליבה משמשת כמעבד בפני עצמו? ומהיא טמפרטורה נורמלית לכל ליבה עם מאמץ וללא מאמץ? 2. טמפרטורת הליבות כמעט ללא מאמץ: http://img216.imageshack.us/my.php?image=86116552qm8.jpg האם היא נורמלית?

• 11 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים